Redshift Δημοσιεύτηκε December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2017 Καλημερα Κοιταω για κινητο μεχρι 150€ κ εχω καταληξει αναμεσα στα LeEco Le Pro 3 X722 4 ram 32 rom και στο LeEco Le Max 2 Χ820 4 ram 32 rom οκ ξερω οτι η εταιρεια κλεινει και οτι γενικοτερα δεν υποστηριζει τα κινητα της αλλα το εχω με τα φλασαρισματα και μ αρεσει να τα πειραζω το max εχει μικρη μπαταρια αλλα απο οσο ξερω καλυτερη οθονη και υποστηριξη σε roms το pro elite στα χαρτια αψογο αλλα δεν εχει υποστηριξη σε roms και δεν ξερω ποσο θα αλλαξει αυτο στο μελλον ,νομιζω εχει παρει μεχρι marshmallow και ισως θα μεινει εκει γνωμες ρε παιδια Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 αν δεν σε πειράζει να φορτίζεις κάθε μέρα, πάρε το Max2 (και ένα powerbank θα σου φανεί χρήσιμο). αλλιώς x722 που βγάζει και 2η μέρα (και με μικρή χρήση και 3η). άλλωστε τα λες και μόνος σου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. και τα 2 έχουν υποστήριξη, το Max2 σε υπερβολικό βαθμό αλλά άρχισαν να ασχολούνται τα παιδιά εδώ και με το 722 με rom κτλ. για μένα τη σήμερον ημέρα τα κινητά πρέπει να βγάζουν 2 μέρες με νορμάλ χρήση, τώρα αν τα λιώνεις σε youtube και παιχνίδια όλα ψοφάνε στην 1η μέρα. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 εγω το pro 3 elite θελω αλλα ειδα οτι δεν κινειται απο roms και σκιαχτηκα λετε να υποστηριχτει περισσοτερο αργοτερα; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 κάμερα ποιο νομίζετε ότι έχει καλύτερη ? στα υπόλοιπα νομίζω είναι ίδια εκτός από την οθόνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 εγω το pro 3 elite θελω αλλα ειδα οτι δεν κινειται απο roms και σκιαχτηκα λετε να υποστηριχτει περισσοτερο αργοτερα; αν σου αρέσει να σκαλίζεις συνέχεια (με ένα σχετικό κίνδυνο να την πατήσεις), Max2, παραέχει πολλές rom... η rom των παιδιών που υπάρχει για το x722 είναι πολύ καλή. Δεν βλέπω λόγο να αλλάζεις κάθε 3 και λίγο, αλλά γούστα είναι αυτά. θα υπάρξει και συνέχεια για το 722 πάντως. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Σε κάμερα και οθόνη καλύτερο le max 2. Σε αυτονομία (προφανώς) le pro 3. Το le max 2 το είχα και με την τότε τελευταία rom του Cris είχα αρκετά καλή αυτονομία. Αν όμως βάλεις nougat (πχ για google camera) εκεί ζορίζουν τα πράγματα. Με του Cris έφτανα τις 5 ώρες sot ενώ με Nougat έπαιζα κάπου 3,5 με 4 ώρες. Όμως το αποτέλεσμα με είχε αποζημιώσει αφού από όσες συσκευές έχω δοκιμάσει έχει τα καλύτερα αποτελέσματα με gcam. Ορίστε μερικά δείγματα με hdr+ (είναι και κανα 2 στοκ... νομίζω θα καταλάβεις ποια είναι :p) Edited December 5, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) ψηνομουν για το pro3 elite αλλα με τις φωτο που εβαλες ψαρωσα ασχημα χρησιμοποιεις τριποδακι; edit longer exposure που ειδα σιγουρα χρησιμοποιεις τριποδακι Edited December 5, 2017 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Χεράτες όλες απλά στη longer exposure θέλει να βγάλεις κανα 2 και καλό κράτημα. Έχει εξαιρετικό ois και σε συνδιασμό με την τεχνολογία του hdr+ (κρατά την πιο sharp ως βάση) τα καταφέρνεις. Αλλά νομίζω ότι ακόμα και οι απλές hdr+ είναι εξαιρετικές. Να σημειωθεί ότι είχα τις ρυθμίσεις πολύ χαμηλά για να έχει μικρό shutter lag. Αν τις ανέβαζα ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 το le max 2 εχει ois? γιατι αν εχει δεν το σκεφτομαι ,εφυγα για le max 2 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ναι έχει. :) Και μάλιστα πολύ καλό. Απλά δες και μια stock auto που έχω. Αν δεν εχεις σκοπό να ασχοληθείς με custom rom, δεν αξιζει και τόσο η κάμερα (βέβαια δεν ξέρω και τις απαιτήσεις σου). Αν τυχόν το πάρεις, βαλε την slim 7 κάποια έκδοση χωρις το camera fix (βγάζει πάντα 2 εκδόσεις... και καλά είχαν βγάλει ενα fix για να μην κάνει battery drain η κάμερα αλλα αυτό που διαπιστώσαμε αρκετά μέλη δυσκολεύει λιγο το νετάρισμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 η μπαταρια στο le max 2 ποσο προβλημα ειναι στην χειροτερη περιπτωση διαβασα απο εδω κ απο εκει αγανακτισμενους που λενε το πουλησα κ ξεμπλεξα υπερβολες ,κακο σεταρισμα η οντως με το ζορι βγαζεις μερα? εννοω με μπολικη χρηση ,οχι δλδ να φοβασαι να το δουλεψεις Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Σου έγραψα ώρες sot (ανοιχτή οθόνη) χωρίς gaming και από εκεί και πέρα κρίνεις. Το αν σου βγάζει τη μέρα ή όχι μόνο εσύ το ξέρεις (πχ έχεις ενεργό συνέχεια gps/4g ή αν παίζεις παιχνίδια). Ποιά ήταν η προηγούμενή σου συσκευή; Πάντως με τις rom του crisbal μια χαρά αυτονομία έχει. Μη τρελαθούμε. Αν όμως βάλεις nougat τότε οκ εκεί ίσως ζοριστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 xiaomi mi4c ειχα k δεν ειχα παραπονο σε γενικες γραμμες πλην καμερας ,δεν εχω μεγαλες απαιτησεις αλλα χωρις ιδανικο φως ειναι επιεικως απαραδεκτο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Αμα σε ικανοποιούσε σε μπαταρία το mi4c πιστεύω θα είσαι εντάξει με το le max 2. Με του crisbal μάλιστα θα χεις και μεγαλύτερη αυτονομία. Λογικά πρέπει να είσαι light user για να την πάλευες με τη μπαταρία του mi4c μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 το mi4c εχει την ιδια χωρητικοτητα μπαταριας με το le max 2 αλλα 5αρα οθονη και fhd αντι για 2Κ οποτε μαλλον το le max 2 θα ειναι χειροτερο σε αυτονομια ναι ειμαι light χρηστης αλλα η αυτονομια ακομα κ standby ειναι μεγαλο προσον τεσπα αποφασισα οτι οποιο απο τα 2 πετυχω πρωτο σε προσφορα απο το bangood το χτυπαω σας ευχαριστω ολους Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Βάσει gsmarena το εκρινα που του χει μόλις 52 ώρες. Όπως και να χει ξέχασες τον επεξεργαστή. Ο 820 είναι 14 nm οπότε μειωμένη κατανάλωση . Οι ιντσες δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο νομίζουμε. Η ανάλυση όμως ναι, παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 παιδιά για αυτό ποια η γνώμη σας ? έχει ίδια κάμερα . θα βγάζει ίδιες φωτογραφίες ??? και είναι σχεδόν τζάμπα. μισή τιμή . το gearbest τi λέει ? περνάνε από τελωνείο ? https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-s3-4gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ειναι mediatek. Δεν δουλεύει η gcam. Για περισσότερα, διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7377956#post7377956 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts