Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, εσάς το Ν70 όταν κάνει backup του τηλεφωνικού καταλόγου σας το κάνει μαζί με τις ομάδε ή όχι; γιατί σε μένα όταν τα κάνω restore μετά πρέπει εκ νέου να ορίζω τις ομάδες και είναι λιγάκι σπαστικό...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για τη δουλειά αυτή;

Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Μια ερώτηση τώρα:Έχω βάλει το smart settings αλλά εκεί που λειτουργούσε κανονικά τώρα δεν μπορώ να το κλειδώσω το κινητό και όταν πατάω το start δε βγάζει τα διάφορα εικονίδια προγραμμάτων αλλά τις ρυθμίσεις του προγράμματος!Τι κάνω λάθος?Κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα ίσως?

γυρνα την ημ/νια μερικα χρονια μπροστα, καντο παλι εγκατασταση, κανε restart και θα δεις πως θα δουλεψει :p

Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα που εγώ έχω είναι ότι το κινητό μου ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ παίρνει διάφορα τηλέφωνα, χωρίς καν να το αγγίξω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ιό. Μπορώ να κατεβάσω κάποιο antivirus?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

γυρνα την ημ/νια μερικα χρονια μπροστα, καντο παλι εγκατασταση, κανε restart και θα δεις πως θα δουλεψει :p

Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι,θα κατεβάσω και τη τελευταία έκδοση.Το πιο περίεργο είναι ότι στην αρχή δούλευε κανονικά για μια δυο μέρες αλλά μετά εξαφανίστηκε τοstart menu και ότνα πατάω το start βγαίνουν οι ρυθμίσεις του προγράμματος.Ούτε κλειδώνει ούτε λειτουργεί τοtart menu.Aλλά αλήθεια η ημερομηνία τη σχέση έχει?

Γεια σας παιδιά. Το πρόβλημα που εγώ έχω είναι ότι το κινητό μου ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ παίρνει διάφορα τηλέφωνα, χωρίς καν να το αγγίξω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ιό. Μπορώ να κατεβάσω κάποιο antivirus?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μάλλον κάποιος ιός θα είναι,πιθανόν .sis!

Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι,θα κατεβάσω και τη τελευταία έκδοση.Το πιο περίεργο είναι ότι στην αρχή δούλευε κανονικά για μια δυο μέρες αλλά μετά εξαφανίστηκε τοstart menu και ότνα πατάω το start βγαίνουν οι ρυθμίσεις του προγράμματος.Ούτε κλειδώνει ούτε λειτουργεί τοtart menu.Aλλά αλήθεια η ημερομηνία τη σχέση έχει?

απλα, περασαν 3 μερες και εληξε, δεν ηταν σωστα σπασμενο. ετσι οπως σου λεω μου δουλεψε κανονικα :)

(μεχρι να περασουν οι 3 μερες τουλαχιστον :p)

απλα, περασαν 3 μερες και εληξε, δεν ηταν σωστα σπασμενο. ετσι οπως σου λεω μου δουλεψε κανονικα :)

(μεχρι να περασουν οι 3 μερες τουλαχιστον :p)

α μπορεί!:lol:Πράγματι σπασμένο ήταν!:lol::D

Θα το δοκιμάσω!

λοιπον οπωσ ειχα γραψει ψαχνω να αγορασω καινουριο ν70 ετσι λοιπον πηρα καποια τηλ και πηρα και στο γερμανο οποιος μου ειπε οτι ειναι made in germany!! και καποια made in china

ρε παιδια τι γινεται?

επισης e-shop.gr ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κανω παραγγελια εχω παρει 2 τηλ ολα οκ μου λενε και τελικα το τηλ δεν υπαρχει διοτι σταματησε η παραγωγη του!!!!!! ετσι ειπαν

τελικα το βρηκα στο Megamarket.gr και το παρηγγειλα και περιμενω τους ειπα στα σχολια για παραεισαγωγες και οτι θελω να εχει πανω ταινια ασφαλειας aplha copy ktl .ξερει κανεις τι γινεται??? απο φιλανδια ρε παιδια δενε ιναι τα n70?

μεσα σε 10 λεπτα πηρα αυτο το e-mail apo μεγαμαρκετ

======================================

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ

ΝΟΚΙΑ Ν70 ΕΙΝΑΙ MADE IN FINLAND ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ HELLAS.

ΑΠΟΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ MEGAMARKET AE

ΣΕΡΑΪΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

======================================

νομιζω πως αυτο ειναι εξυπηρετηση

iphone happy owner

@thanosk2006 : Μην σε ανησυχει παντως ,υπαρχει εργοστασιο της Νοκια και

στην Γερμανια .

Π

τι πρεπει να προσεξω οταν το παρω?? τι πρεπει να αποφυγω?

απο αναβαθμισεις τι παιζει?

Να προσεξεις να εχει ταινια ασφαλειας επανω ,κλειστη .

Στην συνεχεια ,αφου ανοιξεις το πακετο , να κοιταξεις να υπαρχουν ολα μεσα .

Αναβαθμιση μπορεις ειτε να κανεις απο το σπιτι ,ειτε απο νοκια shops.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

@thanosk2006 : Μην σε ανησυχει παντως ,υπαρχει εργοστασιο της Νοκια και

στην Γερμανια .

Να προσεξεις να εχει ταινια ασφαλειας επανω ,κλειστη .

Στην συνεχεια ,αφου ανοιξεις το πακετο , να κοιταξεις να υπαρχουν ολα μεσα .

Αναβαθμιση μπορεις ειτε να κανεις απο το σπιτι ,ειτε απο νοκια shops.

Υπαρχει τελικα αναβαθμιση σε n70 music edition?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Υπαρχει τελικα αναβαθμιση σε n70 music edition?

Οπως σου ειπα .....,υπαρχει σε nokia shop...

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Απλα πρεπει να αναβαθμιζει το music player ωστε να εχει περισσοτερες επιλογες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

δηλαδη τι επιλογες??

equalizer?

δηλαδη και στον ηχο κλησης μπορει να αλλαζει τον ηχο μεσω EQ?

Δεν ξερω κατι παραπανω απο εσενα..Φανταζομαι πως θα εχει νεο look, equalizer κ.α.

Οπως κ να εχει θα την βαλω καποια στιγμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Κατεβαστε το manual του Ν70-ΜΕ απο εδω:

https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=721017&native_or_pdf=pdf

iPhone 5S Space Grey

Κατεβαστε το manual του Ν70-ΜΕ απο εδω:

https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=721017&native_or_pdf=pdf

Καλημερα.Δηλαδη μπορουμε να παμε σε ενα NOKIA Shop και να ζητησουμε

να περαστει αντι η τελευταια αναβαθμιση , η εκδοση για το Music Edition;

Ταιριαζει δηλαδη στο Ν70;

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν ήξερα πως να κάνω ένα ερώτημα και έτσι βρήκα το τελευταίο θέμα και έκανα απάντηση.

Αυτό που ψάχνω να βρώ είναι free software for nokia N70?. Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς το ir-emote control που κάνει το τηλέφωνο τηλεκοντρόλ? Το κατέβασα από site αλλά δεν μου δουλεύει...

Καλημέρα.

Ενδιαφέρομαι για το N70, εκτός απο τις δυνατότητες που εχει και διαβάζω στις προηγούμενες σελίδες, θα ήθελα να μάθω πιο gps μου προτείνετε που να συνεργάζεται σωστά και αν κάποιος εχει χρησιμοποιήσει το smart2go της telenavis για navigation.

Δεν ήξερα πως να κάνω ένα ερώτημα και έτσι βρήκα το τελευταίο θέμα και έκανα απάντηση.

Αυτό που ψάχνω να βρώ είναι free software for nokia N70?. Έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς το ir-emote control που κάνει το τηλέφωνο τηλεκοντρόλ? Το κατέβασα από site αλλά δεν μου δουλεύει...

Δεν δουλεύει γιατί δεν έχει υπέρυθρες

Όχι. Χωρίς υπέρυθρες δεν γίνετε.

Προγράμματα μπορείς να βρεις και εδώ αν ψάξεις στο φόρουμ

Ποιό συγκεκριμένα πως ψάχνουμε? (εννοώ ότι μου είναι αρκετά χρονοβόρο να ψάχνω κάθε μήνυμα τι λέει προκειμένου να δώ τι μ'ενδιαφέρει)..

Ποιό συγκεκριμένα πως ψάχνουμε? (εννοώ ότι μου είναι αρκετά χρονοβόρο να ψάχνω κάθε μήνυμα τι λέει προκειμένου να δώ τι μ'ενδιαφέρει)..

Δεν γεινετε να τα μαθεις και ολα απο τη μια στηγμη στην αλλη:)

προγραμματα μπορεις να κατεβασεις απο εδω xxxxxxxxxxxxx αφου προτα κανεις μια εγραφη;)

Αν χρειαζεσε καπιο προγραμμα που να κανει κατι συγκεκριμενο για το κινητο σου μπορεις να χρησιμοποιησεις την αναζητηση η να ρωτησεις εδω :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106714

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51187

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Τελικα τι διαφορες εχει το N70 Music Edition απο το κανονικο Ν70 ?
Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7