eatmydust Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Eat my dust ΜΗΝ προσπαθείς αλλο αδικα!!Προφανως το εχεις μπλοκάρει.Ειναι δυσκολο να επισκεφθείς ένα κατάστημα όπως σου είπα?Και στο Νόκια κλαμπ αν πας θα σου κανουν δωρεαν με την αποδειξη το reset!Leosedf δουλευει και με Ν-93 το προγραμματάκι..:) ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ(ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)(ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΜΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)! ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ RESET ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Sto briskoun me to ιmei an pas se nokia club kai sto kanoun dorean an einai akomi sti eggiisi! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ(ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)(ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΜΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ)! ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ RESET ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 re paidia...tis proales piga to kinito mou gia anavathmisi(dwrean kai xwris tin apodiksi..)meta mou parousiastike ena prob me to sima kai telika mou eipan gia antikatastasi siskeuis..otan pira tin kainourgia siskeui(upotithetai)eixe tin palia mou proswpsi...alla eixe allo imei.einai dinaton na alla3oun imei aptin nokia?i apla mou evalan tin palia prosopsi?thnx 1 Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Τσεκαρε το service report που σου εδωσαν. Λεει αλλαγη λογικου κυκλωματος οχι αντικατασταση. 1 Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Sto briskoun me to ιmei an pas se nokia club kai sto kanoun dorean an einai akomi sti eggiisi! ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ SHOP ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.. ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΟΚΙΑ?! edited by nervous: ΜΗΝ γράφεις με κεφαλαία ,είναι σαν να φωνάζεις.Είναι και κουραστικό !! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ SHOP ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ.. ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΝΟΚΙΑ?!Πήγαινε στο κατάστημα απο όπου πήρες το κινητό και ζήτα μια επανεκτύπωση της απόδειξης, δεν είναι τίποτα :) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μια ερώτηση Θυμάμαι ότι έχει απαντηθεί αλλά δε το βρίσκω στο search.Εχω βρεί ένα παιχνίδι σε μορφή .rar και δε ξέρω πως να το εγκαταστήσω.Το βάζω ως zip αλλά όταν το αποσυμπιέζω δεν υπάρχει κάποιο εκτελέσιμο αρχείο εκτος απο κάποιους ήχους και εικονίδια του παιχνιδιού.Κάνω κάτι λάθος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Μια ερώτηση Θυμάμαι ότι έχει απαντηθεί αλλά δε το βρίσκω στο search.Εχω βρεί ένα παιχνίδι σε μορφή .rar και δε ξέρω πως να το εγκαταστήσω.Το βάζω ως zip αλλά όταν το αποσυμπιέζω δεν υπάρχει κάποιο εκτελέσιμο αρχείο εκτος απο κάποιους ήχους και εικονίδια του παιχνιδιού.Κάνω κάτι λάθος? Μετονομασε το αρχειο σε jar και καντο ενγκατασταση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristiano1978 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 gia tin epilogi wallpaper eikonas wste na kalyptei oli tin othoni ti analysi prepei na exei? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Μετονομασε το αρχειο σε jar και καντο ενγκατασταση. ευχαριστώ τα κατάφερα.:) ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 gia tin epilogi wallpaper eikonas wste na kalyptei oli tin othoni ti analysi prepei na exei? Δυστυχώς δεν γίνεται!:( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τελικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το Ν70!!!!!! Μα ουτε ενα μπανακι στην θαλασσα δεν αντεχει αυτο το κινητο!!!!! Αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο!!! Κατεβηκα και εγω πρωι πρωι να κανω ενα μπανακι στην θαλασσα,και λεω,κριμα δεν ειναι μωρε το καημενο? Οπωτε τσουπ το βαζω στην τσεπη του μαγιου μου και μπλουμ στην θαλασσα,βρε τι βουτιες θες,τι κολοτουμπες μεσα στο νερο,τι καταδυσεις, Βγαινω εξω να του κανω και μια ηλιοθεραπεια,αλλα τιποτα αυτο!!! παρεδωσε πνευμα!!! Νοκια Ν70 αιωνεια σου η μνημη!!!!!! 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ΧΑΧΑΧΑ...σορυ που γελάω ενώ δεν θα έπρεπε, αλλά ο τρόπος σου.... Πολύ λυπάμαι.....:( Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ΧΑΧΑΧΑ...σορυ που γελάω ενώ δεν θα έπρεπε, αλλά ο τρόπος σου.... Πολύ λυπάμαι.....:( Γ. και εγω λυπαμαι,οχι τοσο για την συσκευη,αλλα για τις σημειωσεις και τα τηλεφωνα που ειχα μεσα!!!και δυστηχως ουτε backup ειχα κανει απο καιρο! Μην μου λες συγνωμη,για αυτο το εγραψα αλλωστε για να γελασετε και λιγο! Σιγα μην πεσω και σε καταθλιψη για ενα κινητο! Αλλα και παλι το λεω!!! Πολυ αχαριστο το Ν70!!!!! 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 a0a00xa0xaxa00xa0xa0 sou dino to diko moun pou ne xarismeno;) 1 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 a0a00xa0xaxa00xa0xa0 sou dino to diko moun pou ne xarismeno;) εχει μεσα αυτα που εχασα???????:lol: Τηλεφωνα και σημειωσεις???? Ειναι και αυτο αχαριστο? Η θα το βγαλω για καφε και θα μου καει και αυτο? 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 @elias26 ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ την επαθα κ εγω με το πρωτο μου κινητο,ενα 7210..αχ,και ηταν και το πρωτο μου κινητακι!!!! κριμα φιλε μου..εγω παλι λυπηθηκα που το χασα για τα μηνυματα που ειχε μεσα ..:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 mpa kalo einai me egyyisi;)einai kai xaristiko:P ti les?:P 1 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Παιδιά γνωρίζει κανείς πόσα Ν70 έχουν πουληθεί στην Ελλάδα; Ή ας πούμε το ποσοστό σε σχέση με άλλα τηλέφωνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 re paidia...tis proales piga to kinito mou gia anavathmisi(dwrean kai xwris tin apodiksi..)meta mou parousiastike ena prob me to sima kai telika mou eipan gia antikatastasi siskeuis..otan pira tin kainourgia siskeui(upotithetai)eixe tin palia mou proswpsi...alla eixe allo imei.einai dinaton na alla3oun imei aptin nokia?i apla mou evalan tin palia prosopsi?thnx όταν δεν γίνεται επισκευή στη συσκευή η Νοκια την αντικαθιστά, αλλά μόνο την πλακέτα, όχι τα καπάκια, ούτε φυσικά την μπαταρία. γι' αυτό σου ήρθε άλλο imei με τα δικά σου πλαστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τελικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το Ν70!!!!!! Μα ουτε ενα μπανακι στην θαλασσα δεν αντεχει αυτο το κινητο!!!!! Αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο!!! Κατεβηκα και εγω πρωι πρωι να κανω ενα μπανακι στην θαλασσα,και λεω,κριμα δεν ειναι μωρε το καημενο? Οπωτε τσουπ το βαζω στην τσεπη του μαγιου μου και μπλουμ στην θαλασσα,βρε τι βουτιες θες,τι κολοτουμπες μεσα στο νερο,τι καταδυσεις, Βγαινω εξω να του κανω και μια ηλιοθεραπεια,αλλα τιποτα αυτο!!! παρεδωσε πνευμα!!! Νοκια Ν70 αιωνεια σου η μνημη!!!!!! Υποθέτω πως το ξέχασες μέσα στην τσέπη,έτσι δεν είναι :confused: ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τελικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το Ν70!!!!!! Μα ουτε ενα μπανακι στην θαλασσα δεν αντεχει αυτο το κινητο!!!!! Αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο!!! Κατεβηκα και εγω πρωι πρωι να κανω ενα μπανακι στην θαλασσα,και λεω,κριμα δεν ειναι μωρε το καημενο? Οπωτε τσουπ το βαζω στην τσεπη του μαγιου μου και μπλουμ στην θαλασσα,βρε τι βουτιες θες,τι κολοτουμπες μεσα στο νερο,τι καταδυσεις, Βγαινω εξω να του κανω και μια ηλιοθεραπεια,αλλα τιποτα αυτο!!! παρεδωσε πνευμα!!! Νοκια Ν70 αιωνεια σου η μνημη!!!!!! Καταγγελία στο ΙΝΚΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: Κριμα παντως ρε φιλε για το κινητο σου. Γι' αυτο εγω στην παραλια ή εξορμησεις που ξερω οτι θα γινω χαλια (στανταρ) παιρνω ενα 2100 και οχι το Ν71 ;) 1 Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforospav Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Τελικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το Ν70!!!!!! Μα ουτε ενα μπανακι στην θαλασσα δεν αντεχει αυτο το κινητο!!!!! Αχαριστεια σε ολο της το μεγαλειο!!! Κατεβηκα και εγω πρωι πρωι να κανω ενα μπανακι στην θαλασσα,και λεω,κριμα δεν ειναι μωρε το καημενο? Οπωτε τσουπ το βαζω στην τσεπη του μαγιου μου και μπλουμ στην θαλασσα,βρε τι βουτιες θες,τι κολοτουμπες μεσα στο νερο,τι καταδυσεις, Βγαινω εξω να του κανω και μια ηλιοθεραπεια,αλλα τιποτα αυτο!!! παρεδωσε πνευμα!!! Νοκια Ν70 αιωνεια σου η μνημη!!!!!! δοκιμασες να το πας σε καποιο nokia club να το δουν μηπως φτιαχνεται? υπαρχει περιπτωση μετα απο ενα τετοιο καλοκαιρινο ατυχημα να αναστηθει το κινητο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 δοκιμασες να το πας σε καποιο nokia club να το δουν μηπως φτιαχνεται? υπαρχει περιπτωση μετα απο ενα τετοιο καλοκαιρινο ατυχημα να αναστηθει το κινητο? Kοιτα επειδη ειμαι και ηλεκτρονικος,το ανοιξα και διεκρινα καψιμο πανω στην πλακετα!! Καψιμο οχι φαφαριες!!!!! Ετσι πως γινανε πλεων τα κινητα με επεξεργαστες και ιστοριες που εχει μεσα ειναι απιθανο να επισκευαστει υστερα απο τετοιο σκηνικο! 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 δοκιμασες να το πας σε καποιο nokia club να το δουν μηπως φτιαχνεται? υπαρχει περιπτωση μετα απο ενα τετοιο καλοκαιρινο ατυχημα να αναστηθει το κινητο? Αν το κινητό δεν έχει πάνω ούτε την μπαταρία την κανονική, ούτε αυτή που κρατάει την ώρα, τοτε όπου και να το βουτήξεις, μετά απο ένα καλό καθάρισμα θα δουλέψει(θα έχει ενα μικρο πρόβλημα στην οθόνη αλλα..:p). Αν όμως είναι ανοιχτό... δείτε πιο πάνω τι παθαίνει... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts