Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντος εγώ πηστεύω πως με τίποτα δεν θα φτάσουν την ποιότητα των κανονικών ψηφιακών μηχανών. Και αυτό όχι γιατί δεν μπορούν, με την τεχνολογία που έχουμε φτάσει είναι αρκαιτ'α εφικτό, αλλά από σημφέρων. Ο βασικός τους σκοπός είναι το κέρδοςε άρα πρέπει να μας κάνουν να αγοράζουμε συνέχεια. Οπότε οι ετερίες που φτιάχνουν και τα δύο θέλουν να πουλάνε και τα δύο. Πηστεύω να καταλαβαίνετε τι ενοώ.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον elteo

 

Mπραβο σου που το εψαξες και το ψαχνεις ακομα! :cool:

Ενημερωσε μας οποτε εχεις νεωτερα... :worry:

 

 

Ι will ;)

 

Αυτό το καιρό μιλάω με δικηγόρο. Και περιμένω τα χαρτιά από την Τελλάς.

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Ki egw simfwnw parapanw me ta paidia!Katse na er8ei prwta sth xwra mas,na dokimastei,na doume xrewseis kai meta vlepoume!Den kserw alla emena to pragma mou vrwmaei,opws kai me ta MMS!

129026.png?1640591734

Link to comment
Share on other sites

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

 

Αρχικό μήνυμα από τον/την manos the greek

Θα δουμε ενα samsung παντα πρωτοπορος θα βγαλει ενα κινητο με 1,5 megapixel στο τελος του 2003!!

 

Para poly xlwmo mou fainetai!Edw me to p400 pou legan oti tha vgei aprilio,twra vgainei.Se poio samsung anafairesai?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα προσοπικά που δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα πλεονεκτίματα των 3g πρως το παρόν, νομίζω πως αν χριάζετε αξίζει ένα ακριβό κινητό 2,5g. Και μέχρι να φτινίνουν....
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών
Link to comment
Share on other sites

i samsung oudepote exei anakoinosei kinito me 1,5Mpix

anafores lene oti to i505 exei 1Mpix kamera kai afto einai san anavathmisi tou i500.

to i500 tha vgei kapou noemvri-dekemvri kai to 505 ipologizetai gia meta ton martio kai pali xoris na epiveveonontai oi fimes...

ola afta oxi ellada... alla evropi :p

 

perissotera sta antistoixa topic tou samsung forum.

Link to comment
Share on other sites

ego ti na po pou eimai me cable kai plirono 25 evro to mina...an katevazeis esi 2 GB tin imera ego katevazo hmmm....

giro stis 40 tainies ti mera:)))) Transfer rate 8.5 MB/sec dld mesos oros 2.5 min tin tainia :D kai ola afta dioti 2 megales eteries einai aftes pou kratoun ta inia sto internet edo sti xora afti...oi eteries aftes pou dinoun net kai sta netcafe frodisan prin 5 xronia na enosoun ola ta netcafe tis polis (sigekrimena Plovdiv) se ena megalo LAN me apotelesma

1)Multiplayer me dedicated servers (thimamai akoma ta ksenixtia sto counterstrike me 60 atoma na plakonomaste)

2)Grigoro...poli grigoro net ;) :eek: tragoudakia filmakia istories kako gia MAX 30 min

3)kai edo erxetai the best part ever...10 servers enomenoi me 10terrabyte xoro pou paizei to rolo tou local city FTP kai ekei apothikevontai TA PANTA! Apo tainies (eida to matrix 2 1 mina prin to cinema Ellada) kai taxitita 100.0 Mbps....kai afto se xari tou optical line metaksi netcafe kai provider kai ola ta netcafe se ena lan....xexexexe!!

Tremo stin idea otan telioso se ena xrono kai den tha exo afto to lux:(( :'( :X-X: anywayz...

 

tha kano ena analitiko thema gia afto dioti mporei na min exoun psomi na fane oi voulgaroi alla se thema internet einai polla eti fotos mprosta apo emas...edo den exo dei pouthena DSL kai afto giati den exei noima! Ego traviksa ena kalodio mikous 660 metron (ksero giati ego piga kai to agorasa) + 1 switch kai vouala! Internetaki spiti,lan games oti prepei...to xeimona na anaveis to tzaki sou,na tin arazeis me ti mpira kai ta kopsidia sto monitor mprosta me to slipaki kai ti fanela :D :up: :p ade ta mele

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον nka

 

Internetaki spiti,lan games oti prepei...to xeimona na anaveis to tzaki sou,na tin arazeis me ti mpira kai ta kopsidia sto monitor mprosta me to slipaki kai ti fanela :D :up: :p ade ta mele

 

Κι όλα αυτά στη Βουλγαρία, έτσι? :eek: :whistle:

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

Καλά ρε συ Supernet, όταν πήγες να υπογράψεις δεν ένιωσες ένα περίεργο μηρμύγκιασμα στο χέρι σου;;; :D :D :D
Link to comment
Share on other sites

και εγώ ένα απ'τα ίδια.

 

Πάρε το καλό σου κινητό, για τώρα, κράτησε το κανένα χρόνο και μετά αν δεις το 3G να σε εντυπωσιάζει, πάρε μια νέα συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Για κάντα λίγο πιο λιανά φίλε nka, γιατί μπερδεύτηκα τόσο που δε μπορώ ούτε να ζηλέψω.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Mεγάλος Aδελφός στα κινητά

 

Nέα υπηρεσία των δικτύων τηλεφωνίας επιτρέπει την κατασκοπεία όσων έχουν συσκευές

 

Οι εργοδότες μπορούν πλέον να ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται οι υπάλληλοί τους όταν τους στέλνουν για δουλειές εκτός γραφείου. H ίδια τεχνολογία που προκαλεί ανησυχίες για παρακολουθήσεις σε στυλ Μεγάλου Αδελφού επιτρέπει επίσης στους γονείς να ξέρουν πού ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά τους όταν βγαίνουν έξω.

 

Σύμφωνα με τους Sunday Times του Λονδίνου, τουλάχιστον έξι εταιρείες στη Βρετανία προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία παρακολούθησης, μερικές με μόλις 5 στερλίνες (7,5 ευρώ) τον μήνα. Το επίμαχο ζήτημα είναι ότι η υπηρεσία βασίζεται σε πληροφορίες τις οποίες πωλούν στις εταιρείες αυτές τα μεγαλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Οι εν λόγω εταιρείες και τα δίκτυα καταρτίζουν τώρα έναν κώδικα δεοντολογίας και υπογραμμίζουν πως είναι δυνατόν να παρακολουθούνται μόνον όσοι δίνουν τη συγκατάθεσή τους. Πολλοί εκφράζουν πάντως τον φόβο πως τίποτε δεν θα μπορέσει να εμποδίσει την κατάχρηση της τεχνολογίας αυτής· και πως το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να καλλιεργηθεί στον κόσμο μια κουλτούρα κατασκοπείας.

 

Αυτή η υπηρεσία παρακολούθησης βασίζεται στα δίκτυα των αναμεταδοτών τής κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι δέχονται και διαβιβάζουν σήματα στα κινητά που βρίσκονται κοντά τους. Μπορούν να προσδιορίσουν τη θέση του τηλεφώνου – συνεπώς και του ιδιοκτήτη του – μέσα σε ακτίνα 50 μέτρων στις πόλεις και 2 χιλιομέτρων στην ύπαιθρο, όπου το δίκτυο των αναμεταδοτών δεν είναι τόσο πυκνό. Για να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, ο εργοδότης ή ο γονιός πρέπει να καταχωρίσει σε μια ιστοσελίδα στο Ίντερνετ τα στοιχεία του και τον αριθμό του κινητού που θέλει να παρακολουθεί. Στη συνέχεια στέλνεται στον κάτοχο του κινητού ένα γραπτό μήνυμα, με το οποίο ζητείται η άδεια για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του. Όσον αφορά εργαζομένους που χρησιμοποιούν κινητά της εταιρείας, η διαδικασία αυτή έχει απλώς τυπικό χαρακτήρα.

 

Με ειδική άδεια

 

Μόλις δοθεί η άδεια, ο συνδρομητής της υπηρεσίας μπορεί να εντοπίσει ανά πάσα στιγμή το κινητό που έχει καταχωρίσει, εφόσον βέβαια αυτό βρίσκεται σε λειτουργία. Και ο κάτοχος του κινητού δεν έχει ιδέα ότι ελέγχεται. Για παράδειγμα, ένας «ανησυχών» γονιός μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα της εταιρείας που παρέχει την υπηρεσία και να βρει σε ποια ακριβώς οδό βρίσκεται τη συγκεκριμένη στιγμή το παιδί του. H τεχνολογία μπορεί επίσης να προσαρμοστεί για να ειδοποιεί τον συνδρομητή της υπηρεσίας όταν ο χρήστης του κινητού μετακινείται από μια προσδιορισμένη εκ των προτέρων περιοχή σε άλλη.

 

Εντούτοις, η παρακολούθηση συζύγου χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν θα είναι τόσο εύκολη. Μια πονηρή σύζυγος θα μπορούσε ενδεχομένως να γράψει το κινητό του συζύγου στην υπηρεσία παρακολούθησης πίσω από την πλάτη του, αλλά σύντομα θα αποκαλυπτόταν, αφού μηνύματα SMS που προειδοποιούν τον χρήστη ότι το τηλέφωνό του έχει καταχωριστεί για παρακολούθηση στέλνονται ανά τακτικά διαστήματα.

 

Ωστόσο, ο Μαρκ Λίτλγουντ, διευθυντής εκστρατειών της οργάνωσης για τα δικαιώματα του πολίτη «Liberty», τονίζει: «Και μόνον η ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας θα ενθαρρύνει μια κουλτούρα κατασκοπείας. Και αν η γυναίκα μου με ρωτήσει αν έχω πρόβλημα να καταχωρίσει το τηλέφωνό μου γι' αυτού του είδους την παρακολούθηση, εγώ τι θα πρέπει να απαντήσω;»

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ, φύλλο Τρίτης 21/10/2003

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

 

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Link to comment
Share on other sites

Ειμαι κατα της παρακολουθησης.Ελεος πια.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς θέλουμε δεν θέλουμε τα πράγματα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που δεν είναι δύσκολο να παρακολουθείται κάποιος και τα προσωπικά του δεδομένα να διακινούνται μεταξύ εταιρειών. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα γενετικά δεδομένα να μείνουν κρυφά για πολύ καιρό ακόμα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg

 

Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα)

Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα)

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από ΤρΕΛΛΑΣ. Φαίνεται τώρα συνειδητοποιήσαν το τι έλεγε το φαξ.

 

Ασχετο: Έχουν fax server :!: :wacko: :blink: :!:

 

Moυ λέγαν διάφορα τρελά...........όταν τους είπα ότι τα χαρτιά τα θέλω για να κάνω "μήνυση" και όχι για suveneir.... κάπως σοβαρευτήκαν, και θα τα έχω (ευελπιστώ λόγω ΕΛΤΑ και αργίας) next week.

 

Μετά θα αρχίσει, θαρρώ :whistle: το πιο ενδιαφέρον σκέλος της υπόθεσης.

 

Το ΦΑΞ (Αίτηση και καταγγελία) το έστειλα συγχρόνως με "ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ" προς:

 

ΙΝΚΑ

και Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά, λένε? :p :whistle:

Don't criticize... what you can't understand...!
Link to comment
Share on other sites

οχι

δεν τον αγαπαμε

 

Οταν κατεβάσει τις τιμές του dsl στα επιπεδα του isdn (σε 8 χρόνια δηλαδή) το ξανασυζήταμε...

:X
Link to comment
Share on other sites

Μια ζωή θα μας παρακολουθούν. Αμάν ποιά. :mad: Το μόνο θετικό είναι σε περίπτωση κλοπών φαντάζομαι. :whistle:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86

Το μόνο θετικό είναι σε περίπτωση κλοπών φαντάζομαι. :whistle:

 

Όχι γιατί το πρώτο πράγμα που κάνει ο κλέφτης είναι να πετάξει την SIM...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110
Link to comment
Share on other sites

Προσωπική μου άποψη είναι πως ο μόνος που θα την πληρώσει είναι ο υπάλληλος για πλαστογραφία και όλοι οι άλλοι θα βγουν λάδι.

Όλη Γαλατία βρίσκετε υπό Ρωμαϊκή κατοχή....ΟΛΗ; ΟΧΙ!

Ένα χωριό ανυπόταχτων Γαλατών αντιστέκεται ακόμη και θα αντιστέκεται για πάντα στους εισβολείς......

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...