Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kρεμ -καφέ είναι όχι καφέ μωβ !!! αυτήν έχω στο κινητό μου και την πήρα 40€ (αν θυμάμαι καλά )από Nokia shop την έβαλαν εκεί δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω!

kρεμ -καφέ είναι όχι καφέ μωβ !!! αυτήν έχω στο κινητό μου και την πήρα 40€ (αν θυμάμαι καλά )από Nokia shop την έβαλαν εκεί δεν πλήρωσα κάτι παραπάνω!

μπορεις να ανεβασεις φωτογραφία να τη δω ?

:O :)

:X

Αυτη ειναι η μαυρη προσοψη; Το keypad ειναι βολικο ή οχι; Τα κουμπια; Αμα ειναι τα Χριστουγεννα να παω να τη βαλω.

nai auti einai i mayri,mono pou sto music edition ekei p exei tis syntomeyseis exei mia mousiki nota
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

Παιδιά εγώ ρώτησα χθες στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης τον υπάλληλο για το πότε θα έρθει η μαύρη πρόσοψη γιατί εκεί είχαν το ΜΕ και μου λέει :Γιατί βγήκε μαύρη πρόσοψη?Δεν θα έρθει!:wacko::wacko::X:!::worry::D:lol:

εγω ψαχνω στο νετ γιατι θελω να δω αν υπαρχει κατι στο λευκο του και δε βρισκω

βρηκα κατι περιεργες αλλα και παλι εχω απορια... αν την παρεις πως την αλλαζεις ?Αν πας με τη προσοψη σε ΝΟΚΙΑ στην αλλαζουν η μπα?

βρηκα κατι περιεργες αλλα και παλι εχω απορια... αν την παρεις πως την αλλαζεις ?Αν πας με τη προσοψη σε ΝΟΚΙΑ στην αλλαζουν η μπα?

Μπορεις και μονος σου νομιζω, αλλα δεν πιστευω πως αν πας και σε καποιο nokia shop δεν θα σε εξυπηρετησουν!

pedes pos mporo na kano to n70 me otan me kaloun na erfanizete h foto tou kalontos; evala to FSCaller alla tipota eno sto 6600 doulevi. apo mono tou to n70 sou erfanizi thn foto an to valis se mikrografia, omos thelo oli tin othoni. mporei kapios na dosi ta fota tou:rolleyes:

Spiros

:)

Αγόρασα το Νοκια Ν70ΜΕ. Οι εντυπωσεις είναι πολυ καλές ως προ τη ποιότητα του ήχουν, αν και καπως αργό (αλλά υποθέτω ότι αυτό ειναι γενικότερο θέμα του Ν70). Παρατήρησα κάποια προβλήματα και αν γνωρίζετε αν έχουν λύση ή αν φταίει η συγκεκριμένη συσκεύη θα βοηθούσε:

1. Όταν ρυθμίζω το ποσο γρήγορα να σβύνει ο φωτισμός της οθόνης (στα 5sec) αυτή συνεχίζει να σβύνει σε κάποιο άλλο καθορισμένο χρόνο αγνοώντας τη ρυθμισή μου

2. (Αυτό θεωρώ ότι είναι και το πιο σημαντικό). Όταν στο κινητό είναι συνδεδεμένα τα handsfree τότε ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από αυτά και καθόλου από το μεγάφωνο της συσκευής. Χωρίς τα handfree ακούγεται κανονικά από το μεγάφωνο. Το δοκίμασα με δυο διαφορετικά handfree. Έκανα επαναφορα των ρυθμίσεων (soft reset) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν είναι γενικότερο πρόβλημα του N70 είναι πολύ περίεργο. Στο προηγούμενο κιν. (Nokia 6230i) μου αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε. Αν υπάρχει κάποια λύση ή αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί σε κάποια άλλη σελίδα απλά δώστε μου τη σελίδα γιατί είναι λίγο δύσκολο να κοιτάξω 300 σελίδες.

Ευχαριστώ

pedes pos mporo na kano to n70 me otan me kaloun na erfanizete h foto tou kalontos; evala to FSCaller alla tipota eno sto 6600 doulevi. apo mono tou to n70 sou erfanizi thn foto an to valis se mikrografia, omos thelo oli tin othoni. mporei kapios na dosi ta fota tou:rolleyes:

Δοκιμασε το SkyeCaller νομιζω οτι θα σου εμφανιζει την foto σε ολοκληρη την οθονη! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

γιααααα δειξει και σε μας...:D

Αγόρασα το Νοκια Ν70ΜΕ. Οι εντυπωσεις είναι πολυ καλές ως προ τη ποιότητα του ήχουν, αν και καπως αργό (αλλά υποθέτω ότι αυτό ειναι γενικότερο θέμα του Ν70). Παρατήρησα κάποια προβλήματα και αν γνωρίζετε αν έχουν λύση ή αν φταίει η συγκεκριμένη συσκεύη θα βοηθούσε:

1. Όταν ρυθμίζω το ποσο γρήγορα να σβύνει ο φωτισμός της οθόνης (στα 5sec) αυτή συνεχίζει να σβύνει σε κάποιο άλλο καθορισμένο χρόνο αγνοώντας τη ρυθμισή μου

2. (Αυτό θεωρώ ότι είναι και το πιο σημαντικό). Όταν στο κινητό είναι συνδεδεμένα τα handsfree τότε ο ήχος κλήσης ακούγεται μόνο από αυτά και καθόλου από το μεγάφωνο της συσκευής. Χωρίς τα handfree ακούγεται κανονικά από το μεγάφωνο. Το δοκίμασα με δυο διαφορετικά handfree. Έκανα επαναφορα των ρυθμίσεων (soft reset) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Αν είναι γενικότερο πρόβλημα του N70 είναι πολύ περίεργο. Στο προηγούμενο κιν. (Nokia 6230i) μου αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε. Αν υπάρχει κάποια λύση ή αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί σε κάποια άλλη σελίδα απλά δώστε μου τη σελίδα γιατί είναι λίγο δύσκολο να κοιτάξω 300 σελίδες.

Ευχαριστώ

Μα αυτο δεν ειναι προβλημα!

Κ γιατι να ακουγεται απο το μεγαφωνο?!Αφου υποτιθεται οτι φορας τα ακουστικα..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Μα αυτο δεν ειναι προβλημα!

Κ γιατι να ακουγεται απο το μεγαφωνο?!Αφου υποτιθεται οτι φορας τα ακουστικα..!

Δηλαδή για να απαντησεις μια κληση με τα handsfree θα πρεπει να τα φοράς συνέχεια στα αυτιά σου γιατί αλλιώς δεν ακους την κληση!!!!!

Το προβλημα παντως φαίνεται ότι λύθηκε. Είχε να κάνει με το μητρώο του κινητού. Όταν έβαλα το μητρώο στις 10 ημέρες (menu>Δικά μου>Μητρώο>Επιλογές>Ρυθμίσεις>Διάρκεια μητρώου) το κινητό όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση χτυπάει και από τα handsfree και από το ακουστικό του τηλεφώνου. Ελπίζω να παραμείνει έτσι

Μα αν πχ εισαι στο μηχανακι, κ φορας τα handsfree ειναι αρκετο για να καταλαβεις οτι καποιος σε παιρνει τηλ μονο αν ακουσεις τον ηχο απο τα handsfree...

Τεσπα, γουστα ειναι αυτα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Χαίρεται... νέος κάτοχος Ν70 music edition.

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν επιχειρώντας να αντιγράψω μουσικά κομμάτια από σκληρό ή cd στο τηλέφωνο εμφανίζεται το μήνυμα «Δεν είναι δυνατή η εξαγωγή του χχχχχχ.mp3» ;

παιδια εγω εχω απλο n70 μετατροπη σε n70-me και πηρα τα hs-20 ακουστικα στηνα ρχη τρομαξα οταν εβαλα να καουσω μπ3 απο τα μαμα ακουστικα νοκια εκτος οτι δεν εκαναν καλη επαφη εχαναν στεροφωνια εβαλα πανω τα κορυφαια ολων akg k12p ψειρες και μιλαμε ο ηχος απογειωθηκε πραγματικα πολυ καλο και μπασο και ολα του. μπαβο νοκια ειχαμε διαμαντι τοσο καιρο και δεν του φαινοταν!!!!
iphone happy owner

Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το Ν70 ME, μπορεί κάποιος παλιός να μου εξηγήσει τι συμβαίνει με την μετατροπή βίντεο σε mp4 και δεν τα παίζει ο real player του κινητού...?

Έχετε βρεί λύση σε αυτό εκτό από το να χρησιμοποιήσω άλλον player, ????

Παιδιά πρόσφατα αγόρασα το Ν70 ME, μπορεί κάποιος παλιός να μου εξηγήσει τι συμβαίνει με την μετατροπή βίντεο σε mp4 και δεν τα παίζει ο real player του κινητού...?

Έχετε βρεί λύση σε αυτό εκτό από το να χρησιμοποιήσω άλλον player, ????

Oταν λες οτι δεν τα πεζει ο player του κινητου θελεις να πεις ο δικος σου player η απο αλλα κινητα? :confused:

Παντος τα παλιοτερα μοντελα nοκια (απο 6680 και κατο) δεν μπορουν να πεξουν τα βηντεο mp4 ουτε και με καπιο προγραμμα μονο αν τα κανεις μετατροπη μεσα στον υπολογηστη :(

Oταν λες οτι δεν τα πεζει ο player του κινητου θελεις να πεις ο δικος σου player η απο αλλα κινητα? :confused:

Παντος τα παλιοτερα μοντελα nοκια (απο 6680 και κατο) δεν μπορουν να πεξουν τα βηντεο mp4 ουτε και με καπιο προγραμμα μονο αν τα κανεις μετατροπη μεσα στον υπολογηστη :(

μπορουν, το 6600 ειχε παιξει ενα mp4 απο Ν91 με το PVplayer. κι εγω δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα. :)

μπορουν, το 6600 ειχε παιξει ενα mp4 απο Ν91 με το PVplayer. κι εγω δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα. :)

Aυτο που λες ειναι πολη ευχαριστο, δες εδω τη απαντηση ειχα παρει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1561774#post1561774

μηπος δεν πεζουν ολα τα βηντεο? και στο 6680 μου δεν τα ειχα καταφερη!!

Ο pvplayer τη version ειταν?

μπορει να εφταιγε το framerate ή κατι αλλο. παντως το βιντεο μου το εστειλε ενα Ν91 και ηταν mp4.

τωρα τι εκδοση ηταν..λιγο δυσκολο να σου πω, δεν το εχω πλεον το 6600 :O

στα αρχεια μου ομως εχω την 3.04.

ξερει κανεις που θα βρουμε κανα theme της προκοπης χριστουγεννιατικο?

εφαγα το κοσμο πια

Χαίρεται... νέος κάτοχος Ν70 music edition.

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν επιχειρώντας να αντιγράψω μουσικά κομμάτια από σκληρό ή cd στο τηλέφωνο εμφανίζεται το μήνυμα «Δεν είναι δυνατή η εξαγωγή του χχχχχχ.mp3» ;

Mηπος ειναι κλειδομενη η καρτα σου? foto μπορεις να αντιγραψεις και αλλα αρχεια η μονο στα mp3 σου το κανει? :)