gregorisvas Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ψηφισα το 4...Ελεος με τους κ@λο κινεζους... :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εγω αγορασα μια φορα και δεν θα ξανααγορασω γιατι δεν εξιζει τα λευτα του. Μπολυζα με 3 ευρω που μου σκιστικε το ιδιο βραδυ και τζιν με 7 ευρω που σκιστικε με μια σανιδα του σκατε! αν ειναι δυνατον. Τι πιοοτιτα ειναι αυτη. καλυτερα να δοσω 10-20 ευρω για μια μπλουζα και να αντεξει εναν χρονο. Και επιπλεον για τους λογους που προαναφερατε. Βεβαια καμια φορα στενευουν τα περιθορια. Οταν εγω τα αγορασα αυτα ειμουν σε σειμιο που δεν ειχα πολλα λευτα και προτιμισα να παρω κατι απο το κινεζικο και να παρω και 2 παιχνιδια αλλα τελικα δεν λεει. Εδω εχουν κανει ολοκλιρη αλυσιδα. Νομιζω εχουν 5 καταστιματα!!!! Και κυκλοφορει και ο γιος του κατοχου μεσα σε ενα Wragler και το παιζει λευτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ψηφισα το 4...Ελεος με τους κ@λο κινεζους... :angry: Μην τους βριζεις. Και αυτοι το ψωμι τους βγαζουν. Να βριζεις ομως τους λαλακες που τους αφησαν και ηρθαν εδω και ανοιξαν τοσα και τοσα μαγαζια. Εχω ακουσει οτι ετοιμαζουν cash & carry στυλ Μακρο. Θα εχει μεσα τα παντα. Εκει ειναι που θα κλαψουν μανουλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Επιπλέον με απασχολεί αυτό: Από το link που παρέθεσε ο KostasV: "Εκτιμάται ότι οι κινεζικές εγκληματικές ομάδες θα αποτελέσουν μελλοντική απειλή στα εγκλήματα της παράνομης μετανάστευσης και του λαθρεμπορίου. Ηδη έχει διαπιστωθεί αύξηση των Κινέζων παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα με τη βοήθεια κινεζικών εγκληματικών ομάδων, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την άσκηση σκληρής βίας προς τους διακινούμενους...". Αμερικάνικες ταινίες δεν σας θυμίζει ολίγον τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν εχω αγορασει κατι κινεζικο ποτε και ουτε προκειται. Οπως δεν προκειται να αγορασω ποτε ρουχα απο την Ελλαδα. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι κερδοσκοποι γιατι το εχουν ξεφτυλυσει το θεμα. 90 και 100 Ευρω ενα τζιν παντελονι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν εχω αγορασει κατι κινεζικο ποτε και ουτε προκειται. Οπως δεν προκειται να αγορασω ποτε ρουχα απο την Ελλαδα. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι κερδοσκοποι γιατι το εχουν ξεφτυλυσει το θεμα. 90 και 100 Ευρω ενα τζιν παντελονι :blink: Είναι ΚΑΙ αυτό πράγματι... μερικοί καταστηματάρχες απλά δεν θέλουν να σωθούν. Κουτοπόνηροι δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν εχω αγορασει κατι κινεζικο ποτε και ουτε προκειται. Οπως δεν προκειται να αγορασω ποτε ρουχα απο την Ελλαδα. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι κερδοσκοποι γιατι το εχουν ξεφτυλυσει το θεμα. 90 και 100 Ευρω ενα τζιν παντελονι :blink: Αν και ξεφευγουμε, εχεις δικιο.... Τι κακο και αυτο με ορισμενα μαγαζια :mad: Κι εγω τα περισσοτερα απο Ιταλια τα παιρνω αν και ψωνιζω και απο ελλαδα αλλα ψαχνω αρκετα γιατι ορισμενοι ρα γαμωτο φερνουν ομορφα πραγματα αλλα σε ....... στις τιμες! :( Αnyway, πολυ σημαντικο το αρθρο στο οποιο με παρεπεμψε ο Κωστας (σε ευχαριστω κιολας! :) ) Tι να πω... :mad: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αν και ξεφευγουμε, εχεις δικιο.... Τι κακο και αυτο με ορισμενα μαγαζια :mad: Κι εγω τα περισσοτερα απο Ιταλια τα παιρνω αν και ψωνιζω και απο ελλαδα αλλα ψαχνω αρκετα γιατι ορισμενοι ρα γαμωτο φερνουν ομορφα πραγματα αλλα σε ....... στις τιμες! :( Αnyway, πολυ σημαντικο το αρθρο στο οποιο με παρεπεμψε ο Κωστας (σε ευχαριστω κιολας! :) ) Tι να πω... :mad: Αμα ηταν ορισμενοι που αισχροκερδουν θα ελεγα ΟΚ γιατι εχουμε δικαιωμα επιλογης. Εχεις δει ποιοτικο τζιν (levi's, lee, diesel κλπ) κατω απο 90 Ευρω? Ε στην Αγγλια ρε παιδια 60 Ευρω εχω δει το ακριβοτερο levi's δηλαδη ελεος πια! Αρκετα ενδιαφερον το αρθρο, αλλα πολυ...καπως. Επιθετικο να το πω?Ρατσιστικο να το πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν εχω αγορασει κατι κινεζικο ποτε και ουτε προκειται. Οπως δεν προκειται να αγορασω ποτε ρουχα απο την Ελλαδα. Μακαρι να κλεισουν ολοι οι κερδοσκοποι γιατι το εχουν ξεφτυλυσει το θεμα. 90 και 100 Ευρω ενα τζιν παντελονι :blink: Μια χαρα μαγαζια υπαρχουν με φυσιολογικοτατες τιμες και υπεροχα ρουχα. Το Factory Outlet στο Φαληρο, ολο το τερμα της Ελευθεριου Βενιζελου με τα στοκ τον γνωστων εταιριων, η Καραμπολα στη Γυφαδα και ενα σορο αλλα που αγνοω... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μια χαρα μαγαζια υπαρχουν με φυσιολογικοτατες τιμες και υπεροχα ρουχα. Το Factory Outlet στο Φαληρο, ολο το τερμα της Ελευθεριου Βενιζελου με τα στοκ τον γνωστων εταιριων, η Καραμπολα στη Γυφαδα και ενα σορο αλλα που αγνοω... Δεν τα ξερω αυτα τα μαγαζια καθοτι Θεσσαλονικιος, αλλα ειμαι περιεργος, ενα τζιν για παραδειγμα σε τι τιμη το βρισκεις? Και εγω για outlet μιλαω αλλα οχι στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αμα ηταν ορισμενοι που αισχροκερδουν θα ελεγα ΟΚ γιατι εχουμε δικαιωμα επιλογης. Εχεις δει ποιοτικο τζιν (levi's, lee, diesel κλπ) κατω απο 90 Ευρω? Ε στην Αγγλια ρε παιδια 60 Ευρω εχω δει το ακριβοτερο levi's δηλαδη ελεος πια! Αρκετα ενδιαφερον το αρθρο, αλλα πολυ...καπως. Επιθετικο να το πω?Ρατσιστικο να το πω? Και πες αυτοι που ειναι απο μεγαλες πολεις εχουν περισσοτερες επιλογες μιας και ειναι περισσοτερα τα μαγαζια, οι υπολοιποι στην επαρχια οταν εχουν λιγοτερες επιλογες και ολα ειναι ακριβα τι κανουν;; Παλι καλα που εστω και τωρα επιλογες υπαρχουν πιστευω...εστω και λιγες\λιγοτερες απο καποτε... ΝRG, μηπως το αρθρο ελεγε απλως την ωμη πραγματικοτητα; Καταλαβαινεις πως το εννοω. Οτι μπορει να ηταν καπως "επιθετικο κτλ κτλ" οπως ειπες και ειναι αληθεια, αλλα μπας και λεει τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι; (Παιρνω την αλλη εκδοχη εγω. ;) ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Δεν τα ξερω αυτα τα μαγαζια καθοτι Θεσσαλονικιος, αλλα ειμαι περιεργος, ενα τζιν για παραδειγμα σε τι τιμη το βρισκεις? Και εγω για outlet μιλαω αλλα οχι στοκ. Τις μαρκες που ειπες , Αργος απο 60Ε και επανω...Εξαρταται αν ειναι φετινο μοντελο ή οχι το μαγαζι κτλ κτλ... Ιταλια παλι εξαρταται απο τους ιδιους παραγοντες και μπορεις να τα βρεις απο 30-40Ε μεχρι 120-130Ε... Αυτες τις μαρκες... Γι'αυτο εγω πλεον δεν αγοραζω τοοοοοοσο συχνα μαρκες σε τζην. To kοιταζω, βλεπω την ποιοτητα του την τιμη του και μετα το αγοραζω... Παντως πιστευω οτι επιλογες ακομα υπαρχουν Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 ΝRG, μηπως το αρθρο ελεγε απλως την ωμη πραγματικοτητα; Δεν μπορω να σου απαντησω. Δεν προσπαθω να αποφυγω την απαντηση απλα πραγματικα δεν γνωριζω τη κατασταση. Να φανταστεις δεν ξερω καν που εχει κινεζικα μαγαζια στη Θεσσαλονικη. Τις μαρκες που ειπες , Αργος απο 60Ε και επανω...Εξαρταται αν ειναι φετινο μοντελο ή οχι το μαγαζι κτλ κτλ...Ιταλια παλι εξαρταται απο τους ιδιους παραγοντες και μπορεις να τα βρεις απο 30-40Ε μεχρι 120-130Ε... Αυτες τις μαρκες... Γι'αυτο εγω πλεον δεν αγοραζω τοοοοοοσο συχνα μαρκες σε τζην. To kοιταζω, βλεπω την ποιοτητα του την τιμη του και μετα το αγοραζω... Παντως πιστευω οτι επιλογες ακομα υπαρχουν 60 Ευρω ε?? Να ερχομαστε εκει να ψωνιζουμε :p Χωρις υπερβολη τετοια τζιν στη Θεσ/νικη κατω απο 85-90 Ευρω δυσκολα βρισκεις. Επιλογες αν εννοεις τα ελληνικα τζιν, εμενα δεν μου αρεσουν. Δεν μου περισσευουν τα χρηματα αλλα προτιμω να δωσω 90 Ευρω και να παρω ενα ποιοτικοτατο και παρα πολυ ωραιο προιον που θα το εχω χρονια παρα να δωσω 30-35 Ευρω για ενα ελληνικο τζιν που θα μου κρατησει 6-7 μηνες και σιγουρα δεν θα ειναι το ιδιο ωραιο απο ενα "μαρκας". Χαρακτηριστικο παραδειγμα για μενα ειναι πως εχω τζιν levi's απο το γυμνασιο!! :w00t: Ακομα το φοραω οταν θελω να κανω δουλειες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 (edited) Kinezika proionta poy kykloforoyn sta SUPER-MARKET agorazo poy kai poy. Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Διαβαζω το θεμα εδω & αρκετη ωρα & δεν πιστευω στα ματια μου...ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???Οι κινεζοι σας φταινε τωρα?Οι ανεκδιηγητοι(για να μη τους χαρακτηρισω αλλιως)ντοπιοι επιχειρηματιες που συνηθως πουλανε με κερδος μεταξυ 500 και 1000% δεν σας ενοχλουν?Που αγοραζουν χονδρικα ενα σωρο μαιμουδες & μετα σας τις πλασαρουν για levis,diesel κλπ?Τα παπουτσακια ναικ & γενικα τα αθλητικα ειδη που φτιαχνονται σε Βιετναμ.Μπαγκλαντες,Ινδια,Κινα κλπ δε σας πειραζουν?Ελεος δηλαδη... :rolleyes: Δεν λεω οτι τα κινεζικα προιοντα μου αρεσουν(αν & μια μπλουζα που καποτε ψωνισα για την πλακα μου ακομα κραταει ;) ),ουτε οτι οι τροποι που ακολουθουν(να μην πληρωνουν φορους κλπ)με βρισκουν συμφωνο...Ομως το να βρισκουμε τη ριζα του κακου στους σαταναδες-σχιστοματηδες μου φαινεται γελοιο...ας σοβαρευτουν πρωτα οι δικοι μας κλεφτοκοταδες που κοιτανε να μας τ'αρπαξουν σε καθε ευκαιρια,χωρις πολλες φορες να μας προσφερουν την αντιστοιχη ποιοτητα γι'αυτα που χρυσοπληρωνουμε & μετα τα λεμε... Προσωπικα γουσταρω να κλεινουν μαγαζια ατομων που ξεκινησαν φυσιολογικα,αλλα επειδη ειδαν πως εχουν πελατεια αυξησαν τις τιμες 200-300% μεσα σ'ενα χρονο... :mad: κι οσο για τον πατριωτισμο που επιασε ορισμενους τι να σας πω...εδω ακομα & ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΟΥΧΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ ΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 ηταν made in China :wacko: :blink: αυτο δε σας πειραξε? :rolleyes: Θα πω & κατι τελευταιο...ολη αυτη η ιστορια μου θυμιζει την αντιμετωπιση πολλων Ελληνων οταν πηγαιναν μεταναστες & εκαναν πανω-κατω τα ιδια για να μπορεσουν να επιβιωσουν...ας μην ειμαστε λοιπον ρατσιστες χωρις λογο...ή μηπως οσο τα κινεζακια μας εραβαν τα ρουχα & τα παπουτσια μας για ενα ξεροκομματο ψωμι ηταν καλα & τωρα που σηκωσαν κεφαλι εγιναν " κ@λοκινεζοι"? :mad: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Πεστα χρυσοστομε πεστα!! Μας κατακλεβουν στεγνα και θα τους λυπηθουμε κιολας?? Ισα ισα χαρα μας!!Να πεσουν και οι τιμες λιγο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Χαρακτηριστικο παραδειγμα για μενα ειναι πως εχω τζιν levi's απο το γυμνασιο!! :w00t: Ακομα το φοραω οταν θελω να κανω δουλειες κλπ. lol κι εγώ έχω!Αλλά το έκανα σορτσάκι γιατί ψήλωσα από τότε :happy: Ούτε εγώ έχω ψωνίσει ποτέ από κινέζικα και ούτε πρόκειται γιατί πρέπει να έχουν βλακείες. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 lol κι εγώ έχω!Αλλά το έκανα σορτσάκι γιατί ψήλωσα από τότε :happy: Ούτε εγώ έχω ψωνίσει ποτέ από κινέζικα και ούτε πρόκειται γιατί πρέπει να έχουν βλακείες. Τι θες να πεις οτι ειμαι κοντος?? :shifty: :mad: :p :D Μου ειναι αρκετα κοντο αλλα ειπαμε ειναι κιμηλιο!! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Τι θες να πεις οτι ειμαι κοντος?? :shifty: :mad: :p :D Μου ειναι αρκετα κοντο αλλα ειπαμε ειναι κιμηλιο!! :w00t: χαχα όχι!! :O Είναι και της μόδας τα κάπρι ξέρεις ε? :p :p :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Προσωπικα δεν εχω αγορασει ποτε και ουτε προκειται... Πραγματικα ελεινα τα προιοντα τους... :X Το ιδιο συμβαινει και στην Ιταλια με αυτα τα μαγαζια... Kαι παροτι πιο δυνατη η οικονομια του (Ιταλων) ακομα και εδω εχουν δημιουργησει μια τρυπα ΝΑ! (με το συμπαθειο) Εδω ρε συ Κωστα στο Αργος απ' οπου ειμαι σε μια πολη 35.000 κατοικων και εχουν ανοιξει 5 ή 6 μαγαζια....Τωρα που εχω να κατεβω καιρο μπορει να ειναι περισσοτερα...) Τι να λεμε τωρα.... :mad: Αυτο παντως που ειχα παρατηρησει στο Αργος ειναι οτι κυριως οι αλλοι ξενοι αγοραζουν απο αυτους. Ρουμανοι, Αλβανοι , Ρωσοι κτλ κτλ αγοραζαν με το κιλο τα ρουχα.... :!: (Οχι οτι δεν πανε και Ελληνες...) Επειδη εχω χασει λιγο την μπαλα τον τελευταιο καιρο, τι μεθοδους χρησιμοποιουν για να παρουν τα μαγαζια; :confused: (Αν το εχεις διαβασει στο Net στειλε μου link! ) ;) Καλά το Άργος έχει και το παζάρι... Και δεν είναι λίγοι οι Αργίτες που ψωνίζουν από εκεί! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Μπραβο παιδια εμπρος στην αντισταση-Πολεμος στα κινεζικα Τερμα στην καταναλωση ρυζιου τσαγιου σουσι και οτι αλλο σχιστοματικο Τερμα στην ενοικιαση ταινιων του Ζαν Γιμου και Ανγκ Λι Κακως δωσαμε την ολυμπιακη λαμπαδα στον Τσακι ΤΣαν-τερμα και στις δικες του ταινιες (καλα μερικα απο τα παραπανω πρεπει να ναι και japonika αλλα γιατι να σταματισουμε στην Κινα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Διαβαζω το θεμα εδω & αρκετη ωρα & δεν πιστευω στα ματια μου...ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???Οι κινεζοι σας φταινε τωρα?Οι ανεκδιηγητοι(για να μη τους χαρακτηρισω αλλιως)ντοπιοι επιχειρηματιες που συνηθως πουλανε με κερδος μεταξυ 500 και 1000% δεν σας ενοχλουν?Που αγοραζουν χονδρικα ενα σωρο μαιμουδες & μετα σας τις πλασαρουν για levis,diesel κλπ?Τα παπουτσακια ναικ & γενικα τα αθλητικα ειδη που φτιαχνονται σε Βιετναμ.Μπαγκλαντες,Ινδια,Κινα κλπ δε σας πειραζουν?Ελεος δηλαδη... :rolleyes: Δεν λεω οτι τα κινεζικα προιοντα μου αρεσουν(αν & μια μπλουζα που καποτε ψωνισα για την πλακα μου ακομα κραταει ;) ),ουτε οτι οι τροποι που ακολουθουν(να μην πληρωνουν φορους κλπ)με βρισκουν συμφωνο...Ομως το να βρισκουμε τη ριζα του κακου στους σαταναδες-σχιστοματηδες μου φαινεται γελοιο...ας σοβαρευτουν πρωτα οι δικοι μας κλεφτοκοταδες που κοιτανε να μας τ'αρπαξουν σε καθε ευκαιρια,χωρις πολλες φορες να μας προσφερουν την αντιστοιχη ποιοτητα γι'αυτα που χρυσοπληρωνουμε & μετα τα λεμε... Προσωπικα γουσταρω να κλεινουν μαγαζια ατομων που ξεκινησαν φυσιολογικα,αλλα επειδη ειδαν πως εχουν πελατεια αυξησαν τις τιμες 200-300% μεσα σ'ενα χρονο... :mad: κι οσο για τον πατριωτισμο που επιασε ορισμενους τι να σας πω...εδω ακομα & ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΟΥΧΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΩΝ ΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 ηταν made in China :wacko: :blink: αυτο δε σας πειραξε? :rolleyes: Θα πω & κατι τελευταιο...ολη αυτη η ιστορια μου θυμιζει την αντιμετωπιση πολλων Ελληνων οταν πηγαιναν μεταναστες & εκαναν πανω-κατω τα ιδια για να μπορεσουν να επιβιωσουν...ας μην ειμαστε λοιπον ρατσιστες χωρις λογο...ή μηπως οσο τα κινεζακια μας εραβαν τα ρουχα & τα παπουτσια μας για ενα ξεροκομματο ψωμι ηταν καλα & τωρα που σηκωσαν κεφαλι εγιναν " κ@λοκινεζοι"? :mad: :X Δημήτρη έγραψες ακριβώς ότι είχα στο μυαλό μου. Ευγε. !!! :up: Ας κοιτάξουν οι καταστηματάρχες μας να σταματήσουν να δουλεύουν με 500% κέρδος και να δούμε αν θα ψωνίζει κανείς Κινέζικα. ΟΧι.... Αυτοί θέλουν να φύγουν οι Κινέζοι και να συνεχίσουν αυτοί να πουλάνε όπως πούλαγαν. Σίγουρα υπάρχουν και καταστηματάρχες που δουλεύουν με λογικά ποσοστά κέρδους 20-30% αλλά "χάνονται" μέσα στους άλλους. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Dimitris79 kai vampyre, Σαφως και το προβλημα δεν ειναι η χωρα παραγωγης. Με την ιδια λογικη θα μπορουσαμε να γραψουμε και για ολα τα κλοστουφαντουργικα που παραγονται στη Βουλγαρια και μαλιστα απο βιομηχανιες που φυγαν απο την Ελλαδα. Το προβλημα με τα κινεζικα επεξηγειται αρκετα στο αρθρο της Ελευθεροτυπιας και συνδιαζεται με το στοιχειο του αθεμητου ανταγωνισμου. Ναι, μπορει το μαγαζι στο Κολωνακι να πουλαει με 500% κερδος, πλυν ομως πληρωνει υπαλληλους και το ΙΚΑ τους και φορολογειται για το 500% κερδος του. Επισις αν δε σου αρεσει πας διπλα στο Ζαρα ή στο Φοκα και ψωνιζεις σε λογικοτατες τιμες. Οι Κινεζοι ομως κανουν αθεμιτο ανταγωνισμο γιατι δεν εχουν τα παραπανω εξοδα. Ετσι οδηγουν εκτος αγορας ΝΟΜΙΜΟΥΣ επιχειρηματιες. Επιπλεον πουλανε μη ασφαλη προιοντα που οδηγουν ως το θανατο. 3 νεκροι απο ενα σιδερο ειναι πολυ δεν νομιζετε???? Η Philips και η Siemens μπορει να πουλανε πιο ακριβα, αλλα εχουν παρει και καποια σηματα ποιοτητας και ασφαλειας. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Dimitris79 kai vampyre, Σαφως και το προβλημα δεν ειναι η χωρα παραγωγης. Με την ιδια λογικη θα μπορουσαμε να γραψουμε και για ολα τα κλοστουφαντουργικα που παραγονται στη Βουλγαρια και μαλιστα απο βιομηχανιες που φυγαν απο την Ελλαδα. Το προβλημα με τα κινεζικα επεξηγειται αρκετα στο αρθρο της Ελευθεροτυπιας και συνδιαζεται με το στοιχειο του αθεμητου ανταγωνισμου. Ναι, μπορει το μαγαζι στο Κολωνακι να πουλαει με 500% κερδος, πλυν ομως πληρωνει υπαλληλους και το ΙΚΑ τους και φορολογειται για το 500% κερδος του. Επισις αν δε σου αρεσει πας διπλα στο Ζαρα ή στο Φοκα και ψωνιζεις σε λογικοτατες τιμες. Οι Κινεζοι ομως κανουν αθεμιτο ανταγωνισμο γιατι δεν εχουν τα παραπανω εξοδα. Ετσι οδηγουν εκτος αγορας ΝΟΜΙΜΟΥΣ επιχειρηματιες. Επιπλεον πουλανε μη ασφαλη προιοντα που οδηγουν ως το θανατο. 3 νεκροι απο ενα σιδερο ειναι πολυ δεν νομιζετε???? Η Philips και η Siemens μπορει να πουλανε πιο ακριβα, αλλα εχουν παρει και καποια σηματα ποιοτητας και ασφαλειας. Ελα Κώστα πως το είπες αυτό? φορολογειται για το 500% κερδος του.. Μάλλον δεν ζεις στην Ελλάδα καλέ μου φίλε. Μη σου πω ότι μόνο το 20-30% των καταστημάτων κόβει σωστές αποδείξεις αν κόβει και καθόλου... Πάρε το χαμπάρι. Φορολογία σωστή στο Ελλάντα πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που δεν μπορούν να κρύψουν τις αποδοχές τους. Οσο για το ατμοσίδερο, ναι οκ έχεις δίκιο. Οποιος αγοράζει τέτοια προιόντα..τι να πω. Ποτέ δεν θα αγόραζα τέτοιου είδους προιόν. Αντε το πολύ - πολύ κανένα ραδιοφωνάκι τσέπης με μπαταρίες. :O Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 συγνώμη, θέλει πολύ αηκιού για να εμπεδώσει κανείς τις δυνατότητες κ προδιαγραφές ενός σίδερου που κοστίζει 9.99? ή ενός φούτερ που κάνει 3.99? ή ενός αυτοκινήτου όπως αυτά τα κινέζικα τζιπ που παρουσίαζε ο ευαγγελάτος που θα κοστίζουν λέει όσο το σάξο κ το ματίζ? :D :D κ γω δε γουστάρω τα κινέζικα πάσας φύσης αλλά συμφωνώ με δημήτρη79 κ βαμπάιρ... σου παίρνει όλους τους πελάτες ο κινέζος κύριε Τάκη που πουλάς παπούτσια στην Καλλιθέα? κατέβασε κ συ τα ορίτζιναλ στο 30% απ'το 300% κέρδος που'βγαζες μέχρι σήμερα κ ΜΑΛΛΟΝ θα τους ξαναποκτήσεις! τουλάχιστον για τον κινέζο είναι όλα γνωστά, δε σου κρύβει ούτε πως το μαγαζί τ'ανοιξε παράνομα, πως πιθανόν δεν έχει άδεια παραμονής/ιδιοκτησίας καταστήματος, πως τα προϊοντα του είναι όλα με ημερομηνία λήξης τον άλλο μήνα... απλά είναι πάνφθηνος κι όποιος γουστάρει πάει κ ψωνίζει. για πάνε στον κωτσόβολο που υποτίθεται είναι ο νομοταγής... έχουν ΟΛΑ τα σίδερά του τις πανευρωπαϊκές προδιαγραφές/εγγυήσεις που επιβάλλονται? έχουν ΟΛΑ οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά που αυτό κι αν επιβάλλεται? για πάνε κ στο καρφούρ μετά κ αν όλα τα προϊόντα αναγράφονται στα ελληνικά θα... πω μπράβο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts