PETTROS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Προεπιλεγμένες εφαρμογές Ρυθμίσεις ➡ Εφαρμογές ➡ Ρυθμίσεις ➡ Προεπ.ρυθ.εφ. ➡ Email ρε παιδια σορρυ δεν εγινα κατανοητος παλι προσπαθω να βαλω το τζιμεηλ σε αυτο της huawei ειτε pop ειτε imap δεν μου το παιρνει σε ολα τα αλλα τηλεφωνα με το που περναγα το password κατεβαζε αυτοματα ολα τα μεηλ εδω μου γραφει πως η υπηρεσια imap/smtp ειναι απενεργοποιημενη Edit Ήθελε να ενεργοποιήσω από τζιμεηλ πρόσβαση σε λιγότερο ασφαλείς συσκευες................ Edited May 10, 2018 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 https://m.apkpure.com/themes-manager-for-huawei-emui/ru.deishelon.lab.thememanager Αυτό εννοώ είναι ότι καλύτερο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) ρε παιδια σορρυ δεν εγινα κατανοητος πάλι.. προσπαθω να βαλω το τζιμεηλ σε αυτο της huawei ειτε pop ειτε imap... Sorry και εγώ δεν κατάλαβα αμέσως. Τι κερδίζεις μ' αυτό; (Εννοώ γιατί να χρησιμοποιείς άλλο app και όχι το Gmail app.) Edited May 11, 2018 by autofocus Ορθογραφικά λάθη. Ελαχιστοποίηση παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Στην Γερμανία που παρακολουθώ ένα φόρουμ λόγο ότι κατέχω άπταιστα την γλώσσα Εκεί έχουν προβλήματα με την Beta Άραγε αργεί η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Στην Γερμανία που παρακολουθώ ένα φόρουμ λόγο ότι κατέχω άπταιστα την γλώσσα Εκεί έχουν προβλήματα με την Beta Άραγε αργεί η αναβάθμιση Ας τα διορθώσουν όλα πρώτα και μετά μας την δίνουν έτοιμη, δεν βιαζόμαστε. Μπορείς να μας αναφέρεις μερικά από τα προβλήματα που διαβάζεις, τα πιο σημαντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Έτσι με μια ματιά στα γρήγορα πρόβλημα με διάφορες εφαρμογές με ίντερνετ φωτεινότητα Ήχος Περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Με τη φωτεινότητα με ζορίζει ήδη από την 134 (αλλά δεν το κάνω θέμα), θα γίνει και χειρότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Παιδιά μια γρήγορη απορία. Το κινητό μας δεν βρίσκει 5Gz wifi? Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWiNg1 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) όχι δυστυχώς δεν υποστηρίζει wifi ac 5ghz! Μπορείς να το επιβεβαιώσεις πχ στο gsmarena Edited May 11, 2018 by DaRkWiNg1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m48a5molf Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Όλα δουλεύουν τέλεια, το αγόρασα σήμερα για δεύτερο κινητό! Edited May 11, 2018 by m48a5molf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 (edited) Όλα δουλεύουν τέλεια, το αγόρασα σήμερα για δεύτερο κινητό! Πήγαινε στις εφαρμογές sim και κάνε εκκαθάριση. Πήρα άκυρο.. Edited May 11, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Κάτι ίσως γνωστό? Στην κλειδωμένη κατάσταση ... πιέστε την ισχύ μία φορά ... στη συνέχεια σύρετε από κάτω προς τα πάνω .. Ένα μικρό κρυφό μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Ξαφνικά έχω πρόβλημα με το WiFi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος με ένα δίκτυο και το τηλέφωνο είναι στην αναμονή για λίγη ώρα δεν ξέρω τι παθαίνει και όταν το ξεκλειδώνω ξανά ενώ φαίνεται το WiFi ενεργώ έχει αποσυνδεθεί και ούτε κλίνει ούτε κάνει αναζήτηση για δίκτυα, ο κατάλογος είναι κενός.Και αν πας να κάνεις επανεκκίνηση διαλέγοντας αυτή την επιλογή από το μενού τότε κολλάει η οθόνη στο συννεφάκι το μπλε που περιστρέφετε και δεν κλείνει ποτέ. Πρέπει να το κλείσεις πατώντας πολύ ώρα το κουμπί Power η να επιλέξεις την απενεργοποιηση σαν επιλογή. Μετά από την επανεκκίνηση δουλεύει κανονικά το WiFi μέχρι να το αφήσω λίγη ώρα στην αναμονή και τότε πάλι τα ίδια. Rom έχω την 135 και έχω κάνει και Wipe cache partition αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Την 135 έχω και εγώ αλλά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα ούτε από αυτά που αναφέρονται ούτε κάποιο άλλο Που να είναι Αραγες το πρόβλημα? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις στο WiFi Για κοίταξε το Ρυθμίσεις WiFi Κάπου εκεί ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Επιβεβαιώνω και γω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το wifi μετά την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας. Πώς μπορούμε να δηλώσουμε το bug στη huawei μπας και το φτιάξει; Ξέρεις κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με το χέρι στην καρδιά.. Πόσοι από εσάς πατάτε καθημερινά ενημέρωση συστήματος? Lol... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Με το χέρι στην καρδιά.. Πόσοι από εσάς πατάτε καθημερινά ενημέρωση συστήματος? Lol...κουσουρι θα μας μεινει στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 κουσουρι θα μας μεινει στο τελος Με έκανες και γέλασα.. Νομίζω μας έμεινε κιόλας Κάτσε να δω ακόμη μια φορά πριν πάω για ύπνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Εγώ δεν έχω θέμα με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο με το πρόβλημα του WiFi ανακάλυψα ότι δουλεύει αν από τις ρυθμίσεις του WiFi πηγαίνοντας στο γρανάζι της διαμόρφωσης και εκεί που ρωτάει αν θα παραμένει ενεργοποιημενω στην αναστολή λειτουργίας επιλέξουμε το πάντα.Ας το κοιτάξει και κάνεις άλλος που έχει το ίδιο πρόβλημα και ας μας πει αν δουλεύει και σε αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Αυτό είχα γράψει ότι είναι στις ρυθμίσεις Απλά το έγραψες αναλυτικά Μπράβο σου. Παλιότερα είχα πρόβλημα δεν ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις από διάφορα και ήταν στην μπαταρία Όταν κλείσει η οθόνη ποιες εφαρμογές θα κλείνουν και ποιες συνεχίζουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις Το EMUI βασίζεται στο Android και κατά την γνώμη μου είναι πιο πλούσιο σε πολλά όπως σε ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freekafe Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Αυτό είχα γράψει ότι είναι στις ρυθμίσεις Απλά το έγραψες αναλυτικά Μπράβο σου. Παλιότερα είχα πρόβλημα δεν ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις από διάφορα και ήταν στην μπαταρία Όταν κλείσει η οθόνη ποιες εφαρμογές θα κλείνουν και ποιες συνεχίζουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις Το EMUI βασίζεται στο Android και κατά την γνώμη μου είναι πιο πλούσιο σε πολλά όπως σε ρυθμίσεις Ναι σε αυτό έχεις δίκιο για τις ειδοποιήσεις αλλά στην περίπτωση του WiFi είναι σφάλμα της rom απ ότι φαίνεται γιατί θα έπρεπε να δουλεύει και στης άλλες επιλογές και όχι να κολλάει και να μην μπορείς ούτε επανεκκίνηση να κάνεις. Τέλος πάντων ας ελπίσουμε να το διορθώσει η huawei στην επόμενη αναβάθμιση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εγω έχω θέμα με τον ηχώ να παίζει από το ακουστικό και όχι το ηχείο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Με τον Ήχο? Δλδ. Δεν μπορείς να ακούσεις κάτι από την μνήμη mp3 που έχεις αποθηκευμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 https://youtu.be/r94bWZ8EEpE αυτό είναι το ορεο update για το honor 7x εν χαρακτηριστικό που το ζητήσαμε έχει την δυνατότητα να κρύβεις την navigation bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts