Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωστά αυτά φίλε μου. Το θέμα είναι γιατί δεν δουλεύει το RCS αφού μου ήρθε μήνυμα πως ενεργοποιήθηκε.

Έχεις κατεβάσει την εφαρμογή... Θες κιόλας να μας πεις τι ακριβώς κάνει είναι κάτι σαν viber απλά μας δίνει data η cosmote?

Edited by tolios32

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Google θέλει να χτυπήσει τα Viber, WhatsApp και άλλα γιατί στον τομέα αυτόν έχει μείνει πίσω. Το Allo πήγε άπατο. Στις νέες συσκευές το Android messages θα είναι ενσωματωμένη εφαρμογή για SMS και έτσι ενεργοποιώντας το RCS θα έχεις ένα νέο Viber. Όταν θα στέλνεις SMS θα σε ρωτάει πώς θες να φύγει, σαν απλό μήνυμα ή μέσω δεδομένων ή wifi, άρα και εμπλουτισμένο... Οι συνομιλίες θα γίνονται βέβαια μεταξύ αυτών που θα έχουν ενεργοποιήσει την λειτουργία. Από περιέργεια το κατέβασα γνωρίζοντας πως η Cosmote τουλάχιστον δεν το έχει ενεργοποιήσει σε όλες τις συσκευές ακόμα. Αλλά από την ώρα που μου λέει πως λειτουργεί γιατί δεν στέλνει κάτι; Θα κάνω ερώτηση στην Cosmote στο Facebook. Edited by spyrdano

Είχα ενεργοποιημένο στα Δίκτυα κλήσεις VoLTE και στις Ρυθμίσεις κλήσεων Κλήση Wi-Fi αλλά δεν έβλεπα να δουλεύει όπως νόμιζα.

Ρωτάω την Cosmote, πως ξέρουμε ότι δουλεύει και μου λένε περίμενε πρώτα να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία. Πράγματι λίγα λεπτά αργότερα εμφάνισε για πρώτη φορά πάνω αριστερά το εικονίδιο VoLTE (ή VoWiFi).

Ωραία, τώρα που έγινε και αυτό ας δούμε τι είναι το RCS ή αλλιώς γιατί να βάλω Android messages;

'Οχι ακόμα.

RNE-L21 8.0.0.336(C432)

Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/9/.

'Οχι ακόμα.

RNE-L21 8.0.0.336(C432)

Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ασφάλεια ενημερωμένων εκδόσεων εφαρμογών της Huawei, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Huawei και ανατρέξτε στην ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/9/.

Αυτή φοράμε και έχει βδομάδες που την πήραμε. Δεν είναι gpu turbo και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά buggs

Αυτή φοράμε και έχει βδομάδες που την πήραμε. Δεν είναι gpu turbo και φαίνεται ότι διόρθωσε πολλά buggs

και εγω σημερα την πηρα...την 336..

Καλησπερα! εχω ενα θεμα εδω και καποιες μερες και ελεγα να το μοιραστω μαζι σας μηπως καπως γνωριζει ή μπορει να σκεφτει τι μπορω να κανω! εδω και καποιες μερες οταν κανω κληση ή οταν δεχομαι κληση,σε οποιαδηποτε επαφη η αριθμο που δεν εχω εικονα, εμφανιζει στο background της κλησης μια σκια και δεν ξερω απο τι ειναι! το εκανα εργοστασιακες και εξαφανιστηκε αλλα μεχρι να τo σεταρω ξανα βγηκε! οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι καποια εφαρμογη! μαλιστα δοκιμασα να μην δωσω permissions σε καμια τα εκλεισα ολα δηλαδη αλλα παραμενει! καμια ιδεα;

οριστε και ενα screenshot https://ibb.co/mq9FP9

Edited by JimmyTrelas

Καλησπερα! εχω ενα θεμα εδω και καποιες μερες και ελεγα να το μοιραστω μαζι σας μηπως καπως γνωριζει ή μπορει να σκεφτει τι μπορω να κανω! εδω και καποιες μερες οταν κανω κληση ή οταν δεχομαι κληση,σε οποιαδηποτε επαφη η αριθμο που δεν εχω εικονα, εμφανιζει στο background της κλησης μια σκια και δεν ξερω απο τι ειναι! το εκανα εργοστασιακες και εξαφανιστηκε αλλα μεχρι να τo σεταρω ξανα βγηκε! οποτε υποψιαζομαι οτι ειναι καποια εφαρμογη! μαλιστα δοκιμασα να μην δωσω permissions σε καμια τα εκλεισα ολα δηλαδη αλλα παραμενει! καμια ιδεα;

οριστε και ενα screenshot https://ibb.co/mq9FP9

Στάνταρ εφαρμογή είναι που επηρεάζει το background μήπως έχεις βάλει καποιο theme;

Στάνταρ εφαρμογή είναι που επηρεάζει το background μήπως έχεις βάλει καποιο theme;

ναι την βρηκα την εφαρμογη! ευχαριστω παντως!

ναι την βρηκα την εφαρμογη! ευχαριστω παντως!

Πάντως προς στιγμήν τρόμαξα, νόμιζα ότι το κινητό σου είναι δαιμονισμένο ή ότι δεχόμαστε επίθεση από τους illuminati! Τέλος καλό όλα καλά.

Πάντως προς στιγμήν τρόμαξα, νόμιζα ότι το κινητό σου είναι δαιμονισμένο ή ότι δεχόμαστε επίθεση από τους illuminati! Τέλος καλό όλα καλά.

χαχαχα και γω για αυτο και εκανα εργοστασιακες :lol:

και εγω σημερα την πηρα...την 336..

Ναι έχεις δίκιο φίλε μου, και σε μένα ήρθε μια ενημέρωση με 336

Παρατήρησα ότι με την 336 ενημέρωση η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει και σε εσάς;

Ναι κ σε μένα το βλέπω. Μάλιστα μόλις γιαυτό μπήκα στο φόρουμ να δω αν έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα. Πολύ γρήγορα όμως

Παιδιά φοβερό drain η μπαταρία. Από χτες μέχρι σήμερα την έφαγε όλη. Τώρα είναι στο 28%. Πάλι άρχισε τα κουλά της. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;μιλάμε σε λειτουργία εξοικονόμησης το βράδυ μέχρι τώρα από 66% πήγε 28% και δεν βλέπω κάτι να τρώει την μπαταρία. Με κατέστρεψε τωε3με αυτό Edited by gambitzx

Παιδιά φοβερό drain η μπαταρία. Από χτες μέχρι σήμερα την έφαγε όλη. Τώρα είναι στο 28%. Πάλι άρχισε τα κουλά της. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;μιλάμε σε λειτουργία εξοικονόμησης το βράδυ μέχρι τώρα από 66% πήγε 28% και δεν βλέπω κάτι να τρώει την μπαταρία. Με κατέστρεψε τωε3με αυτό

Εγω μια χαρά είμαι με το τελευταίο update.. Κάτι σου τρώει μπαταρία

Εγω μια χαρά είμαι με το τελευταίο update.. Κάτι σου τρώει μπαταρία

Εκανες επαναφορά μετά την ενημερωση; δεν μπορώ να βρω τι τρώει μπαταρία

Εκανες επαναφορά μετά την ενημερωση; δεν μπορώ να βρω τι τρώει μπαταρία

οχι δεν εκανα επαναφορα ολη μερα παντως χτες επαιζα με το κιν.ισως καποια στιγμη εχασα 5-10% πιο γρηγορα αλλα μπορει να κανω και λαθος

. εσεις κανατε επαναφορα ?και και μια εκκαθαριση με την ασπιδα και μετα επανεκκίνηση.:):):):)

οχι δεν εκανα επαναφορα ολη μερα παντως χτες επαιζα με το κιν.ισως καποια στιγμη εχασα 5-10% πιο γρηγορα αλλα μπορει να κανω και λαθος

. εσεις κανατε επαναφορα ?και και μια εκκαθαριση με την ασπιδα και μετα επανεκκίνηση.:):):):)

Θα κάνω μια εκκαθάριση με την ασπίδα μετά και θαντο κάνω ξανά επανεκκίνηση να δω, αν κ δεν νομίζω. Δε μου έκατσε καλά μάλλον. Ακόμα κάποιος ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα,το έχει επιλύσει;

Μετά από τις αναβαθμίσεις και το Ορεο δεν έκανα Εργοστασιακες ρυθμίσεις

Αλλά δουλεύει μια χαρά και από θέμα μπαταρίας

Παρατήρησα ότι με την 336 ενημέρωση η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα. Συμβαίνει και σε εσάς;

Έχεις επιλύσει κάπως το πρόβλημα; Εκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Με το κινητό γενικά από το θέμα της μπαταρίας είμαι πολύ ευχαριστημένος, σκέψου προχτές μου έβγαλε 3 μέρες κ 4μίση ώρες οθόνη.

gambitzx τι λέει κατάφερες τπτ; εγω έβγαλα απο την φορτιση στις 11:30 και τωρα εχει 89%Με μέτρια χρηση

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite