Jump to content

Κινητο στα 250 και κατω

Toumpouss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ξαφνικά το nexus 5x πέθανε και δεν κάνει τιποτα οπότε πρέπει να βρω ένα κινητό να το αντικαταστήσω.

Θέλω σίγουρα οθόνη πάνω απο 5 ιντσες και 1080.

Οσο καλύτερο επεξεργαστή γίνεται και 3 ή 4 gb ραμ.

Κάμερα μετράει αρκετά, θα ηθελα σαν του nexus 5x και καλύτερη.

θα ήθελα και dual sim γιατι μου εχει μείνει απωθημένο.

Απ οσο κοιτούσα ειδα το Xiaomi Mi A1, Huawei P10 Lite και το Moto G5 Plus. Επίσης το xiaomi note 4x είναι πολυ χειρότερο απο αυτα? Γιατι ειδα τα χαρακτηριστικα και δεν διαφερουν και πολυ.

Τελος μετραει και λιγο η εμφανιση και να πω οτι τα 250 ειναι ηδη παρα πολλά για εμένα απλα δεν βαζω λιγότερα γιατι δεν θελω με τιποτα να παρω κατι χειροτερο απο το nexus 5x.

Αν εχετε κατι αλλο να προτείνετε θα ηθελα να το ακουσω.

P.S ειχα moto g και με εκανε full fan των moto.

Edited by Toumpouss

Αμα θες κάμερα σαν του nexus 5x, δεν σου κάνει καμία από τις συσκευές που ανέφερες. Αλλά αν το ταβάνι είναι αυστηρό, πάρε moto g5 plus (προσοχή, χωρίς το s). Αν πάλι μπορείς να ανεβείς σε χρήματα, δες το lg g5 se

Τότε μάλλον για moto g5 plus τον βλέπω.

Υπάρχει και το Moto z που πρεπει να χει αρκετά καλή κάμερα από όσα δείγματα έχω δει (δυστυχώς όχι πολλά) αλλά έχει πολύ μικρή αυτονομία και σε αναγκάζουν να αγοράσεις το Moto mod που αυξάνει την μπαταρία.

To g5 plus εχει καλυτερη καμερα απο του nexus του φιλου πιστευεις?

Παντως το g5 se στα 297 ευρω που ηταν πριν λιγες ημερες ηταν πιστευω τιμια επιλογη

Οχι. Όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα, είναι κατώτερη. Αλλά για μέχρι 250 ευρώ είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει σε κάμερα και μάλιστα με τίμια specs. Μόνο αρνητικό για μένα είναι τα μεγάλα μπέζελς.

Το g5 se είχε φτάσει πριν κάποιους μήνες ήταν στα 270 και μάλιστα για αρκετούς μήνες (εκει το κοστολογώ προσωπικά). Αξίζει κυρίως για τη κάμερα. Διαφορετικά υπάρχουν και πιο ισορροπημένες λύσεις (πχ mi 5s ή Honor 8).

Samsung Galaxy J7 2017 πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη σε αυτην την τιμη.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι. Όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα, είναι κατώτερη. Αλλά για μέχρι 250 ευρώ είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει σε κάμερα και μάλιστα με τίμια specs. Μόνο αρνητικό για μένα είναι τα μεγάλα μπέζελς.

Το g5 se είχε φτάσει πριν κάποιους μήνες ήταν στα 270 και μάλιστα για αρκετούς μήνες (εκει το κοστολογώ προσωπικά). Αξίζει κυρίως για τη κάμερα. Διαφορετικά υπάρχουν και πιο ισορροπημένες λύσεις (πχ mi 5s ή Honor 8).

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/google-nexus-5x,lenovo-moto-g5-plus3gb-32gb,xiaomi-mi-max-2,xiaomi-mi5s

Οι κινεζοι θεωρουν ισαξια την καμερα του moto g5 με αυτη του nexus και καλυτερη αυτων των δυο αυτη του mi5s

Κατα την γνωμη μου αν μπορουσε να περιμενει μπας και πεσει λιγο το htc 10 αλλιως αν πεσει το g5 se οπως ειπες! Εσυ σιγουρα ξερεις καλυτερα απο εμενα

Edited by redmanftw

Οι κινέζοι είναι απλά μέλη που βαθμολογούν την συσκευή τους. Βαθμολόγησαν βάσει της συσκευής τους και όχι με ψηφοφορία ποιο είναι καλύτερο.

Δηλαδή δεν είναι συγκριτικό. Απλα βγάζει τους μέσους όρους βαθμολογίας. Οπότε έχει πολλούς παράγοντες (πχ να προέρχονται απο κατώτερη συσκευή, να μην έχουν κάνει σύγκριση σε οθόνη pc ή να βαθμολογούν εγωιστικά)

Το nexus 5x ειναι πολύ καλύτερο στις νυχτερινές. Μετά ακολουθεί το mi5s, έπειτα το honor 8 και ένα κλικ πιο κάτω το moto g5 plus. Τις 3 πρώτες συσκευες τις είχα. Το moto g5 plus έχω δει συγκριτικό με honor 8 και ήταν ενα κλικ κάτω. Οπότε δεν παίζει να ξεπερνά το nexus 5x. ;)

Edited by Antretng

Γενικοτερα θεωρω οτι εχουν τουμπανιασει οσο να χει τις κινεζικες συσκευες οι κινεζοι για τους ευνοητους λογους,παντως το 6p γιατι δεν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο? το g5 se ειχε φτασει και 260 ευρω αλλα τωρα ειναι στα 370 περισσοτερα απο οσα εκανε το g5 πριν εναν χρονο!!

Μονο αν ανεβαινε στα 400 θα μπορουσε να παρει καλυτερο του 5x και να επαιρνε το htc 10 ή το s7. Αν και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για περσυνες προπερσυνες συσκευες

Ούτως ή αλλος ο φίλος έχει ταβάνι τα 250 ευρώ. Οπότε λίγη σημασία έχει το αν αξίζουν ή οχι.

Αν ξεχασουμε την καμερα, το Xiaomi Redmi Note 4X αξιζει?

Σκευάζομαι μηπως παρω κατι πιο φθηνο για προσωρινο

Χίλιες φορές καλύτερα το mi a1 τόσο σε κάμερες όσο και σε ποιότητα κατασκευής, οθόνη, ηχείο, δαχτυλικό, smoothness κλπ. Ακόμα και σε μπαταρία δεν υστερεί τόσο αφού το stock android βοηθάει. ;)

Τώρα αν θες να πάρεις κάτι με 155 ευρω και να την βγάλεις έτσι, ναι ειναι πολυ καλή λύση το redmi note 4 global (snapdragon). Προσοχη όμως, όχι 4x που ειναι το κινέζικο.

Xperia xa1.Βγαζει πολυ καλες φωτο και εχει ωραια ασυνηθιστη σχεδιαση.Παιρνει και αναβαθμισεις γρηγορα.

Από μένα j7 2017 dual.

Αρκετά καλή κάμερα, amoled οθόνη που δεν έχει καμία από τις συσκευές που αναφέρθηκαν και μια λεπτομέρεια που είναι σημαντική είναι ότι η δεύτερη Sim δεν ακυρώνει την θέση τη Micro SD και πάρα πολύ καλή μπαταρία.

Επίσης πολύ καλό το service της Sammy και μεταπωλητικη αξία.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg