Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,

Εγώ προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο στην μπαταρία. Είμαι συνέχεια online, εκτός από τις ελάχιστες ώρες που κοιμάμαι. Από την άλλη δεν δουλεύω ούτε fb, ούτε insta.

Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι σταμάτησαν να δουλεύουν οι συντομεύσεις εφαρμογών όταν κρατάς πατημένο το εικονίδιο στον launcher. Πχ όταν κρατάς πατημένο το playstore να σε πηγαίνει στις εφαρμογές - updates. Πλέον δίνει μόνο την επιλογή για απεγκατάσταση. Ελπίζω να με "πιάσατε".

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς 36 ώρες, μιάμιση μέρα μετά τη φόρτιση, είναι στο 42%. Με αυτό το ρυθμό άνετα θα βγάλει τη νύχτα και έτσι μπορώ να το φορτίσω αύριο μετά τις 10 με 12 όταν θα είναι κοντά στο 20%. Ως εδώ μια χαρά!

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

... σταμάτησαν να δουλεύουν οι συντομεύσεις εφαρμογών όταν κρατάς πατημένο το εικονίδιο στον launcher. Πχ όταν κρατάς πατημένο το playstore να σε πηγαίνει στις εφαρμογές - updates. Πλέον δίνει μόνο την επιλογή για απεγκατάσταση...

Όχι κανένα πρόβλημα, εμφανίζει κανονικά την επιλογή Οι εφαρμογές μου και πάνω Εφαρμογή συστήματος Αδύνατη απεγκατάσταση. Αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά του OREO. Κάτι άλλο σου συμβαίνει. Δοκίμασες το ημερολόγιο ή το ρολόι;

Είναι χαρακτηριστικά από Nougat αυτά. Πριν δούλευαν. Οκ. Στο ρολόι παίζει. Ημερολόγιο όχι. Ούτε στο Twitter, σε καμία εφαρμογή της Google. Ξέρω γω; Περίεργο. Θα δούμε....

Λοιπόν τα πράγματα στρωσαν από όσο βλέπω, το έβγαλα 12:40 από την πρίζα μετά από επαναφορά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω 92% και το είχα σε κατάσταση αναμονής απλά χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας. Που μάλλον σημαίνει ότι έστρωσε κάπως καλύτερα. Τώρα θα το δω πως θα πάει κ αν τα καταφέρω θα την αφήσω να πάει κάτω από 10% και θα την φορτίσω. Πάντως επειδή βαριόμουν αφόρητα έκανα αντίγραφο τα πάντα και όταν τα πέρασα μετά όλα μόνο δακτυλικά και κάτι χαζές ρυθμίσεις οθόνης άλλαξα. Μάλλον έτσι θα κάνω κ όταν έρθει η gpu turbo να είμαι σίγουρος.

48 ώρες μετά τη φόρτιση είναι στο 29%. Τελικά το βράδυ χωρίς χρήση μειώνεται με ρυθμό 5% και ο μέσος όρος μου είναι 1,5% ανά ώρα. Σε κάνα δίωρο θα είναι στο 20% και θα μπει για φόρτιση. Ξέρω όμως ότι μπορεί να μου βγάλει σίγουρα ένα πεντάωρο αν θέλω να το εξαντλήσω. Αυτά βέβαια για όσο ακόμα η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση...

Το ειχα αφήσει με 40% και σηκώθηκα με 12%

Κάνε επαναφορά. Από χτες που το έκανα σώθηκα. Το άφησα 83% το βράδυ 2.30 που έπεσα για ύπνο και το έβαλα επίτηδες στην εξοικονόμηση. Σηκώθηκα 9.30 κ ήταν στο 79%.Στο λέω ως κάποιος πο είχε παρόμοιο πρόβλημα. Τι να κάνουμε καμία φορά θαντα κάνουμε κ αυτά.

Καμία σχέση με το θέμα αλλά

Η γυναίκα είναι Γερμανία

Ήθελα κάρτα Γερμανική νούμερο Δλδ

Αφού είναι απεριόριστα για εδώ έτσι θα τηλεφωνώ την κόρη μου εκεί και τους συγγενείς

30 ευρώ κάθε μήνα 2 χρόνια συμβόλαιο

Εκεί είχαν πάντα προσφορές και πήρε το P20

Μια φορά πλήρωσε 49 ευρώ απίστευτες προσφορές. Τώρα να δω πως θα τις το φάω....

ΛΟΛ

Κάνε επαναφορά. Από χτες που το έκανα σώθηκα. Το άφησα 83% το βράδυ 2.30 που έπεσα για ύπνο και το έβαλα επίτηδες στην εξοικονόμηση. Σηκώθηκα 9.30 κ ήταν στο 79%.Στο λέω ως κάποιος πο είχε παρόμοιο πρόβλημα. Τι να κάνουμε καμία φορά θαντα κάνουμε κ αυτά.

εν μεσω ταξιδιου ..ισως τις επομενες μερες...

Κάτοχοι του Mate 10 Pro λαμβάνουν το Android Pie στην Ευρώπη

Φήμες για αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού δεν περιλαμβάνουν τη συσκευή μας, δυστυχώς!

https://theleaker.com/huawei-honor-android-p-9-0-update/#List_of_Huawei_and_Honor_devices_not_getting_the_Android_Pie_Update_EMUI_90

TWIMC, το P20 θα πάρει ;)

Edited by autofocus

Καλημέρα, δε θα πάρουμε την νέα έκδοση;; :/ ήθελα να ρωτήσω έχω δει σε άλλα κντ Samsung που όταν κλειδώνει το κντ έχει ένα ρολόι συνέχεια. Εμείς έχουμε τέτοια δυνατότητα;
dimostheo

Καλημέρα, δε θα πάρουμε την νέα έκδοση;; :/ ήθελα να ρωτήσω έχω δει σε άλλα κντ Samsung που όταν κλειδώνει το κντ έχει ένα ρολόι συνέχεια. Εμείς έχουμε τέτοια δυνατότητα;

Την διαδικασία always onλες δυστυχώς μονο μεσω εφαρμογής

Να φανταστώ η κατανάλωση της μπαταρίας θα είναι όπως και με την οθόνη ανοιχτή;

Ακριβώς είναι μια εφαρμογή ανοικτή

Έχει γίνει ξανά συζήτηση γι' αυτό,

Σε προηγούμενη αναφορά που είχαμε εδώ για της θήκες μας είχε ανησυχήσει μέχρι και η κατανάλωση του αισθητήρα εγγύτητας και μας ξέφυγε η οθόνη που είναι συνέχεια ανοιχτή! Ενημερωτικά, ποιες εφαρμογές δοκίμασες; Είχε ειδικά για τη θήκη ή έψαξες εσύ κάποια;

και ψάχνοντας βρήκα αυτό,

Το βράδυ η μπαταρία συνήθως πέφτει 1 με 2%. Έχω δει από το 100% να πέφτει σχεδόν αμέσως π.χ. στο 95% αλλά από εκεί και μετά κανονικά. Από την πρώτη μέρα η μπαταρία του κινητού κρατάει δύο δυόμιση μέρες με μόνιμα ανοιχτό wifi & δεδομένα αλλά με λίγη κίνηση internet-viber και λίγες κλήσεις. Την τρίτη μέρα το πρωί είναι 30-20% και το φορτίζω.

Αυτά λίγους μήνες πριν, Φεβρουάριο 2018, σήμερα έχει αλλάξει η κατανάλωση το βράδυ, πέφτει 5% και σίγουρα έχει αυξηθεί πολύ η χρήση του κινητού οπότε τώρα φτάνει τις δύο μέρες με μία φόρτιση από το 20% στο 100%. Μια χαρά είναι!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα, δε θα πάρουμε την νέα έκδοση;

Είναι απλά μια φήμη, το παρακολουθούμε.

Καλώς σας βρήκα μόλις το αγόρασα και εκανε μια αναβάθμιση που ήταν 1,7 gb και μπηκε η RNE-L21C432B137 έχει και πιο νέα σωστά; Edited by panagos22

Καλώς σας βρήκα μόλις το αγόρασα και εκανε μια αναβάθμιση που ήταν 1,7 gb και μπηκε η RNE-L21C432B137 έχει και πιο νέα σωστά;

Μάλλον είσαι ακόμα στο nougat αν θυμάμαι καλά. Αν ναι, έχεις δρόμο ακόμα. Από την ορεο κ μετά είναι περίπου 4 αναβαθμίσεις που πήραμε, λογικά θα τις πάρεις σαν πακέτο

Πάντως πιστεύω οτι σε κατάσταση αναμονης χάνει αμα ασχολησε μαζι του χανει πιο λιγο...

Μάλλον είσαι ακόμα στο nougat αν θυμάμαι καλά. Αν ναι, έχεις δρόμο ακόμα. Από την ορεο κ μετά είναι περίπου 4 αναβαθμίσεις που πήραμε, λογικά θα τις πάρεις σαν πακέτο

Ναι nougat είμαι απλά κάνω έλεγχο ενημερώσεων και δεν βγάζει ότι υπάρχει κάτι νέο. Φαντάζομαι θα έρθει σε λίγες ώρες;

Το βράδυ η μπαταρία συνήθως πέφτει 1 με 2%. Έχω δει από το 100% να πέφτει σχεδόν αμέσως π.χ. στο 95% αλλά από εκεί και μετά κανονικά. Από την πρώτη μέρα η μπαταρία του κινητού κρατάει δύο δυόμιση μέρες με μόνιμα ανοιχτό wifi & δεδομένα αλλά με λίγη κίνηση internet-viber και λίγες κλήσεις. Την τρίτη μέρα το πρωί είναι 30-20% και το φορτίζω. Πρόσφατα αφαίρεσα την εφαρμογή facebook που χωρίς να την έχω ενεργοποιήσει ποτέ φαινόταν να έχει κατανάλωση, όταν τη χρειαστώ θα την ξαναβάλω. Όσον αφορά τη δική μου εμπειρία το κινητό δεν έχει λαγκ για την ώρα. Εγώ θα αφαιρούσα εφαρμογές που εγκατέστησα ή θα απενεργοποιούσα αυτές που ήρθαν προεγκατεστημένες αν είχα προβλήματα κατανάλωσης ή καθυστέρηση στις επιδόσεις για να βρω που είναι το πρόβλημα.

Το κινητό ας πούμε χτες με εξοικονόμηση ενέργειας το βράδυ έχασε σε 7 ώρες 4 με 5 %. Κάτι πολύ φυσιολογικό πιστεύω καθώς άλλαξαν οι απαιτήσεις από τότε που βγήκε στην αγορά. Εγώ ειδικά στο σπίτι όταν είμαι το WiFi δεν κλείνει ποτέ. Τώρα γιαντις εφαρμογές δεν νομίζω ότι μου τρώνε τρελή ενέργεια καθώς γιαυτό έχω το κινητό και αυτή τη χρήση το κάνω με τις εφαρμογές του. Απλά κατάλαβα ότι όταν παίρνεις μια καλή αναβάθμιση, κάπου κάπου καλό είναι να κάνεις επαναφορά πριν περάσεις την αναβάθμιση ώστε να κάθεται καλά και να εκμεταλλευόμαστε καλύτερα τις δυνατότητες του της συσκευής.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι nougat είμαι απλά κάνω έλεγχο ενημερώσεων και δεν βγάζει ότι υπάρχει κάτι νέο. Φαντάζομαι θα έρθει σε λίγες ώρες;

Μπορεί να τις πάρεις και αύριο μπορεί και σταδιακά. Οι ενημερώσεις γίνονται με βάση τα ιμει των τηλεφώνων και τη χώρα που βρίσκεται. Θα σου έρθει, υπομονή, έτσι θα δεις κ καλύτερα τη σταδιακή εξέλιξη της συσκευής.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως πιστεύω οτι σε κατάσταση αναμονης χάνει αμα ασχολησε μαζι του χανει πιο λιγο...

Πάντα χάνει και καμία φορά το πιστεύω αυτό που λες, ειδικά με αυτά που πέρασα αυτό το σαββατοκύριακο με την ενημέρωση. Όλα εξαρτώνται από τη χρήση σίγουρα, απλά όλοι έχουμε κάποια στάνταρ κατανάλωση στο τηλέφωνο μας και ξέρουμε πάνω κάτω πόσες μέρες μας πάει και τι γίνεται. Εγώ άμα σβήσω wifi και το αφήσω μου έχει τύχει μετά από 8ωρο στη δουλειά να πάω να το πάρω και να έχει 98% ακόμα.

την εκανα και εγω την επαναφορα να δουμε ποτε θα ερθει turbo
εχθες εστειλα μυνημα στη huawei και τους ρωτησα και ειπαν οτι δεν υπαρχει καποιο χρονικο περιθωριο το οποιο να δειχνει ποτε θα ερθει η αναβαθμιση. Οταν ειναι λεει θα εμφανιστει αυτοματα η ειδοποιηση...

την εκανα και εγω την επαναφορα να δουμε ποτε θα ερθει turbo

Πιστεύω να είδες διαφορά. Εγώ από τότε που το έκανα επαναφορά δεν το έχω φορτίσει ακόμα. Θα το βάλω σε λίγο στη πρίζα μόλις το κατεβάσω κάτω απο 20%. Νομίζω πώς από δω και πέρα θα ανέβει η απόδοση της μπαταρίας

Πιστεύω να είδες διαφορά. Εγώ από τότε που το έκανα επαναφορά δεν το έχω φορτίσει ακόμα. Θα το βάλω σε λίγο στη πρίζα μόλις το κατεβάσω κάτω απο 20%. Νομίζω πώς από δω και πέρα θα ανέβει η απόδοση της μπαταρίας

Με την επαναφορά και της εγκατάστασης πήγε 20 τα εκατό και τώρα το φορτίζω. Το έβγαλα κατά 67% και τώρα έχει 35% τα πήγε πολύ καλά πάντως με πολύ GPS και Internet

Edited by tolios32

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite