Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hulk eho ena programma poy kanei back up tin karta soy meso bluetooth sto pc soy..dose email na sto steilo (einai 4mb to programma)diavazei oli tin karta...

μονο μεσω bluetooth κανει?στειλτο στο trip2hot@yahoo.gr σε ευχαριστω

Ξερει κανεις που αποθηκευονται τα αλμπουμ της εκθεσης?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καλημέρα... Αν και διάβασα σε προηγούμενες σελίδες του thread για το live! N70 είμαι ακόμα προβληματισμένος. Το έχω παραγγείλει σε vodafone-shop (δυστυχώς ήταν πολύ μεγάλη η επιδότηση για το παρω από αλλού). Γενικά δεν τα πάω καθόλου καλά με τα live! τηλέφωνα. Το 6630 που έιχα πάρει επίσης απο βοντα δεν είχε πάνω το παραμικρό σημάδι ότι ήταν vodafone (ούτε εξωτερικά αυτοκόλλητα, ούτε πουθενα μέσα στο μενού).

Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά το live N70 το διαφορές έχει από το κανονικό;;;; Εξωτερικά κ εξωτερικά (έχει καμιά συντόμευση σε softkey που δεν αλλάζει; ). Δε φανταζομαι να το ανοιξω και να δω κανενα ασπρο-κόκκινο vodafone menu!!!

please guys πείτε μου... :cry: :cry:

Καλημέρα... Αν και διάβασα σε προηγούμενες σελίδες του thread για το live! N70 είμαι ακόμα προβληματισμένος. Το έχω παραγγείλει σε vodafone-shop (δυστυχώς ήταν πολύ μεγάλη η επιδότηση για το παρω από αλλού). Γενικά δεν τα πάω καθόλου καλά με τα live! τηλέφωνα. Το 6630 που έιχα πάρει επίσης απο βοντα δεν είχε πάνω το παραμικρό σημάδι ότι ήταν vodafone (ούτε εξωτερικά αυτοκόλλητα, ούτε πουθενα μέσα στο μενού).

Μπορεί να μου πει κάποιος αναλυτικά το live N70 το διαφορές έχει από το κανονικό;;;; Εξωτερικά κ εξωτερικά (έχει καμιά συντόμευση σε softkey που δεν αλλάζει;;). Δε φανταζομαι να το ανοιξω και να δω κανενα ασπρο-κόκκινο vodafone menu!!!

please guys πείτε μου... :cry: :cry:

με μια αναβαθμιση απο νοκια σοπ εισαι μια χαρα παντος

paidia sos den thimamai pos kaneis format sto kinito, evaza paixnidia sto n70 toy n gage, den ta epeze kai otan ekana epanekhnish den moy anoige me thn karta mesa' ekana format sthn karta kai ta idia

Θα πατήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτα πράσινο ακουστικό, 3, * power on.Μέχρι να σου βγάλει στην οθόνη Format;)

spacer.png

Σίγουρα; γιατί κάτι διάβασα για ειδικές αναβαθμίσεις στα νοκια shops από τη βονταφον...

Ε, τότε μάλλον πάς για καμμιά "ειδική" αναβάθμιση απο το 9volto..:)

Δές το πρώτα πάντως, γιατί και ένας φίλος που το πήρε σε live! μορφή δέν έχει κάποιο πρόβλημα..ούτε με mp3 ούτε με τίποτα..

Εγώ χρησιμοποιώ το "zensis photorite SP v5.2.2.". Υπάρχουν κι άλλα (μπορεί και καλύτερα) αν το ψάξεις λίγο.

Μόλις το κατέβασα απο εδώ

Καλό φαίνεται, μόνο που είναι έκδοση για 15 ημέρες.

Το καλό είναι ότι μπορείς να βγάλεις κατευθείαν φωτό με συγκεκριμμένα "φίλτρα".Λίγο αργή η προεπισκόπηση των φωτογραφιών.

Θα το ψάξω λίγο παραπάνω μήπως βρώ τίπουτις...you know..

EDIT : Υπάρχει κανα προγραμματάκι που να το ρυθμίζουμε για να ξέρουμε πόσο χρόνο ομιλίας έχουμε ακόμα ? (120 λεπτά free το μήνα , με 30sec ελάχιστη χρέωση πχ, κτλ.)

Ε, τότε μάλλον πάς για καμμιά "ειδική" αναβάθμιση απο το 9volto..:)

Δές το πρώτα πάντως, γιατί και ένας φίλος που το πήρε σε live! μορφή δέν έχει κάποιο πρόβλημα..ούτε με mp3 ούτε με τίποτα..

@arish, δε σε υποχρεωνει κανεις να βαλεις τη Live αναβαθμιση.

Εμένα ο αδερφός ψάχνεται για κινητό. Αν και είχα σκοπό να του προτείνω το Ν70, αυτά που ακούω με τις χαμένες κλήσεις μου κόβουν την φόρα. Αν η συσκευή εκτελεί προβληματικά την πιο βασική της λειτουργία τι να πει κανείς;

Κι απ' ότι έχω καταλάβει, το πρόβλημα δεν λύνεται εγγυημένα, ούτε με την τελευταία αναβάθμιση, ούτε με το patch της Nokia.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εμένα ο αδερφός ψάχνεται για κινητό. Αν και είχα σκοπό να του προτείνω το Ν70, αυτά που ακούω με τις χαμένες κλήσεις μου κόβουν την φόρα. Αν η συσκευή εκτελεί προβληματικά την πιο βασική της λειτουργία τι να πει κανείς;

Κι απ' ότι έχω καταλάβει, το πρόβλημα δεν λύνεται εγγυημένα, ούτε με την τελευταία αναβάθμιση, ούτε με το patch της Nokia.

Προσωπικά δέν έχω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις, και δέν έχω κάν το τελευταίο firmware.Επίσης έχω βάλει mp3 ήχο κλήσης χωρίς πάλι κανένα πρόβλημα στις εισερχόμενες.

Τι λες τώρα. Θα ψοφήσω! Και γιατί το κάνανε έτσι; Τι τους χάλαγαν οι φάκελοι; Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να αντικαθιστά την έκθεση; Με thumbnails κλπ. Με βλέπω να ταλαιπωρούμαι μέχρι να το προσαρμόσω. Και έκανα χαρά ρε γμτ! :(

Resco Viewer, που δεν ξέρω όμως αν παίζει στα N...

Παίδες, γνωρίζουμε αν υπάρχει δυνατότητα fullscreen κατά τη φωτογράφιση?(όπως στο 6270,6280,6111 κτλ)

meto fscaller 1.32 auto paizei

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Με την τελευταία αναβάθμιση δεν έχω παρατηρήσει χαμένες κλήσεις. Θα έλεγα πως είναι πολύ σταθερή έκδοση και λειτουργεί πια απροβλημάτιστα. Αν θέλεις ένα smartphone με σχεδιασμό κινητού (όχι pda/communicator δηλαδή) είναι ίσως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

@arish, δε σε υποχρεωνει κανεις να βαλεις τη Live αναβαθμιση.

A ok then...Ευχαριστώ!:) Πάντως το τηλέφωνο αρχικά αν και live έχει το κανονικό μενού του Ν70 ε; Δεν υπάρχει καμια δοαφορά;

einai apla *** file to mp3 entiposiako ..kai meta tin anavathmisi logismikooy kai to radio.. thelo na rotiso kati endiaferomai na paro megali karta(tha proteimoysa 1gb) den me xalaei katholoy to n70 san mp3 player den exei diafora apo tin poiotita toy ipod.

tha ithela na moy proteinetai kamia karta (poy na exei kali simvatotita me to kinito) kai na einai megali ..an kserete kai kana magazi poy poylaei peite to.

des to topic dv rs mmc.exei bgei 1gb dv rs mmc kingston mono kai exei kikloforhsei sto play247 alla egw prosopika lew na perimenw na bgaloun kai alles etairies.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

akouste loipon mia aporia ! :D ebala mia photo gia fonto kai i photo den poli tairiazei me to theme tou kinitou borw na kanw kati wste i photo na pianei full screen ?(san fonto) ginete na apenergopiiseis ta eikonidia (ta shortcuts..)

:)

akouste loipon mia aporia ! :D ebala mia photo gia fonto kai i photo den poli tairiazei me to theme tou kinitou borw na kanw kati wste i photo na pianei full screen ?(san fonto) ginete na apenergopiiseis ta eikonidia (ta shortcuts..)

:)

δεν γινετε αυτο που λες φιλε μου με το full screen...

:(

τις συντομευσεις μπορεις να τις αφαιρεσεις με τον εξης τροπο :O

εργαλεια-ρυθμισεις-τηλεφωνο-κατασταση αναμονης-ενεργη αναμονη και επιλεγης ΟΧΙ..;)

ξερει κανενας που θα βρω ολοκληρο το kaspersky antivirus mobile 1.5??

Για το Ν70 της Nokia... εαν το εχει καποιος ας μου το στειλει στο

teohaz@hotmail.com

thanks...

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

stavtag εχεις αλλαξει την επιλογη να επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων ? :worry:

Εγκατάστ. λογισμικού—Επιλέξτε αν το λογισμικό Symbian

μπορεί να εγκατασταθεί: Ενεργοποίηση, Μόνο με υπογρ.,

ή Απενεργοποίηση.

Sorry αν φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά από πού μπορώ να το ρυθμίσω αυτό????:O

BTW προ ολίγον δευτερολέπτων έλαβα ένα sms και το παράδοξο ποιό είναι!Η δόνηση δεν σταματούσε με τίποτα και αναγκάστηκα να κλείσω τη συσκευή!:) άλλο κι αυτό!Πάντως ξύλο να χτυπήσω ούτε κλήσεις χάνω, ούτε παράσιτα στο ραδιόφωνο ακούω άν και έχω την 2.0539.1.2 19-10-05...Βέβαια αύριο θα το πάω για μία αναβαθμισούλα για να φύγει το καταραμένο το Live!

 iPhone 3G S⃣

Sorry αν φανεί ηλίθια η ερώτηση αλλά από πού μπορώ να το ρυθμίσω αυτό????:O

Aπο την διαχειριση εφαρμογων ->επιλογες->Ρυθμισεις εφαρμογων ,

σελιδα 133 στο manual :help:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

NERVOUS ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!Οταν έρθεις Θεσσαλονίκη να μου πείς!Κερνάω καφεδάκι!Λοιπόν παιδιά τελικά τα Live! N70 κατηγορηματικά πλέον,δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κλειδωμένα....Κανώ τούμπες από τη χαρά μου :) :) :)
 iPhone 3G S⃣