highland1 Δημ. May 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το μικροφωνο που εχει στην πανω μερια στο πλαισιο δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 aras Δεν κατάλαβα τι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το μικροφωνο που εχει στην πανω μερια στο πλαισιο δουλευει; Μας ακούει ο συνομιλητής μας όταν είμαστε σε θορυβώδες περιβάλλον. Βρήκα αυτό, Γιατί η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου είναι μια από τις σημαντικότερες στα mobiles, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462000 και αυτό, Huawei Mate 10 Lite Smartphone Review, "However, noise cancelling is not the Mate 10 Lite’s strongest feature." :O https://www.notebookcheck.net/Huawei-Mate-10-Lite-Smartphone-Review.267362.0.html#toc-telephone-and-call-quality Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 aras Δεν κατάλαβα τι εννοείς Τι ειναι ο κορεσμός (saturation) χρώματος; :) http://photoshopmathimata.blogspot.gr/2012/07/saturation.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ευχαριστώ τώρα κατάλαβα αυτό το χρησιμοποιώ τακτικά ειδικά την οξύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ευχαριστώ τώρα κατάλαβα αυτό το χρησιμοποιώ τακτικά ειδικά την οξύτητα Και αυτό το άρθρο έχει πιθανά ενδιαφέρον, Κορεσμός, απόχρωση και φωτεινότητα των χρωμάτων, http://physics4u.gr/blog/2018/01/14/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Android 8 Μέσω firmware finder EMUI 8.0 not only brings you the latest version of Android (8.0), it's also boosted with a lot of great features and improvements to make your device more intuitive, faster and safer. We highly recommend updating now. Σύντομα κοντά μας μέσω Ο.Τ.Α ελπιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Είναι κάπου γύρω μας... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Εγώ πάντως από το κινητό και τη Huawei έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, τέτοιο support και αναβαθμίσεις δεν έχω ξαναδεί. Το μόνο που με ενοχλεί και ελπίζω να διορθωθεί είναι η κάμερα του που είναι υποδεέστερη του g4 (κινητό 2015) και επιπλέον πολλές φορές αργεί να ανοίξει η κάμερα και κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Αυτό με την κάμερα δεν μου συμβαίνει εμένα απλά Πριν είχα το Samsung s6 Edge Σε όλα είναι καλύτερο αυτό τώρα εκτός η κάμερα ειδικά σε χαμηλό φωτισμό Καλά εκείνο ήταν ναυαρχίδα και αυτό lite έκδοση κατά τα άλλα δεν την αλλάζω την μάρκα αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Το μόνο που με ενοχλεί και ελπίζω να διορθωθεί είναι η κάμερα του που είναι υποδεέστερη του g4 (κινητό 2015) και επιπλέον πολλές φορές αργεί να ανοίξει η κάμερα και κολλάει. Το είχα διαβάσει και στο Huawei Mate 10 Lite long-term review, https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_lite_long_term-review-1738p3.php όπου περιγράφεται πολύ καλά αυτό το πρόβλημα, μεταφράζω όπως το κατάλαβα, "Αν «ξαφνικά» ξεκινήσετε την εφαρμογή από το συρτάρι ή την αρχική οθόνη (δηλαδή δεν την έχετε χρησιμοποιήσει για λίγο, ώστε να μην είναι ήδη φορτωμένη στη μνήμη), η διαδικασία μπορεί δυστυχώς να χρειαστεί από 5 έως και 30 δευτερόλεπτα..." και στο ίδιο review, παρακάτω, έχει και ένα tip για ακαριαία λήψη! :) Στιγμιότυπο Ultra Πατήστε δύο φορές το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου, για να τραβήξετε μια φωτογραφία όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Αυτό ακριβώς εννοώ, είναι πολλές φορές που κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ναι αλήθεια συμβαίνει και σε εμένα απλά δεν το είχα δώσει σημασία... Πιστεύω θα λυθεί το θέμα με την αναμενόμενη αναβάθμιση Γιατί το κινητό με κάλυψε σε όλα σχεδόν και δεν έχω σκοπό τέτοιες εποχές να αλλάξω Ευτυχώς με ένα σεβαστό ποσόν τον 280 όταν το πήρα η εταιρεία δεν σε αφήνει ακάλυπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ναι αλήθεια συμβαίνει και σε εμένα απλά δεν το είχα δώσει σημασία... Πιστεύω θα λυθεί το θέμα με την αναμενόμενη αναβάθμιση Γιατί το κινητό με κάλυψε σε όλα σχεδόν και δεν έχω σκοπό τέτοιες εποχές να αλλάξω Ευτυχώς με ένα σεβαστό ποσόν τον 280 όταν το πήρα η εταιρεία δεν σε αφήνει ακάλυπτο Δεν το έχω παρατηρήσει... Μην σας πω δεν το καταλαβαίνω που βλέπετε ότι κολαει η μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Το μόνο που με ενοχλεί και ελπίζω να διορθωθεί είναι η κάμερα του που είναι υποδεέστερη του g4 (κινητό 2015) και επιπλέον πολλές φορές αργεί να ανοίξει η κάμερα και κολλάει. Στη σελίδα 6 έχει ένα workaround αν και αναφέρεται στο P9 φαίνεται γενικό πρόβλημα, https://forum.xda-developers.com/p9/how-to/slow-camera-t3476554/page6 Ρυθμίσεις ➡ Εφαρμογές ➡ Ρυθμίσεις ➡ Ειδική πρόσβαση ➡ Παράβλεψη βελτιστοποιήσεων Προφανώς κάτι καθυστερεί την έναρξη της εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αρχίσαμε... "Oreo beta project for European (C432) opened!" https://forum.xda-developers.com/mate-10/huawei-mate-10-lite--roms-kernels-recoveries--other-development/oreo-beta-project-european-c432-t3787006 Όσοι πιστοί προσέλθετε... Friendly User Test https://consumer.huawei.com/en/support/fut/ ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτά είναι... "Mate10 lite, P10 lite und P8 lite 2017" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ακόμη αργεί πολύ στην Γερμανία από ότι διάβασα τον σύνδεσμο ακόμη ούτε στην δοκιμή είναι Καλό Αύγουστο πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 ΤΟ viber Δεν έχει widget? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Στο εξωτερικό που ζούσα πάντα και σε πολλά κράτη της Ευρώπης Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που χειρίζεται Viber όλοι έχουν το WhatsApp Όσοι έχουν στην Ευρώπη το viber είναι για να επικοινωνουν με αυτούς που έχουν μόνο το άλλο γιατί το βρίσκουν το viber δύσχρηστο Και είναι.. Όσο για widget ίσως εμφανίσει αν βάλεις άλλον Lauscher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν σας ελεγα να μου πειτε 5 θετικα χαρακτηριστικα απο το κινητο ποια θα μου λεγατε?Βλεπω οτι πουλαει τρελα και αρεσει πολυ το mate 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αυτό για το δαχτυλικο αποτύπωμα που χρησιμεύει και για την αλλαγή φωτογραφιών πίσω μπρος είναι ωραίο Οι κινήσεις με το δάχτυλο όπως διπλό χτύπημα για Screenshots Εγραφή οθόνης Design Και το τελευταίο ότι κάνει φρέντο εσπρέσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν σας ελεγα να μου πειτε 5 θετικα χαρακτηριστικα απο το κινητο ποια θα μου λεγατε?Βλεπω οτι πουλαει τρελα και αρεσει πολυ το mate 10 lite. Δυνατός επεξεργαστής, 4 GB μνήμη, 64 GB αποθηκευτικός χώρος, μπαταρία 3340 mAh με πολύ καλή αντοχή, μεγάλη οθόνη 5.9 inches σε μία σχετικά μαζεμένη και όμορφη για το μέγεθός της συσκευή. Δεν κρατήθηκα aras, Τώρα πες μας και συ πέντε δικά σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ε... Γενικά όλα τέλεια ακόμη δεν έχει κολλήσει πουθενά εκτός από αυτά τα 5 δυνατά σημεία που ανέφερες εγώ παραπάνω ανέφερα 4 ωραία που έχει και το κάνουν ξεχωριστό το τελευταίο φυσικά μόνο αυτό δεν κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Δεν το εχω εγω απλα ρωταω για να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πηρα σημερα αυτο το τζαμακι....μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σαν αισθηση σαν εμφανιση και απο θεμα δαχτυλιων....το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει κολλησει καλα σε ενα σημειο αλλα πιστευω με τις μερες θα στρωσει και θα πατησει καλυτερα(εχει ξανασυμβει...θα επανελθω εντος των ημερων για ενημερωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts