Lux Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 μπορω να σβηνω τα προγραμματα μεσω του fexplorer αντι να τα σβηνω απο την διαχειρηση εφαρμογων; επισης αν κανω hard format θα σβηστουν ολες οι ρυθμισεις που εχω στο κινητο, στο προφιλ, bluetooth κτλ; πως μπορω να τα κανω backup; το προβλημα με το snakes το ελυσα. εκεινο με την αντιγραφη μνημης στην καρτα μνημης τι ακριβως αντιγραφει και γιατι δεν λειτουργει σε εμενα; μπορει να το δοκιμασει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 μπορω να σβηνω τα προγραμματα μεσω του fexplorer αντι να τα σβηνω απο την διαχειρηση εφαρμογων; επισης αν κανω hard format θα σβηστουν ολες οι ρυθμισεις που εχω στο κινητο, στο προφιλ, bluetooth κτλ; πως μπορω να τα κανω backup; το προβλημα με το snakes το ελυσα. εκεινο με την αντιγραφη μνημης στην καρτα μνημης τι ακριβως αντιγραφει και γιατι δεν λειτουργει σε εμενα; μπορει να το δοκιμασει καποιος; nai tha xathoun oi ruthmiseis px epafes profil programata ktlp...ektos kai an ta perasis stin memory card! egw ekana backup mesw tou pc suite alla den einai kalo...den tha sto sinistousa...allo programa den xerw Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 ααα!!! ευτυχως το ειπες! θα ξεχνουσα να κραταγα backup τις επαφες μου!! ρε παιδια γιατι δεν γινεται format σε εμενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saga Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Τελως πάντων ...για το πρόβλημα με Outlook 2003 , profile , Synch , Ν70 η λύση είναι εδω http://www.howto-outlook.com/Faq/newprofile.htm 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ααα!!! ευτυχως το ειπες! θα ξεχνουσα να κραταγα backup τις επαφες μου!! ρε παιδια γιατι δεν γινεται format σε εμενα; EXOUME PEI APEIRES FORES PATAME TO PRASINO KOUMPI TO KOUMPI 3 KAI TO ASTERISKO MAZI META ANOIGOUME TO KINITO KAI OTAN MAS ZITISI PIN TA AFHNOUME Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 μαλλον εχω ελλατωματικο κινητο. δεν μπορω να κανω format! στο 3230 αμεσως γινοταν.. :( akyro! το εκανα. τελικα ειναι πολυ δυσκολο να γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 μαλλον εχω ελλατωματικο κινητο. δεν μπορω να κανω format! στο 3230 αμεσως γινοταν.. :( akyro! το εκανα. τελικα ειναι πολυ δυσκολο να γινει.. oxi filem einai ligo duskolo...kai egw den to petuxa tis 4is prwtes fores...eides ;) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 tis prwtes dio evdomades elega oti to kin mou den exei kanena provlima! omws exei 1on den akougete kala i ixografisi otan paw anaparagwgi 2on otan travaw mia foto den tin emfanizei kateutheian stin ekthesi mou deixnei ena eikonaki san spasmeno kai meta apo merika sec tin deixnei 3on exasa ta stahteram til to giati den xerw... 4on kamia fora spania otan erxete minima den kanei hxo kliseis 5on to radio kanei diakopes... tin erxomeni deutera tha to paw gia anavathmisi...tha ftiaxoun auta ta provlimata????? Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 αυτο με την ηχογραφηση οντως δεν ακουγεται καλα. παντως αν ηχογραφησεις κατι ενω το εχεις στην ληψη βιντεο, ο ηχος εκει ακουγεται πολυ καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 erwthsh: kati pou egkatesthsa sthn karta mplokarei thn ekinhsh, pws to sbhnw xwris card-reader afou xekinaei xwris karta men alla den thn blepei meta? 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 gia kaliteri ixografisi iparxei to alon mp3 dictaphone.i ixografisi ginete se morfi mp3 96kbps 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 2on otan travaw mia foto den tin emfanizei kateutheian stin ekthesi mou deixnei ena eikonaki san spasmeno kai meta apo merika sec tin deixnei αυτο ειναι φυσιολογικο γιατι πρέπει να την διαβάσει μια φορα ετσι ωστε να αποθηκευσει το thumbnail της φωτογραφίας για τις υπολοιπες φορές που θα πας στην έκθεση. @Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του?:( δηλαδη το ανοιγω και μετα απο καποιες ωρες το βρισκω απενεργοποιημενο. 1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 kalispera epeidi tyxainei na exo ena 7610 me polu kali mpataria dil vgazei peripou 2-3 meres aneta,an tin valo sto n-70 tha vgazei to idio? 1 Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ναι φιλε μου..ειναι αναλογα την χρηση..εμενα εχει τυχει να κρατισει και κατι λιγοτερο απο 4 μερες..με μονη χρηση τα πολλα sms..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 simera epatha plaka ekei p epina kafe blepw to kin na asprizei i othoni kanei restart k meta otan anoigei blepw thn karta mnimis na exei katastrafei...exasa ta pada alla ta exw sto pc eutixws ...dld eleos ti einai ayth i nokia..dn anagnwrizete pleon i karta mporw na kanw tpt i petama?logika tha parw nea apo egguisi..dld eleos pia gm thn nokia m mesa...:(:( 1 Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 τι μαρκα ηταν η μνημη σου??kingston μηπως?χωριτηκοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του?δεν μου φαινεται και πολυ λογικο. εμενα το bluetooth μενει ανοικτο ακομα και αν το κλεισω και το ανοιξω μετα απο λιγη ωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδια το bluetooth ειναι λογικο να απενεργοποιειτε μόνο του? Mipos iparxi kapia rithmisi pou na klinoun ta bluetooth automata meta apo XX lepta ? Rotaw mipos... den eimai sigouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 μπορει καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις ωστε να διαβαζω και να στελνω email απο το n70????εχω account sto gmail και sto mycosmos.gr Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Mipos iparxi kapia rithmisi pou na klinoun ta bluetooth automata meta apo XX lepta ? Rotaw mipos... den eimai sigouros Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... μπορει καποιος να μου δωσει τις ρυθμισεις ωστε να διαβαζω και να στελνω email απο το n70????εχω account sto gmail και sto mycosmos.gr Ευχαριστω Εάν πας στο Help του Gmail σου λέει όλες τις πληροφορίες για να στήσεις το mail στο κινητό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Εάν πας στο Help του Gmail σου λέει όλες τις πληροφορίες για να στήσεις το mail στο κινητό... to anapodo thelei man... :P oxi apo to gmail sto kinito alla apo to kinito sto gmail... 2 Tankwart : man pare tin eteria pou se kaliptei tilefonika(vodafone,tim,cosmote,Q) kai rota... aftoi tha sou poune rithmiseis kinitou kai tropo na stelneis... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 παιδια στους νεους φακελους που ανεβασα,στον πρωτο συγκεκριμενα..υπαρχει μια εφαρμογη restartv120.sis η οποια περιεχει ΙΟ-"SymbOS/Skulls Virus"- γι'αυτο αν κατεβασετε τον φακελο με την υπογραφη μου καλο θα ηταν να το σβησετε..! kostakiss.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 h karta mmc htan i kanoniki ths nokia 64mb... 1 Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santinistas Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 γεια χαρα σε ολους,ελεγα να αγορασω το n-70 αλλα αν και δεν μπορεσα(πονεσανε τα ματια μου) να διαβασω ολεσ τισ σελιδες(μεχρι την 130) βλεπω οτι εχει προβληματα ακομα και μετα την αναβαθμηση σε καποιους.Βασικα με ενδιεφερε πολυ το ραδιο αλλα και να ακουγονται δυνατα οι ηχοι(εχω το 6600) βλεπω ομωσ οτι αρκετοι εχουν διαφορα προβληματα και αυτο με κανει διστακτικο στην αγορα του στρεφοντας με στο κ750.Σας παρακαλω την συμβουλη σασ τι να κανω........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 αν και δεν μπορεσα(πονεσανε τα ματια μου) να διαβασω ολεσ τισ σελιδες(μεχρι την 130) Ε έχασες τα καλύτερα :) 1 Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts