Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το Huawei P10 lite από τον προηγούμενο Αύγουστο και ακόμη δεν έχω λάβει ενημέρωση για android 8 σε αντίθεση με ενός γνωστού μου που έχει τη συσκευή από το Πάσχα και πριν λίγες μέρες του ήρθε γ ενημέρωση, ξέρεις κανείς τίποτα; καμία συμβουλή; και επίσης ότι χρησιμοποιώ το Bluetooth το κινητό κολλάει και χρειάζεται επανεκκίνηση, τίποτα γι αυτο; Edited by konnavrd

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το Bluetooth δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Πιος ξέρει ίσως κάποια εφαρμογή το επηρεάζει

Όσο για την αναβάθμιση

Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία το βρίσκεις στο Νετ

Και μιλάς μαζί τους

Θα τους δώσεις το IMEI σου και θα σου πούνε αμέσως για ποια αγορά προορίζεται αν είναι Ελληνικό ξ άλλης χώρας και ας αγοράστηκε από εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω το Huawei mate 10 lite από τον προηγούμενο Αύγουστο και ακόμη δεν έχω λάβει ενημέρωση για android 8 σε αντίθεση με ενός γνωστού μου που έχει τη συσκευή από το Πάσχα και πριν λίγες μέρες του ήρθε γ ενημέρωση, ξέρεις κανείς τίποτα; καμία συμβουλή; και επίσης ότι χρησιμοποιώ το Bluetooth το κινητό κολλάει και χρειάζεται επανεκκίνηση, τίποτα γι αυτο;

Έκανες καμιά φορά Hard reset?

Λογικά σου λύνει πολλά προβλήματα

Φίλε dimistheo θα τολμήσω να πω αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενα κινητά ότι η αναγνώριση προσώπου δουλεύει μια χαρά. Το δοκίμασα με γυαλιά ηλίου και ημίφως το βράδυ σπίτι και παίζει κανονικά.

Μόνο η γωνία που θα κοιτάξεις το κινητό έχω καταλάβει ότι το επιρεαζει

Dimis πολύ καλό το κόλπο με την μπάρα για το χειρισμο με το ένα χέρι. Ευχαριστώ!!

Φίλε dimistheo θα τολμήσω να πω αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με προηγούμενα κινητά ότι η αναγνώριση προσώπου δουλεύει μια χαρά. Το δοκίμασα με γυαλιά ηλίου και ημίφως το βράδυ σπίτι και παίζει κανονικά.

Μόνο η γωνία που θα κοιτάξεις το κινητό έχω καταλάβει ότι το επιρεαζει

Dimis πολύ καλό το κόλπο με την μπάρα για το χειρισμο με το ένα χέρι. Ευχαριστώ!!

Να είσαι Καλά Αναστάση

Περιμένω μια απάντηση αύριο πρωί και αν είναι αυτό που διάβασα με λίγα ευρώπουλα.

Πας η στέλνεις το κινητό σου σου περνάνε την αναβάθμιση

Και ησυχάζεις από το τμήμα ΠΡΟΏΘΗΣΗΣ.....

που δεν κοιμάται καθόλου και εργάζεται πυρετωδώς για εμάς για να πάρουμε ΟΡΕΟ.....

Μια ερώτηση. Παρατήρω ότι με όλα κλειστά σε φάση ανάμονης το τηλέφωνο έχει διαθέσιμα 2gb ram Από τα 4.

Ειναι τόσο βαρύ το λειτουργικό η κάτι τρώει πορους?

Αν είναι έτσι νορμάλ τότε τα 3gb είναι εξαιρετικά λίγα για Android 8

Το 7 δεν το δούλεψα καθόλου αλλά έχω μια μικρή υποψία ότι φορτίζει πιο γρήγορα τώρα στο 8

Γενικα οι διαφορές μικρές έως ελάχιστες

Να μαζευτούμε ολοι να προσευχηθουμε να παρεις την αναβάθμιση μπας κ ησυχάσουμε λιγο απο σενα ρε φίλε...

Να μαζευτούμε ολοι να προσευχηθουμε να παρεις την αναβάθμιση μπας κ ησυχάσουμε λιγο απο σενα ρε φίλε...

Μα δεν την χρειάζομαι.....

Και η συζήτηση που γίνεται είναι για όλους εδώ

Αντε καλά προσευχήσου.....

Μα δεν την χρειάζομαι.....

Και η συζήτηση που γίνεται είναι για όλους εδώ

Αντε καλά προσευχήσου.....

Μα δεν ειναι συζητηση...μονολογος ειναι...κουραζεις....Οταν εχεις να πεις κατι σημαντικο πες'το....

Μα δεν ειναι συζητηση...μονολογος ειναι...κουραζεις....Οταν εχεις να πεις κατι σημαντικο πες'το....

Εσύ μέχρι τώρα τι έκανες εκτός από παράπονα?

Σε τι βοήθησες?

Γιατί Αραγες μόνο εσύ παραπονιέσε

Μήπως αλλού δεν σε αφήνουν να μιλήσεις και τα βγάζεις εδώ

Θα σου κάνω την χάρη

Εσύ μέχρι τώρα τι έκανες εκτός από παράπονα?

Σε τι βοήθησες?

Γιατί Αραγες μόνο εσύ παραπονιέσε

Μήπως αλλού δεν σε αφήνουν να μιλήσεις και τα βγάζεις εδώ

Θα σου κάνω την χάρη

Αν βοηθαω η αν εχω βοηθησει το ξερω εγω καλυτερα....

Μαλλον εσυ εισαι καταπιεσμενος και ξεδινεις οπου βρεις...

Επειδη ομως δεν αφορουν τους υπολοιπους αυτα,ουτε τους αφορουν ποσες φορες πατησες για ενημερωση συστηματος,η αν πας για ΟΡΕΟ μπανακι και αν θα φας ΟΡΕΟ παγωτακι και οτι φοβασαι μην πας για διακοπες καi σου ερθει η αναβαθμιση αλλα εσυ δεν θα εχεις wifi να την κανεις,εγω δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου...

Χαβαλε ξερω να κανω και εγω...αλλα ξερω και που να τον κανω...

Ζηταω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για τα προηγουμενα ποστ γιατι σαφως και δεν τα αφορουν...

Off topic - - - Προσευχησου και για μένα αν είναι. Γιατί και εγώ ακόμα τίποτα.

Επιπρόσθετα αν δεν έχεις χιούμορ δεν χρειάζεται να μας το αναφέρεις καθοτι ο dim39 προσπαθεί με χιούμορ να εκθείασει τα κακώς κείμενα όσον αφορά την αναβάθμιση της Huawei για το κινητό μας. Προσωπικα δεν με ενοχλεί αυτό ίσα ίσα το forum για αυτό είναι. Να μοιράζεσαι απόψεις για τη συσκευή σου. Ευχαριστώ όσους πήραν την αναβάθμιση, λίγο πολύ ξέρω τι να περιμένω.

On topic

Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος αναβάθμιση εκτός από Ota?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Off topic - - - Προσευχησου και για μένα αν είναι. Γιατί και εγώ ακόμα τίποτα.

Επιπρόσθετα αν δεν έχεις χιούμορ δεν χρειάζεται να μας το αναφέρεις καθοτι ο dim39 προσπαθεί με χιούμορ να εκθείασει τα κακώς κείμενα όσον αφορά την αναβάθμιση της Huawei για το κινητό μας. Προσωπικα δεν με ενοχλεί αυτό ίσα ίσα το forum για αυτό είναι. Να μοιράζεσαι απόψεις για τη συσκευή σου. Ευχαριστώ όσους πήραν την αναβάθμιση, λίγο πολύ ξέρω τι να περιμένω.

On topic

Έχει δοκιμάσει κανείς άλλος αναβάθμιση εκτός από Ota?

Εγω με το firmware finder αλλα τις τελευταίες μέρες η εφαρμογή δεν δουλεύει σωστά αλλος τροπος ειναι να βρεις το update μεσω τρίτου σιτε και να την κανει με flasharisma αμα βεις ακρη δωσε λινκ

Εγω με το firmware finder αλλα τις τελευταίες μέρες η εφαρμογή δεν δουλεύει σωστά αλλος τροπος ειναι να βρεις το update μεσω τρίτου σιτε και να την κανει με flasharisma αμα βεις ακρη δωσε λινκ

Οκ κάτι βρήκα και δοκιμάζω θα αναφερω

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Και εγώ περιμένω την 8.0 και θα ήθελα να έρθει πριν φύγω για διακοπές που δεν θα έχω WiFi ούτε για δείγμα. Ίσως να μην γράφω στο νήμα με την ίδια συχνότητα που γράφει ο φίλος. Σέβομαι όμως την αγωνία του και θεωρώ το post αυτό τουλάχιστον αγενές.

Το 4 δεν δουλεύει το λινκ με προπληρωμένη παίρνεις ή paypal?

ωχ ναι;θα το διορθωσω...

με προπληρωμενη...νομιζω δεν εχει paypal o ali....

ωχ ναι;θα το διορθωσω...

με προπληρωμενη...νομιζω δεν εχει paypal o ali....

Το ali μπορεί να είναι το καινούργιο ebay... Ομως την PayPal την χρησιμοποιω και την θεωρώ ποιο ασφαλή απο την προπληρωμενη που πρέπει να δωσεις ολα τα στοιχεία σου στο σιτε. Αρα ebay μονο...

Το ali μπορεί να είναι το καινούργιο ebay... Ομως την PayPal την χρησιμοποιω και την θεωρώ ποιο ασφαλή απο την προπληρωμενη που πρέπει να δωσεις ολα τα στοιχεία σου στο σιτε. Αρα ebay μονο...

Έχω κάνει άπειρες αγορές από ali δεν υπάρχει κανένα θέμα με στοιχεία κτλ,προσέξτε αν αγοράσετε τζαμακι γτ αγόρασα ένα και κολλούσε μόνο από άκρη σε άκρη με αποτέλεσμα όταν ζεστάθηκε το κντ έφυγε το τζαμακι. Επίσης αργούν πάρα πολύ να φτάσουν τα προϊόντα κοντά στον ένα μήνα πάντα. Ένα άλλο καλό site και πιο οικονομικό είναι το geek

dimostheo

Έχω κάνει άπειρες αγορές από ali δεν υπάρχει κανένα θέμα με στοιχεία κτλ,προσέξτε αν αγοράσετε τζαμακι γτ αγόρασα ένα και κολλούσε μόνο από άκρη σε άκρη με αποτέλεσμα όταν ζεστάθηκε το κντ έφυγε το τζαμακι. Επίσης αργούν πάρα πολύ να φτάσουν τα προϊόντα κοντά στον ένα μήνα πάντα. Ένα άλλο καλό site και πιο οικονομικό είναι το geek

Και εγω εχω παρει πολλα πραγματα απο ali και ποτε δεν ειχα προβλημα....Η αληθεια ειναι οτι αργουν να ερθουν γι'αυτο παραγγελνω οτι δεν εχω αμεση αναγκη...Αν και μου εχουν ερθει παραγγελιες μεσα σε 10 μερες!

Το συγκεκριμενο τζαμακι ειναι φουλ κολλα...Αυτα που εχουν μονο στις ακρες ειναι τα 3d τζαμακια...

Το geek δεν το ηξερα...θα το τσεκαρω

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!! Πέρασα και εγώ επιτέλους την oreo και μόλις σετάρισα το κινητό!! Ακόμα αποψη δεν έχω αλλά έχω μία απορία μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πως αλλάζει η διαταξη στα κάτω κουμπιά;;; ευχαριστώ πολύ!!!

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite