tolios32 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 καλησπέρα στην παρέα, πήρα απο Κότσώβολο σημερα ενα μπλέ κουκλί ειναι.. αλλά στο update βγάζει 137 την τελευταία. πρέπει να κάνω κάτι για να πάρω την Ορεο; Κατεβασε αυτη... Και θα σου έρθει και το ορεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 ευχαριστώ παιδιά.. την έκανα. πατάω UPDATE, Full UPDATE τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 ευχαριστώ παιδιά.. την έκανα. πατάω UPDATE, Full UPDATE τιποτα.. Τι εννοείς δεν κατεβαίνει; κανε ενα ρεσταρτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 εκανα restart, ακόμη στην 137 μένει δεν έχει νεότερο λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 εκανα restart, ακόμη στην 137 μένει δεν έχει νεότερο λέει. Θα βγει μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 εκανα restart, ακόμη στην 137 μένει δεν έχει νεότερο λέει. Κάρτα sim έχεις βάλει μέσα;Αν όχι βάλε... ίσως φταίει αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lmag Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 εκανα restart, ακόμη στην 137 μένει δεν έχει νεότερο λέει. Και γω κάτοχος από προχθές με αγορά από Cosmote, δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα ουτε σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 H οπτική ανεση ηταν ρυθμισμενη και οταν ενεργοποιηται εβγαζε ενα μισοφέγγαρο.. Την ειχα βαλει μετα τις 22:00 αυτοματα τωρα εμφανίζεται σαν ματι ξέρουμε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Πούλησα το Honor 6X 100 € και συμπλήρωσα άλλα 129 € και πήρα το Mate 10 lite. Πραγματικά πολύ ποιοτικό κινητό και σε αυτή την τιμή αξίζει πολύ,βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άλλες ανάλογα συμφέρουσες προτάσεις αλλά εμενα με έχει βολέψει το EMUI αρκετά οπότε Huawei ή Honor αναγκαστικά. Εψαξα τις μικρολεπτομέρειες στο hardware και σε σχέση με την τιμή προσφοράς( δηλαδή στα Y6 prime,Y7 prime έχουμε κοντινή τιμή στα 199 € αλλά πχ. δεν έχει πυξίδα το ένα,δεν έχει mirror share to Y7 prime αλλά και τα δυο είναι 3/32 σε μνήμη ram/αποθήκευση...στα 249 το P smart είναι πλήρες αλλά από ηχείο από γνωστούς και αναφορές στο skroutz είναι πολύ αδύναμο....και άλλα τέτοια μαζί που εννοείται τα έψαξα πολύ...;))...κατέληξα λοιπόν εδώ και είδα ήδη πως η oreo έχει ανέβει στο firmware finder,σε λίγες μέρες πιστεύω θα έρθει επίσημα με ΟΤΑ... Μόλις το άνοιξα πρώτη φορά μου έβγαλε την 137,στο ΠΛΑΙΣΙΟ είδα την συσκευή που είχαν εκεί να φοράει ακόμα την 130 και να μην βγάζει αναβάθμιση... Πάντως σε σχέση με το Honor 6X είναι πολύ ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής και απόδοσης οπότε μετά από 11 μήνες την χρειάστηκα την ανανέωση,ειδικά την fullview εξαιρετική οθόνη....;):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Πούλησα το Honor 6X 100 € και συμπλήρωσα άλλα 129 € και πήρα το Mate 10 lite. Πραγματικά πολύ ποιοτικό κινητό και σε αυτή την τιμή αξίζει πολύ,βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άλλες ανάλογα συμφέρουσες προτάσεις αλλά εμενα με έχει βολέψει το EMUI αρκετά οπότε Huawei ή Honor αναγκαστικά. Εψαξα τις μικρολεπτομέρειες στο hardware και σε σχέση με την τιμή προσφοράς( δηλαδή στα Y6 prime,Y7 prime έχουμε κοντινή τιμή στα 199 € αλλά πχ. δεν έχει πυξίδα το ένα,δεν έχει mirror share to Y7 prime αλλά και τα δυο είναι 3/32 σε μνήμη ram/αποθήκευση...στα 249 το P smart είναι πλήρες αλλά από ηχείο από γνωστούς και αναφορές στο skroutz είναι πολύ αδύναμο....και άλλα τέτοια μαζί που εννοείται τα έψαξα πολύ...;))...κατέληξα λοιπόν εδώ και είδα ήδη πως η oreo έχει ανέβει στο firmware finder,σε λίγες μέρες πιστεύω θα έρθει επίσημα με ΟΤΑ... Μόλις το άνοιξα πρώτη φορά μου έβγαλε την 137,στο ΠΛΑΙΣΙΟ είδα την συσκευή που είχαν εκεί να φοράει ακόμα την 130 και να μην βγάζει αναβάθμιση... Πάντως σε σχέση με το Honor 6X είναι πολύ ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής και απόδοσης οπότε μετά από 11 μήνες την χρειάστηκα την ανανέωση,ειδικά την fullview εξαιρετική οθόνη....;):):) Η αναβαθμιση εχει έρθει γενικά... Έμαθα οτι θα έρθει και στο 6x που ειχες. Θα το μάθεις εχει πολυ καλες δυνατότητες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Η αναβαθμιση εχει έρθει γενικά... Έμαθα οτι θα έρθει και στο 6x που ειχες. Θα το μάθεις εχει πολυ καλες δυνατότητες.. Στο 6Χ έχει καθυστερήσει αρκετά μετά τις beta...στο Mate 10 lite ελπίζω να έρθει σύντομα η σειρά του (τμηματικά και βάσει IMEI/χώρας υποθέτω)...τις δυνατότητες του ήδη σε δυο ώρες τις αντιλήφθηκα και όντως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 H οπτική ανεση ηταν ρυθμισμενη και οταν ενεργοποιηται εβγαζε ενα μισοφέγγαρο.. Την ειχα βαλει μετα τις 22:00 αυτοματα τωρα εμφανίζεται σαν ματι ξέρουμε γιατί; Απόστολε εμένα ανέκαθεν σαν μάτι την έβγαζε όπως και τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Εδώ κ 3 βδομάδες έχει έρθει στης γυναίκας μου η 8άρα. Ελληνική αγορά. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 http://imageupload.co.uk/image/4vc5 http://imageupload.co.uk/image/4vcZ Βλέπω ότι στο firmware Finder έχουν ανέβει οι εκδόσεις D1 D002 D2 οπότε για τα D001 όπως το δικό μου από mediamarkt έχουμε ακόμα λίγες μέρες για να ανέβουν και συνεπώς μετά να έρθει μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Έχω παρατηρήσει πως όταν κάνω βελτιστοποίηση από την Διαχείριση, το ποσοστό του πόσο καλά λειτουργεί η συσκευή, συνεχώς μειώνεται. Μετά το factory reset που έκανα όταν πήρα την 8 το ποσοστό ήταν 97%. Τώρα έχει πέσει στο 82% και δεν ξέρω πού θα φτάσει στο μέλλον. Δηλαδή κάθε μήνα πρέπει να κάνω factory reset; Να πω ακόμα πως με επιλογή καθαρισμού δεν ανεβαίνει το ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Έχω παρατηρήσει πως όταν κάνω βελτιστοποίηση από την Διαχείριση, το ποσοστό του πόσο καλά λειτουργεί η συσκευή, συνεχώς μειώνεται. Μετά το factory reset που έκανα όταν πήρα την 8 το ποσοστό ήταν 97%. Τώρα έχει πέσει στο 82% και δεν ξέρω πού θα φτάσει στο μέλλον. Δηλαδή κάθε μήνα πρέπει να κάνω factory reset; Να πω ακόμα πως με επιλογή καθαρισμού δεν ανεβαίνει το ποσοστό. Κανε ενα scan για ιούς αμα δεν κάνεις πέφτει το ποσοστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Κανε ενα scan για ιούς αμα δεν κάνεις πέφτει το ποσοστό Πολύ σωστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 Πολύ σωστός. Το εχω λιώσει το κιν... Χχαχχαχαχαχχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί η συσκευή στο command prompt των Windows ως ADB device; Το USB debugging το έχω ενεργοποιήσει αλλά τη συσκευή δε μου την εμφανίζει. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστεί η συσκευή στο command prompt των Windows ως ADB device; Το USB debugging το έχω ενεργοποιήσει αλλά τη συσκευή δε μου την εμφανίζει. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι ακριβώς θες να κάνεις... Θες να βάλεις αναβάθμιση μεσωfastboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Τι ακριβώς θες να κάνεις... Θες να βάλεις αναβάθμιση μεσωfastboot?Να τρέξω μια εντολή που χρειάζεται η εφαρμογή Navigation gestures και εξαφανίζει τη μπάρα πλοήγησης. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Καλησπέρα στην παρέα .. πριν 2 μέρες αγόρασα το mate10 για την αδερφή μου σε μπλε χρώμα αφού με κάλυψε σε κάποιες απορίες ο φίλος Dimis39 μια και δεν είχα ασχοληθεί ξανά με huawei κατέβασα την 137 οπότε αναμμένο την oreo. 2 μέρες μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Σε κάποια φάση θα σου έρθει το μπισκότο. Η αναβάθμιση έρχεται ανάλογα με το ιμει και την περιοχή. Ότι δίνεις παίρνεις αλλά στην περίπτωση της huawei θα έλεγα ότι ακόμα κ τα φτηνά της μοντέλα αξίζουν. Ερχόμενος από 'ναυαρχίδες' θα σου έλεγα ότι δεν ξαναδίνω έναν σκασμό λεφτά για κάτι αναλώσιμο. Το τηλέφωνο είναι ποιοτικό, με καλή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία και πολύ καλό επεξεργαστή. Το να χάνεις κάτι χαζομάρες του τύπου wireless charging, super amoled, αδιάβροχο κτλ για μένα είναι άχρηστα που κάνω casual χρήση, καθώς γλιτώνω και από την τσέπη μου 200 με 300€. Προσωπικά πήρα huawei βλέποντας την κοπέλα μου να έχει ένα παλιό που είχε πέσει 200 φορές και το τζάμι ειχε θρυμματιστει αλλά δουλευε, καθώς κ έναν φίλο με το P9 lite που έχει σακατέψει, όμως αυτό σκυλί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Να τρέξω μια εντολή που χρειάζεται η εφαρμογή Navigation gestures και εξαφανίζει τη μπάρα πλοήγησης. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο γίνεται στη oreo δεν την εχεις; και αμα δεν έχεις..πρόσεξε με τους πειραματισμους έχει αναλυτικές οδηγιες στο xda... Για να αποκρυπτεις την μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Αυτο γίνεται στη oreo δεν την εχεις; και αμα δεν έχεις..πρόσεξε με τους πειραματισμους έχει αναλυτικές οδηγιες στο xda... Για να αποκρυπτεις την μπάραΈχω oreo το ξέρω ότι κρύβεται αλλά άμα κάνεις swipe εμφανίζεται εγώ θέλω να είναι μόνιμα κρυμμένη. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts