alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Εδώ κοιτάς για mod/tweaks. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes Πώς μπορώ να μεταφέρω τα σήματα των καρτών κινητής να τα πάω από τα αριστερά θέλω... Με Flat Style Bar Indicators Xposed module. Έχει πλούτο σε customization να το φέρεις στα μέτρα σου και σε χρώματα πέρα από επιθυμητή θέση. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited February 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πολύ καλό το Flatron style bar!!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πολύ καλό το Flatron style bar!!!! Ευχαριστώ!!! Ναι πολύ καλό είναι,έχω την Pro έκδοση που σου δίνει παραπάνω επιλογές. Τώρα το έχω έτσι στρωμένο. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι το εικονίδιο ανάμεσα στο Bluetooth και ποσοστό μπαταρίας τι είναι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 παιζει να ειναι η περιστροφη οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πήρα και εγώ την pro έκδοση. Το εικονίδιο είναι ο προσανατολισμός της οθόνης. Αν το βάλεις να γυρνάει μόνη της θα φύγει. Ψάχνω πως να το βγάλω τελείως. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Σωστα παιδιά έχετε δίκιο επειδή το έχω μόνιμα σε off απο day one σε κάθε συσκευή,δεν μπορούσα να καταλάβω ότι αυτό έφταιγε Edited February 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Η ημερομηνία εμφανίζεται κάπως; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Η ημερομηνία εμφανίζεται κάπως; Θα το ήθελα και εγώ αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί με GravityBox όπως βλέπω. Θέλει μάλλον παραπάνω ψάξιμο να βρούμε χρυσή τομή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα το ήθελα και εγώ αλλά δεν μπορεί να συνδυαστεί με GravityBox όπως βλέπω. Θέλει μάλλον παραπάνω ψάξιμο να βρούμε χρυσή τομή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ουτε με substratum δουλεύει... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ουτε με substratum δουλεύει... Ούτε ναι διότι μου άλλαξε το σήμα του signal icon που είχα με spectrum substratum Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Άκυρο... Βρήκα πως μπαίνει ημερομηνία. Πας date and time. Πατάς κάτω κάτω blocks constructor. Εκεί εχει μορφές ημερομηνιας που τις σέρνεις στο παραλληλογραμμο μια μια ότι θέλεις. Edited February 12, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 να ρωτησω κατι, ολα αυτα που βαζετε με gravity, γενικα δεν υπαρχουν custom roms που να εχουν αρκετα/πολλα features και να ειναι σταθερες ωστε να σας καλυπτουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Άκυρο... Βρήκα πως μπαίνει ημερομηνία. Πας date and time. Πατάς κάτω κάτω blocks constructor. Εκεί εχει μορφές ημερομηνιας που τις σέρνεις στο παραλληλογραμμο μια μια ότι θέλεις. :up:......... ]να ρωτησω κατι, ολα αυτα που βαζετε με gravity, γενικα δεν υπαρχουν custom roms που να εχουν αρκετα/πολλα features και να ειναι σταθερες ωστε να σας καλυπτουν; Ακόμα και αν υπάρχουν θα χάνουν σε κάτι άλλο από stock. Αν δεν κάνω λάθος πολλές custom rom δεν είναι συμβατά με magisk η xposed και έτσι θα χάσουμε πολλά features. Προσωπικά το μόνο που μου λείπει είναι AOD στυλ Sammy. Το ambient display για τα μπάζα είναι. Edited February 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 να ρωτησω κατι, ολα αυτα που βαζετε με gravity, γενικα δεν υπαρχουν custom roms που να εχουν αρκετα/πολλα features και να ειναι σταθερες ωστε να σας καλυπτουν; Οι πιο βασικοί λόγοι για να ψάχνεις για custom rom (πέραν του μικροβίου :) ), είναι η καλύτερη ταχύτητα σχετικά με τη stock και η μεγαλύτερη παραμετροποίηση. Για την πρώτη περίπτωση έχουμε ήδη μια stock rom που πάει αέρας. Και για την δεύτερη έχουμε το Xposed. Το Xposed καλύπτει μεγάλο κομμάτι στην επιθυμία παραμετροποίησης και να φέρεις το τηλέφωνο στα μέτρα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Πάντως σε εμένα μια δουλεύει μια όχι η οποιαδήποτε επιλογή χρώματος του Bluetooth icon. Βάζω ένα χρώμα και ύστερα από λίγα λεπτά η 1-2 ώρες ξαναγυρναει σε stock λευκό χρώμα. Ήδη έστειλα μήνυμα στον developer αν μπορεί να το φτιάξει. Επίσης θα ήθελα όταν έχω mobile data κλειστά μην μου βγάζει το σπαστικό ότι δεν έχω mobile data. Είναι βλακεια αυτό. Το ίδιο με WiFi που όταν το κλείνω επανέρχεται το σπαστικό του mobile data. Edited February 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πάντως σε εμένα μια δουλεύει μια όχι η οποιαδήποτε επιλογή χρώματος του Bluetooth icon. Βάζω ένα χρώμα και ύστερα από λίγα λεπτά η 1-2 ώρες ξαναγυρναει σε stock λευκό χρώμα. Ήδη έστειλα μήνυμα στον developer αν μπορεί να το φτιάξει. Επίσης θα ήθελα όταν έχω mobile data κλειστά μην μου βγάζει το σπαστικό ότι δεν έχω mobile data. Είναι βλακεια αυτό. Το ίδιο με WiFi που όταν το κλείνω επανέρχεται το σπαστικό του mobile data.Εννοείς το μπλε πλαίσιο πάνω πάνω στις ρυθμίσεις? Αν ναι, αυτό αν το κάνεις swipe αριστερά ή δεξιά εξαφανίζεται. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Στην status bar βρε και δεν εξαφανίζεται όπως λες. Ένα άλλο bug ανακάλυψα αν κάνεις επανεκκίνηση το κινητό όλες οι ρυθμίσεις εξαφανιζονται που έκανες με εφαρμογή. Ωραία πράγματα. Edited February 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στην status bar βρε και δεν εξαφανίζεται όπως λες. Ένα άλλο bug ανακάλυψα αν κάνεις επανεκκίνηση το κινητό όλες οι ρυθμίσεις εξαφανιζονται που έκανες με εφαρμογή. Ωραία πράγματα. Ναι αυτό ήθελα να πω... Για την επανεκκίνηση... Σπαστικό πολύ... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ναι αυτό ήθελα να πω... Για την επανεκκίνηση... Σπαστικό πολύ... Τουλάχιστον για την επανεκκίνηση με backup των ρυθμίσεων εντος εφαρμογής τα επαναφέρεις εύκολα. Αντίθετα Κάθε φορά που κλείνω WiFi η data μου εμφανίζει το παρακάτω σπαστικό “data disabled” Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Τουλάχιστον για την επανεκκίνηση με backup των ρυθμίσεων εντος εφαρμογής τα επαναφέρεις εύκολα. Αντίθετα Κάθε φορά που κλείνω WiFi η data μου εμφανίζει το παρακάτω σπαστικό “data disabled” Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ωραίο τραγουδάκι ακούς!! :cool: Γνωρίζει κανείς παιδιά αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε τις αρχικές οθόνες του stock launcher να έχουν περιστροφική κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Ωραίο τραγουδάκι ακούς!! :cool: Γνωρίζει κανείς παιδιά αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να κάνουμε τις αρχικές οθόνες του stock launcher να έχουν περιστροφική κίνηση. Εννοείς infinity scrolling έτσι?? Ένας από τους πολλούς λόγους ξυλωνω day one stock launcher και βάζω Nova Prime:p Edited February 13, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 καλημερα! 2 ερωτήσεις :) ποιο Mod βάζουμε για τον ήχο; safetynet στο magisk 15.3 δεν περνάει, χρειάζεται κάτι άλλο;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 καλημερα safetynet στο magisk 15.3 δεν περνάει, χρειάζεται κάτι άλλο;;; universal-safetynet-fix-v2-beta-5 https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=4244110&d=1502959853 Βάλτο από το recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εννοείς infinity scrolling έτσι?? Ένας από τους πολλούς λόγους ξυλωνω day one stock launcher και βάζω Nova Prime:p :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Έχω το τελευταίο bluespark recovery (8.69). Έχω ενεργοποιημενο το face unlock και το δακτυλικο αποτύπωμα σε συνδυασμό με μοτίβο. Κάθε φορά που θα μπω να φλασαρω κάτι μου ζητάει κωδικό. Είχα βάλει κάποια στιγμή παλιότερα κλείδωμα με κωδικό στη συσκευή τον οποίο δοκιμάζω αλλά δεν δέχεται. Την εσωτερική μνήμη τη δείχνει αλαμπουρνεζικα και πρέπει να αφαιρέσω face unlock και fingerprint για να μπορέσω να φλασαρω. Αυτό θα γίνεται συνέχεια ή μπορώ να το διορθώσω; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts