Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το backup κραταει τα δεδομενα του κινητου,οτι εχεις επιλεξει απο την λιστα..και οταν καποια στιγμη χαθουν η οτιδηποτε αλλο κανεις μια επαναφορα και εισαι οκ..

απο ποια λιστα;

2)Ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι αλλο: Στα κλασικα s60 οταν παταγα το κοκκινο ακουστικο το κινητο εκανε minimize τις εφαρμογες. Αντιθετα το n70 δεν τις κανει minimize αλλα τις κλεινει. Υπαρχει τροπος για να γινονται minimize οι εφαρμογες? Ενοχλει αλλον αυτο?
οχι μονο δεν με ενοχλει, αλλα με εχει βολεψει αφανταστα αυτο το πραγμα!!! το ζηλευα που το ειχαν τα Siemens και SE!

Νέος ιδιοκτήτης N70 καλεί σε βοήθεια:

Πρώτον, μέχρι να βρώ πως στον κόρακα μπαίνει η μπαταρία..., ε μα, καινούριο ήτανε το τηλ. (σήμερα 9 μ.μ το πήρα), δεν το ζόρισα. Πρώτη φορά και με Νοκια, δεν μπορούσα να δω κι όλας ποιο ακριβώς κομμάτι ειναι που βγαίνει, να'ναι καλά ο Mirror (αργότερα διαπιστωσα οτι οι οδηγίες δεν βρίσκονται στο κυρίως βιβλίο οδηγιών αλλα σε ένα junior).

Δεύτερον, και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Κάθε κλήση που κάνω καταγράφεται η διάρκειά της; Αν ναι, το γενικό σύνολο φαίνεται κάπου; (είμαι με σύνδεση, θα ήθελα να γνωρίζω που βρίσκομαι). Εαν όχι, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω και να μου λύσει αυτή τη στιγμή τα χέρια;

Τρίτον, κάπου κάποτε πήρε το μάτι μου αναφορές στους file explorers.

Δεν κάνει ο ενσωματωμένος; Πρέπει να βάλω άλλον;

Τέταρτον, μου είπαν απο το κατάστημα ΤΙΜ να φορμάρω (μορφοποιήσω) την κάρτα προτού την χρησιμοποιήσω; Πρέπει; Οχι; Εχει αρχεία απο ότι είδα μέσα, να υποθέσω οτι χάνονται;

Πέμπτον, παρατηρώ μια καθυστέρηση ορισμένες φορές. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία τοσο απο Νόκια πόσο μάλλον απο Symbian συσκευές. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Εκτον, αναβαθμίσεις firmware; Πως βρίσκω ποια έκδοση έχω; Πως γίνεται η αναβάθμιση;

Το πλέον πιθανό είναι πως ζητώ απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν ηδη διατυπωθει και απαντηθεί. Ζητώ συγνώμη. Δεν διαθέτω εκτυπωτή, ούτε καλό μηχάνημα (δυστυχώς το λάπτοπ δεν έφτασε ακόμη). Απο Δευτέρα θα εκτυπώσω όλο το θέμα, μά.. μέχρι τότε.. :O

Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει,

Αλέξανδρος.

Νέος ιδιοκτήτης N70 καλεί σε βοήθεια:

Πρώτον, μέχρι να βρώ πως στον κόρακα μπαίνει η μπαταρία..., ε μα, καινούριο ήτανε το τηλ. (σήμερα 9 μ.μ το πήρα), δεν το ζόρισα. Πρώτη φορά και με Νοκια, δεν μπορούσα να δω κι όλας ποιο ακριβώς κομμάτι ειναι που βγαίνει, να'ναι καλά ο Mirror (αργότερα διαπιστωσα οτι οι οδηγίες δεν βρίσκονται στο κυρίως βιβλίο οδηγιών αλλα σε ένα junior).

Δεύτερον, και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Κάθε κλήση που κάνω καταγράφεται η διάρκειά της; Αν ναι, το γενικό σύνολο φαίνεται κάπου; (είμαι με σύνδεση, θα ήθελα να γνωρίζω που βρίσκομαι). Εαν όχι, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω και να μου λύσει αυτή τη στιγμή τα χέρια;

Τρίτον, κάπου κάποτε πήρε το μάτι μου αναφορές στους file explorers.

Δεν κάνει ο ενσωματωμένος; Πρέπει να βάλω άλλον;

Τέταρτον, μου είπαν απο το κατάστημα ΤΙΜ να φορμάρω (μορφοποιήσω) την κάρτα προτού την χρησιμοποιήσω; Πρέπει; Οχι; Εχει αρχεία απο ότι είδα μέσα, να υποθέσω οτι χάνονται;

Πέμπτον, παρατηρώ μια καθυστέρηση ορισμένες φορές. Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία τοσο απο Νόκια πόσο μάλλον απο Symbian συσκευές. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Εκτον, αναβαθμίσεις firmware; Πως βρίσκω ποια έκδοση έχω; Πως γίνεται η αναβάθμιση;

Το πλέον πιθανό είναι πως ζητώ απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν ηδη διατυπωθει και απαντηθεί. Ζητώ συγνώμη. Δεν διαθέτω εκτυπωτή, ούτε καλό μηχάνημα (δυστυχώς το λάπτοπ δεν έφτασε ακόμη). Απο Δευτέρα θα εκτυπώσω όλο το θέμα, μά.. μέχρι τότε.. :O

Ευχαριστώ όποιον βοηθήσει,

Αλέξανδρος.

2: den xerw file mporei na iparxi auth i efarmogi...kai egw tha tin ithela

3: nai xreiazete na exeis ena fexplorer...vasika egw exw dio ton fexplorer kai ton profiexplorer.merika pragmata pou kanei o enas den ta kanei o allos!:)

4: enoeis xanonte oi efarmoges pou exei?? nai xanonte! vasika oti einai stin memory card xanete me tin morfopoihsh alla ta xana vriskeis :)

5: einai fisiologiko na kolaei merika deuterolepta px stin ekthesi! milame gia 2-3 deuterolepta!

6: i teleutea anavathmisi pou exei kikloforisei einai i V 3.0546.2.3...se katastasi anamonis pata *#0000#

kalos irthes kai kaloriziko file :) tha vreis polla pragmata!! exoume symbian..min to xexname! :)

Nexus S The best

Μάνο, ευχαριστώ απο καρδιάς.

Προς άπαντες: Το θέμα με την ολική χρονομέτρηση κλήσεων (εξερχόμενων ειδικά) με καίει και μάλιστα άμεσα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ, ας μοιραστεί την πληροφορία μαζί μας.

:)

Μάνο, ευχαριστώ απο καρδιάς.

Προς άπαντες: Το θέμα με την ολική χρονομέτρηση κλήσεων (εξερχόμενων ειδικά) με καίει και μάλιστα άμεσα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ, ας μοιραστεί την πληροφορία μαζί μας.

πατα το πρασινο πληκτρο κλησης, μετα κρατα πατημενο το πληκτρο του μενου μεχρι να σου εμφανισει σε πρωτο πλανο καποια εικονιδια. απο αυτα διαλεξε το μητρωο και μετα πατα πισω μεχρι να εμφανιστει η επιλογη διαρκεια κλησεων και εκει θα δεις τη διαρκεια των κληθεντων :)

πατα το πρασινο πληκτρο κλησης, μετα κρατα πατημενο το πληκτρο του μενου μεχρι να σου εμφανισει σε πρωτο πλανο καποια εικονιδια. απο αυτα διαλεξε το μητρωο και μετα πατα πισω μεχρι να εμφανιστει η επιλογη διαρκεια κλησεων και εκει θα δεις τη διαρκεια των κληθεντων :)

Στο ν70 δεν γινεται αυτο. Πρεπει να πας απευθειας στο μητρωο .

Λοιπον προς ολους τους ενδιαφερομενους, η εφαρμογή ειναι η CallItemising και ειναι τελεια. Πρεπει να στειλεις το αρχειακι που δημιουργειται, στον υπολογιστη και να το τρεξεις με το excel, απο κει και περα βλεπεις οοοοοολες τις κλησεις, μηνυματα, gprs κλπ. Τελεια εφαρμογη. Πιο αναλυτικη απο τον λογαριασμο που ερχεται καθε μηνα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εχμ, το'χω στα αγγλικά. Αυριο πρωι πρωί αλλάζω γλώσσα και το τεστάρω (μη διακόψω τη φόρτισή του). Νικόλα, αν γνωρίζεις εναλλακτικό τρόπο να εμφανίσω το μενού που βγάζει το ον-οφ κουμπι, είσαι πρώτος.

PCMan, δεν λειτουργεί οπως o μετρητής στα «θνητά» τηλέφωνα;

Εννοώ, απ'ευθείας πρόσβαση απο την συσκευή.

Α τετοιο θες? Εχει κι απ'αυτο Elog

Εχει κι'αλλα, αν θες σφυρα :whistle:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εχμ, το'χω στα αγγλικά. Αυριο πρωι πρωί αλλάζω γλώσσα και το τεστάρω (μη διακόψω τη φόρτισή του). Νικόλα, αν γνωρίζεις εναλλακτικό τρόπο να εμφανίσω το μενού που βγάζει το ον-οφ κουμπι, είσαι πρώτος.

σε μενα απευθυνεσαι να υποθεσω :)

δεν καταλαβα ομως την ερωτηση...

αφου δεν γινεται με το να πατησεις το μενου, τοτε πηγαινε απο το μητρωο κατευθειαν οπως λεει ο PCMan, το εικονιδιο που θα βρεις στο μενου δηλαδη.

παντως πολυ κουφο μου φαινεται που δε γινεται αυτο με το πατημα του μενου :wacko:

Νικόλα:

Αναφέρομαι στο μενού που εμφανίζεται όταν πιέζεις το κουμπί που ενεργοποιεί τη συσκευή. Οσο η συσκευή ειναι ενεργή, εαν πιεστεί μία φορά εμφανίζει:

Switch off!

General

Silent

Meeting

..

..

Remove card

Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος να εμφανιστεί το μενού αυτό;

Δε με βολεύει τόσο το κουμπάκι πάνω.

PCMan:

Η εφαρμογή βρίσκεται ήδη στο πισί μου. Μένει να μάθω πως περνά και στο κινητό μου (πρέπει να αγοράσω ενα bt adaptoρα να βρω την υγεία μου)

:P

Y.α.γ Παιδιά, ευχαριστώ πολύ που βοηθάτε.

:O :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ Ν70. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗARD KAI SOFT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΟΡΜΑΤ ΣΤΟ Ν70. ΥΠΑΡΧΕΙ ΗARD KAI SOFT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λοιπόν, πατάς πράσινο κουμπί, * και 3 μαζί και ταυτόχρονα πατάς το κουμπί που ανοίγει. Τα κρατάς πατημένα μέχρι να σου ζητήσει το πιν και τα αφήνεις. Θα καταλάβεις ότι έγινε φορματ αν σου ζητήσει ημερομηνία. Δε θα γράψει πουθενά τη λέξη "formating" όπως στα παλιά Series 60.

Παράθεση προηγούμενου ποστ του Cool19,στο οποίο εξηγείται πως γίνεται hard format στο κινητό.

οταν κανουμε format δεν λειτουργουν τα java ή τα sis παιχνιδια/προγραμματα; για να λειτουργουν ολα μια χαρα πρεπει να κανω και full backup την μνημη του τηλεφωνου; ( ολους τους φακελους )

οταν κανουμε format δεν λειτουργουν τα java ή τα sis παιχνιδια/προγραμματα; για να λειτουργουν ολα μια χαρα πρεπει να κανω και full backup την μνημη του τηλεφωνου; ( ολους τους φακελους )

Format κανεις για να λυσεις καποιο προβλημα που ειχες.Αν κρατησεις buck up ολη την μνημη του τηλεφωνου και κανεις επαναφορα τοτε τζαμπα ο κοπος γιατι κανεις επαναφορα του προβληματος.Οποτε τα περνας ολα απο την αρχη αφου εχεις κανει και ενα format στην καρτα μνημης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το να τα περασω ολα απο την αρχη, απλα ειναι αδυνατο. μιλαμε για 50 θεματα και αλλα τοσα παιχνιδια και προγραμματα. δεν εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα το κινητο.. αλλα και παλι αν μεταφερω τα θεματα δεν θα υπαρξει προβλημα. το προβλημα του δημιουργουν τα παιχνιδια/προγραμματα. τα java ή τα sis τα παιζει κανονικα μετα το format; και γιατι γινεται αυτο; τα saves τους πανε στην μνημη του τηλεφωνου; και με τα n-gage παιχνιδια τι γινεται; γιατι εχω δει καποια αρχεια n-gage να εχουν δημιουργηθει στην μνημη του τηλεφωνου.

Ρε παιδιά αναμένεται να πέσει κι άλλο η τιμή του Ν70 μέσα σε αυτές τις μέρες?Επειδή απελπισμένος από την καθυστέρηση του Ν80 λέω να πάρω να το πάρω αύριο στα 460 από Γερμανό(ο φθηνότερος από όλους στην Κύπρο) και φοβάμαι μην την πάθω...Δεν αντέχω να περιμένω κιόλας!

paidia xtes pira auto to kinito kai mou exei spasei ta neura. paidia apo xtes prospatho na sindeso to kinito me to pc mou kai den boro me tipota. mipos xerei kaneis ti prepei na kano? emena dixnei oti einai sindemeno to kalodio alla den boro na metafero tipota. dld anagnorizei to kalodio alla den ginete na metafero tipota.

kapios as me boithisei den adexo! deutera feugo gia 5hmeri me to sxoleio kai den boro na metafero ena soro tilefona me to xeri!

paidia xtes pira auto to kinito kai mou exei spasei ta neura. paidia apo xtes prospatho na sindeso to kinito me to pc mou kai den boro me tipota. mipos xerei kaneis ti prepei na kano? emena dixnei oti einai sindemeno to kalodio alla den boro na metafero tipota. dld anagnorizei to kalodio alla den ginete na metafero tipota.

kapios as me boithisei den adexo! deutera feugo gia 5hmeri me to sxoleio kai den boro na metafero ena soro tilefona me to xeri!

file sti selida 4 s60 iparxi ena thema;) ;)

Ρε παιδιά αναμένεται να πέσει κι άλλο η τιμή του Ν70 μέσα σε αυτές τις μέρες?Επειδή απελπισμένος από την καθυστέρηση του Ν80 λέω να πάρω να το πάρω αύριο στα 460 από Γερμανό(ο φθηνότερος από όλους στην Κύπρο) και φοβάμαι μην την πάθω...Δεν αντέχω να περιμένω κιόλας!

file m prin ligo to ida sto germano stin kipro.. einai 279 lires=486 euro

ean to paris meso areeba + karta sim 235 me 8 lires to mina i 195 me 29 lires to mina edo http://www.areeba.com.cy/Sub.aspx?ID=137&MID=127&FirstParentID=53

OMONOIA - THIRA 9

Ok με την αναλογία 1 ευρώ προς 0,6 λίρες βγαίνει 460 :p

Δεν ξέρω ακριβώς την αναλογία!Αreeba δεν παίρνω ούτε με σφαίρες!Κατα τα άλλα λέτε να πέσει η τιμή κι άλλο?

boreis na mou doseis to link giati briskomai se mia iperedasei. kai simera eiani i proti mou mera edo kai exo kataberdefti!

μαλλον ο motorolaV980 εννοει αυτο το θεμα :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89051

@GloBy, ολες αυτες οι επιλογες δεν εμφανιζονται αλλιως. εγω παντως το βρισκω βολικο, ισως θελει συνηθεια αφου δε χρησιμοποιουσες νοκια :)

Εχω το Ν70 εδω κ 2,5 μηνες περιπου.Το κινητο ειναι καλο σε αρκετους τομεις , αλλα για τα λεφτα του τελικα δεν ξερω αν αξιζει.Και πιο συγκεκριμενα...

1.Το καλωδιο για συνδεση με τον υπολογιστη,το "βλεπει" στην κυριολεξια οποτε θελει... για να μην πω τιποτα χειροτερο...

2.Το καλωδιο για τα ακουστικα επισης δεν κανει καλη επαφη με αποτελεσμα να παιζει το ενα απο τα δυο ακουστικα... εκτος αν το πιεζεις καθε φορα για να παιζουν κ τα δυο ακουστικα.

3.Το καλλυμα της καμερας ειναι οτι πιο μουφα μπορουσαν να βαλουν σε κινητο 500€!!!

Τέλος , για να μην πεσει κ με φαει κανεις , δεν βγαζω το κινητο αχρηστο , απλα εχω απογοητευτει απο πραγματα στα οποια θα μπορουσαν να εχουν προσεξει ΠΟΛΥ περισσοτερο!

Πριν απο αυτο ειχα το 6630 το οποιο ειχε το ιδιο προβλημα με τα καλωδια ,αλλα να πω την αληθεια ηταν πολυ πιο στιβαρο σαν συσκευη κ όσοι θυμουνται κ ξερουν , με 299€ , δηλαδη τέλεια τιμη , απο Ιταλια.

Άντε ας πουμε κ κατι καλο για το ν70...

1.Σχημα

2.Δυνατότητες (Εφαρμογες,μενου,παιχνιδια,μνημη)

3.Βίντεο(Εχω παθει πλακα!)

Αυτα...

συμφωνω σε ολα απολυτως INDYJONES

1.Το καλωδιο για συνδεση με τον υπολογιστη,το "βλεπει" στην κυριολεξια οποτε θελει... για να μην πω τιποτα χειροτερο...
οντως. σε εμενα βγαζει και προβληματα, ή κλεινει ξαφνικα το παραθυρο. δεν ξερω γιατι γινεται αυτο. εβαλα sp1 μονο και μονο για να μπορω να συνδεω το κινητο μεσω του υπολογιστη, αλλα και παλι εχει καποια προβληματακια.

το καλλυμα οντως ειναι αθλιο! μου εχει σπασει τα νευρα και κανει πολυ θορυβο. το βραδυ ακουγεται πολυ και ειναι ενοχλητικο! οσο για τα ακουστικα, ευτυχως ειχα αυτα του 3230. αυτα του N70 τα εδωσα στον πατερα μου. αφηστε που το ασπρο χρωμα ειναι καπως..

αλλα οντως απο δυνατοτητες και ειδικα σε οτι αφορα την αναπαραγωγη βιντεο ειναι απιαστο..

μονο οι ασυμβατοτητες του δεν μου αρεσουν.. ελπιζω να φτιαξουν με τον καιρο!