Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίση μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ τον ferxplorer 1.15?
ειναι free... http://www.gosymbian.com :)

Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ browser...Και νομίζω όλοι καταλαβαίνεται ότι φταίει η Live! έκδοση του κινητού μου...Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα..:'(
 iPhone 3G S⃣

Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ browser...Και νομίζω όλοι καταλαβαίνεται ότι φταίει η Live! έκδοση του κινητού μου...Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα..:'(

δηλαδη τι σου βγαζει και με ποιον browser;

Δηλαδη κανεναν browser?

ΚΡΙΜΑ!!! :D

Μωρε καλα κανω και ΔΕΝ παιρνω vf live :D

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Υπάρχει μια λογική εξήγηση. Αποτρέπουν έτσι την απευθείας ανταλλαγή των κλειδωμένων αρχείων μέσω των file manager με την χρήση του bluetooth.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Είσαι σίγουρος; Λίγο παράξενο ακούγεται για symbian συσκευή. Η non-live έκδοση έχει μέσα μια έκδοση του opera. Δοκίμασες να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την έκδοση opera για Ν70; Είναι δωρεάν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Υπάρχει μια λογική εξήγηση. Αποτρέπουν έτσι την απευθείας ανταλλαγή των κλειδωμένων αρχείων μέσω των file manager με την χρήση του bluetooth.

εγω καταλαβα για internet browser:blink:. εγω δε βλεπω καμια λογικη εξηγηση γιατι πως ειναι δυνατον να καταλαβαινει το Ν70 τι εφαρμογη ειναι αυτη που εγκαθιστας πριν την εγκαταστησεις; ειναι παραλογο. περιμενω την απλη εξηγηση και λυση του προβληματος!

To opera βλέπει και wap και web σελίδες. Και μπορεί να κατεβάσει την έκδοση για Ν70 που διατίθεται δωρεάν. Δεν μπορεί να μην εγκατασταθεί. Δεν είναι τόσο εξελιγμένο το symbian πιστεύω, ώστε να καταλαβαίνει τί είναι η κάθε εφαρμογή που πας να βάλεις... Και τα vf live symbian κινητά είναι ελάχιστα πειραγμένα σε σχέση με συμβατικά (όχι symbian) κινητά...

Κάνε μια προσπάθεια με το opera και πες μας τί έγινε...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Λοιπόν, έπειτα από μερικά λεπτά ηρεμίας σας ενημερώνω ότι ΕΛΑΧΙΣΤΑ προγράμματα μπορούν να εγκατασταθούν στο Live! N70!:( Κρίμα που είναι κλειστά τέτοια ώρα τα ΝΟΚΙΑ SHOPS να πάω να ξορκίσω την Live! κατάρα από το Ν70 μου...
 iPhone 3G S⃣

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK UP THN RS-MMC ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΜC.ME COPY PASTE ΑΠΟ CARD READER ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΟΥΤΕ Κ ΜΕ BACK UP ΤΙΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΣΩ RC SUITE.

Γιατι δεν εγινε? Τι μηνυμα σου βγαζει?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Τα προγράμματα που ήταν εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης λογικά θέλουν εγκατάσταση εκ νέου στην νέα κάρτα μνήμης. Μπορείς να τα κατεβάσεις από το site της Nokia. Οι εικόνες, ήχοι κτλ μεταφέρονται άνετα...

Βολταίρος

Guest Tankwart

ρε παιδια γιατι η εφαρμογη:μουσικη δε βλεπει τα αρχειακια ogg?μηπως επειδη ειναι σε διαφορετικους φακελους στο gallery?πως μπορω να αλλαζω φακελους στα αρχεια?μπορω μεσα απ'το gallery η μονο με file-manager?

Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να τα βαζουμε ολα στο φακελο που πανε και τα mp3?

εγω καταλαβα για internet browser:blink:. εγω δε βλεπω καμια λογικη εξηγηση γιατι πως ειναι δυνατον να καταλαβαινει το Ν70 τι εφαρμογη ειναι αυτη που εγκαθιστας πριν την εγκαταστησεις; ειναι παραλογο. περιμενω την απλη εξηγηση και λυση του προβληματος!

Ένα σενάριο είναι, ότι οι file managers εγκαθιστούν κάποια αρχεία "κλειδιά" σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία το σύστημα αναγνωρίζει και αποτρέπει την εγκατάσταση τους.

Φυσικά μια απλή υπόθεση κάνω και τίποτε παραπάνω. Μπορεί να είναι και προβληματική η συσκευή. Αν δοκιμάσουν κι άλλοι, τότε θα έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο.

Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει Aisopos...Τελικά για ακόμα μια φορά ενισχύεται η θέση ότι τα Live! έχουν περιορισμούς!Κρίμα...Τέλος πάντων.

Όταν αλλάζω από dual σε GSM οι ρυθμίσεις των sms επιστρέφουν στις εργοστασιακές.Είναι φυσιολογικό αυτό??

 iPhone 3G S⃣

Hulk eho ena programma poy kanei back up tin karta soy meso bluetooth sto pc soy..dose email na sto steilo (einai 4mb to programma)diavazei oli tin karta...

john το πρόγραμμα που λες είναι σε κάποιο από τα groups της υπογραφής σου ?? Πως λέγεται ? Αν δεν υπάρχει, να σου στείλω ένα ΡΜ με το mail μου να σε βάλω στο κόπο ?? :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Όταν αλλάζω από dual σε GSM οι ρυθμίσεις των sms επιστρέφουν στις εργοστασιακές.Είναι φυσιολογικό αυτό??

Δεν το έχω δοκιμάσει στο Ν90, αλλά όχι δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση που υπαρχει τωρα για το ν70;;

3.0546.2.3, 18-11-05, RM-84.

Και είναι πολύ καλή και σταθερή. Τα αρχικά προβλήματα έχουν εξαλειφθεί πλήρως!

Βολταίρος

Ξερετε καποιο μαγαζι που να κανουν την αναβαθμιση και να το παιρνεις την ιδια μερα;

Nokia club soodoxou pigis kai solonos. se 10' eisai etoimos

Αν δεν έχουν κίνηση στο κάνουν επί τόπου, εφόσον έχουν την τελευταία έκδοση. Αλλιώς πρέπει να την κατεβάσουν. Το απλούστερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο nokia.gr όπου θα βρεις διευθύνσεις και τηλέφωνα καταστημάτων και, αφού επικοινωνήσεις τηλεφωνικά, να πας στο κοντινότερο...

Βολταίρος

Καλησπέρα !

Μόλις πρίν λίγες ώρες το πήρα!!!

Μία ερώτηση στα γρήγορα ρε παιδιά γιατί θα σαλτάρω.

Δεξιά στο τηλέφωνο υπάρχει η υποδοχή της κάρτας μνήμης με το "κάλυμα" της.

Πάω κι εγώ να βάλω την κάρτα μνήμης, κουμπώνει, ωραία, αλλά ΔΕΝ χωράει να κλείσει το κάλυμα απο πάνω και...την πατάει και ξεκουμπώνει πάλι.

Η θηκούλα για την κάρτα μνήμης έχει μέσα και ένα άλλο τσουτσουνάκι το οποίο απ ότι κατάλαβα (και χρησιμοποίησα) είναι για να βγαίνει η κάρτα μνήμης μόνο (?!).Μήπως πρέπει να το χρησιμοποιήσω για να την βάλω πιό "μέσα" ?Φοβάμαι μη κάνω καμμιά πατάτα..

Χμ...και κάτι ακόμα, πώς βλέπουμε την έκδοση firmware που τρέχει ?Μέσα απο το μενού ή πατάμε κάτι ?

Ευχαριστώ παίδες!

Kαλά ... αυτό με την κάρτα αφήστε το ... το βρήκα...

(Και δέν είμαι και πόντιος..)

Καλησπέρα !

Μόλις πρίν λίγες ώρες το πήρα!!!

Μία ερώτηση στα γρήγορα ρε παιδιά γιατί θα σαλτάρω.

Δεξιά στο τηλέφωνο υπάρχει η υποδοχή της κάρτας μνήμης με το "κάλυμα" της.

Πάω κι εγώ να βάλω την κάρτα μνήμης, κουμπώνει, ωραία, αλλά ΔΕΝ χωράει να κλείσει το κάλυμα απο πάνω και...την πατάει και ξεκουμπώνει πάλι.

Η θηκούλα για την κάρτα μνήμης έχει μέσα και ένα άλλο τσουτσουνάκι το οποίο απ ότι κατάλαβα (και χρησιμοποίησα) είναι για να βγαίνει η κάρτα μνήμης μόνο (?!).Μήπως πρέπει να το χρησιμοποιήσω για να την βάλω πιό "μέσα" ?Φοβάμαι μη κάνω καμμιά πατάτα..

Χμ...και κάτι ακόμα, πώς βλέπουμε την έκδοση firmware που τρέχει ?Μέσα απο το μενού ή πατάμε κάτι ?

Ευχαριστώ παίδες!

Την βαζεις αναπωδα. Πρεπει τα ποδαρακια της να ειναι στραμενα προς τα πανω.

Ο ανταπτορας κουμπωνει πισω απο την καρτα σαν προεκταση μπορεις να την βαζεις και να την βγαζεις στο card reader

Σε κατασταση αναμονης πατας *#0000#