Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi paides! Μόλις πηρα το Ν70 και διαπιστωνω οτι ειναι μια πολυ δυνατη συσκευη.Βεβαια για οσους δεν ειναι εξικοιωμενοι με το ΣΥΜΒΙΑΝ(εγω ας πουμε) θελει λιγο χρονο για να πεις οτι του κανεις καλη χρηση. τσπ μου γεννηθηκε μια απορια στελνωντας FILES μεσω bluetooth,τα αρχεια πανε στον φακελο μηνυματων και δεν καταφερνω να τους αλλαξω folder,αν θελω να στειλω εινα αρχειο sis π.χ. τι γινεται? Χειαζεται καποιο προγραμμα για την μεταφορα?

Καλως ηρθες φιλε μου στο forum και στον "μαγικο" κοσμο των Series 60.;)

Αμα θες να διαχειριζεσαι αρχεια θα πρεπει να βαλεις εναν file manager (π.χ. τον freeware FExplorer ).Τωρα για να στελνεις αρχεια *.sis θα πρεπει να βαλεις το profiexplorer (addon του profimail).

Μπορει ολα αυτα να μην τα καταλαβαινεις ακομα αλλα ριξε μια ματια στα επισημα θεματα που θα βρεις στον Πινακα Περιεχομενων και σιγα σιγα θα βγαλεις ακρη.:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Thanx για την απαντηση! Ισως χρειαστω αλλη μια... :) μολισ κατεβασα το fexplorer, ειναι αρχειο sis τι ακριβως κανω τωρα? το περναω στην sd card μεσω του card reader? Thanx again!

Thanx για την απαντηση! Ισως χρειαστω αλλη μια... :) μολισ κατεβασα το fexplorer, ειναι αρχειο sis τι ακριβως κανω τωρα? το περναω στην sd card μεσω του card reader? Thanx again!

opos to eipes.mesa apo tin diaxeirisi arxeion meta briskeis to sis kai kaneis tin egkatastasi

να καλησπερισω τα παιδια του forum!!!ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Ν70 εδω και λιγες ωρες11!!ειμαι πολυ χαρουμενος!!πρωτη φορα με series 60!!για να δουμε!!ελπιζω να μην αργησω και παρα πολυ να μαθω να το χειριζομαι!!!Θα μπορουσε καποιος να δωσει καποιες πρωτες συμβουλες?

Τελικα καταφερα να φτιαξω μια ιδεα περι της λειτουργειας των sis kai λοιπων (ευχαριστω για την βοηθεια) και μολις εγκατεστησα το route66 2006 to οποιο για την ωρα δουλευει cool! Γενικα το κινητο προδιαθετει "ασχημα"! Ωρα να εχουμε να ασχολουμαστε και οι δυνατοτητες ειναι πολλες. Οσον αφορα στην φορτιση της πρωτης φορας το αφησα συνδεμενο γυρω στις 5 ωρες ενω συγχρονως το ειχα ανοιχτο και το επεξεργαζομουν ειναι too bad?

τελικα δεν μπορω να περιμενω το N80 και το κακο με το κινητο ειναι η μπαταρια του οποτε θα παρω το N70. μερικες ερωτησεις.

1) οταν λετε αργο μενου τι εννοειτε;

2) ποτε βγαζει το εκτος δικτυου και δημιουργει το προβλημα με το ραδιο; οταν ειναι σε συχνοτητες 3g;

3) που ειναι το αρνητικο με το διαφορετικο βυσμα;

4) η θυρα pop port υπαρχει σε καθε υπολογιστη ή οχι; ο δικος μου εχει usb.. ( βλακεια ρωτησα ε; )

5) απο μουσικες δυνατοτητες πως παει;

6) οταν βγαζει φωτογραφια αργει να την δειξει οπως γινεται και στο 3230;

7) βγαζει φωτογραφιες στο απολυτο σκοταδι;

8) ο χρονος εγκαταστασης παιχνιδιων και εφαρμογων θα ειναι μικροτερος ή ο ιδιος σε σχεση με το 3230;

9) στα μαγαζια το κινητο εχει την τελευταια εκδοση; διορθωνει τα προβληματα με το ραδιο;

και γενικα θα μεινω ευχαριστημενος απο την αγορα του ως πρωην κατοχος ενος 3230 για 8 μηνες ή οχι;

Εαν ήσουν ευχαριστημένος με το 3230 τότε αυτό πάρτο με κλειστα ματια. Ειναι το πιο ολοκληρωμενο series 60 ever (εν αναμονή Ν80 φυσικά...)

τελικα δεν μπορω να περιμενω το N80 και το κακο με το κινητο ειναι η μπαταρια του οποτε θα παρω το N70. μερικες ερωτησεις.

1) οταν λετε αργο μενου τι εννοειτε;

2) ποτε βγαζει το εκτος δικτυου και δημιουργει το προβλημα με το ραδιο; οταν ειναι σε συχνοτητες 3g;

4) η θυρα pop port υπαρχει σε καθε υπολογιστη ή οχι; ο δικος μου εχει usb.. ( βλακεια ρωτησα ε; )

5) απο μουσικες δυνατοτητες πως παει;

6) οταν βγαζει φωτογραφια αργει να την δειξει οπως γινεται και στο 3230;

7) βγαζει φωτογραφιες στο απολυτο σκοταδι;

8) ο χρονος εγκαταστασης παιχνιδιων και εφαρμογων θα ειναι μικροτερος ή ο ιδιος σε σχεση με το 3230;

9) στα μαγαζια το κινητο εχει την τελευταια εκδοση; διορθωνει τα προβληματα με το ραδιο;

και γενικα θα μεινω ευχαριστημενος απο την αγορα του ως πρωην κατοχος ενος 3230 για 8 μηνες ή οχι;

Popo file mou auto den einai post anakrisi tis gkestapo einai se evreo stratigo!!! :P :) :P :) :P :) :P :)

Never Settle 3...

Εαν ήσουν ευχαριστημένος με το 3230 τότε αυτό πάρτο με κλειστα ματια. Ειναι το πιο ολοκληρωμενο series 60 ever (εν αναμονή Ν80 φυσικά...)

Oso anafora gia to N70 ego 8a sou elega na min to pareis kai na perimeneis ligo kairo akoma! Oxi oti den einai kalo ekseretiko einai alla gia na min petas adika ta leuta sou se nea kinita!

Never Settle 3...

παιδια προσπαθησα να κανω φορματ με αυτα που ειπατε παταω πρασινο κουμπι το 3 και μετα power on δεν εγινε τιποτα μηπως κανω κατι λαθος πειτε πιο σωστα ειμαι ασχετος...

παιδια προσπαθησα να κανω φορματ με αυτα που ειπατε παταω πρασινο κουμπι το 3 και μετα power on δεν εγινε τιποτα μηπως κανω κατι λαθος πειτε πιο σωστα ειμαι ασχετος...

Πατας ταυτοχρονα πρασινο,αστερακι, 3 και ανοιγεις το κινητο .

Ειναι λιγο δυσκολο αλλα πετυχαινει .

Θα το καταλαβεις οτι πετυχε απο την στιγμη που θα ζητησει ξανα ρυθμιση ωρα ζωνης κλπ.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα μια ερωτηση τους ηχους κλησης σε ποιο φακελο τους εχετε?τα mp3 σας σε καποιο απο τους 2 φακελους digital η simple η καπου αλλου?Ευχαριστω!

να καλησπερισω τα παιδια του forum!!!ειμαι και εγω πλεον κατοχος του Ν70 εδω και λιγες ωρες11!!ειμαι πολυ χαρουμενος!!πρωτη φορα με series 60!!για να δουμε!!ελπιζω να μην αργησω και παρα πολυ να μαθω να το χειριζομαι!!!Θα μπορουσε καποιος να δωσει καποιες πρωτες συμβουλες?

file egw gia na to mathw kapws....epsaxna psa3e kai esi!!! uparxoun luseis gia lathoi ama kaneis!:)

Τελικα καταφερα να φτιαξω μια ιδεα περι της λειτουργειας των sis kai λοιπων (ευχαριστω για την βοηθεια) και μολις εγκατεστησα το route66 2006 to οποιο για την ωρα δουλευει cool! Γενικα το κινητο προδιαθετει "ασχημα"! Ωρα να εχουμε να ασχολουμαστε και οι δυνατοτητες ειναι πολλες. Οσον αφορα στην φορτιση της πρωτης φορας το αφησα συνδεμενο γυρω στις 5 ωρες ενω συγχρονως το ειχα ανοιχτο και το επεξεργαζομουν ειναι too bad?

gia emena ekanes lathos file moU!!! egw to afhsa stin prwth forthsh klisto gia 10 wres...den iprepe na to exeis anoixto:(...den peirazei...uparxoun mpataries ;)

exeis kleisto to kin sou!!! patas mazi ta koumpia : prasino koumpi , to koumpi 3 , kai to koumpi asterisko *...meta anoigeis tin siskeui kai perimeneis mexri na sou zitithi to pin...tote ta afhneis kai eisai ok!

1 oxi argo menu...emena mou fenete argo px otan pas stin ekthesi!!! oxi pws kolaei kai thelei epanekinisi!!!

2 emena to radio paizei mia xara...ektos diktiou den exw vrethei na eimai

3 den exw vrei kapoio arnitiko

4 den katalaba...exei kalwdio me tou kouti usb kai to sindes sto pc

5 kala akougete...alla oxi teleia...mia xara!

6 oxi tin deixnei kateuthian me to kentriko koumpi...an patiseis to plagio koumpi argei ligo na stin deiksei...to giati den to xerw

7 nai...exartate an tha exeis flas i oxi...kai an exeis energopoihmeno flas den tha einai teleia i foto...den exei flas fotografikis! ean pareis foto mexri kai 5 - 10cm apostasi se apoluto skotadi tha sou dixi tin foto mia xara

8 den eixa 3230 gia na xerw..sorry

9 egw to agorasa prin 17 meres kai exei tin ekdosi V 2.0536...kai to radio einai ok me tin ekdosi auth....pisteuw pws twra tha tou exoun valei tin ekdosi V 3.0536 akoma kalutera...

kali agora file mou! :)

Nexus S The best

ευχαριστω για τις απαντησεις. οντως στην εκθεση απ' οτι καταλαβαινω αργει σε ολα τα series 60 κινητα. το ιδιο γινεται και με το 3230. ελπιζω οι συμβατοτητες του με τα παιχνιδια και τις εφαρμογες να ειναι ικανοποιητικη. και κυριως με τα n-gage games. να περιμενω αλλο δεν λεει.. και ετσι κι αλλιως το N80 απορριπτεται εξαιτιας της μπαταρια του. αυτο λογικα με 970 Mah πρεπει να αντεχει αρκετα με μετρια χρηση.

παντως μου κανει εντυπωση πως πολλα ατομα το πουλανε στις αγγελιες ενω δεν εχει περασει ουτε ενας μηνας απο τοτε που το αγορασανε!!

Μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να βαλω στο κινητο ενα animation για screensaver; και γιατι η nokia δεν ασχολειται με την δημιουργια animated θεματων; στα SE κινητα που υπαρχουν ειναι πολυ μ@μ@τα!!

ευχαριστω για τις απαντησεις. οντως στην εκθεση απ' οτι καταλαβαινω αργει σε ολα τα series 60 κινητα. το ιδιο γινεται και με το 3230. ελπιζω οι συμβατοτητες του με τα παιχνιδια και τις εφαρμογες να ειναι ικανοποιητικη. και κυριως με τα n-gage games. να περιμενω αλλο δεν λεει.. και ετσι κι αλλιως το N80 απορριπτεται εξαιτιας της μπαταρια του. αυτο λογικα με 970 Mah πρεπει να αντεχει αρκετα με μετρια χρηση.

Tha einai eikanophitiko pisteuo, aloste to N80 me tin mpataria

pou exei, ektos to oti tha krataei pio ligo, ama litourgi kai to

Wi Fi oute 2 ores den tha pigeni ... :O

N80 battery: 820 mAh

N70 Batter: 970 mAh

An kai to n80 exei kai Wi fi pou eprepe na eixe megaliteri battery exei arketa mikroteri mporo na po

και ακομα 2 πραματακια.. η δευτερη καμερα θα μπορει να χρησιμοποιηθει για να τραβαω Photos τον εαυτο μου; ( :P )

τι ειναι το Macro mode και γιατι λενε οτι το N70 μειονεκτει σε αυτο; κατι για προγραμμα που το διορθωνει ισχυει;

Άλλη απορία: Γίνεται οι υποχρεώσεις και το ημερολόγιο να μην εμφανίζονται μπροστά στην κατάσταση αναμονής? Δεν μιλάω για τις πέντε συντομεύσεις επιλογής.
δλδ ακομα και αν δεν εχω κανει καμμια σημειωση θα εμφανιζονται στην οθονη αναμονης αυτα;

μηπως η λυση ειναι αυτη :

Πάντως αν πας ρυθμίσεις//τηλέφωνο/κατάσταση αναμονής/ενεργή αναμονή και επιλέξεις όχι φεύγουν τα εικονίδια από την επιφάνεια!

την ζελατινα την βγαλατε; ειναι προτιμοτερο να μεινει στην οθονη ή οχι;

Στον μηνα πανω την εβγαλα και αμεσως μετα πηγα αγορασα αυτη τη ζελατινα που βαζουν στα βιβλια, εκοψα ενα κοματακι και το εβαλα στο κινητο.

2m χ 0,45 ειναι η ζελατινα και κανει 1ευρο, απο τα jumbo την πηρα

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Tin zelatina oti nomizei o kathenas kani, aplos ean den thelei na gratsounisti h pathi otidipote alo krataei tin zelatina gia tis protes meres (opos emena gia paradigma, giati lew edosa pou edosa 500 min ta xaramiso etsi, kai niwtho pio anakoufismena me tin zelatina gia tis protes meres :p )

An kai nomizo oti enas screen protector einai oti prepei!

εγώ την έβγαλα από την πρώτη στιγμή :D ( ουδεμία γρατζουνιά :rolleyes: ) το προσέχω...ακόμα και στο τσαντάκι μου μπαίνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για να μην έχουμε κανά απρόοπτο :cry:

εγώ την έβγαλα από την πρώτη στιγμή :D ( ουδεμία γρατζουνιά :rolleyes: ) το προσέχω...ακόμα και στο τσαντάκι μου μπαίνει ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ για να μην έχουμε κανά απρόοπτο :cry:

Egw den kserw giati, ala se kathe kinito pou pernw tin zelatina den tin bgazo kateuthian... Thelw prota na perasoun oses perisoteres meres ginete oste na aliothi h zelatina enow na tsalakothi na gratsounisthi kai na min fenete orea panw sto kinito (oxi oti fente kai pou einai panw sto kinito) :)

Aloste na gratsounithi kenourgio kinito ligo diskolo, giati sigoura tha to prosexis san ta matia sou O_O

και εγω στο 3230 την ειχα βγαλει μετα απο λιγες ημερες επειδη ειχε γινει χαλια. η μιση ειχε ξεκολλησει και την πιεζα συνεχεια για να κολλησει! ( λολ ) καποιος μου ειχε πει οτι ειναι καλυτερα να βγαινει η ζελατινα γιατι μπορει να χαλασει την οθονη απο τις τριβες ή απο στατικο ηλεκτρισμο ή κατι τετοιο τελοσπαντων! ισχυει;

Ωραίο θέμα ανοίξατε!Ο καθένας ρε παιδιά κρατάει όσο θέλει τη ζελατίνα!Αν είναι δυνατόν δηλαδή να μιλάμε γι'αυτό!!Εγώ την έβγαλα αμέσως!Ποτέ δεν έτυχε να γρατζουνήσω την οθόνη(μόνο το cover :P ). Τι καταλάβατε τώρα?? Αν είναι πιά τόσο χάλια η οθόνη σας(αν π.χ. την τρίψατε με υαλόχαρτο) πάτε και αγοράζετε μια πρόσοψη ή αν όχι ολόκληρη πρόσοψη μια μπροστινή μόνο (spare part) απο κάποιο nokia shop!

και ακομα 2 πραματακια.. η δευτερη καμερα θα μπορει να χρησιμοποιηθει για να τραβαω Photos τον εαυτο μου; ( :P )

Είναι κι αυτό μια άποψη!Βασικά όμως,έτσι όπως το σκέφτηκε η ΝOKIA, η κάμερα είναι για 3G κλήση!! ;)

Καλησπερα μια ερωτηση τους ηχους κλησης σε ποιο φακελο τους εχετε?τα mp3 σας σε καποιο απο τους 2 φακελους digital η simple η καπου αλλου?Ευχαριστω!

Εγώ τους έχω στο digital, αν και δεν έχει νόημα που τους έχεις..Απλά που βολεύουν εσένα!Ούτως ή άλλως αν δεν κάνει playlists όλα χύμα θα σου τα βγάζει!

Ακούσαμε τπτ για καμιά αναβάθμιση?????

thanx

 iPhone 3G S⃣

Είναι κι αυτό μια άποψη!Βασικά όμως,έτσι όπως το σκέφτηκε η ΝOKIA, η κάμερα είναι για 3G κλήση!!
δλδ γινεται, ετσι; 3g κοστιζει και δεν ειναι διαθεσιμο στην περιοχη μου..

Έχω μερικές απορίες σχετικά με το N70.

1.Αν θέλω να βάλω ένα Wallpaper στην κεντρική οθόνη και να το δείχνει σε όλη την οθόνη τι ανάλυση πρέπει να έχουν οι εικόνες???

σε ολη την οθονη δε μπαινει. μπαινει απο το υψος του ρολογιου μεχρι τις επιλογες των soft keys.

2. οταν δεν εχει καθολου σημα ή αν επιλεξεις το προφιλ "εκτος συνδεσης" ή αν το ανοιξεις χωρις καρτα σιμ.

3. δεν κανει ο φορτιστης που ειχες. αν θες να το φoρτισεις οταν βγεις εξω και δεν παρεις φορτιστη, απλα πρεπει να παρεις τον ανταπτορα μαζι.

παντως μου κανει εντυπωση πως πολλα ατομα το πουλανε στις αγγελιες ενω δεν εχει περασει ουτε ενας μηνας απο τοτε που το αγορασανε!!

ή καιγονται για το Ν80, ή δεν εχουν ιδεα απο series60, οχι οτι ειναι και υποχρεωμενοι να ξερουν βεβαια.
Μπορει να μου πει καποιος εαν μπορω να βαλω στο κινητο ενα animation για screensaver; και γιατι η nokia δεν ασχολειται με την δημιουργια animated θεματων; στα SE κινητα που υπαρχουν ειναι πολυ μ@μ@τα!!
μπορεις αλλα καιει πολλη μπαταρια και δεν αξιζει. επισης μαλλον λογω μπαταριας οσον αφορα τα εικονιδια. προσπαθησε να ξεχωριζεις τις εννοιες smartphone και "απλο" κινητο :)

τι ειναι το Macro mode και γιατι λενε οτι το N70 μειονεκτει σε αυτο; κατι για προγραμμα που το διορθωνει ισχυει;

ναι, απο τις επιλογες της καμερας οταν την ενργοποιησεις.

το macro mode βοηθαει στις κοντινες ληψεις, ας πουμε ενα βιβλιο. το Ν70 θα τις βγαζει λιγο θαμπες. αλλα μιλαμε για κοντινες, οχι 50cm.

δλδ ακομα και αν δεν εχω κανει καμμια σημειωση θα εμφανιζονται στην οθονη αναμονης αυτα;
ναι, εκτος αν απενεργοποιησεις τελειως την ενεργη αναμονη. συνηθιζεται, δεν ειναι τοσο τραγικο.
Θα μπορουσε καποιος να δωσει καποιες πρωτες συμβουλες?
αρχικα βαλε επαφες, ρυθμισεις, ημερολογιο κλπ και αφου δεις οτι το κινητο δουλευει ρολοι, κανε ενα back up στην καρτα μνημης ή και με το pc suite. μετα λιωσ'το, αν παθει κατι κανεις φορματ και εισαι καλυμμενος.