nik7 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 parageila kapakia stis 4/12/2005 kai den moy irthane akoma!! prosexte,toys esteila email kai moy lene pos eprepe na asfaliso to dema,(poy na xero ean to esteilan pragmatika?) na rotiseis pos sou to steilane .. an einai me courier pes tous na sou dosoune arithmo apodeiksis apostolis... gia na pareis meta tin eteria kai na rotiseis pou vriskete... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GISMO_01 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ela patrida.den mou les topires telika to n70.to pira kia mou kanei ena xazo mexri stigmis.bazo anafora paradoseis sms kai ayto mou thn bgazei istera apo ligo.mipos to kanei kai se esena?apantise mou me ena mail GISMO_01@vodafone.gr ok an deis tpt ta leme 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Αγαπητοί φίλοι Χρόνια πολλά, Επειδή πάνε πολλά χρόνια που είχα nokia θέλω τη βοήθεια σας. Μπορώ να έχω γλώσσα γραφης Αγγλικά, γιατί έχω τις επαφές μου χρόνια τώρα στα αγγλικά, αλλά στα μυνήματα να μπορώ να γράφω και ελληνικούς χαρακτήρες??? Μπορεί να γίνει κάτι μέσω κάποιου προγράμματος? Τώρα εαν βάλω ελληνικά κάνει μία ώρα μέχρι να βρώ τους λατινικούς χαακτήρες για να βρώ τις επαφές μου ενώ εαν βάλω αγγλικά στα μυνήματα δε βγάζει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες όσες φορές και να πατήσω το πλήκτρο. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο:( :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Αγαπητοί φίλοι Χρόνια πολλά, Επειδή πάνε πολλά χρόνια που είχα nokia θέλω τη βοήθεια σας. Μπορώ να έχω γλώσσα γραφης Αγγλικά, γιατί έχω τις επαφές μου χρόνια τώρα στα αγγλικά, αλλά στα μυνήματα να μπορώ να γράφω και ελληνικούς χαρακτήρες??? Μπορεί να γίνει κάτι μέσω κάποιου προγράμματος? Τώρα εαν βάλω ελληνικά κάνει μία ώρα μέχρι να βρώ τους λατινικούς χαακτήρες για να βρώ τις επαφές μου ενώ εαν βάλω αγγλικά στα μυνήματα δε βγάζει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες όσες φορές και να πατήσω το πλήκτρο. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο:( :( μπορεις αν σε βολευει, οταν γραφεις καπου να πατησεις το μολυβακι>γλωσσα γραφης>English και αν το αφησεις ετσι δεν αλλαζει μετα;) Χρονια σου πολλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 paides arxise k se mena to provlima me tis anapadites klisis se kanoniko profil. na doume. episis, se kapies anapadites vgenei "prosopikos arithmos" adi kapio noumero, xerei kaneis ti simenei afto? 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 episis, se kapies anapadites vgenei "prosopikos arithmos" adi kapio noumero, xerei kaneis ti simenei afto? Oτι ο αλλος που παιρνει, εχει 'απορρητο' τον αριθμο του ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 μπορεις αν σε βολευει, οταν γραφεις καπου να πατησεις το μολυβακι>γλωσσα γραφης>English και αν το αφησεις ετσι δεν αλλαζει μετα;) Χρονια σου πολλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! Ετσι μπορώ να δουλέψω αν και νομίζω πως θα έπρεπε στα αγγλικά να έχει και τους ελληνικούς χαρακτήρες μετά από κάποια χτυπήματα των πλήκτρων. Το vodafone live τελικά έχει κάποιους περιορισμούς ή όχι. Παιδιά διαβάζω το forum αλλά είναι πολύ μεγάλος ο όγκος και σε κάποια λένε ότι υπάρχει περιορισμός στην εγκατάσταση προγραμμάτων ενώ κάποιοι λένε ότι στα series 60 δεν υπάρχουν κλειδώματα στα live. Ti ισχύει τελικά? Επίσης έχω ψάξει στα διάφορα links για προγράμματα αλλά δεν έχω βρει το Handy Safe κάπου. Που μπορώ να το βρώ γιατί το χρησιμοποιούσα στο P900 και μου άρεσε. Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο για τα series 60 που να δουλεύει στο N70? ....Και κάτι τελευταίο τι χρώμα είναι το hands free που έχει μέσα η συσκευασία. Ασπρο ή μαύρο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 thanx nervous. xronia polla ;-) 1 Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gager Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 εχουμε μαθει απο nokia shop ποτε θα ερθουν προσωψεις; 1 Παράθεση Άμα κολλήσει να το σουτάρω??? Kawasaki Street Warriors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Το vodafone live τελικά έχει κάποιους περιορισμούς ή όχι. Παιδιά διαβάζω το forum αλλά είναι πολύ μεγάλος ο όγκος και σε κάποια λένε ότι υπάρχει περιορισμός στην εγκατάσταση προγραμμάτων ενώ κάποιοι λένε ότι στα series 60 δεν υπάρχουν κλειδώματα στα live. Ti ισχύει τελικά?ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ εχει περιορισμους.Επίσης έχω ψάξει στα διάφορα links για προγράμματα αλλά δεν έχω βρει το Handy Safe κάπου. Που μπορώ να το βρώ γιατί το χρησιμοποιούσα στο P900 και μου άρεσε. Υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο για τα series 60 που να δουλεύει στο N70?στο http://www.iphone-forum.org εψαξες; εκει θα βρεις οτι χρειαζεσαι αφου κανεις δωρεαν εγγραφη και log in.....Και κάτι τελευταίο τι χρώμα είναι το hands free που έχει μέσα η συσκευασία. Ασπρο ή μαύρο?ασπρο;)εχουμε μαθει απο nokia shop ποτε θα ερθουν προσωψεις;εχουμε πει σε μερικα νοκια σοπ υπαρχουν καποιες προσοψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ρε παιδια..το καλωδιο μου την εχει δωσει..αλλες φορες το αναγνωριζει(το κινητο) αλλες οχι..τι να κανω??και εσας το κανει?στην αρχη μου κολαει καμια φορα και τον υπολογιστη..:confused: :blink: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 :blink: :confused: Όντως και μένα το κάνει αυτό και πολλές φορές αν το κουνήσω ελαφρά στη βάση που συνδέεται με το κινητό μια βγάζει μήνυμα αποσύνδεσης μετά χωρίς να το πειράξω συνδέεται μόνο του. Άλλες φορές το συνδέω δε το συνδέω δε κάνει τίποτα, δε ξέρω γιατί όλα αυτά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 .ασπρο;) Και στην δική μου άσπρο hand free είχε αλλά πήγα σε ένα Nokia shop και μου είπε ότι κανονικά είναι μαύρο και μπήκαν ψίλοι μήπως επειδή ήταν voda live είναι διαφορετικό ή χειρότερα μήπως μου το άλλαξαν επειδή δεν ήταν σφραγισμένο. Τι να πως χάλια είναι το άσπρο:( Επίσης στο Nokia shop που του ζητησα την αναβάθμιση μου είπε να περιμένω σε καμιά βδομάδα να έρθει της voda γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πληρώσω 20ευρώ. Γιατί του λέω αφού δεν έχει κλειδώματα ή διαφορές στο μενού? μάλλον τόσα του έλειπαν του πιτσιρικά.... Οι κυριότερες διαφορές από ότι έχω καταλάβει είναι το ραδιόφωνο εκτός δικτύου και η αναφορά παράδοσης υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Και στην δική μου ....... άλλο σημαντικό? ασπρο ειναι, το εχω δει σε μη live Ν70. τοσα ηξερε, τοσα ελεγε. καποια παιδια εδω μεσα κανανε αναβαθμιση σε live N70 και βαλανε την κανονικη. επισης η αναβαθμιση στοιχιζει 15 ευρω, οχι 20(αν δεν ειναι στην εγγυση). μπορεις καλλιστα να βαλεις την κανονικη εκδοση, πηγαινε καλυτερα σε αλλο νοκια σοπ γιατι αυτος θα σε θυμαται κιολας. οι αναφορες ειχαν οντως προβλημα. για το ραδιο δε θυμαμαι κατι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Όντως και μένα το κάνει αυτό και πολλές φορές αν το κουνήσω ελαφρά στη βάση που συνδέεται με το κινητό μια βγάζει μήνυμα αποσύνδεσης μετά χωρίς να το πειράξω συνδέεται μόνο του. Άλλες φορές το συνδέω δε το συνδέω δε κάνει τίποτα, δε ξέρω γιατί όλα αυτά εμενα απο χθες μου βγαζει οτι δεν αναγωριζει την συσκευη USB..και συνεχιζει και σημερα..τι να κανω??καμια λυση εχει κανεις??μου εχει σπασει τα νευρα...:X :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 και εμενα hands free ασπρο ειχε!!! πολυ βλακια... :( :( 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 εμενα παντως μου αρεσει αρκετα..ειναι πολυ μουρατο και ξεχωριζει απο τα υπολοιπα και αυτο χαρης το εντονο χρωμα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 εμένα δε μου αρέσει τόσο το άσπρο. ειδικά αφόυ είδα σε νοκια shop το μάυρο... φοβερό. 19€ έχει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 εμενα απο χθες μου βγαζει οτι δεν αναγωριζει την συσκευη USB..και συνεχιζει και σημερα..τι να κανω??καμια λυση εχει κανεις??μου εχει σπασει τα νευρα...:X :mad: Κάνε καμία επανεκκίνηση και στο pc και στο κινητό, αν δεν έχεις ήδη κάνει.Εμένα δυο-τρεις φορές που δεν αναγνώριζε ότι το έχω συνδεδεμένο έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε. Το N70 που αγόρασα δεν ήταν voda live και το handsfree ήταν άσπρο...Ασχετοσύνη που υπάρχει στο κόσμο...:X 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Εμένα πάλι η υφή των καλωδίωμ του handsfree με ανατριχιάζει και χρησιμοποιώ το HDS-3 από το 6260 που είχα... Κάτι άλλο τώρα, έχω το fexplorer 1.15 και υποτίθεται ότι θα μπορούσα να στέλνω "κλειδωμένα" αρχεία αλλά δεν μπορώ!Υπάρχει κάποιο κόλπο?Ή έστω κάποιο άλλο προγραμμα για να μπορώ να στέλνω τα "κλειδωμενα"?? Τέλος, γιατί το logo που έχω ορίσει μου το εμφανίζει μόνο όταν παίρνω τηλ και όχι πάντα? 1 Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Ορίστε και το μαύρο... [ATTACH]7593[/ATTACH] πάντως όντως η υφή τους είναι χάλια... 1 Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 πάντως όντως η υφή τους είναι χάλια... Eίναι ειδικό ώστε να μην μπερδέυεται ή όταν συμβεί αυτό να ξεμπερδέυεται πολύ εύκολα....Και είναι αλήθεια ότι αυτό τα καταφέρνει με το καλύτερο τρόπο....Δεν υπάρχει κάτι άλλο τέτοιο στην αγορά....Εύγε Νοκια....Όσοι χρησιμοποιούν τακτικά ενσύρματο handsfree το ξέρουν.....;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eίναι ειδικό ώστε να μην μπερδέυεται ή όταν συμβεί αυτό να ξεμπερδέυεται πολύ εύκολα....Και είναι αλήθεια ότι αυτό τα καταφέρνει με το καλύτερο τρόπο....Δεν υπάρχει κάτι άλλο τέτοιο στην αγορά....Εύγε Νοκια....Όσοι χρησιμοποιούν τακτικά ενσύρματο handsfree το ξέρουν.....;) Όχι σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Και εμένα άσπρο είναι. Αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας. Βρίσκω τεράστια τα ακουστικά. Επειδή το κινητό το πήγα με την μία για αναβάθμιση, τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι με τις αναφορές. Νομίζω όμως ότι μου κάνει κάτι κόλπα με τις αναπάντητες. Δεν έχω προσδιορίσει ακόμα τι ακριβώς αλλά κάτι νομίζω πως δεν πάει καλά :) Μου χει τύχει μια-δυο φορές στην έκθεση να τρεμοπαίζει η οθόνη. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Eίναι ειδικό ώστε να μην μπερδέυεται ή όταν συμβεί αυτό να ξεμπερδέυεται πολύ εύκολα....Και είναι αλήθεια ότι αυτό τα καταφέρνει με το καλύτερο τρόπο....Δεν υπάρχει κάτι άλλο τέτοιο στην αγορά....Εύγε Νοκια....Όσοι χρησιμοποιούν τακτικά ενσύρματο handsfree το ξέρουν.....;) Δηλαδη πως ειναι η υφη του? 1 Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts