T-mobile Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (24 Αύγ. 2004 , 07:30) oi etairies wthoun ta kartokinita para ta symvolaia isws gia na ta pairnoun siga siga xwris na to katalavainei o kathe xristis. Έτσι είναι! Οι εταιρείες έχουν τα μέγιστα οφέλη από τα καρτοκινητά μιας και οι χρεώσεις είναι υπέρογκες σε σχέση με την χρήση/ενοικίαση του δικτύου τους. Ένα λεπτό ομιλίας με καρτοκινητό ισοδυναμεί με 3-5 λεπτά στους συνδρομιτές! Όσο για τα μηνύματα αυτά δεν επιβαρύνουν το δίκτυο και πολύ γιατι σε περίπτωση υπερφόρτωσης, άντε να πάει λίγο αργότερα Οι προσφορές των μηνυμάτων αυτών είναι ακριβώς για να ωθήσουν τα καρτοκινητά για μακροπρόθεσμα οφέλη. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Τα κινητά Μία νέα προσπάθεια της αμερικανικής κυβέρνησης με στόχο τον εύκολο και άμεσο εντοπισμό της τοποθεσίας όσων πραγματοποιούν επείγουσες κλήσεις προς την άμεση δράση, από τα κινητά τους τηλέφωνα, σημαίνει ότι, έως την ερχόμενη χρονιά, τα κινητά τηλέφωνα που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα διαθέτουν πολύ προηγμένη ασύρματη τεχνολογία εντοπισμού. Σύμφωνα με άλλα σχέδια, όταν όσοι διαθέτουν κινητά τηλέφωνα πλησιάζουν κάποιο κατάστημα από την αλυσίδα των φαστφουντάδικων Μc Donald's, τα κινητά τηλέφωνά τους θα χτυπούν, ειδοποιώντας τους για τα μενού που μπορούν να επιλέξουν, ενώ μία εταιρεία που εδρεύει στη Φλόριντα θέλει να προμηθεύσει τους γονείς με ρολόγια χειρός που διαθέτουν ασύρματα λουράκια, ώστε να μπορούν οι γονείς ανά πάσα στιγμή να ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά τους. Γεγονός είναι ότι αυτή η GΡS (Global Ρositioning System) τεχνολογία εντοπισμού ήταν διαθέσιμη εδώ και αρκετό καιρό στους κατασκευαστές αεροπλάνων, πλοίων και αυτοκινήτων, αλλά είναι τους τελευταίους μήνες που πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να κατασκευάζουν τα λεγόμενα GΡS μικροτσιπάκια, τα οποία μπορούν να ενσωματωθύν μέσα σε διάφορες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας. Αυτή η νέα τεχνολογία χρησιμοποιεί δορυφορικά σήματα για να ανιχνεύσει και να εντοπίσει τις γεωγραφικές συντεταγμένες που φανερώνουν το πού ακριβώς βρίσκεται ο άνθρωπος που φέρει τη συσκευή αυτή στην οποία έχει ενσωματωθεί το μικροτσίπ εντοπισμού. Διάφορες βελτιώσεις που έχουν γίνει σε αυτήν τη νέα τεχνολογία έχουν προκύψει κυρίως από τις έρευνες που έχουν κάνει διάφορες νέες εταιρείες, οι οποίες έχουν ιδρυθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και την Ευρώπη και από διάφορες κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως είναι η Ιnternational Βusiness Corporation. «Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τον γεωγραφικό εντοπισμό ανθρώπων και αντικειμένων είναι φυσική προέκταση της e-business (δηλαδή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει αναπτυχθεί στο Διαδίκτυο)», λέει ο Μάικλ Μάγιερ, μάνατζερ της ΙΒΜ, ειδικός για τον τομέα που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη ασύρματων τεχνολογιών εντοπισμού. Αλλά, ενώ μπορεί να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες οι προοπτικές εμπορικής εκμετάλλευσης αυτής της νέας τεχνολογίας και ενώ μπορεί να προσφέρει αναμφισβήτητη κοινωνική υπηρεσία η ενσωμάτωση αυτής της νέας τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα για τη διευκόλυνση όσων καλούν την ?μεση Δράση, είναι εξίσου σίγουρο ότι με αυτή την τεχνολογία μπορεί ακόμα ευκολότερα να παραβιαστεί η ιδιωτική ζωή των πολιτών. Ανοίγει η πόρτα στην αυθαιρεσία «Όταν επιτρέπουμε να πολλαπλασιαστούν οι διάφορες υπηρεσίες εντοπισμού ανθρώπων, ανοίγουμε διάπλατα τις πύλες σε ένα νέο κόσμο γεμάτο από παραβιάσεις των ατομικών μας δικαιωμάτων και της ιδιωτικής μας σφαίρας», κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Τζέιμς Ντέμπσι, διευθύνων σύμβουλος του Αμερικανικού Κέντρου για την Δημοκρατία και την Τεχνολογία, το οποίο εδρεύει στην Ουάσιγκτον. Και ο κ. Ντέμπσι συνεχίζει: «Τι θα γίνει εάν, παραδείγματος χάριν, η εταιρεία που σας έχει κάνει ασφάλεια ζωής ανακαλύψει ότι σας αρέσει η ορειβασία, ή σας αρέσει να κάνετε βόλτες, πολύ αργά το βράδυ, σε κακόφημες συνοικίες; Και τι θα γίνει εάν, μέσω αυτών των νέων τεχνολογικών μέσων, ο εργοδότης σας ανακαλύψει ότι κάνετε θεραπεία για τη νόσο του ΑΙDS σε μία κλινική της περιοχής;». Και καταλήγει: «Η δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού των ανθρώπων ανά πάσα στιγμή ανοίγει την πόρτα στην αυθαιρεσία». ΤΑ ΝΕΑ , 06-03-2001 , Σελ.: N51 Κωδικός άρθρου: A16985N511 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 ωραια ολα αυτα αλλα που κολανε στους διαξιφισμους ? .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Τ-mobile πόσο σε χρεώνει το δίκτυο σου για ένα λεπτό ομιλίας..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Σχεδόν 11 Ευρολεπτά (+ΦΠΑ) με ΤΙΜ 600 μειωμένο. Μηνύματα δεν στέλνω πάνω από 10-15 το μήνα, μόνο όταν είναι απόλυτα απαραίτητο και δεν μπορώ να μιλήσω, ή για να ανακοινώσω κάτι, ποτέ δεν στέλνω μήνυματα και να περιμένω απάντηση. Περιτό να αναφέρω οτι από σταθερό ποτέ μα ποτέ δεν πέρνω σε κινητό, οπότε έχω ελαφρώσει τον λογαριασμό από εκει κατά ΠΟΛΥ... Παλαιά που συνήθιζα να επικοινωνω με μυνήματα πλήρωνα σχεδόν όσα πληρώνω τώρα για 10 ώρες ομιλίας. Όπως η φίλη που ανέφερα παραπάνω που "το ελεγχει" και βάζει μόνο μια κάρτα των 9 Ευρώ κάθε 3 μέρες (90 το μήνα) για να στέλνει μηνύματα. Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι με σύνδεση μειώνεις τα μηνύματα, κόβεις τις κλήσεις κινητών από σταθερό και μιλάς ποιο φθηνά, οπότε στο σύνολο σου έρχεται πολύ φθηνότερα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Μηπως πρεπει να το κανουνε αρθρο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Ante kai gw mesa me 4 pc pou douleyoun astamathta. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Kαλως τον jiannisk :D Πανω στη καλητερη φαση ηρθαν τα 4 pc σου!Η ομαδα ακομα διακοπες ειναι(τεμπελιδες,εεε τεμπελιδες...!) κ δεν αποδιδει τα μεγιστα... Παρ ολα αυτα εχουμε την 29η θεση πλεον κ η 28η ειναι πολυ πολυ κοντα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Yparxei kapoio problima apo oti blepw. Den ginetai na kanw install se 4 diaforetika pc me to idio nick? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Ta 3 pc anhkoun sto idio workgroup kai to ena se allo. Omws ta 3 pc bgazoun ena error oti to programma trexei kai allou kai zhtaei na to kaneis prwta kill gia na treksei kai allou. Ti lathos yparxei? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 νομίζω ότι εχουμε ανεβάσει κάποια σχετικά άρθρα στο myphone. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το θέμα δεν έχει σχέση με διαξιφισμούς και μεταφέρεται στους Τεχνολογικούς προβληματισμούς. :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Νοκια γιατί είναι η πιο αξιόπιστη και γιατί έχει series 60 κινητά! :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 2 pleon nokia (6230,6510) To 8910i prosfata dothike. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Κανεις διαφορετικες εγκαταστασεις ή προσπαθεις να κανεις ολα τα pc να δουλεψουν απο ενα "Server" του FAD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Παλαιότερα φανατικό Νοκιάκιας χωρίς λόγο κ αιτία. Το επόμενο κινητό,μόνο Νόκια δε θά ναι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 exei ginei diaforetikh engatastash se kathe pc. Problima exw mono sta 3 pc pou einai sto idio workgroup kai eina se aneksartito diktio apo to 4o pc.Moirazontai thn idia grammh gia to internet. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Me 3 nokia 6610,5140,5100(ths etaireias) Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Xμμμ...δυσκολα μου βαζεις..! Μηπως το THINK τρεχει ηδη κ εσυ προσπαθεις να το ξανατρεξεις? Πατα Alt+Ctrl+Del κ δες αν τρεχει το ΤΗΙΝΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
44foufa Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 nokia giati einai i moni etairia pou asholeite polli kairo me tin tilefonia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Έχετε ακούσει πρόσφατα για κέντρα μηνυμάτων που μπορείς να στέλνεις δωρεάν SMS μέσω του κινητού κι όχι μέσω Internet; Πριν 4-5 χρόνια κυκλοφορούσαν κάτι αριθμοί που μπορούσες να στέλνεις sms όπου ήθελες χωρίς να χρεώνεσαι. Πριν λίγο καιρό είχα δημοσιεύσει μια αγγελία για να πουλήσω το παλιό μου κινητό. Μου ηρθε ένα μήνυμα που έλεγε ότι ανταλλάσει το κινητό μου με έναν κωδικό για να στέλνω δωρεάν sms για πάντα. Του είπα ότι μπορώ να βρω κι εγώ κωδικό και τον ρώτησα από που τον βρήκε και ότι αυτά τα νούμερα δεν διαρκούν πολύ γιατί τα βρίσκουν οι εταιρίες και τα μπλοκάρουν. Μου απάντησε ότι δεν θα βρω όσο και να ψάξω νούμερο για δωρεάν sms και ότι το νούμερο δεν το έβαλε η εταιρία αλλά ένας χάκερ. Μετά από λίγο καιρό βρήκα το κέντρο μηνυμάτων από το οποίο μου έστελνε τα sms και του είπα ότι το βρήκα. Ο τύπος αμέσως μου απάντησε ότι για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το νούμερο πρέπει να κάνει κάποια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί (και καλά) αλλά ότι αυτό το νούμερο δεν έχει πολύ ζωή ακόμα και ότι έχουν πολλούς κωδικούς που θα διαρκέσουν χρόνια. Αυτό, αφού μου είχε πει ότι στέλνει από αυτό το νούμερο δωρεάν μηνύματα. Επίσης μου είπε ότι έχει και κωδικό ομιλίας που μπορεί να μιλάει δωρεάν και ότι δεν ξέρω με ποιον μιλάω. Επίσης μου είπε ότι ξέρει ότι βλέπω με τι κωδικό παίρνω τα μηνύματά του. Ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτές τις περιπτώσεις; Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτούς που πουλάνε κωδικούς για δωρεάν sms; ΥΓ: Προς moderators Μη μου πείτε να ψάξω γιατί το έκανα ήδη και η αναζήτηση δεν δέχεται κάτω από 4 χαρακτήρες λέξη. Οπότε είναι άχρηστη σε αυτή την περίπτωση γιατί γράφω "free sms". Φτιάξτε την αναζήτηση και μετά βάλτε την απαίτηση "ψάξτε πρώτα με την αναζήτηση και μετά δημοσιεύστε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Ok. Trexei kanonika. Den katalaba ti eixe alla apo oti fainete douleyei. Eyxaristw pantws Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Aντε κ καλους ποντους :D (και προβλεπω αρκετους με 4 pc! ;) ) Ανακοινωση! Πηραμε κ την 28η θεση κ παμε πολυ δυνατα αυτη τη βδομαδα απο οτι φαινετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αναμενω και εγω απαντησεις γιατι ειναι κατι πραγματικα πολυ ενδιαφερον. Οντως, ισχυει οτι παλιοτερα υπηρχαν αρκετα, ειχε τυχει να ειμαι μαρτυρας στην ανακαλυψη ενος, αλλα δε διηρκησε για πανω απο 10 sms. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ο καθένας χρησιμοποιεί το κινητό διαφορετικά. Γι' αυτό υπάρχουν και τόσα πακέτα με "δωρεάν" χρόνο ομιλίας ή χωρίς πάγια (καρτοκινητή). Όσοι έχουν Smartphone δεν σημαίνει ότι μιλάνε και πολύ. Σημαίνει ότι ασχολούνται με το κινητό πολύ, αλλά όχι ότι μιλάνε. Μπορεί να στέλνουν SMS (όχι 1000 την ημέρα), να βγάζουν φωτό, να ακούν MP3, να βλέπουν video-clip, να στέλνουν e-mail (δεν χρειάζεται GPRS για αυτό), να παίζουν τα αγαπημένα τους games κτλ. Έτσι δε μου φαίνεται παράλογο Smartphone και κάρτα, ειδικά στους μαθητές/σπουδαστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnm Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 NEC Γιατί είναι εμφανίσημο χωρίς να είναι υπερβολικο, έχει ο,τι πραγματικά χρειάζομαι από ένα τηλέφωνο αυτή τη στιγμή και μου ήρθε σε πάρα πολύ καλή τιμή. Οφείλω όμως να μνημονεύσω εδώ και την παλιά μεγάλη αγαπημένη Philips που πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Παράθεση http://www.mjhellas.gr/mjhellas1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts