tolios32 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 (edited) Γνωστά αυτά φίλε μου. Το θέμα είναι γιατί δεν δουλεύει το RCS αφού μου ήρθε μήνυμα πως ενεργοποιήθηκε. Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή... Θες κιόλας να μας πεις τι ακριβώς κάνει είναι κάτι σαν viber απλά μας δίνει data η cosmote? Edited September 24, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Η Google θέλει να χτυπήσει τα Viber, WhatsApp και άλλα γιατί στον τομέα αυτόν έχει μείνει πίσω. Το Allo πήγε άπατο. Στις νέες συσκευές το Android messages θα είναι ενσωματωμένη εφαρμογή για SMS και έτσι ενεργοποιώντας το RCS θα έχεις ένα νέο Viber. Όταν θα στέλνεις SMS θα σε ρωτάει πώς θες να φύγει, σαν απλό μήνυμα ή μέσω δεδομένων ή wifi, άρα και εμπλουτισμένο... Οι συνομιλίες θα γίνονται βέβαια μεταξύ αυτών που θα έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία. Από περιέργεια το κατέβασα γνωρίζοντας πως η Cosmote τουλάχιστον δεν το έχει ενεργοποιήσει σε όλες τις συσκευές ακόμα. Αλλά από την ώρα που μου λέει πως λειτουργεί γιατί δεν στέλνει κάτι; Θα κάνω ερώτηση στην Cosmote στο Facebook. Edited September 25, 2018 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Είχα ενεργοποιημένο στα Δίκτυα κλήσεις VoLTE και στις Ρυθμίσεις κλήσεων Κλήση Wi-Fi αλλά δεν έβλεπα να δουλεύει όπως νόμιζα. Ρωτάω την Cosmote, πως ξέρουμε ότι δουλεύει και μου λένε περίμενε πρώτα να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία. Πράγματι λίγα λεπτά αργότερα εμφάνισε για πρώτη φορά πάνω αριστερά το εικονίδιο VoLTE (ή VoWiFi). Ωραία, τώρα που έγινε και αυτό ας δούμε τι είναι το RCS ή αλλιώς γιατί να βάλω Android messages; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Νέο update 8.0.0.336 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Νέο update 8.0.0.336 Για το gpu turbo τιποτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Στην περιγραφή δεν αναφέρει κάτι για gpu turbo, δεν γνωρίζω όμως αν το περιλαμβάνει, το μέγεθος του update είναι 433 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 'Οχι ακόμα. RNE-L21 8.0.0.336(C432) Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/9/. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 'Οχι ακόμα. RNE-L21 8.0.0.336(C432) Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/9/. Αυτή φοράμε και έχει βδομάδες που την πήραμε. Δεν είναι gpu turbo και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά buggs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Αυτή φοράμε και έχει βδομάδες που την πήραμε. Δεν είναι gpu turbo και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά buggs και εγω σημερα την πηρα...την 336.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) Καλησπερα! εχω ενα θεμα εδω και καποιες μερες και ελεγα να το μοιραστω μαζι σας μηπως καπως γνωριζει ή μπορει να σκεφτει τι μπορω να κανω! εδω και καποιες μερες οταν κανω κληση ή οταν δεχομαι κληση,σε οποιαδηποτε επαφη η αριθμο που δεν εχω εικονα, εμφανιζει στο background της κλησης μια σκια και δεν ξερω απο τι ειναι! το εκανα εργοστασιακες και εξαφανιστηκε αλλα μεχρι να τo σεταρω ξανα βγηκε! οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι καποια εφαρμογη! μαλιστα δοκιμασα να μην δωσω permissions σε καμια τα εκλεισα ολα δηλαδη αλλα παραμενει! καμια ιδεα; οριστε και ενα screenshot https://ibb.co/mq9FP9 Edited September 28, 2018 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Καλησπερα! εχω ενα θεμα εδω και καποιες μερες και ελεγα να το μοιραστω μαζι σας μηπως καπως γνωριζει ή μπορει να σκεφτει τι μπορω να κανω! εδω και καποιες μερες οταν κανω κληση ή οταν δεχομαι κληση,σε οποιαδηποτε επαφη η αριθμο που δεν εχω εικονα, εμφανιζει στο background της κλησης μια σκια και δεν ξερω απο τι ειναι! το εκανα εργοστασιακες και εξαφανιστηκε αλλα μεχρι να τo σεταρω ξανα βγηκε! οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι καποια εφαρμογη! μαλιστα δοκιμασα να μην δωσω permissions σε καμια τα εκλεισα ολα δηλαδη αλλα παραμενει! καμια ιδεα; οριστε και ενα screenshot https://ibb.co/mq9FP9 Στάνταρ εφαρμογή είναι που επηρεάζει το background μήπως έχεις βάλει καποιο theme; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Στάνταρ εφαρμογή είναι που επηρεάζει το background μήπως έχεις βάλει καποιο theme; ναι την βρηκα την εφαρμογη! ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 ναι την βρηκα την εφαρμογη! ευχαριστω παντως! Πάντως προς στιγμήν τρόμαξα, νόμιζα ότι το κινητό σου είναι δαιμονισμένο ή ότι δεχόμαστε επίθεση από τους illuminati! Τέλος καλό όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Πάντως προς στιγμήν τρόμαξα, νόμιζα ότι το κινητό σου είναι δαιμονισμένο ή ότι δεχόμαστε επίθεση από τους illuminati! Τέλος καλό όλα καλά. χαχαχα και γω για αυτο και εκανα εργοστασιακες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 και εγω σημερα την πηρα...την 336.. Ναι έχεις δίκιο φίλε μου, και σε μένα ήρθε μια ενημέρωση με 336 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παρατήρησα ότι με την 336 ενημέρωση η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παρατήρησα ότι με την 336 ενημέρωση η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει και σε εσάς; Ναι κ σε μένα το βλέπω. Μάλιστα μόλις γιαυτό μπήκα στο φόρουμ να δω αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα. Πολύ γρήγορα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Παιδιά φοβερό drain η μπαταρία. Από χτες μέχρι σήμερα την έφαγε όλη. Τώρα είναι στο 28%. Πάλι άρχισε τα κουλά της. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;μιλάμε σε λειτουργία εξοικονόμησης το βράδυ μέχρι τώρα από 66% πήγε 28% και δεν βλέπω κάτι να τρώει την μπαταρία. Με κατέστρεψε τωε3με αυτό Edited September 30, 2018 by gambitzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδιά φοβερό drain η μπαταρία. Από χτες μέχρι σήμερα την έφαγε όλη. Τώρα είναι στο 28%. Πάλι άρχισε τα κουλά της. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;μιλάμε σε λειτουργία εξοικονόμησης το βράδυ μέχρι τώρα από 66% πήγε 28% και δεν βλέπω κάτι να τρώει την μπαταρία. Με κατέστρεψε τωε3με αυτό Εγω μια χαρά είμαι με το τελευταίο update.. Κάτι σου τρώει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Εγω μια χαρά είμαι με το τελευταίο update.. Κάτι σου τρώει μπαταρία Εκανες επαναφορά μετά την ενημερωση; δεν μπορώ να βρω τι τρώει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Εκανες επαναφορά μετά την ενημερωση; δεν μπορώ να βρω τι τρώει μπαταρία οχι δεν εκανα επαναφορα ολη μερα παντως χτες επαιζα με το κιν.ισως καποια στιγμη εχασα 5-10% πιο γρηγορα αλλα μπορει να κανω και λαθος . εσεις κανατε επαναφορα ?και και μια εκκαθαριση με την ασπιδα και μετα επανεκκίνηση.:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 οχι δεν εκανα επαναφορα ολη μερα παντως χτες επαιζα με το κιν.ισως καποια στιγμη εχασα 5-10% πιο γρηγορα αλλα μπορει να κανω και λαθος . εσεις κανατε επαναφορα ?και και μια εκκαθαριση με την ασπιδα και μετα επανεκκίνηση.:):):):) Θα κάνω μια εκκαθάριση με την ασπίδα μετά και θαντο κάνω ξανά επανεκκίνηση να δω, αν κ δεν νομίζω. Δε μου έκατσε καλά μάλλον. Ακόμα κάποιος ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα,το έχει επιλύσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μετά από τις αναβαθμίσεις και το Ορεο δεν έκανα Εργοστασιακες ρυθμίσεις Αλλά δουλεύει μια χαρά και από θέμα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παρατήρησα ότι με την 336 ενημέρωση η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει και σε εσάς; Έχεις επιλύσει κάπως το πρόβλημα; Εκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Με το κινητό γενικά από το θέμα της μπαταρίας είμαι πολύ ευχαριστημένος, σκέψου προχτές μου έβγαλε 3 μέρες κ 4μίση ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 gambitzx τι λέει κατάφερες τπτ; εγω έβγαλα απο την φορτιση στις 11:30 και τωρα εχει 89%Με μέτρια χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts