Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ίσως από την γκρίνια μας Μας λυπήθηκαν...... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα! Σήμερα μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8ρια (μέγεθος 2,79 gb) την κατεβάζω και στην διαδικασία της επαλήθευσης μου λέει ότι δεν είναι η εξουσιοδοτημένη, προφανώς δεν την έκανε και τώρα δεν την εμφανίζει καν στις ενημερώσεις :wacko: Αραγες έφτασε Είμαστε σε καλό δρόμο Όπου να ναι θα έρθει Έστω εσύ την είδες λίγο και ας μην την πέρασε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλημέρα! Σήμερα μου βγάζει ειδοποίηση για αναβάθμιση σε 8ρια (μέγεθος 2,79 gb) την κατεβάζω και στην διαδικασία της επαλήθευσης μου λέει ότι δεν είναι η εξουσιοδοτημένη, προφανώς δεν την έκανε και τώρα δεν την εμφανίζει καν στις ενημερώσεις :wacko: Και εμένα το ίδιο ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εμένα που έψαξε για αναβάθμιση μου έγραψε Σιγά μην την πάρεις από τώρα... Φυσικά πλάκα κάνω Ωραία θα περιμένουμε νέα σας Και θα τα λέμε με το ΟΡΕΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 έπιασαν τα παράπονα μου στην εταιρία...χαχαχα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 έπιασαν τα παράπονα μου στην εταιρία...χαχαχα:lol::lol::lol: Ναι εμένα ούτε καν με απάντησαν Χαχχα πλάκα έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλημερα , νεος κατοχος και εγω. μαλλον την καταλληλη στιγμη εκανα την μεταβαση απο οτι διαβαζω. Εμενα ελληνικο δεν εχει βγαλει ακομη κατι πιστευω αυτες τις μερες θα δοθει σωστα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Μολις ηρθε σε μενα. 2,79 GB Edited June 28, 2018 by Stavrosl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos95 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Ρώτησα στο fb την huawei greece και μου είπαν να περιμένω μερικές μέρες.........:cry::cry::cry: Edited June 28, 2018 by mitsos95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μόλις μου είπαν έγινε η αίτηση θέλανε να μάθουν μόνο τον παροχο για να γίνει ποιο γρήγορα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ηρθε σε μενα. 2,79 GB Νομίζω μετά την αίτηση του Απόστολου Tolios έγιναν όλα Δλδ γρηγορότερα αλλιώς θα περιμέναμε ακόμη Όπως είχα πει η εταιρεία την αρέσει να μην ανακοινώνει πολύ αλλά να δίνει Και το βρίσκω καλό ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Γερμανία ο κουνιάδος μου την πήρε η γυναίκα του όχι πριν πόσες ημέρες Και μετά κάτι είπαν αυτά που έβαλα εχθές σε ένα φόρουμ Δεν ασχολούνται λέει ο κουνιάδος μου ε και τι έγινε δεν άλλαξε κάτι... Δεν έχει ιδέα να συμπληρώσω εδώ εμείς αναμένουμε πως και πως ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Γερμανία ο κουνιάδος μου την πήρε η γυναίκα του όχι πριν πόσες ημέρες Και μετά κάτι είπαν αυτά που έβαλα εχθές σε ένα φόρουμ Δεν ασχολούνται λέει ο κουνιάδος μου ε και τι έγινε δεν άλλαξε κάτι... Δεν έχει ιδέα να συμπληρώσω εδώ εμείς αναμένουμε πως και πως ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ηρθε σε μενα. 2,79 GB Σταύρε τι παροχο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μολις ηρθε σε μενα. 2,79 GB Από που πήρες το κιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εγώ είμαι στο τσακ να την κάνω.περιμενω από άλλους τολμηρούς για να μου πούνε τα υπέρ και τα κατα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Dimis39 εχω δυο Vodafon + Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πάντως μεγάλο ξενέρωμα! Αφού πρώτα κατέβηκε η ρομ , έγραψε ότι η ανάλυση του πακέτου είναι λάθος και διαγράφονται τα αρχεία! Χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Πάντως μεγάλο ξενέρωμα! Αφού πρώτα κατέβηκε η ρομ , έγραψε ότι η ανάλυση του πακέτου είναι λάθος και διαγράφονται τα αρχεία! Χα χα χα Πλάκα θα είχε φαντάζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εγώ είμαι στο τσακ να την κάνω.περιμενω από άλλους τολμηρούς για να μου πούνε τα υπέρ και τα κατα:lol: ειναι ολα μια χαρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 ειναι ολα μια χαρα !!! Την κατέβασες Δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Την κατέβασες Δλδ? Ναι την δουλεω εδω και μια ωρα περιπου, κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ναι την δουλεω εδω και μια ωρα περιπου, κανενα προβλημα! Το πουλάς το κινητό?.... Χάχα Δεν είπες από που το αγόρασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Όποιος την κάνει να κάνει και μια επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Το πουλάς το κινητό?.... Χάχα Δεν είπες από που το αγόρασες απο κωτσοβολο στα μεσα Νοεμβριου φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 απο κωτσοβολο στα μεσα Νοεμβριου φιλε Ευχαριστώ 2 μήνες αργότερα εγώ Αραγες ο Απόστολος τελευταίος θα την πάρει... ΛΟΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Ευχαριστώ 2 μήνες αργότερα εγώ Αραγες ο Απόστολος τελευταίος θα την πάρει... ΛΟΛ Με τρολλαρεις φίλε.... Αλλά ελπίζω να γυρίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teok Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Αγορασμενο απο Cosmote ακομα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εμφανείς διαφορές και αλλαγές με την προηγούμενη έκδοση λειτουργικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts