memostrikas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τώρα που μου το θύμησες να δω αν έχω ακόμη την θήκη Σε κανένα συρτάρι ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Smart Cover pro Αυτό κατέβασα έχει πολλές επιλογές κοστίζει φυσικά αλλά έχει και άλλους τρόπους Μια χαρά δουλεύει Την αγόρασα (αν και χρησιμοποιούσα παρόμοια εφαρμογή του ίδιου developer) και μέχρι στιγμής δουλεύει ακριβώς όπως θέλω! Ας ελπίσω να δουλεύει σωστά διότι κουράστηκα να πειραματίζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ηρθε και η 334. ενημερωση ασφαλειας παλι. Αντε να ερθει και το τουρμπο. Εν τω μεταξυ ισχυει οτι θα παρουμε και το pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 2 ενημερώσεις ασφαλείας 332,334 μέσα σε 20 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 2 ενημερώσεις ασφαλείας 332,334 μέσα σε 20 μέρες... Μόλις είδα το ποστ σου, πάτησα ενημέρωση συστήματος και το έβγαλε 334. Αντε κ εις ανώτερα να πάμε! Σας βγάζει κ σας μια ειδοποίηση για το WiFi στην οποία πατάτε οκ; έκλεισα το WiFi + για να σταματήσει να το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Μόλις είδα το ποστ σου, πάτησα ενημέρωση συστήματος και το έβγαλε 334. Αντε κ εις ανώτερα να πάμε! Σας βγάζει κ σας μια ειδοποίηση για το WiFi στην οποία πατάτε οκ; έκλεισα το WiFi + για να σταματήσει να το βγάζει Τόσο καιρό δεν μου το έβγαζε. Τώρα γιατί το βγάζει; Εκλεισα και γω το wifi+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Στο παρά πέντε ήρθε... Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Αύγουστο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/8/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Στο παρά πέντε ήρθε... Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Αύγουστο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/8/. Τι εννοείς στο παρα πέντε ήρθε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Είναι για τον μήνα Αύγουστο και είδη βγαίνει ο μήνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Είναι για τον μήνα Αύγουστο και είδη βγαίνει ο μήνας Κι εμείς που δεν ήρθε ακόμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 "Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" λένε αλλά εμείς θέλουμε να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου και στο τέλος πιστεύω όλοι μαζί εδώ κάτι θα βρούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 "Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι" λένε αλλά εμείς θέλουμε να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου και στο τέλος πιστεύω όλοι μαζί εδώ κάτι θα βρούμε :) Απλά λέω μήπως τώρα που φεύγει ο Αύγουστος, όσοι δεν την πήραν την χάνουν. Γιαυτό ρωτάω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Όχι βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Παιδιά γειά σας, έχω ένα θέμα και δε μπορώ να βρω λύση. Έχω το messenger από το φβ πριν την αναβάθμιση το είχα στο αθόρυβο δλδ όταν μ στέλνουν μνμ να μην ακούγεται ήχος, από τότε που πήραμε την αναβάθμιση δε μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή για να είναι αθόρυβο. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Καλησπέρα πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και εκεί κοίταξε το έρχεται σε αδράνεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Τόσο καιρό δεν μου το έβγαζε. Τώρα γιατί το βγάζει; Εκλεισα και γω το wifi+ Χτες πέρασα ακόμα μια ενημέρωση και φαίνεται να σταμάτησε. Όχι ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο απλά μου τα σπαγε λίγο κάθε τρεις κ λίγο ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά γειά σας, έχω ένα θέμα και δε μπορώ να βρω λύση. Έχω το messenger από το φβ πριν την αναβάθμιση το είχα στο αθόρυβο δλδ όταν μ στέλνουν μνμ να μην ακούγεται ήχος, από τότε που πήραμε την αναβάθμιση δε μπορώ να βρω πουθενά την επιλογή για να είναι αθόρυβο. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Εμένα κάθε φορά που ανοίγω messenger μου εμφανίζει ότι η εφαρμογή τρώει πολύ μπαταρία. Τι κουλό είναι αυτό πάλι. Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη πλήρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Χτες πέρασα ακόμα μια ενημέρωση και φαίνεται να σταμάτησε. Όχι ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο απλά μου τα σπαγε λίγο κάθε τρεις κ λίγο ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα κάθε φορά που ανοίγω messenger μου εμφανίζει ότι η εφαρμογή τρώει πολύ μπαταρία. Τι κουλό είναι αυτό πάλι. Η εφαρμογή είναι ενημερωμένη πλήρως Κανε μια εκκαθάριση εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Από ότι διάβασα στα σχόλια του playstore για το messenger κάτι έχουν αλλάξει στη καινούργια αναβάθμιση και όλοι είναι δυσαρεστημένοι, λογικά θα βγει σύντομα νέα αναβάθμιση. Όσων αφορά τον ήχο στα μνματα επιτέλους το βρήκα. Πήγα από τις εφαρμογές του κντ εκεί όπου έχει ειδοποιήσεις και τις έκλεισα. Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWiNg1 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Παιδιά κάντε μια δοκιμή και στο messenger lite εμένα με έχει βολέψει πολύ.. Απλά δε βλέπεις τα stories με το lite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Η γνήσια θήκη του mate 10 pro κάνει για το δικό μας; https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/thikes-kiniton-tilefonon/180577-huawei-mate-10-pro-deep-blue?nosto=categorypage-nosto-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Οταν λες και αλλη ενημερωση.. Βγηκε και αλλη περα απο την 334? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Εγώ γτ έχω την 330? Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Φαίνεται ότι τελευταία αρκετές συσκευές της ίδιας εταιρίας αντιμετωπίζουν θέμα με το μήνυμα wifi scanning. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω την Υπηρεσία Google Play όπως περιγράφει η παρακάτω ανάρτηση αλλά δεν γίνεται και το πρόβλημα παραμένει. Annoying wifi scanning popup wont stop https://forums.androidcentral.com/showthread.php?t=906588&p=6326786&viewfull=1#post6326786 Oψόμεθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Φαίνεται ότι τελευταία αρκετές συσκευές της ίδιας εταιρίας αντιμετωπίζουν θέμα με το μήνυμα wifi scanning. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω την Υπηρεσία Google Play όπως περιγράφει η παρακάτω ανάρτηση αλλά δεν γίνεται και το πρόβλημα παραμένει. Annoying wifi scanning popup wont stop https://forums.androidcentral.com/showthread.php?t=906588&p=6326786&viewfull=1#post6326786 Oψόμεθα... Ναι τώρα το κάνει κ της δικιάς μου το p10 lite που πήρε χτες 2 ενημερώσεις και την ορεο. Ευτυχώς πάντως που τα κολλήματα είναι κάτι τέτοιες χαζομάρες κ όχι τίποτα τρελό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Εγω το σταμάτησα κλεινωντας το wifi+ που είπε ο φίλος παραπάνω, και έτσι ησύχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Ήρθε η 334 από αναβαθμίσεις πάντως πετάει εταιρεία Δεν ξεχνάει τα κινητά της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts