papdoux Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Οπως τα λεει ο panosFL. Μονο οσα κινητα υποστηριζουν 3G ή ειναι dual band (3G & 2G)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menace_s Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 pedia.. exo to audiovox ppc 4100 pou trexi to win pocket pc 2003 kai xreazome tis rithmisis gia to ezwap gia vodafone.. ti kano? PLEASE HELP ME!!! Παράθεση Audiovox ppc 4100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 menace_s, go here: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 i pleiopshfia den xrhsimopoiei tis plhrhs dynatohtes tous pantws.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Legendace Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Τι ακριβως ειναι τα Smartphones και ποια τα πλεονεκτηματα τους σε σχεση με τα υπολοιπα κινητα; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Διαβασε αυτο το αρθρο.Πιστευω οτι θα σου λυσει καποιες απορειες εαν οχι ολες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth ( 7 Δεκ. 2004 , 02:56) Φίλε DENIOR πίστεψέ με εάν γίνεις φοιτητής τότε και εσύ θα χρησιμοποιείς το κινητό μόνο για τηλέφωνο και μηνύματα (από αυτά που πληρώνεις μόνο εννοώ) διότι όλα τα άλλα θα σουπετάνε τους λογαριασμούς στα ύψη! Τί το θέλω το ιντερνετ στο κινητό και το 3G όταν πληρώνω το 1/5 από το μηνιάτικο στο κινητό??? Αυτά μπορώ να τα έχω και από το pc μου που είναι πολύ πιο φθηνά! Η πιο χαζή διαφήμιση.... "I-MODE: πληρώνω τη ΔΕΗ και έρχομαι!!!! " λέει ο ορειβάτης!!! Αν είνα ιποτέ δυνατό Θεέ μου να χρησιμοποιήσει ανείς το κινητό του πληρώνοντας το κάθε δευτερόλεπτο για να πληρώσει τη ΔΕΗ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! :mad: :mad: :mad: To RADIO,to MP3,h CAMERA kai to VIDEO sou petane tous logariasmous sta ipsi; Ego opos sas eipa den tha lipitho liga euro parapano oste na xrisimopoiiso tis dinatotites tou kinitou mou... Kai eidika tora pou agorasa to 6630,prospatho na anakalipso kai na ekmetalleutho oles tis dinatotites tou kinitou mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
se3 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Qcard ! free mms kai elpizoume kai free gprs:) Παράθεση Kriti ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFreeman Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Καθώς δεν παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στη κινητή τηλεφωνία (και στην ασύρματη επικοινωνία) εδώ και καιρό θα ήθελα κάποιος να αναφέρει τις πιθανές χρήσεις του Bluetooth. Xρησιμεύει για μεταφορά δεδομένων και με ποιο τρόπο; Χρειάζεται κάποιος πομποδέκτης στον Η/Υ ώστε να επικοινωνήσει με κάποιο κινητό που έχει δυνατότητα bt; Ευχαριστώ :) Παράθεση Mess with the best, die like the rest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Nai,kathe kinito (me Bluetooth)exei to diko tou Bluetooth gadget,oste na katastei dinath h metafora dedomenon apo ton ipologisth sto kinito h to antistrofo... Me to Bluetooth mporeis na metafereis h na dexteis JPG arxeia apo mia siskeui pou einai kai auti simvath me Bluetooth.Gia na ginei auti h metafora dedomenon h apostash metaksi apostolea kai dekth den prepei na ksepernaei enan orismeno arithno metron(peripou 10). To Bluetooth einai ousiastika h ekseliksi ton iperithron... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrFreeman (31 Δεκ. 2004 , 16:39) Καθώς δεν παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στη κινητή τηλεφωνία (και στην ασύρματη επικοινωνία) εδώ και καιρό θα ήθελα κάποιος να αναφέρει τις πιθανές χρήσεις του Bluetooth. Xρησιμεύει για μεταφορά δεδομένων και με ποιο τρόπο; Χρειάζεται κάποιος πομποδέκτης στον Η/Υ ώστε να επικοινωνήσει με κάποιο κινητό που έχει δυνατότητα bt; Ευχαριστώ :) Kαλησπερα και Καλη Χρονια . Το Bluetooth χρησιμευει κατα κυριο λογο για μεταφορα δεδομενων ασυρματα.. Χρειαζεται καποιο Bluetooth adaptor /dongle στο pc ωστε να επικοινωνησει με το κινητο ή εκτυπωτες,πληκτρολογια που εχουν Bluetooth. Ακομα υπαρχουν Bluetooth ακουστικα για τα κινητα που διαθετουν bt . Aυτα μου ερχονται τωρα ,μπορει να ξεχασα και κατι. :) Περισσοτερα http://www.bluetooth.com/ http://www.bluetooth.com/products/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFreeman Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Ευχαριστώ παιδιά, πολύ κατατοπιστικά ολα αυτά! Καλή Χρονιά σε όλους κι ότι επιθυμεί ο καθένας σας! Παράθεση Mess with the best, die like the rest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Μετα πεφτει ξυλοοοοο ομως........