Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εμφανείς διαφορές και αλλαγές με την προηγούμενη έκδοση λειτουργικού; Οχι πολυ μεγαλες θα ελεγα, καποιες ομως ειναι πολυ εξυπηρετικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Οχι πολυ μεγαλες θα ελεγα, καποιες ομως ειναι πολυ εξυπηρετικες. Ίσως δεν το δούλεψες καλά ακόμη Έχει πολλές διάφορες περισσότερες ικανότητες Θα δούμε με τον καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Οχι πολυ μεγαλες θα ελεγα, καποιες ομως ειναι πολυ εξυπηρετικες. Πιο πολύ για την μπαταρία του καίγομαι.ειναι ήδη αρκετά καλή αλλά δεν θα με χαλούσε να γίνει ακόμα καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Στην Γερμανία άρχισε εδώ και μέρες αλλά εδώ και 2 μέρες μιλάνε επίσημα στα Σαιτ Ότι ξεκίνησε και ότι μπορεί να υπάρξει μέχρι και μήνας διαφορά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που θα θελήσει να το κατεβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Και εκεί που πήγα να κάνω την αναβάθμιση ξαφνικά χαθηκε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Και εκεί που πήγα να κάνω την αναβάθμιση ξαφνικά χαθηκε:lol: Εμ ευκαιρίες είναι αυτές ίσως είδαν δεν την θέλεις και λένε Άστον για αργότερα Νομίζω ο παροχος παίζει μεγάλο ρόλο Προς το παρόν η Vodafone έδωσε πρώτη το ελεύθερο? Εσύ τι παροχο έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εμ ευκαιρίες είναι αυτές ίσως είδαν δεν την θέλεις και λένε Άστον για αργότερα Νομίζω ο παροχος παίζει μεγάλο ρόλο Προς το παρόν η Vodafone έδωσε πρώτη το ελεύθερο? Εσύ τι παροχο έχεις Με cosmote είμαι.απο το πρωί που ξύπνησα ήταν διαθέσιμη.αλλα είπα να την κάνω τώρα που βρήκα χρόνο.δεν πειράζει θα ξανάρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Όλη θέλουμε να ρολαρει καλά όπως στο νουγκατ... Και να κρατάει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Cosmote Καλό αυτό Να δούμε πότε θα σου την ξαναδώσει είμαι περίεργος Από μέρα σε μέρα τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί την πήρε πίσω.περιεργα πράγματα.και πάνω που το πήρα απόφαση να ρισκάρω με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί την πήρε πίσω.περιεργα πράγματα.και πάνω που το πήρα απόφαση να ρισκάρω με την αναβάθμιση. Κάνε ένα ρεσταρτ και εκκαθάριση της εφαρμογής αναβάθμισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Κάνε ένα ρεσταρτ και εκκαθάριση της εφαρμογής αναβάθμισης Τίποτα απολύτως.ισως είναι και για καλό.ας δούμε πως συμπεριφέρεται πρώτα και αν παρουσιάσει bug και οτιδήποτε άλλο και την κανουμε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ίσως δεν το δούλεψες καλά ακόμη Έχει πολλές διάφορες περισσότερες ικανότητες Θα δούμε με τον καιρό Εχεις δικιο ετσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Οχι πολυ μεγαλες θα ελεγα, καποιες ομως ειναι πολυ εξυπηρετικες. όπως?? Δώσε μας μια εικόνα βρε φίλε. Γιατί δε θα έχω κ πολύ χρόνο να το ψάξω......... Είναι της γυναίκας μου βλέπεις. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Μίλησα χτες με την εξυπηρέτηση πελατών της huawei μέσω της εφαρμογής του κινητού και τους είπα πως ενω είχα κανονικά την αναβάθμιση μολις πήγα να την κάνω εξαφανίστηκε.μου είπανε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει ξανά.επομενως το ίδιο ισχύει και για αυτούς στους οποίους δε εμφανίστηκε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 (edited) Μου έστειλαν εμαιλ αφού τους έγραψα και μετά και είπαν ότι το έχουν προωθήσει και τις επόμενες ημέρες θα λάβω την αναβάθμιση Έπραξα αυτό που είπε ο Απόστολος Πάντως καλή εξυπηρέτηση μίλησα πολλές φορές μαζί τους Edited June 29, 2018 by Dimis39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπερα και απο μενα. Νεος στο forum. Σας διαβαζω εδω και κανα δυο μηνες... Απο τη στιγμη που αγορασα δλδ το mate. Ενα μπραβο σε ολα τα παιδια και ενα ευχαριστω για τις πληροφοριες σας. Στο ζουμι τωρα... Εχθες ελαβα και εγω την ενημερωση και παρατηρησα τα εξης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Καλησπερα και απο μενα. Νεος στο forum. Σας διαβαζω εδω και κανα δυο μηνες... Απο τη στιγμη που αγορασα δλδ το mate. Ενα μπραβο σε ολα τα παιδια και ενα ευχαριστω για τις πληροφοριες σας. Στο ζουμι τωρα... Εχθες ελαβα και εγω την ενημερωση και παρατηρησα τα εξης.. Ωραία χαίρομαι Μια στιγμή πίστεψα ότι η αναβάθμιση μας δουλεύει Για να ακούσουμε τα νέα σου Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου Και ότι ακόμη γράψεις ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης γράψε μας τον παροχο σου.. Να κάνουμε σύγκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 2.97 γιγα ηταν... Το κινητο επαθε ενα ψιλοκοκομπλοκο μολις την εγκατεστησε... Εκανα restart και μετα ηρθε λιγο στα ισια του. Μετα το update ολες οι εφαρμογες που ανοιξαν για πρωτη φορα καθυστερουσαν υπερβολικα στο ανοιγμα. Μετα ετρεχαν κομπλε. Διαφορα τρελη στη μπαταρια δεν ειδα. Αυτο που εφτιαξε πολυ εως παρα πολυ... Ειναι η ανταποκριση στο πληκτρολογιο. Και αν δεν ειναι η ιδεα μου τοτε και η οθονη ζωντανεψε λιγο ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιο λαγκαρισμα δεν εχω δει ακομα... Αυτο που εξακολουθει να αργει μετα το update ειναι φορτωση των mail. Αλλαξε η ο τροπος που καταιβενει η μπαρα πληροφοριων (wifi ηχος κτλπ) καθως δεν κρυβει ολη την οθονη πλεον. Αυτα προς το παρων.. Οτι ξεχναω και οτι νεο εντοπισω θα επανελθω.. Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο παροχος ειναι wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Ευχαριστούμε Έχει και άλλα πολλά από ότι διάβασα θα τα δεις όπως και εμείς με τον καιρό κάτσε να την λάβουμε πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Autofocus? Μήπως έλαβες εμαιλ ότι όταν είσαι σε σίγαση ερχεται γρηγορότερα η αναβάθμιση?... Έχεις κανένα νέο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 2.97 γιγα ηταν... Το κινητο επαθε ενα ψιλοκοκομπλοκο μολις την εγκατεστησε... Εκανα restart και μετα ηρθε λιγο στα ισια του. Μετα το update ολες οι εφαρμογες που ανοιξαν για πρωτη φορα καθυστερουσαν υπερβολικα στο ανοιγμα. Μετα ετρεχαν κομπλε. Διαφορα τρελη στη μπαταρια δεν ειδα. Αυτο που εφτιαξε πολυ εως παρα πολυ... Ειναι η ανταποκριση στο πληκτρολογιο. Και αν δεν ειναι η ιδεα μου τοτε και η οθονη ζωντανεψε λιγο ακομα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιο λαγκαρισμα δεν εχω δει ακομα... Αυτο που εξακολουθει να αργει μετα το update ειναι φορτωση των mail. Αλλαξε η ο τροπος που καταιβενει η μπαρα πληροφοριων (wifi ηχος κτλπ) καθως δεν κρυβει ολη την οθονη πλεον. Αυτα προς το παρων.. Οτι ξεχναω και οτι νεο εντοπισω θα επανελθω.. Ελπιζω να βοηθησα εστω κ λιγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο παροχος ειναι wind καντου μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η κατω μπαρα ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ωστε να εξαφανίζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 αν γινόταν αυτό που λες ωραία θα ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Είχα γράψει ότι δήθεν ο Κρις και ο Καρλ είχαν πει ότι 4 με 6 εβδομάδες το αργότερο μετά την Beta θα δοθεί η αναβάθμιση Ήταν από τον γνωστό Έλληνα που εργάζεται στην εταιρία στην Γερμανία και τελικά έτσι και έγινε περιμέναμε Αύγουστο άρχισε τέλος Ιουνίου Μέχρι και τον Ιούλιο να μας πάρει είμαστε κερδισμένοι Αραγες αξιόπιστη η πηγή Αυτό με το IMEI δεν το κατάλαβα καλά σημαίνει σειρά προτεραιότητας? Τα νούμερα παίζουν ρόλο υπάρχει κάποια σειρά όταν βγαίνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Είχα γράψει ότι δήθεν ο Κρις και ο Καρλ είχαν πει ότι 4 με 6 εβδομάδες το αργότερο μετά την Beta θα δοθεί η αναβάθμιση Ήταν από τον γνωστό Έλληνα που εργάζεται στην εταιρία στην Γερμανία και τελικά έτσι και έγινε περιμέναμε Αύγουστο άρχισε τέλος Ιουνίου Μέχρι και τον Ιούλιο να μας πάρει είμαστε κερδισμένοι Αραγες αξιόπιστη η πηγή Αυτό με το IMEI δεν το κατάλαβα καλά σημαίνει σειρά προτεραιότητας? Τα νούμερα παίζουν ρόλο υπάρχει κάποια σειρά όταν βγαίνουν? Έχουν δώσει στους παροχους το update.. Και το μοιράζουν εκείνοι μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts