APHS6105 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Τhanks! Αλλα δεν τα καταφερνω να το κατεβασω διοτι απαιτει javascript που δεν υποστηριζονται απο τους browser του κινητου! 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Mπες απο το pc σου και πατα download file now! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APHS6105 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστη, παντα με το κινητο μπαινω ιντερνετ. 1 Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστη, παντα με το κινητο μπαινω ιντερνετ. Kρίμα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εχω ενα προβληματακι...δε ξερω αν ειναι ιος η οχι... Μετα τη πρωτοχρονια...οταν μου ερχεται μηνυμα δε χτυπαει το tone του μηνυματος...και δε μου το εμφανιζει στην οθονη!! Πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων να το διαβασω!!! Τι παιζει;;; Ιος η update? 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εχω και εγω προβλήματα:για παραδειγμα πολλές φορές κολλάει η αριστερή πάνω παύλα και δεν ξεκλειδώνει(δεν εννοώ κολλάει μέσα,πατιέται κανονικά αλλά δεν ξεκλειδώνει).Επίσης μου έχει τύχει να με παίρνουν τηλ. και να μην δείχνει τις αναπάντητες καθόλου(σαν να μην υπήρξαν κλήσεις).Τέλος όταν θέλω να μπω στο μητρώο κλήσεων πολλές φορές αντί να με οδηγήσει στο μενού που δείχνει διάρκεια κλπ με οδηγεί στο ποιες κλήσεις έγιναν σαν να πατάω το πράσινο κουμπι.Για να μη μιλήσω για το ότι σε πολλές κλήσεις ο ήχος κλήσης είναι σαν να έχει βραχνιάσει αλλά και πιο αργός.Πραγματικά αυτό το κινητό είναι ότι να 'ναι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εχω και εγω προβλήματα:για παραδειγμα πολλές φορές κολλάει η αριστερή πάνω παύλα και δεν ξεκλειδώνει(δεν εννοώ κολλάει μέσα,πατιέται κανονικά αλλά δεν ξεκλειδώνει).Επίσης μου έχει τύχει να με παίρνουν τηλ. και να μην δείχνει τις αναπάντητες καθόλου(σαν να μην υπήρξαν κλήσεις).Τέλος όταν θέλω να μπω στο μητρώο κλήσεων πολλές φορές αντί να με οδηγήσει στο μενού που δείχνει διάρκεια κλπ με οδηγεί στο ποιες κλήσεις έγιναν σαν να πατάω το πράσινο κουμπι.Για να μη μιλήσω για το ότι σε πολλές κλήσεις ο ήχος κλήσης είναι σαν να έχει βραχνιάσει αλλά και πιο αργός.Πραγματικά αυτό το κινητό είναι ότι να 'ναι... Εχω ενα προβληματακι...δε ξερω αν ειναι ιος η οχι... Μετα τη πρωτοχρονια...οταν μου ερχεται μηνυμα δε χτυπαει το tone του μηνυματος...και δε μου το εμφανιζει στην οθονη!! Πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων να το διαβασω!!! Τι παιζει;;; Ιος η update? αναβάθμιση έχετε κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Nαι...εδω και 1 χρονο πριν περιπου...ξαφνικα εμενα μου το κανει αυτο με το μηνυμα...μετα τη πρωτοχρονια και κατι μηνυματα... Οποτε δε πρεπει να ειναι θεμα software. Δε ξερω... Φοβαμαι μην ειναι ιος... 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Κανένα restart έκανες? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 αναβάθμιση έχετε κάνει? Ναι έχω κάνει 2 αλλά τα προβλήματα υπήρχαν και υπάρχουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Kαι βεβαια... :-( 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εχω ενα προβληματακι...δε ξερω αν ειναι ιος η οχι... Μετα τη πρωτοχρονια...οταν μου ερχεται μηνυμα δε χτυπαει το tone του μηνυματος...και δε μου το εμφανιζει στην οθονη!! Πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων να το διαβασω!!! Τι παιζει;;; Ιος η update? Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν λυνόταν ούτε με επανακίνηση ούτε με αλλαγή θέματος ούτε με αλλαγή ρυθμίσεων. Τελικά έκανα μια αναβάθμιση μέσω του η/υ μου και όλα καλά. Κοίτα και εδω 1 Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το προβλημα με το μητρωο το ειχα και εγω και μαλιστα μου παρουσιαστηκε σημερα το πρωι. Ειναι αναβαθμισμενο με το τελευταιο firmware. Εκανα restart και ειναι οκ τωρα. Γιατι το κανει αυτο δεν ξερω..:worry: :what: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το προβλημα με το μητρωο το ειχα και εγω και μαλιστα μου παρουσιαστηκε σημερα το πρωι. Ειναι αναβαθμισμενο με το τελευταιο firmware. Εκανα restart και ειναι οκ τωρα. Γιατι το κανει αυτο δεν ξερω..:worry: :what: κατεβασε την διαρκεια του μητρωου μεσα απο της ρυθμισεις στης 10 μερες! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν λυνόταν ούτε με επανακίνηση ούτε με αλλαγή θέματος ούτε με αλλαγή ρυθμίσεων. Τελικά έκανα μια αναβάθμιση μέσω του η/υ μου και όλα καλά. Κοίτα και εδω Θα κανω αναβαθμιση. Το θεμα ειναι οτι ειχα κατεβασει το software της ΝΟΚΙΑ για update μεσω laptop αλλα για καποιο λογο δε μου δουλευει το software στον υπολογιστη μου. Εχω την εκδοση 1.0.86en. Θα ξαναδοκιμασω βεβαια αυριο...αφου κανω ξανα back-up. Στη καρτα αν κανω backup τι ακριβως κραταει; Κραταει... 1. Ρυθμισεις προφιλ 2. Ρυθμισεις GPRS 3. Ρυθμισεις ωρας (εχω διαφορετικες ωρες για διαφορετικες πολεις στον κοσμο...Ισπανια, Ιταλια, Γερμανια, Αμερικη) 4. Σημειωσεις 5. Μηνυματα Ευχαριστω παιδια... :) 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 1. Ρυθμισεις προφιλ 2. Ρυθμισεις GPRS 3. Ρυθμισεις ωρας (εχω διαφορετικες ωρες για διαφορετικες πολεις στον κοσμο...Ισπανια, Ιταλια, Γερμανια, Αμερικη) 4. Σημειωσεις 5. Μηνυματα 1.οχι 2.οχι 3.οχι 4.οχι> αυτο μπορεις να το κανεις με το best_vcal 5.ναι> αλλα πρεπει να βαλεις τα μηνυματα σου να αποθηκευοντε στην καρτα και μετα να παρεις ολο τα φακελο mail μεσα απο τον system και οταν τελιοσεις θα χρειαστη να τον ξαναβαλεις μεσα. ;) 6.για της επαφες φανταζομαι οτι γνωριζεις για να μην ρωτας! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Nαι ναι γνωριζω. Αλλα το backup που κανει το PCSuite τα κραταει ολα τα παραπανω μεσα;;; 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 1.οχι 2.οχι 3.οχι 4.οχι> αυτο μπορεις να το κανεις με το best_vcal 5.ναι> αλλα πρεπει να βαλεις τα μηνυματα σου να αποθηκευοντε στην καρτα και μετα να παρεις ολο τα φακελο mail μεσα απο τον system και οταν τελιοσεις θα χρειαστη να τον ξαναβαλεις μεσα. ;) 6.για της επαφες φανταζομαι οτι γνωριζεις για να μην ρωτας! :)Σε εμενα τα κανει ολα αυτα backup!! Επισης τις διαταξεις των εικονιδιων, τις επαφες, τα προφιλ και διαφορα αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Σε εμενα τα κανει ολα αυτα backup!! Επισης τις διαταξεις των εικονιδιων, τις επαφες, τα προφιλ και διαφορα αλλα.. Και σε μένα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albadakos Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 psaxnomai gia to n70 k kapou diavasa oti den einai sumvato me to route66 k alles duo efarmoges pou de me endiaferoun epi tou parontos..mhpws mporeite na na me diafwtisete?kapoioi pou na einai xrhstes k na to exoun dokimase tou route66 ? meres kales 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Και σε μένα Oποτε με λιγα λογια...αν κανω backup το κινητο μου με το PCSuite ειμαι ΟΚ? Κραταει τα παντα δηλαδη οπως ειπα και παραπανω...διαταξη εικονιδιων...ρυθμισεις κλπ? 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaras_the_big Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 psaxnomai gia to n70 k kapou diavasa oti den einai sumvato me to route66 k alles duo efarmoges pou de me endiaferoun epi tou parontos..mhpws mporeite na na me diafwtisete?kapoioi pou na einai xrhstes k na to exoun dokimase tou route66 ? meres kales Ti akrivos psaxneis na kaneis?Na sindetheis sto internet mesw BT ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Oποτε με λιγα λογια...αν κανω backup το κινητο μου με το PCSuite ειμαι ΟΚ? Κραταει τα παντα δηλαδη οπως ειπα και παραπανω...διαταξη εικονιδιων...ρυθμισεις κλπ? έτσι νομίζω.Αν και δεν είμαι σίγουρος γιατί το έχω χρησιμοποιήσει κανα 2-3 φορές μόνο.;):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Oποτε με λιγα λογια...αν κανω backup το κινητο μου με το PCSuite ειμαι ΟΚ? Κραταει τα παντα δηλαδη οπως ειπα και παραπανω...διαταξη εικονιδιων...ρυθμισεις κλπ? Εγώ κάνω backup στην κάρτα,δεν έχω κάνει στη σουίτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 γεια σας σκεφτομαι να παρω το Ν70 music edition απο γερμανο αλλα γινετε να δωσω 220 ευρω και τα αλλα με δοσεις καθε μηνα? κοστιζει γυρω στα 385 ευρω τωρα που θα βρω το field test μια εφαρμογη για να περασω το νετμονιτορ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts