hackfree Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia7650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από eLeKtriK EyE Δεξί κλικ στο αρχείο, αποστολή μέσω IRDA. Ok! To brhka to kolpo! Den eixa egkatasthsei to pio basiko! Esthla apo pc sto kinhto,alla apo kinhto se pc de mporesa! Elege syndesh mesw ir to kinhto alla de ginotan tipota! Mhpws thelei neous drivers? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Οχι απαραιτητα. Μπορει να μην χρειαζεται νεους drivers αλλα να φταιει το οτι εσυ δεν εχεις δωσει εγκυρη θεση για να πηγαινουν τα σταλθεντα στοιχεια! πχ στην επιφανεια εργασιας! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Ξέρω απλά ότι προς το παρόν και για το προσεχές μέλλον δεν πρόκειται να βγει κινητό της με βόνταφον λάιβ :) Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Ta Siemens ποτε δεν θα γίνουν λάιβ για τον απλούστατο λόγο ότι το πισι τα βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο και έτσι η ανταλλαγή δεδεμένων είναι βούτυρο στο ψωμί του κατόχου... Γνωστό. ;) :p Κάτι φυσικά που για ευνόητους λόγους ΔΕΝ το θέλει η βάντα... :rolleyes: Αν η ζημενς τώρα επιλέξει να βγάλει κάποιο κινητό με αντίστοιχες προδιαγραφές όλα γίνονται. Εκτίμηση μου όμως είναι ότι δεν θα βγάλει... :happy: Θα δούμε... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daydreamer Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Πες τα φίλε μου :D Τα πιο "ανοιχτά" κινητά είναι ως γνωστό τα siemens. Αυτό που συνεχίζω να μη κατανοώ είναι όχι γιατί κάποιος αγοράζει "λάιβ" συσκευή μιας και η επιδότηση είναι γλυκιά τελικά, αλλά πως είναι δυνατόν κάποιος να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του μενού τη στιγμή που μπορεί να κατεβάσει τα πάντα δωρεάν μέσω διαδικτύου :worry: Παράθεση I would be crying tears of laughter If I could see me smile again I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my eyes, but all I see is my blindness I still reach for the stars, but all I touch is my horizon I still believe my ears, but all I hear is lasting silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Ti να σας πώ.Πολλά και διαφορα.Το siemens s25 kai to samsung a100 ήταν από τα αγαπημένα μου.Επίσης το 8210 μου άρεσε, αλλά και το πλέον εκπληκτικό 6310ι.Αυτά ατα έχω ακ΄μη καιο κάπου κάπου τα χρησιμοποιώ λιγουλάκι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Daydreamer (12 Μάρ. 2004 , 20:56) Πες τα φίλε μου :D Τα πιο "ανοιχτά" κινητά είναι ως γνωστό τα siemens. Αυτό που συνεχίζω να μη κατανοώ είναι όχι γιατί κάποιος αγοράζει "λάιβ" συσκευή μιας και η επιδότηση είναι γλυκιά τελικά, αλλά πως είναι δυνατόν κάποιος να χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του μενού τη στιγμή που μπορεί να κατεβάσει τα πάντα δωρεάν μέσω διαδικτύου :worry: Aπλό. Δεν έχουν υπολογιστή/διάθεση να ασχοληθούν... :rolleyes: Στο λάιβ τα βρίσκουν όλα έτοιμα απλά και βολικά... Μερικοί μάλιστα λένε "Δε βαριέσαι που να δίνω τώρα 1000 ευρώ να πάρω κομπιούτερ και να κάτσω να ψάξω και να μάθω να το δουλέυω, Ωχ αδερφέεεεε! Ας πάρω το λάιβ και θα κατεβάζω τα σουξε με "μόνο" 2 ευρώ...." Σε αυτούς ποντάρει η Βόντα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 all time classic ..... αν βαλεις και οτι σχετιστηκε με τους τελευταιους μηνες της θητειας μου :D http://www.brichus.com/6110.jpg Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Nokia 6110 απίστευτο. Siemens S-45 το ίδιο! Επίσης το μπαμπουράκι το Τ20s το οποίο έχει την καλύτερη μπαταρία από όσα κινητά είχα μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Ένα από τα τέλια που έχουν τα SE είναι τα MMS. Εγώ με Τ310 που δεν είναι και κανένα υπερκινητό, το μόνο όριο που έχω βρει είναι από το δίκτυο. Έχω στείλει 105ΚΒ με Cosmote και 140KB με Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (12 Μάρ. 2004 , 14:04) Ta Siemens ποτε δεν θα γίνουν λάιβ για τον απλούστατο λόγο ότι το πισι τα βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο και έτσι η ανταλλαγή δεδεμένων είναι βούτυρο στο ψωμί του κατόχου... Γνωστό. ;) :p Κάτι φυσικά που για ευνόητους λόγους ΔΕΝ το θέλει η βάντα... :rolleyes: Αν η ζημενς τώρα επιλέξει να βγάλει κάποιο κινητό με αντίστοιχες προδιαγραφές όλα γίνονται. Εκτίμηση μου όμως είναι ότι δεν θα βγάλει... :happy: Θα δούμε... :whistle: Let me think... T610 Z600. Live κινητα χωρις κλειδωματα. Gossip: Το πρωτο Live κινητο της ΝΟΚΙΑ θα ηταν το 3650. Αλλα η Nokia ζητησε να μπει και το 7650 για να αυξησει τις πωλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (13 Μάρ. 2004 , 12:48) Let me think... T610 Z600. Live κινητα χωρις κλειδωματα. Gossip: Το πρωτο Live κινητο της ΝΟΚΙΑ θα ηταν το 3650. Αλλα η Nokia ζητησε να μπει και το 7650 για να αυξησει τις πωλησεις. Let me think... T610, Z600. κινητά της Sony Ericsson. GX10, GX20, GX30... Kινητά της Sharp. (Και πάει λέγοντας) Yπάρχει μια μικρή... χαωτική διαφορά ως προς την πολιτική που ακολουθεί η κάθε εταιρεία... Και το πόσο κρέμεται από τις παραγγελίες της Βόντα. :rolleyes: Ότι όσο περνάει ο καιρός τα κλειδώματα θα λιγοστεύουν είναι γεγονός. Δεν μπορεί να γίνει και αλιως. Προβλέπω δε ότι θα έρθει μέρα που η Βόντα θα προωθεί ξεκλείδωτα κινητά και θα προπαγανδίζει την δυνατότητά τους να μοιράζονται δεδομένα... :* Και φυσικά θα υπάρξουν και πάλι κορόιδα ή άσχετοι... ;) :whistle: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Βόνατφον Λάιβ;;;; ΟΥυυυυυσττ!!! ποντίκι, ποντίκι, ποντίκι, ουυυυστ 666, ουυυυστ 666, ουυυυστ 666, αντίχριστοι, αντίχριστοι, αντίχριστοι, αντίχριστοι, ουυυυυστ! :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 wraia milame gia to vodafone live! proswpiki mou apopsi:tha mporouse na leipei!!! dn mporw omws na katalabw me poia kritiria auti i terastia (!) etairia me to onoma vodafone pairnei ena kinito kai to kanei vodafone Live! ti prepei na exei to kinito auto diladi? mporei kapoios na mou apantisei? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (13 Μάρ. 2004 , 19:16) wraia milame gia to vodafone live! proswpiki mou apopsi:tha mporouse na leipei!!! dn mporw omws na katalabw me poia kritiria auti i terastia (!) etairia me to onoma vodafone pairnei ena kinito kai to kanei vodafone Live! ti prepei na exei to kinito auto diladi? mporei kapoios na mou apantisei? Το θεμα ειναι τι δινει ο κατασκευαστης για να του επιτρεψει να ειναι vodafone live το κινητο. ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι "βανδαλισμοι" ... Ειναι μεγαλο μειον για την μεταπωληση του τηλεφωνου...δεν τα παιρνει κανεις! :worry: Τυχαιο ειναι..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 http://www.howardforums.com/attachment.php?s=&postid=2200659 .Οριστε και ενα μη-Vodafone Live,Sharp GX-20.Πως σας φαινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 OXI STH VODAFONE KAI STA KINHTA TOY VODAFONE LIVE,OXI STIS RY8MISEIS VODAFONE :p OXI STA LOGOTYPA VODAFONE :p DE 8ELOUME NA EXOUME AIWNIA VODAFONE,DE 8ELW NA EIMAI AIWNIA PELATHS THS PAGKOSMIAS VODAFONE,8ELW NA EIMAI ELEY8EROS KAI WRAIOS :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (16 Μάρ. 2004 , 01:18) OXI STH VODAFONE KAI STA KINHTA TOY VODAFONE LIVE,OXI STIS RY8MISEIS VODAFONE :p OXI STA LOGOTYPA VODAFONE :p DE 8ELOUME NA EXOUME AIWNIA VODAFONE,DE 8ELW NA EIMAI AIWNIA PELATHS THS PAGKOSMIAS VODAFONE,8ELW NA EIMAI ELEY8EROS KAI WRAIOS :whistle: Η ΤΙΜ είναι μια μικρή τοπική εταιρειούλα, ε; :p :rolleyes: Μην μεταφέρεις εδώ την κόντρα πλζ :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (16 Μάρ. 2004 , 01:47) Η ΤΙΜ είναι μια μικρή τοπική εταιρειούλα, ε; :p :rolleyes: Μην μεταφέρεις εδώ την κόντρα πλζ :o To 8ema tou thread milaei gia syskeyes vodafone live kai twra mou les oti h TIM einai etaireioula bebaia gia plaka to les alla de stekoun,h TIM eksallou de bgazei syskeyes dikes tis opws h voda,den se desmeyei opws h voda :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SeCtoR (16 Μάρ. 2004 , 02:15) To 8ema tou thread milaei gia syskeyes vodafone live kai twra mou les oti h TIM einai etaireioula bebaia gia plaka to les alla de stekoun,h TIM eksallou de bgazei syskeyes dikes tis opws h voda,den se desmeyei opws h voda :whistle: Δεν βγαζει ΤΙΜ customized συσκευες γιατι δεν θελει ή γιατι δεν μπορει. Σιγα μην ασχοληθει κατασκευαστης με μικρες εταιρειες. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 :whistle: :whistle: :whistle: ... και για να επιστρέψουμε στο θέμα δεν γουστάρω τα κινητά Vodafone Live όχι γιατί τα βγάζει η Vodafone αλλά απλά επειδή δεν γουστάρω την φιλοσοφία λειτουργίας τους. :whistle: Θα προτιμούσα η βόντα να είχε επενδύσει τα χρήματά της σε πιο χρήσιμα για τον συνδρομητή πράγματα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Oπως..? Γιατι τοσο μεγαλο ειναι το κοστος για να μετατρεψει VL τα κινητα..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Δεν θέλω να αποχωριστώ το 5130 εγώ. βρίσκεται στο ντουλάπι χωρίς μπαταρία :o :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 τι να πρωτοθυμηθώ..?? το άπαιχτο για την εποχή του s35 με την μια εβδομάδα αναμονή και το καταπληκτικό σήμα...ή το πανένορφο και πληρέστατο (μπλε ) s45 με τον υπέροχο σχεδιασμό και την πληθώρα λειτουργιών.?? :o ακόμα και το s55 ευχάριστες αναμνήσεις μου άφησε με το ατελείωτο bluejacking και τα business χαρακτηριστικά..:o προσωπικά ένα θα μείνει πάντα στην καρδιά μου και όπου το δω θα το θαυμάσω...S45 RULES...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts