grkostis Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Mallon arxizw na dikaionomai.Pira auto to email apo ton Germano katastimatarxi. ok, yesterday I received an information from GLS, that they now start to work concerning the stolen camera. I am very ... about that and I will sent the 2nd camera to you, in the next days. That is my own risk, but it is ok, I think. KR Lars Mallon tin lisi tin dinoun kai pali oi Germanoi Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Άντε, καλορίζικη! (όταν με το καλό την πιάσεις στα χέρια σου...) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyk Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Έχω ακούσει για έναν τριψήφιο αριθμό που τοποθετείται σαν πρόθεμα στον αριθμό που θέλουμε να καλέσουμε ώστε να ενεργοποιηθεί η απόκρυψη του αριθμού μας. Μήπως γνωρίζει κανείς τον αριθμό αυτό? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 #31#xxxxxx και εχεις αποκρυψη επισης μεσα απο το μενου της συσκευης σου πρεπει να υπαρχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyk Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αυτό ήθελα, thanks k pali!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Καλοριζικη οταν με το καλο ερθει! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Τελικά ίσως έχουν λερωμένη τη φωλιά τους οι Γερμανοί... ίσως να έβλεπαν τα χειρότερα να έρχονται (ειδικά με το email που του έστειλες, μάλλον θα τους πίεσε περισσότερο) και λένε "καλύτερα να πληρώσουμε 1500Ε, παρά τα μαλλιοκέφαλα μας". Και είμαι σίγουρος ότι οι Γερμανοί θα βελτιώσουν και τους ελέγχους τους. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αν την έχεις ενεργοποιημένη απο την συσκευή, με *31# θα εμφανίζεται (νομίζω). Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Πάντα κατι ακριβό προσφέρει κατι παραπάνω. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Και δεν θα βγει ποτε ακρη πιστευω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Καλώς να την δεχτείς ! :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Ναι, ετσι ειναι. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Δεν υπαρχει σχετικο θεμα κι επειδη με ενδιαφερει το ξεκινω. Εχω το Samsung Sgh-Τ100 το οποιο στην συσκευασια το εχει 2 μπαταριες Li-ion μια 720 mAh και μια 900 mAh. Eγω χρησιμοποιω την 900αρα. Χρησιμοποιησα ομως κ για λιγο και την 720αρα. Τωρα που δεν την χρησιμοποιω τι ειναι καλυτερο για να μην χασει την αποδοση της? Να την εχω φορτισμενη ή αφορτιστη? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αφόρτιστη, αφού ετσι κι αλλίως θα ξεφορτιστει με τον καιρό. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (15 Ιαν. 2004 , 07:06) Διάβασε αυτό το thread ! Τις τελευταίες σελίδες κυρίως! ;) !20 σελίδες... :( Διάβασα κάτι λίγα αλλά... Δηλαδή προτείνετε να πάρω κάποιο συγκεκριμένο να μην έχω προβλήματα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexK Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 HELLO!! POIOS GNORIZEI POS MPOROUME NA EXOUME APOKRYPSI TOU ARITHMOU MAS OTAN STELNOUME MMS H OTAN STELNOUME SMS SE KAPOIO ALLO PROSOPO? OPOIOS TO GNORIZEI PLEASE!!! AS ENIMEROSEI.... Παράθεση Alex K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Έχω ανεβάσει ένα αρχείο word στο topick που λέει για τις φορτίσεις. Διάβασέ το. :) Είναι από το RAM. Αν θυμάμαι καλά που το είχα διαβάσει δεν έχει σημασία αν θα είναι φορτισμένη ή αφόρτιστη. Λέει και λεπτομέρειες για το αν χάνει την φόρτιση νομίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 για να ξεφορτιστει τελειως δε μπορω να φανταστω ποσο καιρο πρεπει να μεινει αφορτιστη!Το Τ68ι μοθ το πηρα δεκεμβριο κ ειχε μηνα παραγωγης το μαρτιο.Οταν το ανοιξα κ εβαλα τη μπαταρια πρωτη φορα ηταν φορτισμενη 50%.Οσο δηλαδη βγηκε απ το εργοστασιο (αιναι γνωστο οτι ειναι μισοφορτισμενες οι μπαταριες της SE απ το εργοστασιο) κ ολα αυτα μετα απο πολλουυυς μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Παιδια βασικα εχω μια απορια.Τα κινητα χωρις flash λενε τιποτα οταν χρησιμοποιουνται νυχτα? :blink: ?To λεω αυτο με την εννοια του αν μπορεις να βαλεις μια (αξιοπρεπη ) φωτο χωρις Flash με αυτα.Ξέρω πως το φως του περιβάλλοντος παίζει ρολο αλλα σε τι βαθμο?Και τελος , το Flash στο κινητο κανει τιποτα η μουφα η δουλεια???? :blink: :blink: Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 nai kanei douleia to flash! an den exeis thelei na exei to kinhto sou night mode alios xaliaa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 pw shmera diabaza to thema me thn kamera prwth fora kai ths 6 selides, trabikses polla toses meres! pikra :/ me to kalo na sou erthei h deyterh kamera kai na mas peis edw oti tin exeis sta xeria sou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Προσεχε μην σου στειλει κανα αλλο μοντελο της Sony μικροτερης αξιας και το παραλαβεις και αντε μετα ξανα να βγαλεις ακρη! Αυτος θα σου πει οτι στην εστειλε...προσεχε να εισαι πονηρος στην παραλαβη...! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Στις μπαταριες των laptop τι ισχυει οταν τις αφαιρουμε κ δουλευουμε μονο με ρευμα? Τι πρεπει να κανουμε ωστε να μην χασει τα mAh της? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AlexK (16 Ιαν. 2004 , 00:19) HELLO!! POIOS GNORIZEI POS MPOROUME NA EXOUME APOKRYPSI TOU ARITHMOU MAS OTAN STELNOUME MMS H OTAN STELNOUME SMS SE KAPOIO ALLO PROSOPO? OPOIOS TO GNORIZEI PLEASE!!! AS ENIMEROSEI.... Κάτι τέτοιο (αλλά μόνο για SMS) έκανε η Cosmote παλιά. Τώρα δεν γίνεται, και γενικά απ' ότι ξέρω, δεν γίνεται πουθενά ούτε για SMS ούτε για MMS... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Μπορω να εχω επιλεκτικη αποκρυψη σε σταθερο Isdn? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts