TN97 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Samsung forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_pap Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Το GPRS όμως το χρησιμοποιεί για πολύ λίγο, όσο κατεβάζει τους χάρτες. Αυτό παίρνει λίγα δευτερόλεπτα που δεν είναι κ τίποτα τρομερό. Μπροστά στα λεφτά που κάνει ένα καινούργιο σύστημα δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxtaris Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 prospathw na syndethw sto internet meso wi-fi apo to qtek 9000. Vriskw to diktyo alla otan anoiksw ton explorer den proxwroun kai den anoigoun oi selides. mporei kapoios na me voithisei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mouxtaris, το σωστό forum για απορίες σχετικά με τα Qtek, θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=66 Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Βρε παιδιά έχω ένα μαγαζί και δυστυχώς δεν πιάνει κανένα δίκτυο,για να βρουν σήμα τα κινητά πρέπει να βρίσκονται έξω από το μαγαζί,με το που βρεθούν εντός χάνεται το σήμα και κλήσεις πραγματοποιούνται με τεράστια δυσκολία,με διακοπές στην ομιλία κλπ κλπ...Φαντάζεστε πόσο άσχημο είναι αυτό και για μένα,αλλά και για τους πελάτες μου.Το ερώτημά μου είναι τι ακριβώς μπορώ να κάνω;Η καύτερα μπορώ να κάνω κάτι;Πού μπορεί να οφείλεται αυτό το γεγονός;Θέλω να πω υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιος εξωτερικός παράγοντας που μπλοκάρει το σήμα,δεδομένου ότι δεν υπάρχει σήμα από καμία εταιρεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Βασικα το σημα αν δεν εχεις οπτικη επαφη με την κεραια φτανει σοτ κινητο σου με ανακλασεις..Οποτε σε υπογειο που λες οτι εισαι δεν μπορεις να πιασεις....Για ακομα κι αλλες πληροφοριες παρε ενα δικτυο τηλεφωνο να σου πουν περιισοτερα:) :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Βασικα το σημα αν δεν εχεις οπτικη επαφη με την κεραια φτανει σοτ κινητο σου με ανακλασεις..Οποτε σε υπογειο που λες οτι εισαι δεν μπορεις να πιασεις....Για ακομα κι αλλες πληροφοριες παρε ενα δικτυο τηλεφωνο να σου πουν περιισοτερα:) :)Σε ισόγειο γράφω ότι είμαι βρε συ...:p Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση.Θα πάρω και τη vodafone όπως λες κι εσύ και βλέπουμε!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 paroamoia provlimata exei h cosmote alla oxi sthn athina !! sthn rodo !! mesa sto spiti mou pou einai monokatoikia ara isogeio dn pianei !! alla oi alles etairies pianoun !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 μήπως βοηθήσουν κάτι ενισχυτες σηματος που κυκλοφορούν για τη περιπτωση σας? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 μήπως βοηθήσουν κάτι ενισχυτες σηματος που κυκλοφορούν για τη περιπτωση σας? Για πες αν μπορείς,γιατί δεν έχω ιδέα....:O Περί τίνος πρόκειται;Eίναι συσκευή που τη βρίσκεις στο εμπόριο δηλαδή;Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 την εχω βρει σε δημοπρασίες στο fleamarket και εκτός αυτού σε sites στο εξωτερικό.(δεν αναφερω μη νομίζουν ότι κάνω και διαφήμιση) Υποτίθεται οτι ενισχυει το σημα . Δε ξερω κατα ποσο λειτουργεί γιατί δε το έχω δοκιμάσει και δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου γιατί σε συμπαθώ πολύ :) πάντως ίσως να κάνει κάτι... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 την εχω βρει σε δημοπρασίες στο fleamarket και εκτός αυτού σε sites στο εξωτερικό.(δεν αναφερω μη νομίζουν ότι κάνω και διαφήμιση) Υποτίθεται οτι ενισχυει το σημα . Δε ξερω κατα ποσο λειτουργεί γιατί δε το έχω δοκιμάσει και δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου γιατί σε συμπαθώ πολύ :) πάντως ίσως να κάνει κάτι...Aχα βρήκα στο google σχετικά links...Είναι πάρα πολύ φθηνό οπότε αξίζει να το δοκιμάσω για την προσωπική μου εξυπηρέτηση τουλάχιστον :) Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!:happy: Επίσης βρήκα αυτό για να ικανοποιήσω αν είναι εφικτό και την δυνατότητα επικοινωνίας των πελατών,αλλά μόλις είδα την τιμούλα,προσγειώθηκα ανώμαλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Το καλο πραμα κοστιζει ακριβα οως φιανεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Πιστευω οτι τα αποτελεσματα της ενδιαφερουσας ερευνας θα μας τα ανκοινωσετε και στην σελιδα μας ωστε να λαβουμε περισσοτερες πληροφοριες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manvol Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Χαιρετώ! Αυτή την περίοδο γράφω μια εργασία για τη σχολή μου. Η εργασία αυτή έχει να κάνει με την τεχνολογία του 4G και τα σχετικά δίκτυα. Εχω βρει κάποιες πληροφορίες αλλά χρειάζομαι περισσότερο υλικό. Οποιοσδήποτε μπορεί να με παραπέμψει σε πηγές για το θέμα αυτό του είμαι ευγνώμων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Για πληροφοριες σχετικα με την εργασια σου κοιταξε εδω http://www.4g.co.uk/ , η εδω http://en.wikipedia.org/wiki/4G Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Poia h diafora metaksy twn dyo aytwn memory stick? Sorry gia thn afelh ayth erwthsh isws, alla proswpika den gnwrizw ti diafores exoun.... Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Πολυ καλη προταση αλλα σε αυτη την χωρα σχεδον ολα τα φορολογουν με 19% και επισης να αναφερουμε οτι στο τελος φανταστειτε να φορολογησουν και την τρελα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanetis_vasilis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 xerei kanis an yparxei programa gia na ginei to n70 tilecontrol??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Go there: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=67749 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Se diafora magazia (online kyriws) vlepoume diafores sim pou einai multi sim, dld 12in1 k alla. Oles autes oi sims einai gsm. Pote 8a bgoun 3g tetoies kartes na mporoume na syndiasoume k polles 3g sims?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Τι γίνετε με την ομόνυμη υπηρεσία υπάρχει, θα υπάρξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Eδω ρε συ δεν εχουν σπασει τα απλα simακια που εχει τωρα Cote και Q... Στα 3G περιμενεις να βγει? Ελπιζω να ειμαι λαθος ομως... (On the other hand, ιδια EEPROM δεν ειναι? Μπορουμε σε αυτες θεωρητικα να γραψουμε την rom των 3G αλλα το σπασιμο ειναι το θεμα...) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 ap oti xero mexri tora dn uparxei !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eric231 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΑ Η' ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ??:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts