Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα πριν λίγες ώρες το κινητό. Κατευθείαν μου έκανε αναβάθμιση 1.07gb, αλλά πάλι είναι nougat 7.1. Θα πάρει 8.0 oreo?

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγόρασα πριν λίγες ώρες το κινητό. Κατευθείαν μου έκανε αναβάθμιση 1.07gb, αλλά πάλι είναι nougat 7.1. Θα πάρει 8.0 oreo?

Αν δεν εχεις βαλει καρτα sim βαλε και ξανακοιτα για αναβαθμιση στην ενημερωση συστηματος.....Αλλιως περιμενεις!

Καλοριζικοοοοοος!

Αν δεν εχεις βαλει καρτα sim βαλε και ξανακοιτα για αναβαθμιση στην ενημερωση συστηματος.....Αλλιως περιμενεις!

Καλοριζικοοοοοος!

Ευχαριστώ. Εσύ πήρες αναβάθμιση ?

αν μια συσκευή αρνείται πεισματικά να κάνει αναβάθμιση σε 8, τι την κάνουμε?

Μπαίνεις στο hicare στελνεις imei k παροχο... Και περιμένεις..

Εγώ το έκανα αλλά τίποτα ακόμα έχουν πάει διακοπές φενετε

Κανονικά πρέπει να έρθει σταδιακά σε όλους μας. Πόσος καιρός έχει που έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση σε oreo?

Κανονικά πρέπει να έρθει σταδιακά σε όλους μας. Πόσος καιρός έχει που έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση σε oreo?

Περίπου δυο μήνες

εχεις επιλογη?

Λάθος ερώτηση έκανα. Εννοώ να περιμένω θα έρθει με ota, η να την περασω με άλλο τρόπο.

Λάθος ερώτηση έκανα. Εννοώ να περιμένω θα έρθει με ota, η να την περασω με άλλο τρόπο.

και ξανακανω την ερωτηση εχεις επιλογη; το firmware finder απο οτι ξερω δεν δουλευει τους τελευταιους μηνες και επιπλεον αμα ξεκλειδωσεις το Bootloader η εγγυηση χανεται αν θες να το διακινδυνεύσεις καντο...εγω τα κανω αυτα αμα εχει τελειωσει η εγγυηση....:):):):):):)

και ξανακανω την ερωτηση εχεις επιλογη; το firmware finder απο οτι ξερω δεν δουλευει τους τελευταιους μηνες και επιπλεον αμα ξεκλειδωσεις το Bootloader η εγγυηση χανεται αν θες να το διακινδυνεύσεις καντο...εγω τα κανω αυτα αμα εχει τελειωσει η εγγυηση....:):):):):):)

Συνομίλησα στο Hi care και έστειλα τα imei & αριθμό έκδοσης και θα περιμένω (μου είπε) ειδοποίηση στο κινητό για την αναβάθμιση. Μπορουν άραγε να την προωθήσουν μεμονωμένα σε αυτούς που δεν την πηραν; Θα δείξει.

Συνομίλησα στο Hi care και έστειλα τα imei & αριθμό έκδοσης και θα περιμένω (μου είπε) ειδοποίηση στο κινητό για την αναβάθμιση. Μπορουν άραγε να την προωθήσουν μεμονωμένα σε αυτούς που δεν την πηραν; Θα δείξει.

Καλή πληροφορία. Περιμένουμε λοιπόν

Εμένα μου ήρθε σήμερα

Πολύ καλό νέο! Πόσο καιρό περιμενες;

Και επίσης είδες (αν πρόλαβες) διαφορά ;

Edited by memostrikas

Ετσι έκανα και εγω μίλησα μεσω hicare κια την πήρα μετα απο 2-3 βδομάδες

Κανένα μήνα

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε κι εγώ καπου εκεί θα υπολογίζω.

Σε εσάς που έχετε πάει σε oreo 8.0 ο αριθμός έκδοσης τι γράφει; Και πόσο μέγεθος ηταν η αναβάθμιση;

Ρωτάω διότι βρήκα ενα site με τα official stock firnware για το τηλ μας και λέω να κατεβάσω απο εκεί την αναβάθμιση και να την περάσω χειροκίνητα μέσα από το τηλέφωνο.

Το έχει κάνει κανείς, η θα έχω κάνα πρόβλημα ;

Edited by memostrikas

Καλημέρα συμμερίζομαι την αγωνία σου έτσι ήμουν και εγώ και σχεδόν όλοι μέχρι να την πάρουμε

Θα σου πρότεινα να την περιμένεις καλύτερα

Παράδειγμα η 332 δεν ήρθε και περιμένω τι τα αλλάξει αλλά να στην αναμονή

Καλό υπόλοιπο

Καλημέρα συμμερίζομαι την αγωνία σου έτσι ήμουν και εγώ και σχεδόν όλοι μέχρι να την πάρουμε

Θα σου πρότεινα να την περιμένεις καλύτερα

Παράδειγμα η 332 δεν ήρθε και περιμένω τι τα αλλάξει αλλά να στην αναμονή

Καλό υπόλοιπο

Σε ευχαριστώ! Αυτό θα κάνω θα περιμένω μην γίνει και καμία στραβή...:)

Σε ευχαριστώ! Αυτό θα κάνω θα περιμένω μην γίνει και καμία στραβή...:)

Καλησπέρα, για μένα μη βιάζεσαι δεν υπάρχει κανένας λόγος. Δεν έχει τρομερή διαφορά η μία με την άλλη. Όλοι την πήραμε κ σήμερα πήρα κ μια 332 νομίζω ενημέρωση Google ασφαλείας. Όλοι αναμένουμε την turbo τώρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Όλα στην ώρα τους.

Καλησπέρα, για μένα μη βιάζεσαι δεν υπάρχει κανένας λόγος. Δεν έχει τρομερή διαφορά η μία με την άλλη. Όλοι την πήραμε κ σήμερα πήρα κ μια 332 νομίζω ενημέρωση Google ασφαλείας. Όλοι αναμένουμε την turbo τώρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Όλα στην ώρα τους.

Θα περιμένω!:)

Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά εμένα μου είχε έρθει η oreo πριν κάνα δίμηνο όπως είχε έρθει σε όλους μαζικά..αλλα δεν την είχα περάσει γιατί έλειπα με την δουλειά κ δεν μπορούσα με backup και τέτοια.

Χθες που πήγα να την περάσω μου βγάζει ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και έχει μείνει στην 137!! Τι προτείνετε να κάνω;; να περιμένω μήπως έρθει πάλι μόνη της οτα;; να μιλήσω κι εγώ με hicare?? Αλλιώς τι;;

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite