Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα, η διαφορα μεταξυ της V 5.0616.2.0.3 και της V 5.0638..... ποια ειναι? Μηπως ειναι το firmware της ΜΕ ή μηπως ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου του απλου Ν70?

Φιλε @PCMan, λεω συνεχεια για hard format, διοτι ατα τα προβληματα που αναφερουν πιο πανω, ειναι τετοια που συνηθως δεν λυνονται ετσι απλα, γι' αυτο κι εγω αναφερω τη σιγουρη και πιο αποδοτικη λυση του hard format... ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Φιλε @PCMan, λεω συνεχεια για hard format, διοτι ατα τα προβληματα που αναφερουν πιο πανω, ειναι τετοια που συνηθως δεν λυνονται ετσι απλα, γι' αυτο κι εγω αναφερω τη σιγουρη και πιο αποδοτικη λυση του hard format... ;)

Δηλαδή πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι...

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δηλαδή πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι...

Ελεος, ηταν μια αποψη. Εσυ ειχες καλυτερη και την ειπες. Το παιδι ελυσε το προβλημα του και το θεμα τελιωσε. Τι το συνεχιζεις...?:ninja:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λοιπόν οτι φωτογραφίες βγαζουμε με το Ν70 εμφανίζονται στην έκθεση χύμα. Αν θέλουμε να τις συμμαζέψουμε λίγο μπορούμε να τις βάλουμε σε άλμπουμ αλλά και πάλι θα εμφανίζονται και χύμα στην έκθεση. Υπάρχει τρόπος να βάζουμε τις φωτογραφίες σε φακέλους (folders) και ανοίγοντας την έκθεση να βλέπουμε μόνο τους φακέλους στην αρχή και μπάίνοντας ύστερα σε αυτούς να βλέπουμε τις φωτογραφίες?

Guest Tankwart
Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Λοιπόν οτι φωτογραφίες βγαζουμε με το Ν70 εμφανίζονται στην έκθεση χύμα. Αν θέλουμε να τις συμμαζέψουμε λίγο μπορούμε να τις βάλουμε σε άλμπουμ αλλά και πάλι θα εμφανίζονται και χύμα στην έκθεση. Υπάρχει τρόπος να βάζουμε τις φωτογραφίες σε φακέλους (folders) και ανοίγοντας την έκθεση να βλέπουμε μόνο τους φακέλους στην αρχή και μπάίνοντας ύστερα σε αυτούς να βλέπουμε τις φωτογραφίες?

οχι φιλε μου.......Ν70 gallery sucks!!!...:mad:

οχι φιλε μου.......Ν70 gallery sucks!!!...:mad:

Δυστυχως, με τις τοσες αναβαθμισεις που βγηκαν, η nokia δεν αξιωθηκε να κανει ενα συμμαζεματακι την εκθεση... :wacko:

Γινεται Μονο με εφαρμογες που κυκλοφορουν ,resco photo viewer ,photorite SP

Δυστυχως, με τις τοσες αναβαθμισεις που βγηκαν, η nokia δεν αξιωθηκε να κανει ενα συμμαζεματακι την εκθεση... :wacko:

Και ουτε προκειται . Τα ιδια ισχυουν και σε νεοτερες συσκευες που κυκλοφορουν.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα, (ίσως) έχω ένα πρόβλημα με το Ν70... Πολλοί συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι κατά διαστήματα χάνεται η φωνή μου και δε με ακούνε... Τί μπορεί να φταίει?

PS. Το κινητό είχε πέσει δυό φορες κάτω αλλά όχι με μεγάλη ορμή... το "πρόβλημα" παρουσιάστηκε το τελευταίο δίμηνο (το κινητό είχε πέσει το καλοκαίρι)...

παρατήρησα κάτι !!!!!! το πρόβλημα (το έχω και εγώ για ένα μήνα με τη διαφορά πως εμένα μπορεί να μην με ακούνε καθόλου) υπάρχει όταν το κινητό ειναι μέσα στην bodyglovε θήκη κάποια ώρα συμβαίνει και εσένα αυτό;!!!!! αν το έχω έξω από αυτή τότε το κινητό είναι μου είναι μια χαρά ...

όταν το πάρω για φτιάξιμο πόσο θα μου στοιχίσει μερπιου η αλλαγή μικροφώνου και τέλος που είναι τεγκατεστημένο το μικρόφωνο του n70 ....

παρατήρησα κάτι !!!!!! το πρόβλημα (το έχω και εγώ για ένα μήνα με τη διαφορά πως εμένα μπορεί να μην με ακούνε καθόλου) υπάρχει όταν το κινητό ειναι μέσα στην bodyglovε θήκη κάποια ώρα συμβαίνει και εσένα αυτό;!!!!! αν το έχω έξω από αυτή τότε το κινητό είναι μου είναι μια χαρά ...

όταν το πάρω για φτιάξιμο πόσο θα μου στοιχίσει μερπιου η αλλαγή μικροφώνου και τέλος που είναι τεγκατεστημένο το μικρόφωνο του n70 ....

Εισαι σιγουρος οτι μπορει να φταιει η θηκη της BodyGlove? Κοιταξε μηπως ηταν εντελως τυχαιο και μετα επισκεψου το Νοκια Shop... Για αντικατασταση του μικροφωνου, παιζει να σου βγει και δωρεαν, αφου ειναι μεσα στην εγγυηση... ;) Αν βρεις μια καλη δικαιολογια, ισως να σου το αντικαταστησουν τζαμπε... ;)

Εισαι σιγουρος οτι μπορει να φταιει η θηκη της BodyGlove? Κοιταξε μηπως ηταν εντελως τυχαιο και μετα επισκεψου το Νοκια Shop... Για αντικατασταση του μικροφωνου, παιζει να σου βγει και δωρεαν, αφου ειναι μεσα στην εγγυηση... ;) Αν βρεις μια καλη δικαιολογια, ισως να σου το αντικαταστησουν τζαμπε... ;)

αυτό θα κάνω αν και από τοτε που πέρασα την καινούρια version λογισμικού το προβλημα δεν το έχω ξαναπάθει (από σήμερα το πρωί). Αυτό με την θήκη το είπα επείδή χαλούσε μόνο όταν το είχα στην θήκη... Ενώ όταν το εβγαζα μετά από λιγη ώρα έφτιαχνε μόνο του.... Το μικρόφωνο όταν λειτουργεί ηχογραφεί με αρκετα καλή ποιότητα. όταν μου ξαναγίνει θα το παρώ στο νοκια club να μου αλλλάξουν το μικρόφωνο

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

αυτό θα κάνω αν και από τοτε που πέρασα την καινούρια version λογισμικού το προβλημα δεν το έχω ξαναπάθει (από σήμερα το πρωί). Αυτό με την θήκη το είπα επείδή χαλούσε μόνο όταν το είχα στην θήκη... Ενώ όταν το εβγαζα μετά από λιγη ώρα έφτιαχνε μόνο του.... Το μικρόφωνο όταν λειτουργεί ηχογραφεί με αρκετα καλή ποιότητα. όταν μου ξαναγίνει θα το παρώ στο νοκια club να μου αλλλάξουν το μικρόφωνο

Τωρα που το σκεφτομαι, υπαρχει και το ενδεχομενο να πιανει υγρασια το μικροφωνο μεσα στη θηκη την ωρα που μιλας και αυτο να προκαλει αυτη τη δυσλειτουργια... ;)

Φιλοι μου χαιρετω !

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω να βρω καλυματα για το N70 , γιατι το κινητακι μου εχει γινει χαλια εξωτερικα.

Καπου ειχα βρει κ ενα site που ελεγε κ πως γινεται να τα αλλαξει καποιος μονος του.Αν θυμαται κανεις , μπορει να μου δωσει link?

Ευχαριστώ εκ των προτερων !!! :)

Το μαυρο μπορει να ηρθε, η προσοψη η μαυρη ηρθε? :)

Οπως και να εχει το πραμα, το κινητο Nokia N70, απλα τα σπαει, ποσο μαλλον το ΜΕ... :whistle:

Μηπως ξερει κανεις να μας πει ποτε θα ερθουν στα nokιa shops οι μαυρες προσοψεις? Λογικα, πρωτα θα εισαχθουν στα Nokia Shops και μετα στα υπολοιπα καταστηματα(ΠΛΑΙΣΙΟ, Multirama κλπ.) :worry:

οι προσοψεις σκετες αποκλειεται..η εκδοση ΜΕ ισως..:)

Στασου ρε φιλε. Πες οτι καποιος εχει το Ν70 ΜΕ, και σε μια βδομαδα του σπαει η προσοψη, τι θα γινει? Θα του βαλουν την προσοψη του απλου Ν70? :X :wacko:

Αποκλειεται να μην βγει, εστω και στα Nokia Shops, η προσοψη του Ν70 ΜΕ... :)

δεν λεω αυτο φιλε μου..εννοω λιγο δυσκολο να πουλανε προσοψεις στα μουλτιραμα,πλαισιο κοκ :happy:

δεν λεω αυτο φιλε μου..εννοω λιγο δυσκολο να πουλανε προσοψεις στα μουλτιραμα,πλαισιο κοκ :happy:

Sorry, λαθος καταλαβα εγω. :) Στα nokia shops, μηπως ξερει κανεις ποτε θα εισαχθει η προσοψη του Ν70 ΜΕ? Και αν ειναι διαθεσιμη καμια τιμη, να ξερουμε τι μας γινεται...? ;)

Mε ανταπτορα για ακουστικα στερεο 2.5 χιλιοστων (με ενσωματωμενο τηλεχειριστηριο για τον multimedia player)

Αυτος ο ανταπτορας που λες, ειναι ιδιος με το Nokia Headset HS-20?

Φοραει λογισμικο 5.0638.3.0.1/30-09-06 RM-85 το οποιο ειναι ταχυτατο και σταθερωτατο.

Τελικα, η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 ταυτιζεται με την πρωτη αναβαθμιση του Ν70 ΜΕ? :blink: Γιατι, ο @nervous ειχε πει οτι η τελευταια αναβαθμιση του απλου Ν70 εχει καποιες διαφορες με την πρωτη αναβαθμιση του Ν70 ΜΕ, τις οποιες δεν τις παρατηρησε ο ιδιος...:worry: