akikos39 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 επείγον !!! έχει χαλάσει το μικρόφωνο στο κινητό μου (ν70) πόσο κάνει η επισκευή του από nokia club!!! δεν είμαι σίγουρος αν είμαι μέσα στη εγγύηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 @aristotelhs2060 1. ναι φιλε μου..ζητας αναβαθμιση αλλα ειναι αναλογα στο προσωπικο που θα <μπλεξεις> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 @aristotelhs2060 1. ναι φιλε μου..ζητας αναβαθμιση αλλα ειναι αναλογα στο προσωπικο που θα <μπλεξεις> Εμενα οταν παω να το κανω αναβαθμιση, με ρωτανε τι προβλημα εχΩ με την υπαρχουσα εκδοση. Δηλαδη, αν παω να τους πω να μου βαλουν την music edition θα μου πουν 'πανε αγορασε την music edition συσκευη'.:lol: :lol: Αν το καλοσκεφτειτε, δεν την συμφερει την νοκια να κανει αβερτα αναβαθμισεις απο απλα ν70 σε ν70 music edition, διοτι στην ουσια, οσοι εχουν ν70 θα πανε να κανουν μια αναβαθμισουλα και ολα τελειωσαν. Ετσι χανεται η αξια του music edition, αλλα η αληθεια ειναι αυτη, οπως και να εχει..:ninja: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Μα δε νομίζω η Νοκια να ελπίζει ότι έστω και ένας κάτοχος του Ν70 να αγοράσει το ΜΕ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Μα δε νομίζω η Νοκια να ελπίζει ότι έστω και ένας κάτοχος του Ν70 να αγοράσει το ΜΕ... Αν δεν το νομιζε, πιστευω οτι δεν θα το εβγαζε καν, και απλα θα ανακοινωνε οτι βγηκε ενα νεο firmware για το ν70, το οποιο βεελτιωνει τη μουσικη, τον ηχο και οτι προσθετει καποιες νεες επιλογες στην αναπαραγωγη μουσικης και τελος. Σιγα μην χαραμιζε λεφτα για να βγαλει ενα ν70 παραλλαγμενο... Ελεος... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Υπαρχει καπια σελιδα που μπορω να κατεβασω την ΜΕ εκδοση και να την περασω στο κινητο μου με το Phoenix ? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 @Sotirisko δες στο αναλογο τοπικ με τα upgrades μεσω phoenix ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 H δικη μου απορια ειναι γιατι μετα απο τοοοσες νεες εκδοσεις firmware,δεν εχει λυθει το προβλημα με τη gallery... Ελεος δηλαδη,για ενα τετοιο τηλεφωνο ειναι απαραδεκτη....ΕΛΕΙΝΗ θα ελεγα... τελος παντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 μα δεν ειπε κανεις οτι θα διορθωθει στο μελλον..ετσι φτιαχτικε το κινητο και ΔΕΝ θα αλλαξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αν δεν το νομιζε, πιστευω οτι δεν θα το εβγαζε καν, και απλα θα ανακοινωνε οτι βγηκε ενα νεο firmware για το ν70, το οποιο βεελτιωνει τη μουσικη, τον ηχο και οτι προσθετει καποιες νεες επιλογες στην αναπαραγωγη μουσικης και τελος. Σιγα μην χαραμιζε λεφτα για να βγαλει ενα ν70 παραλλαγμενο... Ελεος... Αυτό που θέλω να πως είναι οτι το target group του ΜΕ δεν προφανως οι χρήστες του Ν70 αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμους που ψάχνει καινούριο κινητό με παρεμφερείς δυνατότητες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αυτό που θέλω να πως είναι οτι το target group του ΜΕ δεν προφανως οι χρήστες του Ν70 αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμους που ψάχνει καινούριο κινητό με παρεμφερείς δυνατότητες. Πράγματι...;)... Δηλαδή αν παω γαι αναβάθμιση θα είναι η τελευταία του κανονικού με τη προσθήκη καινούργιων δυνατοτήτων ή ξεκινά πάλι απο την 1.1 και μέχρι να γίνει όπως είναι τώρα θα περάσει ένας χρόνος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag10 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 paidia to provlhma pou exw einai to ekshs: prospa8hsa na kanw anava8mish, apo to pc mou mesw tou site ths nokia kai to kinhto kollhse kai den anoigei... outekan fortizei. Mporw na dokimasw na kanw egw tipota, mhpws kai apofygw na paw sta kentrika ths NOKIA? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 paidia to provlhma pou exw einai to ekshs: prospa8hsa na kanw anava8mish, apo to pc mou mesw tou site ths nokia kai to kinhto kollhse kai den anoigei... outekan fortizei. Mporw na dokimasw na kanw egw tipota, mhpws kai apofygw na paw sta kentrika ths NOKIA? Δοκιμασε να κανεις hard format, πατωντας * , 3 , πληκτρο κλησης & ανοιγμα κλεισιμο. Ταυτοχρονα θα τα πατας μεχρι να ανοιξει. Αν σου ζητησει να ρυθμισεις ωρα και ημερομηνια, τοτε εχει πετυχει. Μετα δες τι προβλημα υπαρχει...;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs18 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 hi all mipos mpori na kou pei kapios pia einai h teleytea anabathmisi tou n70 kai ti alages mporei na exei??:!: euxaristo.:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag10 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Δοκιμασε να κανεις hard format, πατωντας * , 3 , πληκτρο κλησης & ανοιγμα κλεισιμο. Ταυτοχρονα θα τα πατας μεχρι να ανοιξει. Αν σου ζητησει να ρυθμισεις ωρα και ημερομηνια, τοτε εχει πετυχει. Μετα δες τι προβλημα υπαρχει...;) mpa file den anoigei me tipota... thanks pantws 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs18 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 hi all mipos mpori na kou pei kapios pia einai h teleytea anabathmisi tou n70 kai ti alages mporei na exei??:!: euxaristo.:) kai ti einai to firmware:blink: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 την αναβαθμιση= upgrade firmware τεσπα..πηγα σημερα για να βαλω το firmware του Music Edition και δεν το ειχε κανεις..πηρα τηλ στο γνωστο νοκια σοπ π παω..δεν την ειχαν..πηγα και σε ενα αλλο αλλα ο τυπος..ηταν αλλου για αλλου..παιζει να μην ηξερε το Music Edition :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs18 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 την αναβαθμιση= upgrade firmware τεσπα..πηγα σημερα για να βαλω το firmware του Music Edition και δεν το ειχε κανεις..πηρα τηλ στο γνωστο νοκια σοπ π παω..δεν την ειχαν..πηγα και σε ενα αλλο αλλα ο τυπος..ηταν αλλου για αλλου..παιζει να μην ηξερε το Music Edition :wacko: auto mporeis na to kaneis kai meso diadiktiou nomizo alla einai anabathmisi gia ton ixo tou kinitou?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Γεια σε ολους.εχω το εξης προβλημα ,εχουν αλλαχτει τα εξωτερικα εικονιδια των φακελλων του μενου.(καπoιο θεμα φταιει μαλλον...το RU new style εβαλα τελευταιο θυμαμαι).Πως να τα κανω restore?Me format επανερχονται ,αλλα oταν καμω restore της μνημης του τηλεφωνου απο την καρτα χανονται παλι.Τι να καμω?Επισης το μενου εγινε απελπιστικα αργο οποτε εχω την καρτα μεσα.Ευχαριστω..:worry: :worry: :cry: :( :( 1 Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gplayer Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εχει κυκλοφορησει <<επισημα>>!η αναβαθμιση του music edition??sorry αλλα δεν ξερω καθολου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εχει βγει μαυρη προσοψη γιατο Ν70 απο την Νοκια? Αν ναι ποσο κανει ? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gplayer Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αν εννοεις αυτη..εχει κυκλοφορισει ναι αλλα μονο το μπροστινο καπακι και το μεταλο δεν ειναι μαυρο..κοστιζει 15 euro...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Αν εννοεις αυτη..εχει κυκλοφορισει ναι αλλα μονο το μπροστινο καπακι και το μεταλο δεν ειναι μαυρο..κοστιζει 15 euro...:) Ειναι μαζι με τα πληκτρα ? Δηλαδη ειναι και τα πληκτρα μαυρα ? Απο που μπορω να την παρω ? 1 Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 paidia to provlhma pou exw einai to ekshs: prospa8hsa na kanw anava8mish, apo to pc mou mesw tou site ths nokia kai to kinhto kollhse kai den anoigei... outekan fortizei. Mporw na dokimasw na kanw egw tipota, mhpws kai apofygw na paw sta kentrika ths NOKIA? Αυτό το έπαθα και εγώ. Το πήγα στην Νόκια για να το φτιάξει και σε μισή ώρα ήταν έτοιμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Γεια σε ολους.εχω το εξης προβλημα ,εχουν αλλαχτει τα εξωτερικα εικονιδια των φακελλων του μενου.(καπoιο θεμα φταιει μαλλον...το RU new style εβαλα τελευταιο θυμαμαι).Πως να τα κανω restore?Me format επανερχονται ,αλλα oταν καμω restore της μνημης του τηλεφωνου απο την καρτα χανονται παλι.Τι να καμω?Επισης το μενου εγινε απελπιστικα αργο οποτε εχω την καρτα μεσα.Ευχαριστω..:worry: :worry: :cry: :( :( Κανε ενα hard format στο τηλ σου κητα εδω πως γεινετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578 αφου προτα κρατησεις σε καπιο αρχειο της επαφες σου και οτι αλλο σου χρειαζετε γιατη θα χαθουν ολα απο την μνημη του τηλεφονου σου;) Και απο την καρτα σου με ενα card reader σβησε ολο το φακελο system η ακομη καλητερα καντην κ αυτην ενα φορματ:) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts