Dimis39 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Οι Γερμανοί πήραν την Beta όσοι πρόλαβαν Και σταμάτησε Ούτε Καρλ ούτε Κρις Περιμένουν την αναβάθμιση φαίνεται Μερικοί χάλασαν το κινητό τους Ειδωμεν ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα μετά την αναβάθμιση όταν τραβάμε από πάνω την μπάρα προς κάτω με δύο δάχτυλα δέμα ανοίγει σιγά αλλά γρήγορα Πριν άνοιγε σιγά σιγά τώρα απότομα Καλό μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Και γω ρε παιδιά δίπλα σε Samsung s7 που δείχνει 4g+ ίδιο δίκτυο το δικό μου δείχνει 4g. Το + δεν το χω δει Υπάρχει εξήγηση και μην ανησυχείς, δεν υστερεί το Mate. Θα τα πούμε αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Το δαχτυλικο αποτύπωμα χρησιμοποιείται και για Σελφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Το δαχτυλικο αποτύπωμα χρησιμοποιείται και για Σελφι Πολλα θες,κανενα ορεο παγωτακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Χαχαχα πολλά θέλω.. Να γίνεται ακουμπώντας εκεί στο αποτύπωμα αν έχει ενεργοποιηθεί βγάζει σελφι Δοκίμασε το Όσο για το ΟΡΕΟ που θα πάει Ξαφνική έκπληξη θα είναι γιατί παντού βλέπω άκρα σιωπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Μέχρι 4g πάει το κινητό,το 4g+ δεν το υποστηριζει ακόμα και μπροστά στην κεραία κινητής να πας,το έχω ψάξει με s8 plus που το υποστήριζε έπιαναν ταχύτητες τρελλές ως και 100mbs στο mate ούτε για αστείο αυτές οι ταχύτητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Το δαχτυλικο αποτύπωμα χρησιμοποιείται και για Σελφι Ναι αλλά προτιμώ το volume button για Selfie. :) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέχρι 4g πάει το κινητό,το 4g+ δεν το υποστηριζει ακόμα και μπροστά στην κεραία κινητής να πας,το έχω ψάξει με s8 plus που το υποστήριζε έπιαναν ταχύτητες τρελλές ως και 100mbs στο mate ούτε για αστείο αυτές οι ταχύτητες! Λογικό είναι, Samsung Galaxy S8+, Network Speed: LTE-A (5CA) Cat16 1024/150 Mbps Huawei Mate 10 Lite, Network Speed: LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps από GSMArena.com ή εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω ρε παιδιά δίπλα σε Samsung s7 που δείχνει 4g+ ίδιο δίκτυο το δικό μου δείχνει 4g. Το + δεν το χω δει και επίσης, Samsung Galaxy S7, Network Speed: LTE-A (3CA) Cat9 450/50 Mbps ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πότε τα Samsung εμφανίζουν το εικονίδιο 4G+; Να μία ενδιαφέρουσα πληροφορία, Samsung explains ... οι συσκευές της θα αναφέρουν μια σύνδεση 4G+ μόνο εάν: - Το δίκτυο υποστηρίζει την κατηγορία 6 LTE. - Εάν το συνολικό συνδυασμένο εύρος ζώνης υπερβαίνει τα 20MHz. https://mybroadband.co.za/news/smartphones/218740-what-it-really-means-when-your-phone-says-4g.html Όμως ακόμη δεν βρήκα πότε το εμφανίζει το Huawei Mate 10 Lite! Edited June 12, 2018 by autofocus Τρίτη προσθήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Λογικό είναι, Samsung Galaxy S8+, Network Speed: LTE-A (5CA) Cat16 1024/150 Mbps Huawei Mate 10 Lite, Network Speed: LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps από GSMArena.com ή εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακριβώς αυτό γιατί κάπου αναφέρθηκε ότι κάποιοι είδανε το σήμα 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Προτιμάς το volume button για Selfie Είσαι αριστερόχειρας? Η με το χοντρο δάχτυλο πατάς? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό με το 4g+ εγώ ήμουν αλλά το ψάχνω να δω που και πως το είδα Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι να αφήσω απορίες Η θα κοιτάξω αν ήταν λάθος μου Για να μην αφήσω απορίες Για να δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 ακριβώς αυτό γιατί κάπου αναφέρθηκε ότι κάποιοι είδανε το σήμα 4g+ Είναι σίγουρο ότι το Huawei Mate 10 Lite υποστηρίζει 4G+ (LTE-A), δεν έχω καμία αμφιβολία, αλλά δεν νομίζω ότι έχει ξεχωριστό σύμβολο. Το P20 pro π.χ. έχει! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προτιμάς το volume button για Selfie Είσαι αριστερόχειρας? Η με το χοντρο δάχτυλο πατάς? Όπως τύχει. Και τα δύο. :happy: Αυτό με το 4g+ εγώ ήμουν αλλά το ψάχνω να δω που και πως το είδα Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι να αφήσω απορίες Η θα κοιτάξω αν ήταν λάθος μου Για να μην αφήσω απορίες Για να δω Όλοι μαζί ψάχνουμε για να μην μένουν απορίες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Μόνο που θα αργήσω να απαντήσω γιατί έχω στο παλιό μου κινητό Vodafone δώρο για έναν μήνα 6 gb και παίρνω από αυτό τώρα Tethering ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα στις ρυθμίσεις. Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Κλήσεις Volte Χρησιμοποιείστε δεδομένα 4g LTE για κλήσεις HD Σημαίνει κάτι αυτό επί του θέματος μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Είναι σίγουρο ότι το Huawei Mate 10 Lite υποστηρίζει 4G+ (LTE-A), δεν έχω καμία αμφιβολία, αλλά δεν νομίζω ότι έχει ξεχωριστό σύμβολο. Το P20 pro π.χ. έχει!lte a έχει άλλα είναι το cat 6 που αν δεν κάνω λάθος φτάνει μέχρι 50mbs,ίσως για αυτό δεν βάλανε το συμβολο+ ,νομίζω το p20 pro είναι cat18 και για αυτό τα κινητά αυτά που έχουν αυτό το πρότυπο έχουν και το σύμβολο+ γιατί πιάνουν ταχύτητες μεγαλύτερες των 50mbs,βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά και το 4g μια χαρά ταχύτητες δίνει εκεί που υπαρχει! Edited June 12, 2018 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ναι έτσι εκεί όπου υπάρχει όπως είπες Εδώ έχω 2 κάρτες σε δύο κινητά Vodafone και Cosmote Σε γειτονιά των Σερρών κοντά στο κέντρο δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα και στα δύο Ας φτιάξουν αυτά και μετά μέχρι να γίνουν και να βγει το 5g θα έχουμε και άλλα κινητά προς το παρόν αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τα χρήματα του.. Το μενού με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Κλήσεις Volte Χρησιμοποιείστε δεδομένα 4g LTE για κλήσεις HD Αυτό είναι άλλο. Voice over LTE. Είναι η δυνατότητα να πραγματοποιούνται οι τηλεφωνικές κλήσεις μεσω δεδομένων 4G αντί του δικτύου τηλεφωνίας 2G ή 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ναι έτσι εκεί όπου υπάρχει όπως είπες Εδώ έχω 2 κάρτες σε δύο κινητά Vodafone και Cosmote Σε γειτονιά των Σερρών κοντά στο κέντρο δεν έχω σχεδόν καθόλου σήμα και στα δύο Ας φτιάξουν αυτά και μετά μέχρι να γίνουν και να βγει το 5g θα έχουμε και άλλα κινητά προς το παρόν αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τα χρήματα του.. Το μενού με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένοΝαι αλλά για να καταλάβεις κινητό s8 plus με το mate 10 lite στα ίδια σημεία το ένα πιάνει 4g+ το lite σκέτο 4g ,το s8 πολύ πιο γρήγορο στο σερφαρισμα και σε όλα ,αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας με αυτήν την τιμή αν και θα μπορούσε να ήταν cat16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Από τα παρακάτω λεγόμενα πρέπει να πάρουμε την επίσημη ενημέρωση ΟΡΕΟ τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου.. Διαβάστε από Γερμανικό φόρουμ της Huawei Πότε θα είναι διαθέσιμο το Oreo σε όλους; Το Mate 9 πήρε περίπου 2 μήνες από το beta μέχρι το τελικό Oreo firmware. Το P10 (Plus) ήταν λίγο πιο γρήγορα. Σε 6-8 εβδομάδες μπορείτε να περιμένετε - εκτός αν η δοκιμή beta δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα - αναμένουμε λοιπόν την τελική ενημέρωση Oreo για τα Mate 10 Lite, P10 Lite και P8 Lite 2017. Ως αποτέλεσμα, η Huawei είναι επίσης σύμφωνη με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο τα μοντέλα Lite θα προμηθεύονται με το Oreo κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2018. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ανακεφαλαιώνοντας, Συμβατές συσκευές με το δίκτυο 4G+ είναι τα 4G smartphones, tablets και USB sticks κατηγορίας 6 (Cat 6) που υποστηρίζουν ταχύτητες download έως 300Mbps και ταχύτητες upload έως 50Μbps. http://www.fpress.gr/texnologia/story/28767/syndesi-meso-kinitoy-me-taxytita-300-mbps-pos-tha-tin-petyxo-kai-ti-tha-pliroso το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι, ...εάν συνδεθεί σε ταχύτητα 4G+, δεν θα υπάρξει άλλη ένδειξη εκτός από την παρατήρηση μεγαλύτερης ταχύτητας. Με άλλα λόγια θα εξακολουθεί να λέει 4G στο εικονοστοιχείο ακόμα κι αν είναι στο 4G+ https://productforums.google.com/forum/#!topic/phone-by-google/dQzMAM9w8Ek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Δλδ έχεις την ταχύτητα αλλά δεν το γράφει Να δω που το είδα εγώ μέχρι τότε γράψτε λάθος και αν το βρω θα σας πω Ίσως με την αναβάθμιση γράψει? Κάτσε πρώτα να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ επειδή βαρέθηκα την huawei,νέος πήρα το κινητο και γέρασα να περιμένω την oreo και δεν ξέρω αν θα έρθει φέτος η του χρόνου η τον άλλο αιώνα,γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία και νομίζω δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι σε πελατες,λέω να πάω σε xiaomi note 5 που την έχει ηδη και παίρνει πολύ συχνά ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εγώ την εταιρεία δεν την αλλάζω προς το παρόν Αλλά σε αυτό που λες έχεις δίκιο η xiaomi είναι πιο αξιόπιστη σε ενημερώσεις Πιο γρήγορη Στην Huawei μέχρι και το matte 9 Lite 2017 θα πάρει ενημέρωση Αλλά αργεί Ίσως έρθει ξαφνικά Έμπλεξε με πάρα πολλά κινητά διαφορα μοντέλα Πχ εμένα δεν θα μου αρεζε αν είχα το Huawei mate 10 pro Και μετά από λίγο να χάνει πολλά από αξία γιατί βγήκε το P20 Αυτό δεν μου άρεσε τόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Έχει πάρει αρκετές ενημερώσεις... Τώρα για την ορεο...μπορει να την αργούν για να είναι σωστή και απροβληματιστη. Πολλά κιν ακόμα και Samsung είχαν πολλά προβλήματα με την αναβάθμιση ακόμα και το xiaomi mi α1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πατάω ενημέρωση συστήματος Και πάω να ανοίξω μια Fix ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 ρε παιδια εχει κουρασει το θεμα με το ορεο....ας το καταλαβουμε καποια στιγμη....οταν εχουμε κατι ουσιωδες να πουμε ας το πουμε...φιλικα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Σωστός... Θα έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Εννοείς ουσιώδεις Δλδ όταν έρθει να το γράψουμε? Η γενικά ήταν κουραστική η όλη διαδικασία με την ενημέρωση στην Beta δοκιμή που είχα αναφέρει Παρακολούθηση της εξέλιξης νομίζω ήταν αυτή Τώρα αν είναι να μην γράφουμε τις εξελίξεις και να βγούμε όταν έρθει Τι να πω Για μερικά ναι είχαν την πλάκα τους μέσα αν αυτά ήταν κουραστικά ήταν εκ μέρους μου Ζητώ συγνώμη Εγώ αποχωρώ από το θέμα και την συζήτηση Νόμιζα με την περιγραφή της Beta ότι έκανα ενημέρωση Αν ήξερα ήταν κουραστικό Δεν θα ξεκινούσα καν Συγνώμη ακόμα μια φορά Καλή συνέχεια σε όλους μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts