Vag_koun Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ευχαριστούμε για το review! Και 'γω με nougat ακόμη! :p Μέχρι το Σαββατοκύριακο δε βλέπω να μου μένει χρόνος να δοκιμάσω oreo!! Δε βιάζομαι βέβαια. Να διαβάσουμε πρώτα και τις γνώμες των παιδιών που την πέρασαν! Πήρα απλά ένα ''φρέσκο'' nandroid να υπάρχει μήπως χρειαστεί να γυρίσουμε πίσω! Φαντάζομαι μπορούμε να κάνουμε downgrade από oreo σε nougat με το nandroid;Φαντάζομαι ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα όπως με άλλες συσκευές ειδικά με την recovery του bluspark. Και εγώ δεν βιάζομαι καθόλου. Βλέπω την beta και την stable και οι 2 Oreo και θα περιμένω να φλασαρω την τελική που θα περιέχει τα features και από τις 2. Από ότι διαβάζω η μία έχει κάποια features που δεν έχει η άλλη και τούμπαλιν. Οπότε επειδή θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση θα το κάνω μια και καλή. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κάποιο απ' τα παιδιά που περάσατε την Oreo stable 5.0.2 και είστε root, μπορείτε να δοκιμάσετε αν δουλεύει αυτή η εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools Θέλω να ξέρω αν λειτουργεί σε Oreo, σε περίπτωση που την περάσω! Αν δουλεύει, δοκιμάστε επίσης πατώντας πάνω στις 3 τελείες ανοίγει το μενού "Apps auto-launch"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Έκανα μλ@@@κ και το πούλησα προχτες. Σήμερα το μετάνιωσα.. Παίζει να δίνει κανείς το δικό του σε καλή τιμή ? Μόνο 8-128 θέλω ή να έχει κάποιος κάνα κουπονακι να το ξαναπάρω καινούργιο σε καλύτερη τιμη από το official store??? Edited January 31, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έκανα μλ@@@κ και το πούλησα προχτες. Σήμερα το μετάνιωσα.. Παίζει να δίνει κανείς το δικό του σε καλή τιμή ? Μόνο 8-128 θέλω ή να έχει κάποιος κάνα κουπονακι να το ξαναπάρω καινούργιο σε καλύτερη τιμη??? Το mate 10 pro που πήρες, το σκεφτόμουν και 'γω πριν πάρω το 5Τ!! Τελικά υπερίσχυσε το Oneplus! Δεν το μετάνιωσα βέβαια! Αρκετά είναι τα "χαζά" προβλήματα διαβάζω για το Huawei. Το OnePlus έχει πολύ πιο στρωμένο λειτουργικό! Επίσης είναι πιο ανοικτός ο δρόμος για root και custom recovery! Όχι ότι είναι απαραίτητο, αλλά αν το θες, είναι παιχνιδάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Κάποιο απ' τα παιδιά που περάσατε την Oreo stable 5.0.2 και είστε root, μπορείτε να δοκιμάσετε αν δουλεύει αυτή η εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools Θέλω να ξέρω αν λειτουργεί σε Oreo, σε περίπτωση που την περάσω! Αν δουλεύει, δοκιμάστε επίσης πατώντας πάνω στις 3 τελείες ανοίγει το μενού "Apps auto-launch"; Το έβαλα. Έχω τη beta όμως. Πατώντας στις τέλειες, σε αυτό που είπες λέει oneplus removed it Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το mate 10 pro που πήρες, το σκεφτόμουν και 'γω πριν πάρω το 5Τ!! Τελικά υπερίσχυσε το Oneplus! Δεν το μετάνιωσα βέβαια! Αρκετά είναι τα "χαζά" προβλήματα διαβάζω για το Huawei. Το OnePlus έχει πολύ πιο στρωμένο λειτουργικό! Επίσης είναι πιο ανοικτός ο δρόμος για root και custom recovery! Όχι ότι είναι απαραίτητο, αλλά αν το θες, είναι παιχνιδάκι! Και για αυτό το έδωσα...ρουτ κ πάλι ρουτ..έχει κανείς τπτ?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Και για αυτό το έδωσα...ρουτ κ πάλι ρουτ..έχει κανείς τπτ?? Λογικά άμα κάνεις καμιά βόλτα από το διπλανό φόρουμ όλο και κάποιος θα βρεθεί, κουπονάκια έχουμε μπόλικα και τα μαζεύουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461094 Όπως το σκέφτομαι τώρα (επειδή και εγώ κοίταζα mate 10 αλλά περισσότερο v30), θα άλλαζα συσκευή μόνο για το επόμενο oneplus αν είχε OIS και υποστηρίζει την google camera. Κατά τα άλλα και με 6 gb ram δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Λογικά άμα κάνεις καμιά βόλτα από το διπλανό φόρουμ όλο και κάποιος θα βρεθεί, κουπονάκια έχουμε μπόλικα και τα μαζεύουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461094 Όπως το σκέφτομαι τώρα (επειδή και εγώ κοίταζα mate 10 αλλά περισσότερο v30), θα άλλαζα συσκευή μόνο για το επόμενο oneplus αν είχε OIS και υποστηρίζει την google camera. Κατά τα άλλα και με 6 gb ram δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ευχαριστω κ για το κουπονακι.. θα το τσιμπήσω αύριο μαλλον...Ναι όντως. Έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια κ γω για το v30. Δεν το δοκίμασα. Αλλά το χω στο μυαλό μου.. Η gam που είχα βάλει προχτες ήταν όλα τα λεφτά. Καμία σχέση με την δικιά του.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το έβαλα. Έχω τη beta όμως. Πατώντας στις τέλειες, σε αυτό που είπες λέει oneplus removed it Ευχαριστώ Κατερίνα!! Μμμ..... προφανώς το αφαίρεσε η OnePlus! Στη nougat που είμαι βγαίνει αυτό: Screenshot_20180131-224830__01 by Chris, on Flickr Και μετά ανοίγει αυτό το μενού: Screenshot_20180131-225138 by Chris, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ναι γράφει αυτό που σου είπα "removed by oneplus" Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 (edited) Ευχαριστώ Κατερίνα!! Μμμ..... προφανώς το αφαίρεσε η OnePlus! Στη nougat που είμαι βγαίνει αυτό: Σε τι βοηθάει να το έχεις στο on;; Εγώ off το έχω όπως μαμά είναι ρυθμισμένο. Πάντως παρατήρησα οτι δεν μπορώ να βαλω οποιαδήποτε χρώμα της επιλογής μου παρά μόνο συγκεκριμένα. Δεν ξερω αν κατι λάθος κάνω η θέλει κάποια extra ρύθμιση που αγνοώ. Πχ όταν επιλέγω εδώ μια οποιαδήποτε απόχρωση οποιοδήποτε χρώματος. Όταν πάω να ορίσω το χρωμα που επέλεξα πάνω μου βγάζει μονίμως την συγκεκριμένη παλέτα των 8 χρωμάτων να βάλω και όχι οτιδηποτε είχα επιλέξει στην πρώτη ρύθμιση. Edited February 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Σε τι βοηθάει να το έχεις στο on;; Εγώ off το έχω όπως μαμά είναι ρυθμισμένο. Πάντως παρατήρησα οτι δεν μπορώ να βαλω οποιαδήποτε χρώμα της επιλογής μου παρά μόνο συγκεκριμένα. Δεν ξερω αν κατι λάθος κάνω η θέλει κάποια extra ρύθμιση που αγνοώ. Πχ όταν επιλέγω εδώ μια οποιαδήποτε απόχρωση οποιοδήποτε χρώματος. Όταν πάω να ορίσω το χρωμα που επέλεξα πάνω μου βγάζει μονίμως την συγκεκριμένη παλέτα των 8 χρωμάτων να βάλω και όχι οτιδηποτε είχα επιλέξει στην πρώτη ρύθμιση. Δεν επιλέγεις από το τηλέφωνο αλλά από την εφαρμογή, αφού επιλέξεις πας ξανά στα θέματα και επιλέγεις καν το θέμα που έχεις, δουλεύει μόνο σε dark, light και όχι στο default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Σε τι βοηθάει να το έχεις στο on;; Εγώ off το έχω όπως μαμά είναι ρυθμισμένο. Πάντως παρατήρησα οτι δεν μπορώ να βαλω οποιαδήποτε χρώμα της επιλογής μου παρά μόνο συγκεκριμένα. Δεν ξερω αν κατι λάθος κάνω η θέλει κάποια extra ρύθμιση που αγνοώ. Πχ όταν επιλέγω εδώ μια οποιαδήποτε απόχρωση οποιοδήποτε χρώματος. Όταν πάω να ορίσω το χρωμα που επέλεξα πάνω μου βγάζει μονίμως την συγκεκριμένη παλέτα των 8 χρωμάτων να βάλω και όχι οτιδηποτε είχα επιλέξει στην πρώτη ρύθμιση. Το μενού "Apps auto-launch" και 'γω κλειστό το έχω! Μόνο όταν θέλω να κλείσω ή να ανοίξω κάποια εφαρμογή, τότε το ανοίγω και μετά το ξανακλείνω! Αν το αφήσεις ανοιχτό δε θα μπορούν οι εφαρμογές να ανοίγουν από μόνες τους. Μετά από reboot, για παράδειγμα, δε θα μπορούν να ανοίξουν κάποιες εφαρμογές αν δεν τις ανοίξεις εσύ! Όσο αφορά τα χρώματα, με την εφαρμογή jOnePlus tools, νομίζω μπορείς να ρυθμίσεις μόνο το χρώμα απ' τα εικονίδια της notification bar. Στα υπόλοιπα, π.χ. στο μενού Ρυθμίσεις, παίρνει χρώμα απ' την παλέτα των 8 χρωμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Το μενού "Apps auto-launch" και 'γω κλειστό το έχω! Μόνο όταν θέλω να κλείσω ή να ανοίξω κάποια εφαρμογή, τότε το ανοίγω και μετά το ξανακλείνω! Αν το αφήσεις ανοιχτό δε θα μπορούν οι εφαρμογές να ανοίγουν από μόνες τους. Μετά από reboot, για παράδειγμα, δε θα μπορούν να ανοίξουν κάποιες εφαρμογές αν δεν τις ανοίξεις εσύ! Όσο αφορά τα χρώματα, με την εφαρμογή jOnePlus tools, νομίζω μπορείς να ρυθμίσεις μόνο το χρώμα απ' τα εικονίδια της notification bar. Στα υπόλοιπα, π.χ. στο μενού Ρυθμίσεις, παίρνει χρώμα απ' την παλέτα των 8 χρωμάτων. Ναι μάλλον δεν αλλάζει περα απο τα 8 συγκεκριμένα χρώματα. Βλακεία δηλαδή,ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση εφαρμογής να προστεθούν παραπάνω επιλογές(θα στείλω και κανα μήνυμα στον developer για αυτό) Άσχετο με το παραπάνω αλλα αν θελήσω να περάσω την beta 3 για να δοκιμάσω τα νεα gestures,κατεβάζω την full rom και φλασαρω απο recovery σωστα? Θελει τίποτα περαιτέρω πριν η μετα το φλασαρισμα η οχι? twrp και root με magisk θα παραμείνουν η πρέπει να τα περάσω ξανά? Θα ειναι η πρώτη μου φορα άλλωστε να φλασαρω πάνω σε root συσκευή διαφορετική rom. Backup εχω κρατήσει εννοείται αν θέλω να επιστρέψω. Edited February 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Από xda """ PS: The first boot may take some time so keep calm and wait for it to boot. ************************ For Unlocked Users with TWRP Recovery Method 1************************ Download the required files from Post 2 Once you have downloaded all the required files on you device, please follow as below 1. Update TWRP to the latest codeworkx universal recovery from the link posted 2. Reboot Recovery and Take a Nandroid of your existing ROM just in case you need it 3. Wipe > Advance Wipe > Select Dalvik & Cache > Swipe to Wipe 4. Install Menu > Select OOS Beta Full Rom Zip > Swipe to Flash 5. Flash Magisk to maintain root 6. Wipe Dalvik & Cache 7. Reboot Recovery to make sure TWRP stays 8. Reboot System once recovery boots again"""" Για καλό και κακό βγάλε ότι έχεις για ασφάλεια, face unlock, fingertips κλπ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Ωραια ακολούθησα τις οδηγίες αλλα πόση ωρα κάνει για το πρωτο boot? Ηδη ενα 10λεπτο και συνεχώς γυρίζει ο δείκτης στο boot. Να ανησυχώ η όχι? Μήπως να κάνω επαναφορά? Edit:Να τους βράσω τους οδηγούς του xda για τα μπάζα στην κυριολεξία.:mad::angry: Αναγκάστηκα να φορτώσω την beta 3 σε USB flash και απο εκει να φλασαρω μεσω recovery και μονο ετσι μπουταρε κάνοντας μάλιστα upgrade ενώ οταν ειχα μπει σε recovery για επαναφορά........ τα backup είχαν εξαφανιστεί:blink: Edited February 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ωραια ακολούθησα τις οδηγίες αλλα πόση ωρα κάνει για το πρωτο boot? Ηδη ενα 10λεπτο και συνεχώς γυρίζει ο δείκτης στο boot. Να ανησυχώ η όχι? Μήπως να κάνω επαναφορά? Edit:Να τους βράσω τους οδηγούς του xda για τα μπάζα στην κυριολεξία.:mad::angry: Αναγκάστηκα να φορτώσω την beta 3 σε USB flash και απο εκει να φλασαρω μεσω recovery και μονο ετσι μπουταρε κάνοντας μάλιστα upgrade ενώ οταν ειχα μπει σε recovery για επαναφορά........ τα backup είχαν εξαφανιστεί:blink: Δεν κατάλαβα τελικά Αλεξ! Τι διαφορετικό έκανες τη 2η φορά και μπούταρε; Φλάσαρες πάλι την ίδια rom, απλά απ' το στικάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Δεν κατάλαβα τελικά Αλεξ! Τι διαφορετικό έκανες τη 2η φορά και μπούταρε; Φλάσαρες πάλι την ίδια rom, απλά απ' το στικάκι; Ακριβώς αυτο που ειπες αλλιώς δεν μπουταρε με άλλο τρόπο,κόλλησε συνεχεια στο logo και να γυρίζει αυτο σαν τροχο και τίποτα άλλο. Το παράξενο οτι εγινε η αναβαθμιση απλα αργοτερα εκανα καθαρη εγκατασταση διοτι πολλα bug συνάντησα κυρίως τα gestures δεν δουλευαν ουτε αυτα που υποκαθισταν navigation bar ουτε και πχ διαχείριση μουσικής. Επίσης δεν δούλευαν απο τα bluetooth ακουστικά μου τα volume button αυξομείωσης ηχου Μια αλλη διαπιστωση η twrp 3.1.1 δεν ειναι συμβατή με beta 3 δεν μου αναγνώριζε τα αρχεια μεσα και δεν μπορούσα να φλασαρω πχ magisk η οτιδήποτε άλλο απο recovery.(που μάλλον η υποψία μου παει σε αυτο τον παράγοντα για να εχω το πρόβλημα στο boot μετα την αναβάθμιση σε beta 3 απο Nougat) Έβαλα twrp 3.2.1 και ως θαύματος ολα γύρισαν σε νορμάλ να βλεπει ολα τα αρχεια μου και να φλασαρω κανονικά μεσω recovery. Ολα τα mod βλεπω δουλεύουν και με Oreo οπως με Nougat. Θα το παρακολουθώ βεβαια αν προκύψει κατι νεότερο θετικό η αρνητικό. Edited February 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Ακριβώς αυτο που ειπες αλλιώς δεν μπουταρε με άλλο τρόπο,κόλλησε συνεχεια στο logo και να γυρίζει αυτο σαν τροχο και τίποτα άλλο. Το παράξενο οτι εγινε η αναβαθμιση απλα αργοτερα εκανα καθαρη εγκατασταση διοτι πολλα bug συνάντησα κυρίως τα gestures δεν δουλευαν ουτε αυτα που υποκαθισταν navigation bar ουτε και πχ διαχείριση μουσικής. Επίσης δεν δούλευαν απο τα bluetooth ακουστικά μου τα volume button αυξομείωσης ηχου Μια αλλη διαπιστωση η twrp 3.1.1 δεν ειναι συμβατή με beta 3 δεν μου αναγνώριζε τα αρχεια μεσα και δεν μπορούσα να φλασαρω πχ magisk η οτιδήποτε άλλο απο recovery.(που μάλλον η υποψία μου παει σε αυτο τον παράγοντα για να εχω το πρόβλημα στο boot μετα την αναβάθμιση σε beta 3 απο Nougat) Έβαλα twrp 3.2.1 και ως θαύματος ολα γύρισαν σε νορμάλ να βλεπει ολα τα αρχεια μου και να φλασαρω κανονικά μεσω recovery. Ολα τα mod βλεπω δουλεύουν και με Oreo οπως με Nougat. Θα το παρακολουθώ βεβαια αν προκύψει κατι νεότερο θετικό η αρνητικό.Άλεξ για twrp βάλε blu_spark από xda. Και γω στο OnePlus 5 είχα προβλήματα με το κλασσικό twrp όταν πήγαινα σε Oreo και δεν διάβαζε την internal storage. Με blu_spark θα σου δουλεύουν όλα άψογα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Άλεξ για twrp βάλε blu_spark από xda. Και γω στο OnePlus 5 είχα προβλήματα με το κλασσικό twrp όταν πήγαινα σε Oreo και δεν διάβαζε την internal storage. Με blu_spark θα σου δουλεύουν όλα άψογα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο έβαλα απλα πριν ειχα 3.1.1 έκδοση με Nougat και ολα μελι γάλα απλά εδω ηθελε 3.2.1 οπως παρατηρώ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Αυτο έβαλα απλα πριν ειχα 3.1.1 έκδοση με Nougat και ολα μελι γάλα απλά εδω ηθελε 3.2.1 οπως παρατηρώ.Ναι πρέπει να βάζεις όσο δυνατόν την πιο τελευταία έκδοση του blu spark twrp για να φλασαρεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Κανοντας εγκατάσταση το παρακάτω στο post 122 ο stereo ηχος ειναι πιο ισορροπημενος ανάμεσα στο πανω και κάτω ηχείο Αξίζει θα ελεγα.:) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/stereo-sound-mod-oneplus-5t-oos-t3724736/page13 Βέβαια να αναφέρω ένα θέμα που έχω όταν συνδέω τα ακουστικά μου ότι συνεχώς και στην κουρτίνα και σε lock screen μου βγάζει σε μόνιμη βάση το παρακάτω σπαστικό. Υπάρχει τρόπος να φύγει χωρίς extra εφαρμογή? Edited February 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Κανοντας εγκατάσταση το παρακάτω στο post 122 ο stereo ηχος ειναι πιο ισορροπημενος ανάμεσα στο πανω και κάτω ηχείο Αξίζει θα ελεγα.:) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/stereo-sound-mod-oneplus-5t-oos-t3724736/page13 Βέβαια να αναφέρω ένα θέμα που έχω όταν συνδέω τα ακουστικά μου ότι συνεχώς και στην κουρτίνα και σε lock screen μου βγάζει σε μόνιμη βάση το παρακάτω σπαστικό. Υπάρχει τρόπος να φύγει χωρίς extra εφαρμογή?Αν το κρατήσεις πατημένο δεν σου βγάζει περαιτέρω ρυθμίσεις για αυτή την ειδοποίηση? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Κανοντας εγκατάσταση το παρακάτω στο post 122 ο stereo ηχος ειναι πιο ισορροπημενος ανάμεσα στο πανω και κάτω ηχείο Αξίζει θα ελεγα.:) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/stereo-sound-mod-oneplus-5t-oos-t3724736/page13 Βέβαια να αναφέρω ένα θέμα που έχω όταν συνδέω τα ακουστικά μου ότι συνεχώς και στην κουρτίνα και σε lock screen μου βγάζει σε μόνιμη βάση το παρακάτω σπαστικό. Υπάρχει τρόπος να φύγει χωρίς extra εφαρμογή? Είναι stereo τελικά η double mono; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Αν το κρατήσεις πατημένο δεν σου βγάζει περαιτέρω ρυθμίσεις για αυτή την ειδοποίηση? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Μου βγάζει αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δεν φεύγει με τίποτα. Μου θυμιζει αντιστοιχο bug σε Mate 10 Pro που μονο με τριτη εφαρμογή έφευγε(δεν την δοκίμασα ακόμα εδω) Είναι stereo τελικά η double mono; stereo το εκλαμβάνω. Edited February 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts