Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο μονο που διαφερει ειναι το product code ...

kai to product code akoma to allaxa me to nss (programma flash gia to pc) kai pleon einai idio me tou music edition dhladh 0536418 ! th maurh prosopsh perimenw pleon!

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

kai to product code akoma to allaxa me to nss (programma flash gia to pc) kai pleon einai idio me tou music edition dhladh 0536418 ! th maurh prosopsh perimenw pleon!

Ωραιος !

απο οτι μου ειπαν ,εχουν ερθει προσοψεις

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ωραιος !

απο οτι μου ειπαν ,εχουν ερθει προσοψεις

toso apla ta lene auta? maurh prosopsh?poios? pou? pote?

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

το θμα ειναι οτι εγω εχω κινητο το οποιο δεν ειχε ταινια alpha copy και ειναι απο αγορα γερμανιας αλλα το πηγα σε Nokia σοπ και μου ειπανε κανονικα 2 χρονια. θελω να κανω αναβαθμιση αλλλα φοβαμαι με τα ελληνικα τι θα γινει υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα???? η μπορω να επιλεξω γλωωσεσ?

Δοκιμασα να βαλω το Ime σε μηχανη πληροφοριων και πηρα αυτο να κανω αναβαθμιση η χοι ρε παιδες??

επισης επειδη γινεται της τρεληςκαι ουτε sta faq της νοκια το βρικα το κινητο το κανουμε update με καρτα sim μεσα και mmc? η οχι το φορτισμα εννοειται.

για πειτε κανα 2 στοιχεια

Καταρχην ,εαν το Ν70 ειναι αγορασμενο απο γερμανο,παιζει να ειναι παραεισαγωγη και θα χασεις τα ελληνικα λογω product code που δεν

προοριζεται για ελλαδα .

Την αναβαθμιση την κανεις με καρτα sim , δεν παιζει ρολο εαν θα ειναι η mmc μεσα. Το κινητο θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στον φορτιστη .

Εγω θα ελεγα να την κανεις την αναβαθμιση ,απλως εαν δεν εχει ελληνικα μετα ,υπαρχει διαδικασια που αλλαζεις το product code και στην συνεχεια κανεις παλι αναβαθμιση με ελληνικα.

Αλλη λυση ειναι να πας σε νοκια shop για Ελληνικα .

toso apla ta lene auta? maurh prosopsh?poios? pou? pote?

τελικα μιλησα τωρα παλι .Εχει ερθει η μπροστινη προσοψη ,αναμενεται το πισω καπακι της μπαταριας.

Νοκια shop, Παλαιο Φαληρο

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ολα οκ οποιος δυσκολευεται στην αναβαθμιση και στην αλλαγη του product code εκανα ενα μικρο οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1654559#post1654559
iphone happy owner

Palikaria eseis pou kserete kalitera.... exo parei to n70 ton perasmeno iounio. to provlima mou einai i sindesi me to pc. xrisimopio to pc suite kai sinexeia xanei tin epafi me to kinito (to sindeo me to kalodio pou yparxei sto kouti). stin teleftea prosta8eia kai psaxnontas (kai skalizontas) mallon ekana apegatastasi toy pc suite tou kinitou. Ti fteei kai kanei disconnect an paro blue tooth adapto 8a kano douleia?? vasika me endiaferei na mporo na metafero mousikes kai foto kai na kano backup ta noumera mou. An mporei kaneis na voithisei......

Thanks

Αν πάρεις bluetooth δεν θα χρησιμοποιήσεις άλλο το pc suite γιατί είναι εντελώς μάπα.

Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το pc suite.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

An kanei afta pou 8elo den exo provlima na paro bluetooth.. Ti proteineis kai poso paei to mali?

Σου παραθέτω ένα pm που έστειλα σε μέλοςπου ζητούσε το ίδιο πράγμα

Για bt έχω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616017 εδώ και 3χρόνια. Είναι v1.1 και είναι τέλειο.

V2 είναι αυτό το μοντέλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616332 . Διαλέγεις και παίρνεις.

Έχει μέσα τους widcomm drivers αλλα αν έχεις sp2 δεν θα δουλέψει με αυτούς. Θα δουλέβει με αυτούς των xp. Δεν σε νοιάζει αν θέλεις να μεταφέρεις αρχεία κτλ...

Για περισσότερα αποτελέσματα ψάξε στο skroutz.gr

Βέβαια υπάρχουν και με 10€ αλλα δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία τους και τους drivers που έχουν.

ΥΓ. Τα V1.1 έχουν 1Mbps μεταφορά αρχείων και τα V2 έχουν 3Mbps.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Επειδη σκεφτομαι να αλλαξω την προσοψη του κινητου μου τα Χριστουγεννα, θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως να κανω και που να το παω. Αν δεν υπαρχει σε μαυρο, ας ειναι ασημι. Απλα θελω να αλλαξω προσοψη, γιατι το κινητο εχει γεμισει με γρατζουνιες και δε φαινεται ωραιο.

exei parathrhsei kapoios sshmantiki veltiosi sthn diarkia yths mpatarias me thn kainoyria ekdosh logismikoy toy n70;

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

exei parathrhsei kapoios sshmantiki veltiosi sthn diarkia yths mpatarias me thn kainoyria ekdosh logismikoy toy n70;

an mou peis poso krataei sto palio tha sou po an exei diafora;:cool:

exo paratirisi oti mou krataei kapou tris meres alla to doulevo mera nixta gia na anakalipso tis dinatotites tou. pistevo se kanoniki litourgia krataei 5+ meres aneta. ena mionextima pou exei einai oti otan doulevis sto y/h me to usb den to fortoni. opote an to xreiazese san ergasia tote den krataei h mpataria, to kalo einai oti mpoume na valoume usb kai visma fortosis mazi dipla dipla.

Spiros

:)

παιδια πηγα σε ενα νοκια σοπ σημερα για να κανω αναβάθμιση και να ρωτησω και για την μαυρη προσοψη!!

μονο κακα ηταν τα νεα δυστηχως..ας ξεκινησουμε απο το απλο..

δεν το αναβάθμισα γιατι μου ειπε οτι και καλα σημερα εχει πολλα κινητα για αναβάθμιση και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα δεν πειραζει θα παω απο βδομαδα..

και το 2ο και χειροτερο??

μαυρη προσοψη ολα τα παρτς(μπρος πισω κτλ)

κρατηθείτε !!!!!

58 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!

τα κουμπια της νεας προσοψης ειναι ανετα ή οχι; επισης αλλαζει και το ασημενιο περιβλημα της δευτερης καμερας;

παιδια πηγα σε ενα νοκια σοπ σημερα για να κανω αναβάθμιση και να ρωτησω και για την μαυρη προσοψη!!

μονο κακα ηταν τα νεα δυστηχως..ας ξεκινησουμε απο το απλο..

δεν το αναβάθμισα γιατι μου ειπε οτι και καλα σημερα εχει πολλα κινητα για αναβάθμιση και δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα δεν πειραζει θα παω απο βδομαδα..

και το 2ο και χειροτερο??

μαυρη προσοψη ολα τα παρτς(μπρος πισω κτλ)

κρατηθείτε !!!!!

58 € !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!

Οντως...

Ας ελπισουμε σε πιθανη πτωση της τιμης μετα απο κανα 2-3 βδομαδες...ή μηπως μηνες?:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

μα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι γινετε αυτο!!!τι διαφορα δηλαδη εχει το ασημι απο το μαυρο???

διαφορα 20+ ευρω με την ασιμι?αν ειναι δυνατον!!

παντως εγω αν παρω θα παρω μονο τα κουμπια για να εχω ενα Ν70 ΜΕ μιας που το χω ολο σε μαυρο..:shifty:

γιατι αυτα που ειχε μεσα η συσκευασια απο το Hong Kong ηταν απαισια!

Γινεται να παρεις μονο τα κουμπια?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

paidia mipos kserete kanenan mp3 player me equalizer gia to n70 music edition?giati thelo na paizei pio dynata kai exo spastei
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

εχει περισσοτερες επιλογες!

Δοκιμασε το!Καλη φαση ειναι! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]