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 apo kapoia pragmata pou exo akousei prepei na prosferei kai statheri kai kiniti tilefonia. arxete k allos antagonismos. kalo auto tha pesoun kialo oi times.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aramil Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Mia erotisi dioti pira kainourgio kinito(Nokia 6230) kai thel o i bataria na adeksei to perissotero.Ti einai kalytero, na tin fortizo kathe treis kai ligo gia na einai pada full i na perimeno na exei sxedon adeiasei gia na tin fortiso? Παράθεση You messed with the best you'll die like the rest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aramil ( 2 Ιαν. 2005 , 07:43) Mia erotisi dioti pira kainourgio kinito(Nokia 6230) kai thel o i bataria na adeksei to perissotero.Ti einai kalytero, na tin fortizo kathe treis kai ligo gia na einai pada full i na perimeno na exei sxedon adeiasei gia na tin fortiso? To δευτερο είναι προτημότερο από τεχνικής άποψης, αλλα να προσέχεις γιατι πολύς κόσμος μένει από μπαταρία γι'αυτόν τον λόγο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια. Καθε εναμιση χρονο περιπου αλλαζω κινητο. Βεβαια η αποδοση της μπαταριας πεφτει, τη φορτιζω πιο συχνα, αλλα αυτο δεν με ενοχλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Και ΄γω φροντιζω το κινητο που παιρνω να τα εχει "ολα" επανω και στο τελος το χρησιμοποιω σαν απλο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis13 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Καλησπέρα. Καλή και αποδοτική χρονιά. Έχω προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητό μου (ΜΒ Ε200). Η προεγκατάσταση αυτή μου επιτρέπει να βάλω βάση στον πάνω χώρο του τεμπέλη και εκεί να τοποθετώ το κινητό μου. Το πρόβλημα είναι οτι οι βάσεις που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΜΒ είναι καταρχήν για κινητά τα οποία ούτε που μπορώ να τα βρώ και κατά δεύτερον δέν υπάρχει βάση για τα κινητά μου (Nokia 6230 και Ericsson K700i). Υπάρχει άλλη επιλογή βάσης στο εμπόριο για ένα απο τα κινητά μου η οποία να λειτουργεί σωστά; Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο θέμα το έχω δημοσιεύσει εδώ. Επίσης δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία έπρεπε να το δημοσιεύσω εδώ και το έβαλα στο Τεχνολογικοί Προβληματισμοί. Άν έπρεπε να μπεί κάπου αλλού διορθώστε με. Παράθεση MB Ε65 ΒΤ AMG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος koulis13 ( 3 Ιαν. 2005 , 20:14) Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο θέμα το έχω δημοσιεύσει εδώ. Επίσης δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία έπρεπε να το δημοσιεύσω εδώ και το έβαλα στο Τεχνολογικοί Προβληματισμοί. Άν έπρεπε να μπεί κάπου αλλού διορθώστε με. Μια χαρά είσαι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moderndrummer Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ξέρει κανεις αν μπορώ να επισκευάσω μια τετοια καρτα? το switch για write protection μου εσπασε και κόλλησε σε write protect mode. τι να κάνω? Παράθεση NO DAY BUT TODAY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Paidia thelo na kano mia ilithia erotisi pou mexri tora opoion exo rotisei den me exei pisei. Apo tin stigmi pou ta smartphones arxisan na exoun sevastes hardware dinatotites, poios o logos na min mporoune eite oi xristes eite kapoia service na alazoun to software, diladi ekei pou ena kinito exei symbian OS 7s na allazei se UIQ, i kati analogo? Theoritika kai emporika to katalavaino, (siga min afine i nokia ta korakia tis microsoft na klejoun tis siskeves tous) alla apo praktikis apojis pragmatika den mporo na to katalavo... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosvf Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 ποιος ειναι ο κωδικως για να ξεμπλοκάρω την συσκευή sx1 μου??? ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση svf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 stavrosvf, καλωσήρθες στο myphone.gr. Για απορίες σχετικά με το SX1 υπάρχει ειδικό forum, το οποίο θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?forumid=54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Γιατι εχουν πεσει τοοοοοοσο πολυ οι πωλησεις των Γαλλικων κινητων? Κατα τη γνωμη μου τα sagem εχουν αρκετα καλη καμερα, και εχουν αρκετα καλη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts