teok Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Βαλε ενα προγραμμα vpn απο το playstore, συνδεσου μεσω Γερμανιας, και ξαναδοκιμασε. Ετσι το εβαλα πριν κανα δυωρο σε συσκευη φιλου. Sent from my iPhone X using Tapatalk Μπορείς να μου προτεινεις κάποιο γιατί δοκίμασα ενα αλλα παλι δεν μου βγάζει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ έβαλα το (δωρεάν φυσικά) Turbo Vpn, έχει ένα λαγουδάκι για σήμα, πορτοκαλί. Κάνε κι ένα restart πρώτα την συσκευή...η cosmote τα έχει branded μήπως; Γιατί αν είναι branded, μήπως δώσει εκείνη το update στα δικά της.. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teok Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ έβαλα το (δωρεάν φυσικά) Turbo Vpn, έχει ένα λαγουδάκι για σήμα, πορτοκαλί. Κάνε κι ένα restart πρώτα την συσκευή...η cosmote τα έχει branded μήπως; Γιατί αν είναι branded, μήπως δώσει εκείνη το update στα δικά της.. Sent from my iPhone X using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ φίλος θα το δοκιμάσω και θα σου πω να δω τη φαση η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ έβαλα το (δωρεάν φυσικά) Turbo Vpn, έχει ένα λαγουδάκι για σήμα, πορτοκαλί. Κάνε κι ένα restart πρώτα την συσκευή...η cosmote τα έχει branded μήπως; Γιατί αν είναι branded, μήπως δώσει εκείνη το update στα δικά της.. Sent from my iPhone X using Tapatalkδοκίμασα με το turbo vpn αλλά δεν την βρίσκει.απο Κωτσόβολο το δικό μου με σιμ cosmote.με το firmware finder βγάζει το update αλλά έχει 2 ένα 140mb και ένα 450mb.εκτος αυτού δεν ξέρω και να το χρησιμοποιώ.οποτε θα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Πριν λίγο μου ήρθε update με face unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Και του παιδιού που βάλαμε το update, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αγορασμένο απο Κωτσόβολο. Και το έβγαλε αμέσως το update. Να επιμείνετε και θα το εμφανίσει! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Μου έχει σπάσει τα νεύρα τίποτα Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Και του παιδιού που βάλαμε το update, είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, αγορασμένο απο Κωτσόβολο. Και το έβγαλε αμέσως το update. Να επιμείνετε και θα το εμφανίσει! Sent from my iPhone using TapatalkΜε ποιον πάροχο χρησιμοποιεί την συσκευή;μήπως έχει Vodafone ή wind?προσπαθώ και εγώ αρκετή ώρα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teok Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Αγορασμένο απο cosmote και sim cosmote... Απο χθες προσπαθώ με vpn μια με wifi μια με δεδομενα τιποτα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Με ποιον πάροχο χρησιμοποιεί την συσκευή;μήπως έχει Vodafone ή wind?προσπαθώ και εγώ αρκετή ώρα αλλά τίποτα. Είναι με vodafone. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση σε face unlock χωρίς τη χρήση vpn ή firmware update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ήρθε στης κόρης μου, ελληνική συσκευή από Κωτσόβολο, με Vodafone κάρτα, απλά κάνοντας έναν έλεγχο αν υπάρχει update (ΟΤΑ δηλαδή), το έβγαλε. Την Παρασκευή το βράδυ συγκεκριμένα. Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ήρθε στης κόρης μου, ελληνική συσκευή από Κωτσόβολο, με Vodafone κάρτα, απλά κάνοντας έναν έλεγχο αν υπάρχει update (ΟΤΑ δηλαδή), το έβγαλε. Την Παρασκευή το βράδυ συγκεκριμένα. Sent from my iPhone X using Tapatalkαρχίζω και πιστεύω ότι είναι θέμα παροχου.κατι αντίστοιχο είχε συμβεί και με μια ενημέρωση στο mate 10 pro πριν λίγο καιρό.οταν έβαζαν τα παιδιά εδώ του φόρουμ sim Vodafone ερχόταν το update.εκανα κάποιες προσπάθειες πριν με wind αλλά τζιφος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εμένα αγορασμένο από Κωτσόβολο και έχω Vodafone cu ,αλλά μέχρι τώρα τίποτα . Ισως απλά καθυστερεί. Και ευχαριστώ για την απάντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το ότι έρχεται σε κάποιους και σε κάποιους άλλους όχι, με τρελαίνει! Ίδια τηλέφωνα, ίδιος πάροχος, αλλά όχι update...και μετά κράζουμε την apple! Να λέμε και τα καλά και τα στραβά..πάντως σαν update μέχρι στιγμής δείχνει άψογο! Το face unlock είναι υπεργρήγορο!!! Sent from my iPhone X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Και στο lg g4 τελευταίος και στο huawei τα παλι μπας και ειναι κολλητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Από κωτσόβολο, sim cosmote την πήρε χθες βράδυ...face unlock αστραπιαίο....πολύ πιο γρήγορο από του V10....όπως και από του G3 παλαιότερα.... Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το oreo τι λένε, πότε θα το πάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Κανονικά το oreo έπρεπε να είχαν, έκραζα την lg αντε να δούμε και την huawei Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Δεν θέλω να παραπονιέμαι , αλλά σήμερα έπιασα στα χέρια μου το P Smart το οποίο έχει android oreo out of the box και εμείς ακόμα τίποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Μια ερώτηση στους κατόχους.. υπάρχει επιλογή στο τηλέφωνο για κρυμμενες εφαρμογές;; Στο Ρ8 lite που έχω "σέρνοντας" τα δάχτυλα στην οθόνη προς τα έξω μου εμφανίζει αυτό το μενού κ οι εφαρμογές εκεί δεν εμφανίζονται στην κλασσική οθόνη. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το mate10lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topkito Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Τελικά mate 10 lite ή P Smart γιατί και τα δύο είναι πολύ όμορφα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Πάντως το τελευταίο update που ήρθε στην περιγραφή δεν λέει τίποτα για το face unlock και το lens AR. Γράφει μόνο google security patches & Platform language issue fix.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teok Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Σήμερα έλαβα το update με το face unlock και AR lenses κινητό αγορασμένο απο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 (edited) Πάντως το τελευταίο update που ήρθε στην περιγραφή δεν λέει τίποτα για το face unlock και το lens AR. Γράφει μόνο google security patches & Platform language issue fix.... Όντως δεν το ανέφερε. Μόνος μου πήγα κι εγώ και το κοίταξα, επείδη το περίμενα...αλλιώς παίζει να μην το δείς και καθόλου! Sent from my iPhone X using Tapatalk Edited February 27, 2018 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts