supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον telePS Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μάθω τα αποτελέσματα!! Πολύ καλά θα κάνεις. Καλημέρα. Το αποτέλεσμα θαρρώ πως θα αργήσει. ΣΗΜΕΡΑ: Κάλεσα τον ΓΕΡΜΑΝΟ στο 0800, καταγράψανε το γεγονός και θα επικοινωνήσει το CC τους, αύριο μαζί μου. Το σημαντικότερο. Κάλεσα την Α.Π.Προσωπικών Δεδομένων . Τους κατήγγειλα προφορικά το γεγονός. Μου είπανε να στείλω το fax στην ΤΕΛΛΑΣ όπου να ζητάω αντίγραφο του λογαριασμού όπου να φαίνεται η υπογραφή μου. Ακόμα και μονογραφή να υπάρχει (το πιο εύκολο να γίνει από κάποιον υπάλληλο) είναι αδίκημα. Που να ξέρουν ότι η υπογραφή μου είναι σαν στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.....οπότε NO HOPE να την αντιγράψανε. Να δώσω στην ΤΕΛΛΑΣ περιθώριο, 10-15 μέρες να μου απαντήσει. Εάν η απάντηση δεν με ικανοποιεί (πως να με ικανοποιήσει άλλωστε) να προβώ στην κατάθεση καταγγελίας και στην Α.Π.Π.Δ. όπου εκεί η υπόθεση θα χρεωθεί στο νομικό τμήμα και θα πρωτοκολληθεί. Στο δε δικαστήριο, θα παραστεί και η ΤΕΛΛΑΣ καθ'οσον δεν είναι άμοιρη των ευθυνών (Οπως χαρακτηριστικά μου είπε η υπάλληλος της ΑΠΠΔ). Υπάλληλος της ΑΠΠΔ: "Εάν βάλανε, ενδιάμεσα από τα χαρτιά της ΤΕΛΕΣΤΕΤ και έντυπο τηε ΤΕΛΛΑΣ και υπογράψετε, τότε θα πρέπει να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας. Εκτός κι αν υπάρχει μάρτυρας.". ΠΟΥ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΡΕΑ. :luck: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Πριν από λίγο μίλαγα με ένα φίλο μου, ο οποίος είχε κατάστημα franchise (όχι Γερμανός), και μου είπε ότι πρέπει να στραφώ εναντίον του franchiser, και όχι κατά του υπαλλήλου. Σ΄αυτό έχει δίκιο ο φίλος σου Supernet δε φταίει ο υπάλληλος και αυτός υποχρεωμένος είναι να σου κάνει Τελλάς αφού αν δεν πιάσει τον στόχο του θα έχει πρόβλημα ίσως ακόμα και να χάσει τη δουλειά του, όπως μου είπε φίλος που δουλεύει σε Γερμανό. Αυτός που φταίει είναι ο Franchiser ο ιδιοκτήτης δηλαδή του καταστήματος που τους αναγκάζει να καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους ενώ θα έπρεπε απλά να ενημερώνουν τον κόσμο αλλά βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά... Εγώ αν ξαναπάω σε Γερμανό και με πιέσουν με το ζόρι για Τελλάς θα ζητήσω τον υπεύθυνο και θα κάνω φασαρία γιατί είναι μ@λ@κία η όλη υπόθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefiros Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Μόλις μετακόμισα στο νέο μου σπίτι, στο οποίο δεν έχω καν τηλέφωνο. Όμως λόγο της δουλείας μου πρέπει να έχω πρόσβαση στο Internet. Ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος? Εννοώ με τα λιγότερα πάγια έξοδα. Είμαι ανάμεσα σε GPRS, ISDN και ADSL. Το θέμα είναι το κόστος. GPRS : Cosmote με 30euro + ΦΠΑ το μήνα (5-6 kB/s) ISDN : Κόστος εγκατάστασης + πάγιο 35euro + ΦΠΑ το μήνα + ΕΠΑΚ (7.4 ή 14,7kB/s) Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις δεν έχω να πληρώνω ISP διότι έχω δωρεάν account, anyway. Αυτό που δεν έχω ιδέα είναι, τι γίνετε με Tellas, Forthnet κτλ στην περίπτωση που δεν έχω σύνδεση από OTE και θέλω μόνο Internet. Τώρα για ADSL εάν και το κόστος είναι αρκέτα μεγαλύτερο, αν είναι να έχω μόνιμη σύνδεση στα (~20 kB/s) με γύρο στα 100euro ίσως τα πλήρωνα. Αλλά δεν έχω γραμμή από τον ΟΤΕ. Εκτός από το μόντεμ και τα 50euro της σύνδεσης του ADSL, θα πρέπει να βάλω και ISDN ή αναλογική σύνδεση? P.S. Τελικά με GPRS Cosmote στη Θεσσαλονίκη, πόσο kB/s θα πιάνω με το Siemens S-55? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Zefiros Αυτό που δεν έχω ιδέα είναι, τι γίνετε με Tellas, Forthnet κτλ στην περίπτωση που δεν έχω σύνδεση από OTE και θέλω μόνο Internet. Εκτός από το μόντεμ και τα 50euro της σύνδεσης του ADSL, θα πρέπει να βάλω και ISDN ή αναλογική σύνδεση? Ναι θα πρέπει να έχεις μια τέτοια γραμμή. PSTN........αν εννοείς αναλογική αυτό. PSTN να είναι. Και ποιο φθηνά θα σου βγαίνει. :) Η Vivodi καλύπτει Θεσσαλονίκη? Αν ναι, κοίτα και την περίπτωση αυτή. Όπου αναλαμβάνει να σου φέρει "δική" της γραμμή. Οπότε δεν χρειάζεται να μπλέκεις ΚΑΙ με τον ΟΤΕ. Για GPRS, ψάξτω καλύτερα. Kb/sec είναι αυτά. :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Ναι θα πρέπει να έχεις μια τέτοια γραμμή. PSTN........αν εννοείς αναλογική αυτό. PSTN να είναι. Και ποιο φθηνά θα σου βγαίνει. :) eisai sigouros oti prepei na exeis pstn kai na plirwneis pagio? egw noizw oti aplws 8a plirwneis to pagio tou adsl kai tipota allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios eisai sigouros oti prepei na exeis pstn kai na plirwneis pagio? egw noizw oti aplws 8a plirwneis to pagio tou adsl kai tipota allo Σιγουρότατος :cool: Πρέπει να έχει τηλεφωνική γραμμή. Είτε αυτή είναι PSTN, είτε ISDN. Αλλιώς πως θα του περάσει την ADSL? Πάνω από τι γραμμή........ :wacko: Απλά ας είναι PSTN γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνει νταβ**** χρήματα στον ΟΤΕ. Και το σημεντικότερο: Έχουν αναφερθεί καλύτερες επιδόσεις και λιγότερα προβλήματα :blink: της ΑDSL μέσω PSTN. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Σιγουρότατος :cool: Πρέπει να έχει τηλεφωνική γραμμή. Είτε αυτή είναι PSTN, είτε ISDN. Αλλιώς πως θα του περάσει την ADSL? Πάνω από τι γραμμή........ :wacko: Απλά ας είναι PSTN γιατί δεν χρειάζεται να πληρώνει νταβ**** χρήματα στον ΟΤΕ. Και το σημεντικότερο: Έχουν αναφερθεί καλύτερες επιδόσεις και λιγότερα προβλήματα :blink: της ΑDSL μέσω PSTN. simfwnw oti prepei na iparxei grammi gia na sou feroun adsl ;) alla ayto pou 8elw na rotisw einai ean 8a plirwneis to pagio tou PSTN. Diladi 8a plirwneis kai PSTN kai ADSL pagio? Koufo mou fainete alla ote rulez ;) Ean diladi 8elw na balw adsl se ena spiti opou den exw tilefono kai kanw aitisi 8a prepei na kanw kai aitisi gia PSTN???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios Ean diladi 8elw na balw adsl se ena spiti opou den exw tilefono kai kanw aitisi 8a prepei na kanw kai aitisi gia PSTN???? Ακριβώς :) Ουσιαστικά το τι θα πληρώνεις, προκύπτει από το εξής: 27,50 Ευρώ, για την ΑDSL γραμμή + Kόστος ADSL provider/σύνδεσης (κυμαίνετε από 32 με 49 Ευρώ) + Πάγιο τηλεφωνικής γραμμής. Γαρνίρισε και με ΦΠΑ, και θα έχεις το τέλιο πιάτο!!! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefiros Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Ακριβώς :) Ουσιαστικά το τι θα πληρώνεις, προκύπτει από το εξής: 27,50 Ευρώ, για την ΑDSL γραμμή + Kόστος ADSL provider/σύνδεσης (κυμαίνετε από 32 με 49 Ευρώ) + Πάγιο τηλεφωνικής γραμμής. Γαρνίρισε και με ΦΠΑ, και θα έχεις το τέλιο πιάτο!!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά επειδή μπερδεύτικα λίγο ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Με ενδιαφέρει η περίπτωση της Vivodi (αν καλύπτουν την περιόχη μου) γιατί δε θέλω να μπλέξω με ΟΤέδες. :o Οπότε αν κατάλαβα καλά για ADSL (256/128) από την Vivodi έχουμε: Κόστος Εγκατάστασης-Ενεργοποίησης (2x50 = 100euro) ADSL access (26euro) DSLnet by Vivodi (22,50euro) ?? Πάγιο τηλεφωνικής γραμμής ?? Αυτό τώρα που το πληρώνω? Στον ΟΤΕ, στη Vivodi? Και πόσο είναι αυτό η Vivodi δεν έχει πάγιο για την σταθερή τηλεφωνία, ή έχει και δεν το βλέπω? PS1 Οι τιμές είναι από το site της Vivodi! PS2 Ποσά kB/s να περιμένω με GPRS Siemens S55 στη Θεσσαλονίκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Zefiros Οπότε αν κατάλαβα καλά για ADSL (256/128) από την Vivodi έχουμε: DSLnet by Vivodi συζήτηση :pinch: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2003 Η ιδιοσυγκρασία, η νοοτροπία και τα συμπλέγματα του Έλληνα μας κάνουν να πιστεύουμε χαλαρά ότι η κινητή έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μέλλον μπροστά της στην Ελλάδα ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον telePS Περιμένω με μεγάλη αγωνία να μάθω τα αποτελέσματα!! Πολύ καλά θα κάνεις. Κι όμως. Με κάλεσαν από τα κεντρικά του Γερμανού. Μου αναφέρανε ονοματεπώνυμο του franchiser και ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινώνησε όντως. Με μια αναπάντητη στο κινητό μου. (Λέτε να λέγανε μετά....εμείς σας καλέσαμε αλλά δεν το σηκώσατε?) :innocent: Τέλος πάντων! Τους κάλεσα. Μίλησα με την υπέυθυνο. Αυτή θα μου εκτυπώσει αντίγραφο, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ.Η σύμβαση όμως έχει σταλεί στην ΤΕΛΛΑΣ!!! :whistle: Άρχισε να μου μιλάει, ότι ουσιαστικά δεν επιβαρύνομε. Για κάτι μονογραφές και όχι υπογραφές. Μέχρι έφτασε να πει την μεγαλύτερη μαλ***** που μπορούσε. - "ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΣΑ (της ΣΤΕΤ) αναφέρει ότι θέλατε συνδρομή στην ΤΕΛΛΑΣ". Κι αφού της είπα ότι "πήγα για σύνδεση κινητού και όχι για ΤΕΛΛΑΣ και ότι την υπογραφή την έβαλα για συγκεκριμένο σκοπό και σε συγκεκριμένο συμβόλαιο ". Το πήρε πίσω...και πρότεινε να βρεθούμε το απογευμα. Αυτά τα νεώτερα :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Πανε εκει και πεστους για να μη σας γαμ*** δωστε μου μια δωροεπιταγη 300 Ευρω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Κι αφού της είπα ότι "πήγα για σύνδεση κινητού και όχι για ΤΕΛΛΑΣ και ότι την υπογραφή την έβαλα για συγκεκριμένο σκοπό και σε συγκεκριμένο συμβόλαιο ". Το πήρε πίσω...και πρότεινε να βρεθούμε το απογευμα. Αυτά τα νεώτερα :) Τελικά μπορεί να μη βγεις χαμένος :p :innocent: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Τελικά μπορεί να μη βγεις χαμένος Πανε εκει και πεστους για να μη σας γαμ*** δωστε μου μια δωροεπιταγη 300 Ευρω Μάγκες, δεν θέλω να θείξω κανέναν, ειλικρινά. Αλλά αυτό που περνάει από το μυαλό σας... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το δεχτώ. Αν το είχα σκεφτεί έτσι, θα είχα λουφάξει...δεν θα έγραφα τίποτα και ειδικά λεπτομέρειες. Σκοπός μου δεν είναι να συνετίσω την συγκεκριμένη υπεύθυνο καταστήματος. Γιατί σίγουρα δεν γίνεται μόνο στη ΝΙΚΑΙΑ αυτό. Σκοπός είναι να ακουστεί, ΚΑΙ ΘΑ ακουστεί η όλη φάση... προκειμένου αυτή η σαπίλα να σταματήσει. Δεν φτάνει που τσεπώνουν τα € από το air-time (κινητά) και τις διάφορες προμήθειες τους.....αυτοί θέλουν να βγάλουν και απ'τη μύγα ξυγκι :wacko: Κι όπως είπαν απ'την Α.Π.Προσωπικών Δεδομένων... ΚΑΙ Η ΤΕΛΛΑΣ δεν είναι εκτός φάσης :blink: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον airspirit Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι? Η Τελλας δεν έχει αυτόματες προεπιλογή φορέα? μήπως την έχουν ενεργοποιήσει και αυτή, οπότε παίρνεις τηλ χωρίς να καλείς το πρόθεμα? το φαντάζεσαι? εγώ θα τους είχα αλλάξει τα φώτα στο Γερμανό!!!! πάντως όταν δεν προχωράς τελικά στη σύνδεση, να ζητάς τα χαρτιά σου πίσω, γιατί υπάρχουν πολλοί καλοθελητές! Αυτό ακριβώς είναι το πιο σοβαρό και το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσει. Όχι μόνο θα σου ενεργοποιούν το τετραψήφιο που αν δεν το χρησιμοποιείς (και δεν έχει πάγιο) δεν σε πολυπειράζει, αλλά θα σου αλλάζουν κιόλας το φορέα των κλήσεών σου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... Ήδη αυτά έχουν συμβεί στην Αμερική και η λύση που δώθηκε ήταν να βάζεις ειδική "προστασία" στη γραμμή ώστε ο ίδιος ο τοπικός ΟΤΕ σου να σου αλλάζει τη δρομολόγηση μόνο αφού πάρει έγκριση από σένα, όχι με απλή αίτηση του εναλλακτικού. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Όχι μόνο θα σου ενεργοποιούν το τετραψήφιο που αν δεν το χρησιμοποιείς (και δεν έχει πάγιο) δεν σε πολυπειράζει, αλλά θα σου αλλάζουν κιόλας το φορέα των κλήσεών σου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... Όχι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η ΤΕΛΛΑΣ τουλάχιστον (απ'όσο ρώτησα και γνωρίζω) ζητάει να ενεργοποιηθεί με αίτηση μέσω φαξ. Βέβαια, όλα να τα περιμένεις....... :whistle: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Ακριβώς :) Ουσιαστικά το τι θα πληρώνεις, προκύπτει από το εξής: 27,50 Ευρώ, για την ΑDSL γραμμή + Kόστος ADSL provider/σύνδεσης (κυμαίνετε από 32 με 49 Ευρώ) + Πάγιο τηλεφωνικής γραμμής. Γαρνίρισε και με ΦΠΑ, και θα έχεις το τέλιο πιάτο!!! A gamato!!! Einai san na pigineis se club me trapezi, na plirwneis to boukali kai na plirwneis kai gia to trapezi!!! Oraia, otan megalwsw 8elw na ginw ote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Μάγκες, δεν θέλω να θείξω κανέναν, ειλικρινά. Αλλά αυτό που περνάει από το μυαλό σας... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το δεχτώ. Φίλε supernet, δεν υποννόησα τίποτε. Το σχόλιο ήταν χάριν αστειισμού, εξ ου και τα smileys :) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefiros Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Πάντος απ' ότι κατάλαβα από εδώ , ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώνω και τηλεφωνική γραμμή. Ο ROCKY λέει: "Το τελικό κόστος της μηνιαίας συνδρομής είναι 48,50 € + Φ.Π.Α. = 57,23 €. " :worry: Δηλαδή ADSL access και DSLnet. Έχουμε και λέμε: 100 € για σύνδεση 65 € για το modem και 57,23 € μηνιαίας Δεν είναι κι άσχημα για ~30kB/sec (για 256/128 μιλάμε πάντα) ;) Παρόλα αυτά εάν ο ΟΤΕ καταργήσει αυτή την έκπτωση του 50%, τι γίνετε? :worry: Μάλλον με βλέπω με ISDN μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! :whistle: Τελικά ξέρει κανένας με GPRS Siemens S-55 στην Θεσσαλονίκη πόσα kB/s να περιμένω?? :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nismo Σ΄αυτό έχει δίκιο ο φίλος σου Supernet δε φταίει ο υπάλληλος και αυτός υποχρεωμένος είναι να σου κάνει Τελλάς αφού αν δεν πιάσει τον στόχο του θα έχει πρόβλημα ίσως ακόμα και να χάσει τη δουλειά του , όπως μου είπε φίλος που δουλεύει σε Γερμανό. Αυτός που φταίει είναι ο Franchiser ο ιδιοκτήτης δηλαδή του καταστήματος που τους αναγκάζει να καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδου ς ενώ θα έπρεπε απλά να ενημερώνουν τον κόσμο αλλά βλέπεις είναι πολλά τα λεφτά... E να λοιπόν που τελικά φταίει η υπάλληλος και μόνο!!!!!!!!!!! :blink: Πήγα από το κατάστημα. Μίλησα με την Franchiser (γυναίκα κι αυτή). Έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν της μίλησα. Δεν ήξερε τίποτα σχετικά με το πως προωθήθηκε η αίτηση. Θα μιλήσει με τον επιθεωρητή της και θα επικοινωνήσουμε αύριο πάλι.. Μετά ήρθε η υπάλληλος και μιλήσαμε κατ'ιδίαν. Η οποία υπάλληλος το μεσημέρι που με κάλεσε στο κινητό (μετά από ειδοποίηση από τα κεντρικά του ΓΕΡΜΑΝΟΣ) μου συστήθηκε ως υπεύθυνη καταστήματος!!!! :worry: :confused: Μου είπε τα εξής γελοία :mad: (Αντιπαραθέτω με αυτά που υποστηρίζει η ΤΕΛΛΑΣ). ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Αντίγραφο της Αίτησης δεν είναι υποχρεωτικό να πάρει ο πελάτης. Εκτός κι αν το ζητήσει. TELLAS: Υποχρεωτικά δίνει ο εμπορικός Συνεργάτης, αντίγραφο της αίτησης. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Μόνο 1 υπογραφή βάζει ο πελάτης. Στην Αίτηση. TELLAS: Δύο υπογραφές βάζει ο πελάτης. Στην Αίτηση και στο Αντίγραφο. YΠΑΛΛΗΛΟΣ: Aρκεί η μονογραφή επί της αίτησης. TELLAS: Υπογραφή και ολογράφως το όνομα επί της αίτησης. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Η αίτηση της ΤΕΛΛΑΣ συμπληρώνεται μετά την αποχώρηση του πελάτη - εκτυπώνεται και υπογράφεται όταν ξαναπροσέλθει ο πελάτης (στη προκειμένη περίπτωση για την σύνδεση της κινητής) για να πάρει το κινητό. ΕΛΑΑΑΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ στο κατάστημα αυτό, γιατί όπως έγραψα και στο πρώτο post ακύρωσα την αίτηση για την ΣΤΕΤ επειδή δεν βρέθηκε το κινητό στο χρώμα που είχαμε συμφωνήσει. Την ρώτησα, μήπως κατά λάθος (για να μην πω επίτηδες και την θείξω) έβαλε την αίτηση της ΤΕΛΛΑΣ ανάμεσα στα χαρτιά της ΤΕΛΕΣΤΕΤ καθώς υπέγραφα!?!?!?! Και μου απάντησε «Όταν ο πελάτης ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ την ΤΕΛΛΑΣ, όπως εσείς, αυτό δεν γίνεται». Ας πρόσεχε τι είπε!!! :whistle: ΕΠΙΣΗΣ: Μαζί με την αίτηση ενεργοποίησης της ΤΕΛΛΑΣ, έκανε χρήση του Φ/Α της ταυτότητας μου. Έβγαλε δηλαδή και δεύτερο Φ/Α για να το στείλει στην ΤΕΛΛΑΣ!!! Στην Αίτηση για το TELLAS-1738, το λαμόγιο επίσης συμπλήρωσε ότι: - ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ την υπηρεσία Αυτόματης προεπιλογής (γιατί θα την έπερνα πρέφα τι έκανε μάλλον)............ - Θέλω αναλυτικό λογαριασμό. - Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις προσφορές της ΤΕΛΛΑΣ. - Επιθυμώ να λαμβάνω διαφημιστικό υλικό από τρίτους (ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ). - Και να πληρώνω με Ταχυπληρωμή (ΕΛΤΑ) ή σε εξουσιοδοτημένα σημεία. Τώρα μελετάω τα ψιλά γράμματα. Αν βρω κάτι ενδιαφέρον... θα postaro! :blink: Και παράλληλα συντάσσω την καταγελλία προς ΤΕΛΛΑΣ, ΙΝΚΑ, Α.Π.Π.Δ. Λέτε να το στείλω και στον ΓΕΡΜΑΝΟ? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Αρχιμήδης Αυτό ακριβώς είναι το πιο σοβαρό και το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσει. Όχι μόνο θα σου ενεργοποιούν το τετραψήφιο που αν δεν το χρησιμοποιείς (και δεν έχει πάγιο) δεν σε πολυπειράζει, αλλά θα σου αλλάζουν κιόλας το φορέα των κλήσεών σου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι... Ήδη αυτά έχουν συμβεί στην Αμερική και η λύση που δώθηκε ήταν να βάζεις ειδική "προστασία" στη γραμμή ώστε ο ίδιος ο τοπικός ΟΤΕ σου να σου αλλάζει τη δρομολόγηση μόνο αφού πάρει έγκριση από σένα, όχι με απλή αίτηση του εναλλακτικού. Chaotic and Messy! The solution is to cut off all wires that connect your house/office to any telco and go totally wireless. In your country, a temporal solution had been given by means of corporate packages from your local GSM operators. It will all be cleared in 1.5 yr from now with the introduction of 3G to the wide masses. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Αντίγραφο της Αίτησης δεν είναι υποχρεωτικό να πάρει ο πελάτης. Εκτός κι αν το ζητήσει. TELLAS: Υποχρεωτικά δίνει ο εμπορικός Συνεργάτης, αντίγραφο της αίτησης. Τελικά αντίγραφο της αίτησής σου (λέμε τώρα...) στην ΤΕΛΛΑΣ πήρες; Με ή χωρίς την υπογραφή σου; Αρχικό Μήνυμα από τον supernet YΠΑΛΛΗΛΟΣ: Aρκεί η μονογραφή επί της αίτησης. TELLAS: Υπογραφή και ολογράφως το όνομα επί της αίτησης. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: Η αίτηση της ΤΕΛΛΑΣ συμπληρώνεται μετά την αποχώρηση του πελάτη - εκτυπώνεται και υπογράφεται όταν ξαναπροσέλθει ο πελάτης (στη προκειμένη περίπτωση για την σύνδεση της κινητής) για να πάρει το κινητό. ΕΛΑΑΑΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ στο κατάστημα αυτό, γιατί όπως έγραψα και στο πρώτο post ακύρωσα την αίτηση για την ΣΤΕΤ επειδή δεν βρέθηκε το κινητό στο χρώμα που είχαμε συμφωνήσει. Την ρώτησα, μήπως κατά λάθος (για να μην πω επίτηδες και την θείξω) έβαλε την αίτηση της ΤΕΛΛΑΣ ανάμεσα στα χαρτιά της ΤΕΛΕΣΤΕΤ καθώς υπέγραφα!?!?!?! Και μου απάντησε «Όταν ο πελάτης ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ την ΤΕΛΛΑΣ, όπως εσείς, αυτό δεν γίνεται». Ας πρόσεχε τι είπε!!! :whistle: Δηλαδή, παρότι η αίτησή σου ήταν ανυπόγραφη, έστειλε την αίτηση, με όλα σου τα στοιχεία στην ΤΕΛΛΑΣ για ενεργοποίηση :!: Αρχικό Μήνυμα από τον supernet ΕΠΙΣΗΣ: Μαζί με την αίτηση ενεργοποίησης της ΤΕΛΛΑΣ, έκανε χρήση του Φ/Α της ταυτότητας μου. Έβγαλε δηλαδή και δεύτερο Φ/Α για να το στείλει στην ΤΕΛΛΑΣ!!! Καθαρή παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα χωρίς τη συγκατάθεσή σου... Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Στην Αίτηση για το TELLAS-1738, το λαμόγιο επίσης συμπλήρωσε ότι: - ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ την υπηρεσία Αυτόματης προεπιλογής (γιατί θα την έπερνα πρέφα τι έκανε μάλλον)............ - Θέλω αναλυτικό λογαριασμό. - Επιθυμώ να ενημερώνομαι για τις προσφορές της ΤΕΛΛΑΣ. - Επιθυμώ να λαμβάνω διαφημιστικό υλικό από τρίτους (ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΩ ΣΑΣ ΛΕΩ). - Και να πληρώνω με Ταχυπληρωμή (ΕΛΤΑ) ή σε εξουσιοδοτημένα σημεία. Αυτά τα τελευταία είναι το κερασάκι στην τούρτα :!: Σε απάλλαξε κι από τον κόπο να επιλέξεις τις υπηρεσίες που θέλεις :!: :lol: Και μόνο για την ψυχική σου ταλαιπωρία, θα πρέπει να σου κάνουν, τόσο η υπάλληλος, όσο και το κατάστημα (δεν είναι άμοιρο ευθυνών) κάποιο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ δώρο... Όρμα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manoz Τελικά αντίγραφο της αίτησής σου (λέμε τώρα...) στην ΤΕΛΛΑΣ πήρες; Με ή χωρίς την υπογραφή σου; Μου εκτύπωσε, σήμερα, από τον Η/Υ του καταστήματος ένα αντίγραφο της αίτησης. Χωρίς υπογραφή φυσικά. Το πρωτότυπο έχει σταλεί στην ΤΕΛΛΑΣ μαζί με το Φ/Α της ταυτότητας. Το αντίγραφο που συμπληρώθηκε την ημέρα της αίτησης, δεν ξέρω τι το έκανε. Προφανώς το έφαγε. :o Δηλαδή, παρότι η αίτησή σου ήταν ανυπόγραφη, έστειλε την αίτηση, με όλα σου τα στοιχεία στην ΤΕΛΛΑΣ για ενεργοποίηση :!: :lol: :lol: Ακόμα δεν κατάλαβες το πιο σοβαρό? :p Η κοπελιά υπέγραψε αντί εμένα. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ το λένε στο χωριό μου. ;) Καθαρή παραβίαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα χωρίς τη συγκατάθεσή σου... Γιατί υπάρχει παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ΜΕ συγκατάθεση? Just joking :) Και μόνο για την ψυχική σου ταλαιπωρία.... Δεν είναι καθόλου ψυχική ταλαιπωρία. Αυτή θα ταλαιπωρηθεί ψυχικά :whistle: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ "ΤΕΛΛΑΣ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".........για να ρωτήσω κάτι βασικό ???? :o Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Το πρωτότυπο έχει σταλεί στην ΤΕΛΛΑΣ μαζί με το Φ/Α της ταυτότητας. Το αντίγραφο που συμπληρώθηκε την ημέρα της αίτησης, δεν ξέρω τι το έκανε. Προφανώς το έφαγε. :o Για ζήτησε αντίγραφο της αίτησής σου από την ΤΕΛΛΑΣ για να δεις και την "υπογραφή" σου. Είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν. Αρχικό Μήνυμα από τον supernet ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ το λένε στο χωριό μου. ;) Και τιμωρείται με βαριές ποινές... :mad: Πότε έγινε το περιστατικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts