Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αν δεν έχεις ιδέα πως γίνονται αγορές από εξωτερικό?

ΛΟΛ

Ελα θα σου δειξω εγω τα βήματα. Μπορείς να βγάλεις και μια προπληρωμένη... Και να μην σε νοιάζει θα την φορτώνεις μονο οταν θες να κάνεις αγορές μεσω εξωτερικού

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το εχω βαλει στο παρελθον αντε να το ποσταρω αλλη μια....

Βαλε αυτο να ησυχασεις...δοκιμασμενο!

Το κακο με αυτα ειναι πως καποιες θηκες οταν τις τοποθετεις το σπρωχνουν(λογω του οτι πιανει μεχρι την ακρη της οθονης) και το ξεκολλανε.

φιλε ειδες αυτο που ανεβασα απο ebay?

ναι το ειδα και λεω να το τσιμπησω για δοκιμη!

Το τσίμπησα και εγω... Να το δοκιμασω ελπίζω να έρθει στις4 Οκτώβρη

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς να προτείνει κατάστημα για αλλαγή οθόνης; Θεσσαλονίκη θα ήθελα, να γίνει καλή δουλειά με τις κόλλες και να έχω γνήσιο ανταλλακτικό.. Δυστυχώς έχει ένα ένα ράγισμα κατά μήκος της οθόνης, δεν είναι ορατό από όλες τις γωνίες, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να την αλλάξω.. (δεν είχα τζαμακι που να καλύπτει όλη την οθόνη και χτύπησε ακριβώς εκεί π δεν έπρεπε)

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς να προτείνει κατάστημα για αλλαγή οθόνης; Θεσσαλονίκη θα ήθελα, να γίνει καλή δουλειά με τις κόλλες και να έχω γνήσιο ανταλλακτικό.. Δυστυχώς έχει ένα ένα ράγισμα κατά μήκος της οθόνης, δεν είναι ορατό από όλες τις γωνίες, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να την αλλάξω.. (δεν είχα τζαμακι που να καλύπτει όλη την οθόνη και χτύπησε ακριβώς εκεί π δεν έπρεπε)

Μίλησε με τα κεντρικά Αθήνα.. Να το στείλεις εκεί μήπως;

Το τσίμπησα και εγω... Να το δοκιμασω ελπίζω να έρθει στις4 Οκτώβρη

Παραγγείλατε το fully clear ή το black με το πλαίσιο γύρω γύρω;;

Καλησπέρα, θα μιλήσεις με κεντρικά και θα έρθουν να το πάρουν με κουριερ και θα σου πούμε πόσο κοστίζει και λοιπά.

Εγώ παρήγγειλα ένα από το gearbest με την ίδια τιμή τζαμακι. Όταν πάρετε το full clear και το περάσετε ανεβάστε καμία φώτο να δούμε πως εφαρμόζει

found a very interesting goods in Gearbest:Naxtop Protective Film for HUAWEI Mate 10 Lite - TRANSPARENT https://gearbest.app.link/8q6pOnfqnQ

Edited by gambitzx

Εγώ παρήγγειλα ένα από το gearbest με την ίδια τιμή τζαμακι. Όταν πάρετε το full clear και το περάσετε ανεβάστε καμία φώτο να δούμε πως εφαρμόζει

found a very interesting goods in Gearbest:Naxtop Protective Film for HUAWEI Mate 10 Lite - TRANSPARENT https://gearbest.app.link/8q6pOnfqnQ

Αυτο είχα πάρει και εγω ειναι αυτο που περιμετρικά δεν κολλάει αλλά είναι καλό πάντως. Μπορεί να είσαι πιο τυχερός εσυ

Από όσο κατάλαβα τα περισσότερα δεν κολλάνε περιμετρικά ακόμα κ το puro ποθ χρυσοπληρωσα δεν ειναι π.χ σαν το Samsung s5 που εφαρμόζει τόσο τέλεια σαν να είναι οθόνη. Δεν ξέρω γιατί αλλά δε θα πεθάνω κιόλας

Από όσο κατάλαβα τα περισσότερα δεν κολλάνε περιμετρικά ακόμα κ το puro ποθ χρυσοπληρωσα δεν ειναι π.χ σαν το Samsung s5 που εφαρμόζει τόσο τέλεια σαν να είναι οθόνη. Δεν ξέρω γιατί αλλά δε θα πεθάνω κιόλας

Εγω ελπιζω για το 5d...

Παιδιά εγώ σήμερα βρήκα το forum τυχαία και εκανα εγγραφή.

Θα ήθελα να μάθω άμα ξέρετε κανένα τρόπο να κάνω το κινητό μου root επειδή έχω προσπαθήσει πολύ χωρίς απότελεσμα. Μπορείτε να μου στείλετε και mail στο jtrmike04@gmail.com.

Ευχαριστώ.

Παιδιά εγώ σήμερα βρήκα το forum τυχαία και εκανα εγγραφή.

Θα ήθελα να μάθω άμα ξέρετε κανένα τρόπο να κάνω το κινητό μου root επειδή έχω προσπαθήσει πολύ χωρίς απότελεσμα. Μπορείτε να μου στείλετε και mail στο jtrmike04@gmail.com.

Ευχαριστώ.

Γιστι θες να το κάνεις ροοτ;

Θέλω να το κάνω root για να μπορώ να ξεκλειδώσω όλες τις δυνατότητες του τηλεφώνου και κυρίως για να κατεβάσω το fortnite.

Οπότε, ξέρετε;;

Θέλω να το κάνω root για να μπορώ να ξεκλειδώσω όλες τις δυνατότητες του τηλεφώνου και κυρίως για να κατεβάσω το fortnite.

Οπότε, ξέρετε;;

κατα αρχην δεν υπαρχει επισημο τροπος ξεκλειδωματος του bootloader αρα οπως καταλαβαινεις το κανεις με δικη σου ευθυνη στο xda εψαξες ;

Έψαξα και δοκίμασα μερικά άλλα το μόνο που κατάφερα ήταν να πάω στις επιλογές του προγραμματιστη και να ξεκλειδώσω το oem μεχρι εκεί.Μετα από κει και πέρα δεν καταλάβαινα.Οπότε θα βοηθούσε άμα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ όσο πιο ασφαλές γίνεται να ξεκλειδώσω το bootloader και να κάνω root. Edited by Mike_0

Έψαξα και δοκίμασα μερικά άλλα το μόνο που κατάφερα ήταν να πάω στις επιλογές του προγραμματιστη και να ξεκλειδώσω το oem μεχρι εκεί.Μετα από κει και πέρα δεν καταλάβαινα.Οπότε θα βοηθούσε άμα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ όσο πιο ασφαλές γίνεται να ξεκλειδώσω το bootloader και να κάνω root.

Δεν υπάρχει τρόπος μου φαίνεται υπήρχε όταν η Huawei σου εδινε κλειδι και το ξεκλειδωνες τωρα το σταμάτησε δες το στο xda

Διορθώθηκε η ειδοποίηση που γράφει συνέχεια ότι οι εφαρμογές συνεχίζουν να ψάχνουν για δίκτυα wifi?

Την Παρασκευή που μας πέρασε ενεργοποίησα ξανά το wifi+ που το είχα κλείσει για να σταματήσει να βγάζει μήνυμα wifi scanning, μου φαίνεται ότι διορθώθηκε, λειτουργεί πάλι όπως πριν :happy:

Έχουν ενεργοποιηθεί οι λειτουργίες RCS της Cosmote ή της Vodafone (αυτές οι δύο το παρέχουν μόνο), στο Mate 10 lite; Προσωπικά έχω Cosmote. Έχω στείλει μέσω του Android messages το αίτημα, μου έβγαλε μετά από ώρες πως ενεργοποιήθηκε, αλλά δεν... Όποτε πάω να στείλω φωτογραφία, δεν φεύγει καν, βγάζοντας μήνυμα πως δεν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία.

Έχουν ενεργοποιηθεί οι λειτουργίες RCS της Cosmote ή της Vodafone (αυτές οι δύο το παρέχουν μόνο), στο Mate 10 lite; Προσωπικά έχω Cosmote. Έχω στείλει μέσω του Android messages το αίτημα, μου έβγαλε μετά από ώρες πως ενεργοποιήθηκε, αλλά δεν... Όποτε πάω να στείλω φωτογραφία, δεν φεύγει καν, βγάζοντας μήνυμα πως δεν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία.

https://www.cosmotemessageplus.gr

Γνωστά αυτά φίλε μου. Το θέμα είναι γιατί δεν δουλεύει το RCS αφού μου ήρθε μήνυμα πως ενεργοποιήθηκε.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite