Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαλαρά φίλε ενημέρωνε... Τα νέα δεν βλαψανε κανένα ίσως μάθουμε και κανένα τρικ

σας εχω νεα για τον Αυγουστο.....Huawei: Το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης των συσκευών της στην τεχνολογία GPU Turbo

Edited by tolios32

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαλαρά φίλε ενημέρωνε...

εγκρίνω και επαυξάνω :)

Πολύ ενδιαφέρον! Είναι μία βελτίωση. Πάντα τέτοια.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε παιδια εχει κουρασει το θεμα με το ορεο....ας το καταλαβουμε καποια στιγμη....οταν εχουμε κατι ουσιωδες να πουμε ας το πουμε...φιλικα παντα.

Ίσως μερικές φορές να επαναλαμβανόμαστε αλλά η προσμονή της αναβάθμισης δίνει τροφή στη συζήτηση.

Φιλικά.

:)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσεχώς RNE-L21C432B138 με Google security patches... πάλι!

Από πάνω το γράψαμε...

Για λίγο, φαντάζεσαι, θα μπορούσες να είσαι εσύ που θα το είχες δημοσιεύσει εδώ στο φορουμ! Μπράβο!

Edited by autofocus

Για λίγο, φαντάζεσαι, θα μπορούσες να είσαι εσύ που θα το είχες δημοσιεύσει εδώ στο φορουμ! Μπράβο!

Κάνεις focus και με τρολλαρεις ;

χαθηκε αναμεσα στα αλλα....

Από την επιλογή της είδησης που έκανες μπορείς να καταλάβεις ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνεις focus και με τρολλαρεις ;

Σε καμία περίπτωση. Σοβαρά το είπα.

Από την επιλογή της είδησης που έκανες μπορείς να καταλάβεις ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό! ;)

Δεν λεω οχι....αλλα,τουλαχιστον εμενα, με κουραζει να διαβαζω ποστ που στην ουσια δεν λενε τιποτα...και οχι δεν με ενδιαφερει τι γινεται στη γερμανια η αν εχει παρει ορεο το πακισταν...ουτε αν ψαχνει καποιος 80 φορες την μερα για ενημερωση....

Γραφονται πραγματα που πραγματικα μας ενδιαφερουν αλλα χανονται μεσα στα ανουσια αυτα ποστ γιατι απλα τα προσπερναμε γρηγορα.

Δεν θελω να ερθω σε ρηξη με κανενα και ο καθενας μπορει να γραφει εδω μεσα ελευθερα οτι θελει...Και σαν μελος του φορουμ αν με ενοχλει κατι το λεω,παντα με φιλικη διαθεση.

Εγώ παιδιά τελικά το έδωσα το κινητό και πήρα το xiaomi redmi note 5 με την 8.1, οπότε καλή συνέχεια στο νημα

Όχι θα ησυχάζατε από μένα

Ενημερώθηκε στις 08 Ιουνίου 2018: Σήμερα, η Huawei άρχισε επίσης την κυκλοφορία του B330 Oreo Firmware για την Huawei Mate 10 Lite στην Ευρώπη με τον αριθμό κατασκευής RNE-L01C432B330 και RNE-L2101C432B330. Τώρα κατεβάστε και εγκαταστήστε το Firmware Huawei Mate 10 Lite B330 Oreo.

Οπότε υπομονή καλή συνέχεια

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η ενημέρωση αποστέλλεται μέσω OTA (Over the air) και μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες ή και εβδομάδες για να λάβετε την ενημέρωση. Όπως είπαμε, η ενημερωμένη έκδοση κυμαίνεται σε φάση-σοφό τρόπο. Πρέπει να περιμένετε το επίσημο roll out για να αναβαθμίσετε το Huawei Mate 10 Lite στη νέα έκδοση. Η ενημέρωση φέρνει το πιο πρόσφατο firmware Android 8.0 Oreo και φέρνει επίσης μερικές βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Θέλει reset το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση σε oreo ;

Την πήρες;Δικιά μου γνώμη εγώ θα έκανα

Ήρθε η αναβάθμιση??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Εγώ παιδιά τελικά το έδωσα το κινητό και πήρα το xiaomi redmi note 5 με την 8.1, οπότε καλή συνέχεια στο νημα

Δεν θα χαθούμε κιόλας εδώ δίπλα θα είσαι, θα τα λέμε!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7593956#post7593956

Το θέμα δεν είναι να έχουμε την Ορεο

Παίζει και το τηλέφωνο ρόλο σε πιο κινητό επάνω είναι πέρασαν πολλά από τα χέρια μου και ειδικά 2 Xiaomi της κόρης μου και τις γυναίκας μου τα πήραμε ήταν τιμή καλή

Αλλά καμία σχέση με αυτό που έχουμε μάλιστα το ένα είναι αυτό που πήρε ο φίλος μας είναι γούστα αυτά αλλά δμε είναι Huawei

Αν το έχεις μια φορά και πας σε άλλο καταλαβαίνεις την διαφορά

Η αναβάθμιση άρχισε Γερμανία την πήρε κουνιάδος μου η γυναίκα του όχι

Αραγες είναι κάπου στον δρόμο

Το θέμα δεν είναι να έχουμε την Ορεο

Παίζει και το τηλέφωνο ρόλο σε πιο κινητό επάνω είναι πέρασαν πολλά από τα χέρια μου και ειδικά 2 Xiaomi της κόρης μου και τις γυναίκας μου τα πήραμε ήταν τιμή καλή

Αλλά καμία σχέση με αυτό που έχουμε μάλιστα το ένα είναι αυτό που πήρε ο φίλος μας είναι γούστα αυτά αλλά δμε είναι Huawei

Αν το έχεις μια φορά και πας σε άλλο καταλαβαίνεις την διαφορά

Η αναβάθμιση άρχισε Γερμανία την πήρε κουνιάδος μου η γυναίκα του όχι

Αραγες είναι κάπου στον δρόμο

Και εγω πριν παρω το mate ψαχνομουν αρκετα..εφτασα στο οριο να παρω xiaomi αλλα βαθεια μεσα μου πιστευα πως δεν θα μεινω ικανοποιημενος,και προερχομενος απο το p9 lite απο το οποιο ημουν απολυτα ευχαριστημενος κατεληξα σε αυτο....Δεν ξερω αλλα τα xiaomi,και κυριως σττη κατηγορια εως 300 ευρω,δεν με γεμιζουν.....

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταχυφορτιστη για φόρτιση η θα έχουμε πρόβλημα;

οτι φορτιστη και να βαλεις το κινητο θα "τραβηξει" οσο ειναι το οριο του αρα ουτε πιο γρηγορα θα φορτισεις ουτε θα κανεις ζημια...

Όποιος δεχτεί την αναβάθμιση καλό θα ήταν να κάνει μια μικρή ενημέρωση για τις αλλαγές που ίσως επιφέρει σε μπαταρία καθώς και σε άλλες λειτουργίες.

Όποιος δεχτεί την αναβάθμιση καλό θα ήταν να κάνει μια μικρή ενημέρωση για τις αλλαγές που ίσως επιφέρει σε μπαταρία καθώς και σε άλλες λειτουργίες.

Συμφωνω .Τι λετε να αλλαξουμε Ip και να βαλουμε γερμανιας τι λετε?

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite