Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαχα , εγω δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αλλα μου επιβεβαιωνεις αυτο που σκεφτομαι " μα γιατι το πειραζουν το κινητο , ειναι σφαιρατο ! "

Γιατι μας τρώει το χέρι μας :) :) :)

Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Custom 8.1 έχει βγει για το κινητό παιδιά;

Σίγουρα είναι η liquid remix γιατι την πέρασα. Αλλά προσωπικά δεν ενθουσιαστηκα....

Φιλικά, Κατερίνα

Παιδιά έχουμε κάποιο τρόπο να βελτιώσουμε το idle drain; Δεν έχω πολύ, περίπου 2% στο 8ωρο. Πια καρτέλα στο gsam πρέπει να προσέξω; Είμαι με beta2 και βγάζω περίπου 7-8 ώρες sot σε μιάμιση μέρα. Αλλά αν βελτιώσουμε το idle drain θα ανέβει κι αλλο το sot.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φίλε μου τι να βελτιώσεις ακριβώς. το 2% στο 8ωρο. μη τρωγόμαστε τσάμπα! μια χαρά ειναι το idle

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εγω απο την αρχη εχω ενα 2-3% στο 8ωρο και μαλιστα σε λειτουργια πτησης.

Δεν εχω καταφέρει να το περιορίσω αλλα απο την αλλη μου ειναι αδιαφορο μιας και εξαιρετική η διαχείριση κατα τα άλλα και υψηλούς χρονους sot πετυχαίνω και 2 ημερουλες αυτονομία πετυχαίνω για την χρηση μου:)

Τελευταία εβδομάδα μάλιστα σούταρα οτιδήποτε εχει σχέση με greenify και έμεινα μόνο με amplify και παρατήρησα μια μικρή αύξηση επιπλεον στην αυτονομία.

Wekelock εξίσου το σούταρα αφου μου προκαλούσε το ιδιο drain.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά ότι και να έχω δοκιμάσει και εγώ με κλειστό wifi data στο 8αωρο το βράδυ χάνω 2%. Μην τρελενομαστε γιατι είναι μια χαρά..είχα συνηθίσει και εγώ να χάνω 0-1% με το g2.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Κι εγώ με το 6p κοιμόμουν πχ με 80% και ξυπνούσα με 80%.Το Ίδιο και με το s8+. Στην αρχή λέω κάτι δεν πήγε καλά στο στήσιμο. Έκανα factory reset και ξανά πέρασμα την beta αλλά δεν άλλαξε κάτι. Χρησιμοποιώ τις ίδιες εφαρμογές σε όλες μου τις συσκευές. Δεν είναι και τίποτα το τρομερό αλλά να έχουμε να λέμε και να ψάχνουμε!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μόνο που μπορεί να ωφελήσει στο idle drain είναι η απενεργοποιηση της λειτουργίας pocket mode, ambient και liftup display καθώς και το dose (αν ενεργοποιηθεί).

Προφανώς όλοι είστε με ambient display on έτσι;

Διαβασα κάπου ότι με αυτά off η κατανάλωση στο idle πέφτει κάτω από 1%..

Οπότε δοκιμάστε..

Αλλά αξίζει να χάσεις τόσο ωραίο feature για 1% μπαταρία στο idle??

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Έχει δοκιμάσει κανείς να κλείσει το doze από τα Dev settings να μας πει αν βλέπει διαφορά στην κατανάλωση ή στην λειτουργία της συσκευής?? Ψήνομαι να το δοκιμάσω..αν δεν δω διάφορα δεν υπάρχει λόγος να είναι ενεργοποιημένο.

Παιδιά κάποιος που είναι σε Oreo beta και ασχολείται με τα ports της Google camera μπορεί να κατεβάσει την Gcam5.1.018-Arnova8G2 - v.1.7 από εδώ

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73371298

με τις παρακάτω ρυθμίσεις να μας πει αν δουλεύει χωρίς κουκίδες??24ac884ca79c3ff1a6d3e2c8bc051633.jpgdf120467a4877f9c1f4f14a7525504ce.jpg

Βαγγέλη την κατέβασα αλλά δεν βγαίνουν έτσι οι ρυθμίσεις.....

Και βασικά μόνο selfie μου βγάζει.... Και πορτραίτο.... Απλή όχι. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Βαγγέλη την κατέβασα αλλά δεν βγαίνουν έτσι οι ρυθμίσεις.....
Sorry..αυτά που ανέβασα είναι της έκδοσης 1.4 που είναι στην ίδια σελίδα και είναι οι προτεινόμενες. Απλά κάποιοι στο νήμα του op5 σε Oreo λένε ότι δουλεύει κανονικά οπότε αναρωτιεμαι αν μπορούμε να ελπίζουμε..

Δεν μπορώ να βγάλω καν φωτογραφία. Ίσως δεν θέλει Nexus 6p σαν επιλογή

Ναι θέλει το nexus 6 auto.....ουτε αυτό είναι. Δεν πατιέται καν....

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί. Όταν λες κουκίδες τι εννοείς;

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Αν κάνεις τέρμα ζουμ σε φωτογραφίες που τράβηξες με την εφαρμογή σε ανοιχτόχρωμα σημεία πχ ουρανός πρόσωπα κτλ εμφανίζονται πολύ μικρές άσπρες -ροζ κουκίδες σε όλη την φωτογραφία ανά ίσα διαστήματα μεταξύ τους.

Αν κάνεις τέρμα ζουμ σε φωτογραφίες που τράβηξες με την εφαρμογή σε ανοιχτόχρωμα σημεία πχ ουρανός πρόσωπα κτλ εμφανίζονται πολύ μικρές άσπρες -ροζ κουκίδες σε όλη την φωτογραφία ανά ίσα διαστήματα μεταξύ τους.

Βρήκα τις ρυθμίσεις στο xda, post 2116.

Τραβηξα τώρα μέσα στο σπίτι, κοντά σε τοίχο και δεν φαίνεται κάτι. Αύριο θα τραβήξω εξωτερικες.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/google-camera-hdr-t3655215/page212

Φιλικά, Κατερίνα

Βρήκα τις ρυθμίσεις στο xda, post 2116.

Τραβηξα τώρα μέσα στο σπίτι, κοντά σε τοίχο και δεν φαίνεται κάτι. Αύριο θα τραβήξω εξωτερικες.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/google-camera-hdr-t3655215/page212

Ευχαριστώ Κατερίνα..ο ουρανός είναι το πιο εύκολο θύμα για να δεις αυτό με τις κουκίδες που σου λέω..σε έβαλα σε δουλειά πάλι!! Πώς σου φαίνεται σε σχέση με την στοκ κάμερα?? Την δοκίμασα και εγώ αλλά είμαι σε 4.7.6

Σιγά τη δουλειά..... Δεν έχω ακόμα άποψη. Αλλά γενικώς δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την κάμερα.

Με εκνευρίζει γιατί δεν βάζει τις φωτογραφίες σε ένα φάκελο αλλά κάθε μία είναι μόνη της στο quickpick. Λεπτομέρεια θα μου πεις.

Φιλικά, Κατερίνα

Σιγά τη δουλειά..... Δεν έχω ακόμα άποψη. Αλλά γενικώς δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την κάμερα.

Με εκνευρίζει γιατί δεν βάζει τις φωτογραφίες σε ένα φάκελο αλλά κάθε μία είναι μόνη της στο quickpick. Λεπτομέρεια θα μου πεις.

Ένα παράδειγμα αυτού που σου αναφέρω μιας και το βρήκα

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=75387603

Έβγαλα ουρανό. Δεν υπάρχουν dots. Αλλά η κάμερα σταματάει, δεν βγάζει φωτογραφίες. Πρέπει να της κάνω διακοπή και να ξαναμπώ για να βγάλει. Δεν έχει πάντως τελείες.
Φιλικά, Κατερίνα

Έβγαλα ουρανό. Δεν υπάρχουν dots. Αλλά η κάμερα σταματάει, δεν βγάζει φωτογραφίες. Πρέπει να της κάνω διακοπή και να ξαναμπώ για να βγάλει. Δεν έχει πάντως τελείες.
1000 ευχαριστώ Κατερίνα.. καλημέρα..

1000 ευχαριστώ Κατερίνα.. καλημέρα..

Τίποτα..... Καλημέρα

Φιλικά, Κατερίνα

Λοιπόν εντυπώσεις από new kernel 1.08 σε nougat 4.7.6 (αν και μπορεί να τα λέω μόνος μου αν είστε όλοι σε Oreo!!!).

Αρκετά καλύτερη διαχείριση ενέργειας/μπαταρία, πολύ smooth σε σημείο που δεν βλέπω διαφορά με bluspark και γενικώς όσο είμαι nougat μένω με αυτόν.

Λοιπόν εντυπώσεις από new kernel 1.08 σε nougat 4.7.6 (αν και μπορεί να τα λέω μόνος μου αν είστε όλοι σε Oreo!!!).

Αρκετά καλύτερη διαχείριση ενέργειας/μπαταρία, πολύ smooth σε σημείο που δεν βλέπω διαφορά με bluspark και γενικώς όσο είμαι nougat μένω με αυτόν.

Ευχαριστούμε για το review! Και 'γω με nougat ακόμη! :p

Μέχρι το Σαββατοκύριακο δε βλέπω να μου μένει χρόνος να δοκιμάσω oreo!! Δε βιάζομαι βέβαια. Να διαβάσουμε πρώτα και τις γνώμες των παιδιών που την πέρασαν! Πήρα απλά ένα ''φρέσκο'' nandroid να υπάρχει μήπως χρειαστεί να γυρίσουμε πίσω! Φαντάζομαι μπορούμε να κάνουμε downgrade από oreo σε nougat με το nandroid;

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις