Jump to content

Ιστορίες οδηγικής τρέλας

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να προκαλέσω καλέ; Αυτός χτυπιόταν μόνος του! Έψαχνε αφορμή να τσαντιστεί με κάποιον.. ε εντάξει βιαζόμουν γιατί είχα αργήσει και δεν ήξερα τι κίνηση θα βρω μπροστά μου και θέλησα να πατήσω γκάζι να φύγω πρώτη έτσι όπως δικαιούμουν...τόσο πολύ προκάλεσα τον αγροίκο; Όταν είσαι όλη μέρα στους δρόμους και σου μπαίνει ο κάθε -μην πω- μπροστά επειδή είναι μούρη και καλά, ε δε μπορείς να είσαι πάντα ήρεμος και δεκτικός!
"In the morning u know u won't remember a thing.."

• Απαντήσεις 104
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να προκαλέσω καλέ; Αυτός χτυπιόταν μόνος του! Έψαχνε αφορμή να τσαντιστεί με κάποιον.. ε εντάξει βιαζόμουν γιατί είχα αργήσει και δεν ήξερα τι κίνηση θα βρω μπροστά μου και θέλησα να πατήσω γκάζι να φύγω πρώτη έτσι όπως δικαιούμουν...τόσο πολύ προκάλεσα τον αγροίκο; Όταν είσαι όλη μέρα στους δρόμους και σου μπαίνει ο κάθε -μην πω- μπροστά επειδή είναι μούρη και καλά, ε δε μπορείς να είσαι πάντα ήρεμος και δεκτικός!

απλως "μιλησαν" τα νευρα σου και οχι τοσο η λογικη :)

κι εγω τσαντιζομαι καθημερινα, αλλα στην τελικη δεν κερδιζεις τιποτα και ουτε προκειται να τους ξαναδουμε και δε χανουμε τιποτα με το να μην ασχολουμαστε αλλα ουτε κερδιζουμε με το να ασχολουμαστε.

μου θυμιζει ενα τυπο με μηχανακι που ενω ημουν παρκαρισμενος και αυτος με ειχε περασει και ηταν 100 μετρα πιο κατω, οταν κορναρα σε ενα φιλο γυριζει πισω και μου λεει "συμβαινει κατι;"...εμεινα μ...., "οχι" του ειπα και εφυγε...οτι να'ναι :)

Diavazontas ta mhnymata olou tou thread skefthka na sas perigrapsw kai egw mia istoria pou eixa ws theaths...

Htan prin peripou 4 xronia...Hmoun sthn Glyfada sthn plateia (mprosta sta Haagen Dazs) kai perimena ena filo.H kinhsh argh mias kai pernan polla aytokinhta apo ekeino to shmeio. Kapoia stigmh mia bmw paramenei akinhth mesa sthn mesh tou dromou .APo pisw htan ena mikro aytokinhtaki me dyo kopelitses mesa.Kapoia stigmh h odhgos kanei to lathos na kornarei ligo gia na ksekinhsei.Ekei glepw ton odhgo na petagetai me kati megalo sta xeria tou, arxika nomisa pws htan periodiko h efhmerida alla telika htan paltas, arxizei na vrizei thn kopela kai na kanei gyrous apo to aytokinhto ths.AYth fovismenh ekane mpros kai pisw distaktika na ton apofygei.Meta apo liga lepta o odhgos ths bmw apofasizei na mpei sto aytokinhto tou.

Apo edw arxizei h plaka ths istorias.Gia kalh ths tyxaia ekeinh thn stigmh perna ena peripoliko.Vgainei loipon eksw h kopela kai to stamata.Tou perigrafei thn istoria kai oi astynomikoi kanoun neyma ston odhgo ths bmw na vgei apo to aytokinhto tou.Aytos vgainei kai kleidwnei.Kai arxizei enas dialogos metaksy astynomikwn kai odhgou prokeimenou aytoi na elenksoun to aytokinhto.Aytos arneitai na to ksekleidwsei..Meta apo enan makroskelh dialogo pou den katelhkse pouthena epeidh o odhgos htan anendotos tou lene na tous akolouthisei.Mpainoun sto peripoliko kai kathws pane aytoi eytheia pros to kentro ths Glyfadas aytos thn kanei deksia.Perimenei ligo sto fanari kai vgainei paraliakh...Oute pou ton kynhghsan tipota..

Ma einai dynaton..?Kai meta aporoume pws yparxoun tetoioi anthrwpoi..?Anti na ton plakwsoun stis sfaliares kai na ton pane shkwto sto tmhma ton afhsan kai efyge...Ti na pei kaneis...???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Καλημέρα σας! Διάβασα ολες τις ιστορίες σας και ομολογουμένως κάποιες απο αυτές ηταν οντως τρελές.

Θα διηγηθώ λοιπόν και την δική μου. Ανέβαινα ενα βράδυ απο Γαλάτσι προς Δροσσιά. Στο ύψος της ΗΒΗ χαλαρος και ήρεμος περιμένω να αναψει πράσινο. Η ώρα περίπου 11.30 χωρις κίνηση. Στο φανάρι μόνος λοιπόν, αποφασίζω να κάνω γρήγορη εκκίνηση. Βαζω λοιπόν πρώτη κοφτες δευτέρα κόφτες και εκει που παω να βαλω τρίτη ερχεται απο πισοω μου ενα Ματιζ και μου κολλαει με φώτα και κορνες. Βαζω τρίτη και του ανοίγω λοιπον. ( εχω την αισθηση οτι ο τυπάς δε χρειάστηκε να κόψει ) εφόσον επιασα 120 μένω σταθερά στην μεσαία. Μετα απο λίγο, περναει το ματιζ απο αριστερα μου με οσα χιλιόμετρα είχε μαζεψει και ο συνοδηγος βγαζει την μπουνια περίτεχνα εξω απο το παραθυρο και μου κανει το σήμα του αυνανισμού. -Τι κανει ρε ο μ@λ@κ@ς λέω στον κολλητο μου.. - Παρτον απο πισω μου λεει. Δινω λοιπον κι εγω οσα γκαζια μου είχαν απομεινει και τον φτανω. Με τα πολλά ανοιγω παράθυρο και τον ρωταω τρέχει κάτι ? Αντε γ@μ... ρε τρόμπα μου λεει.. Μεχρι εκει ολα καλα δεν εδωσα σημασια ωσπου στην ευθεια μετα το κατ προς κηφισια κωβει και με περιμενει. Καθως πλησιαζω δε του δινω καν σημασια και κανω να στριψω αριστερα σε ενα στενακι πολυ μικρο που έχει σχεδον απεναντι απο το σινεμαξ 1&2 και οπως προσπερναει μου φωναζει κ παλι ο συνοδηγος " το μ.. της μανας σου ρε κ@ριολ... "

-αυτο ήταν μου λεει ο κολλητος.παμε να τα γ@μ... καρφώνω οπισθεν και τα πετυχαινω στο φαναρι που είναι το πλαίσιο. -Κανε δεξιά κ σταματα του λεω χωρις να βγω απο το αμαξι γιατι ψηλιαζομουν οτι θα την εκανε. τι θες ρε τι θες μου λεει. Κανε δεξια να σε γαμ.. του λεω (αυτο αργοτερα συζητηθηκε με φιλους μου κ ειπαν πως ειναι ατακα Γουζγκουνη ) αναβει πρασινο και φευγει σιφουνας και παλι βριζοντας. Τελος λεω ειχα ειδη φτασει στα ορια μου, τον προσπερναω και παω και τον κλεινω με τετοιο τροπο ωστε να τον αναγκασω να μπει μεσα στο βενζιναδικο της ΕΚΟ απεναντι απο τον ΑΥΤΟΜ.αφου σταματαει βγαινουμε εξω εγω και ο κόλλη, και παμε ενας δεξια κ ενας αριστερα και περιμεναμε να βγουν. τα παλικαρακια ειχανε κλειδαμπαρωθει και ζηταγανε συγνωμη απο μεσα! θα βγεις να σε γαμ.. του λεω αλλιως θα σε κανω λιωμα ( εχω εργοστασιακο bull bar ) βγαινουν εξω τα παιδια χεσμενα και αρχιζει ο διαλογος λεγε τι σου εκανα απο που κι ωσπου βριζεισ την μανα μου κλπ κλπ. Ελεγε τα δικα του και κανω πως τηλεφωνω στην αστυνομια. Τα παλικαρακια μονο "ππ" δεν μας εκαναν και τελικα τα αφησαμε να φυγουν !

Αυτα! Ακομα ομως δε μπορω να καταλαβω γιατι μου την "επαιξαν " εκει στην αρχη της ιστοριας.............

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Diavazontas ta mhnymata olou tou thread skefthka na sas perigrapsw kai egw mia istoria pou eixa ws theaths...

Htan prin peripou 4 xronia...Hmoun sthn Glyfada sthn plateia (mprosta sta Haagen Dazs) kai perimena ena filo.H kinhsh argh mias kai pernan polla aytokinhta apo ekeino to shmeio. Kapoia stigmh mia bmw paramenei akinhth mesa sthn mesh tou dromou .APo pisw htan ena mikro aytokinhtaki me dyo kopelitses mesa.Kapoia stigmh h odhgos kanei to lathos na kornarei ligo gia na ksekinhsei.Ekei glepw ton odhgo na petagetai me kati megalo sta xeria tou, arxika nomisa pws htan periodiko h efhmerida alla telika htan paltas, arxizei na vrizei thn kopela kai na kanei gyrous apo to aytokinhto ths.AYth fovismenh ekane mpros kai pisw distaktika na ton apofygei.Meta apo liga lepta o odhgos ths bmw apofasizei na mpei sto aytokinhto tou.

Apo edw arxizei h plaka ths istorias.Gia kalh ths tyxaia ekeinh thn stigmh perna ena peripoliko.Vgainei loipon eksw h kopela kai to stamata.Tou perigrafei thn istoria kai oi astynomikoi kanoun neyma ston odhgo ths bmw na vgei apo to aytokinhto tou.Aytos vgainei kai kleidwnei.Kai arxizei enas dialogos metaksy astynomikwn kai odhgou prokeimenou aytoi na elenksoun to aytokinhto.Aytos arneitai na to ksekleidwsei..Meta apo enan makroskelh dialogo pou den katelhkse pouthena epeidh o odhgos htan anendotos tou lene na tous akolouthisei.Mpainoun sto peripoliko kai kathws pane aytoi eytheia pros to kentro ths Glyfadas aytos thn kanei deksia.Perimenei ligo sto fanari kai vgainei paraliakh...Oute pou ton kynhghsan tipota..

Ma einai dynaton..?Kai meta aporoume pws yparxoun tetoioi anthrwpoi..?Anti na ton plakwsoun stis sfaliares kai na ton pane shkwto sto tmhma ton afhsan kai efyge...Ti na pei kaneis...???

Σε τέτοιες περιπτώσεις κρατανε καποιο απο τα στοιχεια του ταυτοτητα ή διπλωμα ετσι ωστε να τον αναγκαζουν εμμεσα να μην φυγει...

Καλημέρα σας! Διάβασα ολες τις ιστορίες σας και ομολογουμένως κάποιες απο αυτές ηταν οντως τρελές.

Θα διηγηθώ λοιπόν και την δική μου. Ανέβαινα ενα βράδυ απο Γαλάτσι προς Δροσσιά. Στο ύψος της ΗΒΗ χαλαρος και ήρεμος περιμένω να αναψει πράσινο. Η ώρα περίπου 11.30 χωρις κίνηση. Στο φανάρι μόνος λοιπόν, αποφασίζω να κάνω γρήγορη εκκίνηση. Βαζω λοιπόν πρώτη κοφτες δευτέρα κόφτες και εκει που παω να βαλω τρίτη ερχεται απο πισοω μου ενα Ματιζ και μου κολλαει με φώτα και κορνες. Βαζω τρίτη και του ανοίγω λοιπον. ( εχω την αισθηση οτι ο τυπάς δε χρειάστηκε να κόψει ) εφόσον επιασα 120 μένω σταθερά στην μεσαία. Μετα απο λίγο, περναει το ματιζ απο αριστερα μου με οσα χιλιόμετρα είχε μαζεψει και ο συνοδηγος βγαζει την μπουνια περίτεχνα εξω απο το παραθυρο και μου κανει το σήμα του αυνανισμού. -Τι κανει ρε ο μ@λ@κ@ς λέω στον κολλητο μου.. - Παρτον απο πισω μου λεει. Δινω λοιπον κι εγω οσα γκαζια μου είχαν απομεινει και τον φτανω. Με τα πολλά ανοιγω παράθυρο και τον ρωταω τρέχει κάτι ? Αντε γ@μ... ρε τρόμπα μου λεει.. Μεχρι εκει ολα καλα δεν εδωσα σημασια ωσπου στην ευθεια μετα το κατ προς κηφισια κωβει και με περιμενει. Καθως πλησιαζω δε του δινω καν σημασια και κανω να στριψω αριστερα σε ενα στενακι πολυ μικρο που έχει σχεδον απεναντι απο το σινεμαξ 1&2 και οπως προσπερναει μου φωναζει κ παλι ο συνοδηγος " το μ.. της μανας σου ρε κ@ριολ... "

-αυτο ήταν μου λεει ο κολλητος.παμε να τα γ@μ... καρφώνω οπισθεν και τα πετυχαινω στο φαναρι που είναι το πλαίσιο. -Κανε δεξιά κ σταματα του λεω χωρις να βγω απο το αμαξι γιατι ψηλιαζομουν οτι θα την εκανε. τι θες ρε τι θες μου λεει. Κανε δεξια να σε γαμ.. του λεω (αυτο αργοτερα συζητηθηκε με φιλους μου κ ειπαν πως ειναι ατακα Γουζγκουνη ) αναβει πρασινο και φευγει σιφουνας και παλι βριζοντας. Τελος λεω ειχα ειδη φτασει στα ορια μου, τον προσπερναω και παω και τον κλεινω με τετοιο τροπο ωστε να τον αναγκασω να μπει μεσα στο βενζιναδικο της ΕΚΟ απεναντι απο τον ΑΥΤΟΜ.αφου σταματαει βγαινουμε εξω εγω και ο κόλλη, και παμε ενας δεξια κ ενας αριστερα και περιμεναμε να βγουν. τα παλικαρακια ειχανε κλειδαμπαρωθει και ζηταγανε συγνωμη απο μεσα! θα βγεις να σε γαμ.. του λεω αλλιως θα σε κανω λιωμα ( εχω εργοστασιακο bull bar ) βγαινουν εξω τα παιδια χεσμενα και αρχιζει ο διαλογος λεγε τι σου εκανα απο που κι ωσπου βριζεισ την μανα μου κλπ κλπ. Ελεγε τα δικα του και κανω πως τηλεφωνω στην αστυνομια. Τα παλικαρακια μονο "ππ" δεν μας εκαναν και τελικα τα αφησαμε να φυγουν !

Αυτα! Ακομα ομως δε μπορω να καταλαβω γιατι μου την "επαιξαν " εκει στην αρχη της ιστοριας.............

Άλλη μια ιστορία με αίσιο τέλος...

....

....

Πάντως τα παιδιά του myphone φέρονται πάντα ως οι αδικημένοι & οι τιμωροί :ninja: και αυτό μου μυρίζει άσχημα. Ίσως ο καθένας παρουσιάζει τα πράγματα με το δικό του τρόπο... (καμμία σχέση με την ιστορία στο quote).:lol:

Άλλη μια ιστορία με αίσιο τέλος...

....

....

Πάντως τα παιδιά του myphone φέρονται πάντα ως οι αδικημένοι & οι τιμωροί :ninja: και αυτό μου μυρίζει άσχημα. Ίσως ο καθένας παρουσιάζει τα πράγματα με το δικό του τρόπο... (καμμία σχέση με την ιστορία στο quote).:lol:

Τι εννοείς ?

Στον τσαμπουκά καλή μου κοπέλα δεν απαντάμε με τσαμπουκά, εκτός πια και αν ξέρουμε πως ο άλλος είναι του χεριού μας.

Ήταν άσχημο και παράνομο αυτό που πήγε να σου κάνει στο φανάρι αλλά υπό νορμάλ συνθήκες (φυσιολογική εκκίνηση εκ μέρους σου) δεν θα διατάρασε την πορεία σου.

Αυτό που του έκανες εσύ ήταν ακόμα πιο άσχημο γιατί όπως αυτός έφυγε καρφωτός και εσύ του έκοψες τη διέξοδο διαφυγής, θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει και καρφωτός στις μπαριέρες (θα μπορούσε και ο πισινός σου να έχει την ίδια φαεινή με εσένα ιδέα).

Αν αυτός για αυτό που φαίνεται πως είναι φέρθηκε ανώριμα μια φορά, εσύ, για την "καλή" κοπέλα που φαίνεσαι πως είσαι, φέρθηκες ανώριμα 2 φορές...

Είναι σαν να συνορίζεσαι ένα μικρό παιδάκι. Έχεις δεν έχεις δίκιο γιατί να το κάνεις αφού ξέρεις πως ο άλλος είναι "περιορισμένης ευθύνης".?

ti les tora?? :wacko:

tha skeftomai ego kai o pisinos mou an autos kataleiksei stis mparieres i oxi? thelei na to kanei? an ton pernei as to kanei..as den ton pernei as pesei stis mparieres..provlima tou..tin epomeni fora (an iparksei) den tha to ksanakanei :rolleyes:

ki i kopela..kai o piso tis..kai ego..kai opoios allos itan stin thesi tis, tha eimaste APOLITOS nomimoi kai kaneis den tha mporouse na mas katigorisei gia tipota. mi sou po oti an akouga kai mpam, oute pou tha stamatousa na do ti egine kai an xtipise..opos eipa..provlima tou!!!! o laos to leei alloste..lagos ti fteri (stin periptosi tou gkazi) etrive..kako tis kefalis tou! :lol:

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Οκ, να στο θέσω αλλιώς το ζήτημα.

Αν πράγματι σκοτωνόταν και με κάποιο τρόπο παρουσιαζόταν ο συλλογισμός σου στο δικαστήριο (ότι επίτηδες πάτησες περισσότερο γκάζι από το σύνηθες) θα θεωρούσουν συνυπεύθυνος για τον θάνατο.

Για να στο κάνω πιο λιανά, αυτό που μου λες είναι το ίδιο με το να είναι κάποιος ακινητοποιημένος σε διασταύρωση όπου έχει αυτός ΣΤΟΠ και εσύ ενώ τον έχεις δει από απόσταση κλπ. να πέσεις συνειδητά πάνω του επειδή δεν έχεις ΣΤΟΠ. Ούτε εδώ παρανομείς με τη στενή έννοια του όρου.

ma ti les tora! edo ksekiname apo stasi parallila kai oi dio.. kai autos de mporei kan na ksekinisei!! plaka mou kaneis?? de stekei tipota apo osa les me vasi ton KOK! an den ton exeis diavasei..rikstou mia matia se parakalo.. ki esi kai autos pou ksekinaei etsi!!

kai ennoeitai oti de theoroumai sinipeuthinos gia thanato ktl.. pou pate kai ta vriskete kai ta lete auta..de mporo na katalavo :s

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Θα ήσουν βλάκας να αναλύσεις τον συλογισμό σου στο δικαστήριο...αν όμως το έκανες εξηγώντας πως πάτησες έξτρα το γκάζι ώστε να μην μπει μπροστά σου και μην αφήνοντάς του άλλη διέξοδο διαφυγής, με λίγα λόγια συνειδητά τον οδήγησες στο θάνατο επειδή τον θεωρείς @#$%, σίγουρα είσαι συνυπεύθυνος για τον θάνατο. Πιθανός δε να μπαίνουν στοιχεία ενδεχόμενου δόλου κλπ.

Θεωρείς δλδ ότι άπαξ και τηρείς το τυπικό τμήμα του ΚΟΚ ότι και να γίνει είσαι περιστέρα? Σαφώς και ΟΧΙ. Υπάρχουν γενικές διατάξεις του ΚΟΚ τις οποίες πατώντας τέρμα το γκάζι τις παραβιάζεις. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα της "καλής πίστης" ως προς την συμπεριφορά των άλλων οδηγών, στην προκειμένη περίπτωση ότι εσύ θα επιταχύνεις προοδευτικά και όχι με τέρμα το γκάζι. Εφόσον δε τεκμηριωθεί ότι απουσίας της παράβασής σου αυτής ο άλλος θα ήταν ζωντανός, ΕΙΣΑΙ (ΣΥΝ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ τελεία και παύλα.

Ιστορίες οδηγικής τρέλας:

Άντε κ κάνουμε το όποιο σλάλουμ κ να πέσουμε στα φρένα μπροστά του, κ άντε να πειραχτεί ο άλλος!!

Αλλά σε κίνηση.. που ώσπου να το πάρει χαμπάρι την έχεις κάνει.. τι κόλλημα έχουν ορισμένοι, δεν μπορώ να το καταλάβω!!

Θα ήσουν βλάκας να αναλύσεις τον συλογισμό σου στο δικαστήριο...αν όμως το έκανες εξηγώντας πως πάτησες έξτρα το γκάζι ώστε να μην μπει μπροστά σου και μην αφήνοντάς του άλλη διέξοδο διαφυγής, με λίγα λόγια συνειδητά τον οδήγησες στο θάνατο επειδή τον θεωρείς @#$%, σίγουρα είσαι συνυπεύθυνος για τον θάνατο. Πιθανός δε να μπαίνουν στοιχεία ενδεχόμενου δόλου κλπ.

Θεωρείς δλδ ότι άπαξ και τηρείς το τυπικό τμήμα του ΚΟΚ ότι και να γίνει είσαι περιστέρα? Σαφώς και ΟΧΙ. Υπάρχουν γενικές διατάξεις του ΚΟΚ τις οποίες πατώντας τέρμα το γκάζι τις παραβιάζεις. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα της "καλής πίστης" ως προς την συμπεριφορά των άλλων οδηγών, στην προκειμένη περίπτωση ότι εσύ θα επιταχύνεις προοδευτικά και όχι με τέρμα το γκάζι. Εφόσον δε τεκμηριωθεί ότι απουσίας της παράβασής σου αυτής ο άλλος θα ήταν ζωντανός, ΕΙΣΑΙ (ΣΥΝ)ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ τελεία και παύλα.

tha sou elega tora ti les.. alla as min po..katalavaineis kai monos sou oti exeis arxizeis kai platiazeis toso poli kai toso epikindina..se vathmo na theorithoun osa les {beep}! efoson de stoixeiothetountai stoixeia KAN gia endexomeno dolo..me ti tha me katigorisoun gia na me (kata)dikasoun san sinipeuthino???

poli oraia kai apla tha elega sto dikastirio...ego ksekinisa me prasino..ekeinos me kokkino..pigaina kanonika..dipla mou eixe autokinita kai de mporousa na pao na trakaro ego epeidi autos efige me kokkino ktl. mi mou les aidies re file mou.. pigaine diavase ton KOK sou leo..akou me. kai an ton iperaspizesai me toso sthenos..epeidi kaneis ki esi ta idia..frontise mi vretheis dipla mou, giati tha katalikseis ki esi stis mparieres :ninja:

kai gia na min katigoritho oti leo arloumpes san esena..tin exo kanei auti ti sizitisi me siggeneis nomikous arketes fores.. kai oloi exoun pei oti ego vgaino ladi OTI kai na simvei ston allon ;)

Ιστορίες οδηγικής τρέλας:

Άντε κ κάνουμε το όποιο σλάλουμ κ να πέσουμε στα φρένα μπροστά του, κ άντε να πειραχτεί ο άλλος!!

Αλλά σε κίνηση.. που ώσπου να το πάρει χαμπάρι την έχεις κάνει.. τι κόλλημα έχουν ορισμένοι, δεν μπορώ να το καταλάβω!!

to kollima to diko mou einai oti ego den eimai ilithios na perimeno stin oura kai stin kinisi kai na erxetai o kathe eksipno-panivlakas (ellinaras) na mou ti mpainei etsi..proton auto kai deuteron oti an me trakarei kiolas me tin ilithiotita pou kanei..mavro fidi pou ton efage! :ninja:

kai me auto mou to minima teleionei i simvoli mou sto topic auto, afou eksigisa kai tous logous pou me enoxlei auto to fainomeno alla kai tis pithanes sinepeies pou den tha eixe o odigos tou autokinitou pou apla tha pigaine stin poreia tou :) an iparxei peraitero diafonia me kapoion kai thelei na to sizitisei mazi mou, prv.

@Ergaleios το μόνο που είπα είναι ότι αν το συλλογισμό που μας παρέθεσες εδώ τον έλεγες στο δικαστήριο θα είχες πρόβλημα. Το έκανα αυτό θέλοντας να σου δείξω πως όσο ηλίθια και λάθος είναι η πράξη του άλλου, άλλο τόσο είναι και η δική σου.

Τέλος, το να πατάς τέρμα το γκάζι και να μην επιταχύνεις ομαλά, είναι παράβαση του ΚΟΚ.

• 2 years later...

Ακούστε παιδιά τι έπαθα σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μου.

Κινούμαι στη Σιβιτανίδου (κεντρικός δρόμος της Καλλιθέας) με τη μηχανή, στο δεξιό άκρο του δρόμου με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, όταν πίσω μου ένα αυτοκίνητο κορνάρει έντονα. Κάνω λοιπόν ακόμα πιο άκρη απ' ότι ήμουνα για να περάσει, και όπως προσπερνάει η οδηγός με βρίζει (δεν άκουσα τι ακριβώς είπε). Πάω λοιπόν δίπλα στο αυτοκίνητο στο αριστερό πλάι με σκοπό να την ρωτήσω τι μου είπε και γιατί. Πριν προλάβω να πω ή να κάνω οτιδήποτε κόβει το τιμόνι απότομα αριστερά και φρενάρει, χτυπώντας με ελαφρά στη λεκάνη (ακόμα πονάω, αν και δεν έχω μελανιά). Ευτυχώς φρέναρα κι εγώ και δεν έπεσα κάτω. Εκείνη ξαναξεκινάει, της φωνάζω να σταματήσει και σταματάω κι εγώ. Της λέω περίμενε, θα φωνάξω αστυνομία και προσπαθώ να σταματήσω κάποιο απ' τα διερχόμενα αυόκίνητα των οποίων οι οδηγοί είχαν δει το συμβάν, αλλά δεν σταματάει κανείς! Μάλιστα σε κάνα δυο που τους είπα οτι σε χρειάζομαι για μάρτυρα, επιτάχυναν κιόλας.

Μένω λοιπόν μόνος μου με αυτήν η οποία αρχίζει να φωνάζει οτι "εγώ θα φωνάξω αστυνομία και όχι εσύ"!

Αφού έχουν φύγει όλοι όσοι είδαν το συμβάν μαζεύονται κάνα δυο περίεργοι οι οποίοι άκουσαν τις φωνές, και συνομιλούν μαζί της. Στη συνέχεια έρχονται και μου λένε οτι εγώ φταίω γιατί προσπερνούσα. Μα τους λέω δεν είδατε τι έγινε, το έκανε επίτηδες. Αυτή φυσικά το αρνείται και ισχυρίζεται οτι προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό κι εγώ ήρθα και την έβρισα στα καλά καθούμενα. Τελικά όσοι είχαν μαζευτεί μου λένε να το αφήσω έτσι γιατί θα βρώ το μπελά μου!

Συνειδητοποίησα λοιπόν οτι πραγματικά δεν είχα κανένα τρόπο να αποδείξω την αλήθεια, κι έτσι σηκώθηκα κι έφυγα, κερατάς και δαρμένος.

Το πιό απίστευτο της υπόθεσης πέρα απ' τη συμπεριφορά της θεότρελλης, είναι η συμπεριφορά των άλλων οδηγών οι οποίοι για να μην μπλέξουν και καθυστερήσουν απέφυγαν να σταματήσουν, παρόλο που αυτό που είδαν ήταν κατάφωρα εγκληματικό. Αυτή είναι πραγματική κατάντια για την κοινωνία μας. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβουν το λάθος τους όταν θα χρειαστούν κι αυτοί έναν μάρτυρα και δεν θα σταματάει κανείς ν' ασχοληθεί.

Δηστυχώς είχα και την ατυχία να μην υπάρχει ούτε ένας μοτοσυκλετιστής τριγύρω την ώρα του συμβάντος. Είμαι βέβαιος οτι θα σταμάταγε να ασχοληθεί, όπως άλλωστε κάνω κι εγώ πάντοτε.

Συγγνώμη για το μακροσκελές πόστ, αλλά ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου. Σας ευχαριστώ που τον ακούσατε.

Αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει έναν καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να είχα αντιδράσει ευχαρίστως θα τον ακούσω.

Φίλε λυπάμαι για το τι έγινε και σε συμμερίζομαι. Από αυτά που είπες καταλαβαίνω οτι έχεις δίκιο.

Παρόλα αυτά θα σου δώσω μια συμβουλή. Πάντα να κοιτάζουμε να αποφευγουμε τον κίνδυνο, και αν ένας ηλίθιος κάνει μ@λ@κ!ιες, απλά τον αποφεύγουμε και τον αφήνουμε να φύγει. Ας βρίσει χωρίς λόγο δεν πειράζει. Τον ευατό του μειώνει. Εμείς ας τα έχουμε καλά με τον δικό μας εαυτό. Αν την άφηνες να φύγει χωρίς να πας δίπλα της να ρωτήσεις τον λόγο δεν θα σε χτύπαγε. Που να το ήξερες θα μου πεις. Απλά δεν προκαλούμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο ανώμαλος είναι ο άλλος.

Προς Θεού δεν σου λέω οτι φταις εσύ, απλά αν γίνει κάτι, άστον να φύγει. Αν ο άλλος είναι τελειωμένος, δεν πρόκειται να τον συμαζέψουμε εμείς.

Αυτό που λες με τους μάρτυρες, απλά αποδεικτνύει οτι όλοι κοιτάζουν πλέον την πάρτυ τους.

Less is more...

Έτσι είναι, και γι'αυτό αποφεύγω πάντα τους καυγάδες γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την τρέλλα που κουβαλάει ο καθένας. Όμως απ' την άλλη σκέφτομαι οτι κάποιοι άνθρωποι έχουν τέτοια συμπεριφορά απλά και μόνο γιατί βλέπουν οτι τους περνάει...

Πάντως αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά δημόσιος κίνδυνος. Θα έπρεπε να της απαγορευτεί να πλησιάζει τιμόνι από απόσταση 10 μέτρων και κάτω.

πως γινετε να σε βρει στην μεση κ οχι πρωτα την μηχανη κ τα ποδια?

Edit:πριν υρπαξουν κ αλλοι εξυπνοι.να πω οτι δεν αμφισβητω τιποτα απο αυτα που γραφει...

αντε παλι, παντα καποιος θα πεταχτει εδω μεσα να κανει τον εξυπνο και ω! τι περιεργο! αυτος ο καποιος ειναι παντα παλιος εδω μεσα! το θεμα ειναι να κανουμε τον δικηγορο του διαβολου η να δουμε την σημασια αυτου που ειπε? εγω αυτο που βλεπω απο το κειμενο αυτο αλλα και απο την ζωη την δικη μου δυστηχως ειναι φιλε μου πως κανεις δεν νοιαζεται για κανεναν, παρτε το αποφαση μπορει να πεθαινεις μεσα σε κοσμο και κανεις δεν θα σηκωσει το χερακι του να σε πιασει. Σε αυτη την αθλια κοινωνια ζουμε μας αρεσει δεν μας αρεσει..

και γω εχω δει να κλεβει μια μοτοσυκλετα μια γρια την ωρα που περπατουσε σε πολυσυχναστο δρομο και να μαρσαρει σαν τρελη, η γρια να φωναζει σας παρακαλω βοηθηστε με και κανεις να μην κουνιεται απο την θεση του..κανεις δεν θελει να βρει τον μπελα του ολοι εχουν τα προβληματα τους και δεν ασχολουντε με τον διπλανο και ας το εχει απολυτη αναγκη.

Don't give up! :!:

Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητίσω την ιστορία σου, αν δεν ημουν μπροστά να δω, δεν ξέρω, δεν μπορώ να κρίνω, μπορεί και να έφταιγες και να της έσπασες τα νεύρα και μένα πολλοί μοτοσυκλετιστές επειδή χώνοντε ανάμεσα στις λωρίδες τρέχοντας σα μανιακοί, βρίζουν κιολας

Ας πρόσεχαν...αυτοί θα σκοτωθούν

αλλά αυτό που σου έκανε η εν λόγω οδηγός, ξέρεις πως ονομάζεται? Πρόκληση, ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Κρίμα που δεν πήρες τον αριθμό της, η κυρία αυτή θα μπορούσε να φάει από 3-8 χρόνια...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! Για μένα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ. Και από την πλευρά της δικαιολογία δεν υφίσταται.καμια. Και καλό στο κοινωνικό σύνολο θα έκανες. Τώρα γιατί δε σταματούσε κανένας? Δεν θα προσπαθήσω να το δικαιολογήσω, αλλά εγώ μια φορά που πήγα μάρτυρας σε ένα παλικάρι που έπεσε πανω του ταξιτζης, μονο ξύλο΄δε μου ρηξε ο ταρίφας στην είσοδο της ευελπίδων.

Ο κοσμος φοβάται. Ειδικά σε ένα τροχαίο συμβάν- που βλέπει - αποσπασματικά τι έχει συμβεί, δεν επεμβαίνει...

Πάντως η σιβιτανιδου ειναι δρομος που πήζει και στο ανεβα και στο κατεβα, συνήθως αστυνομία έχει ΄ξη στην πλ κύπρου ή στη γωνία με θησέως

πως και δεν την πρόλαβες?

Vita Brevis

αν ειχε κρατησει νουμερο πολλά

παρα πολλά

η σιβιτανιδου ειναι 2 χλμ και για να την διασχισεις, περνας 2 φανάρια και πολυ, πολυ κινηση

εναν αριθμο δε κρατησες ρε αδελφε?

Vita Brevis

μα και να τον κρατησει τι εγινε????Θα πει αυτος τι του εκανε και αυτη θα το αρνηθει αρα δεν θα γινει τιποτα.Αν υπηρχε μαρτυρας κατι θα γινοταν αλλα τωρα δε νομιζω.Βεβαια και γω συμφωνω να γινοταν καταγγελια γιατι αυτη μπορει να το κανει και σε αλλους οποτε αμα μαζευτουν πολλες καταγγελιες εναντιον ισως να γινει κατι.
[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι φίλε μου δεν ειναι έτσι.

αν πηγαινε μάλιστα σε νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και βεβαίωνε γιατρός και έπειτα ιατροδικαστής πραγματογνόμων το ατύχημα συν του λογικό του πράγματος ότι μηχανη θα έπεφτε κάτω, όχι σίγουρα μόνη της.

επίσης αν φωνάξεις αστυνομία εκείνη τη στιγμή, η τροχαία αναλαμβάνει να κοιτάξει για μάρτυρες τους περίοικους.

Με ολα αυτά σχημάτιζε μια ωραιότατη δικογραφία...είναι καταφανέστατη περίπτωση πρόκλησης σωματικών βλαβών απο πρόθεση και με την διαδικασία του αυτοφώρου εγκαλείται αυτός που φερεται οτι το προκάλεσε, ειναι και αυτεπάγγελτο. όλα αυτά με μια απλή κινηση, κρατας αριθμό και φωνάζεις αστυνομία.

τα παρακάτω για μένα δεν αποτελούν δικαιολογία, όταν ισχυρίζεσαι ότι έχεις δικιο

Μένω λοιπόν μόνος μου με αυτήν η οποία αρχίζει να φωνάζει οτι "εγώ θα φωνάξω αστυνομία και όχι εσύ"!

Αφού έχουν φύγει όλοι όσοι είδαν το συμβάν μαζεύονται κάνα δυο περίεργοι οι οποίοι άκουσαν τις φωνές, και συνομιλούν μαζί της. Στη συνέχεια έρχονται και μου λένε οτι εγώ φταίω γιατί προσπερνούσα. Μα τους λέω δεν είδατε τι έγινε, το έκανε επίτηδες. Αυτή φυσικά το αρνείται και ισχυρίζεται οτι προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό κι εγώ ήρθα και την έβρισα στα καλά καθούμενα. Τελικά όσοι είχαν μαζευτεί μου λένε να το αφήσω έτσι γιατί θα βρώ το μπελά μου!

Γιατι να καλέσει αυτή αστυνομία και εσυ να το αποφυγεις, αυτό δεν καταλαβαίνω εγω και σχώρα με (που έλεγε και ο παππους μου)

όλα τα θυματα εγκατάλειψης τηςασφάλτου, πως η αστυνομία εντοπίζει (οποτε το κανει) τους θύτες?

Vita Brevis