Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβασε αυτο το αρθρο.Πιστευω οτι θα σου λυσει καποιες απορειες εαν οχι ολες.

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος architect_duth ( 7 Δεκ. 2004 , 02:56)

Φίλε DENIOR πίστεψέ με εάν γίνεις φοιτητής τότε και εσύ θα χρησιμοποιείς το κινητό μόνο για τηλέφωνο και μηνύματα (από αυτά που πληρώνεις μόνο εννοώ) διότι όλα τα άλλα θα σουπετάνε τους λογαριασμούς στα ύψη! Τί το θέλω το ιντερνετ στο κινητό και το 3G όταν πληρώνω το 1/5 από το μηνιάτικο στο κινητό??? Αυτά μπορώ να τα έχω και από το pc μου που είναι πολύ πιο φθηνά! Η πιο χαζή διαφήμιση.... "I-MODE: πληρώνω τη ΔΕΗ και έρχομαι!!!! " λέει ο ορειβάτης!!! Αν είνα ιποτέ δυνατό Θεέ μου να χρησιμοποιήσει ανείς το κινητό του πληρώνοντας το κάθε δευτερόλεπτο για να πληρώσει τη ΔΕΗ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! :mad: :mad: :mad:

To RADIO,to MP3,h CAMERA kai to VIDEO sou petane tous logariasmous sta ipsi;

Ego opos sas eipa den tha lipitho liga euro parapano oste na xrisimopoiiso tis dinatotites tou kinitou mou...

Kai eidika tora pou agorasa to 6630,prospatho na anakalipso kai na ekmetalleutho oles tis dinatotites tou kinitou mou.

Καθώς δεν παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στη κινητή τηλεφωνία (και στην ασύρματη επικοινωνία) εδώ και καιρό θα ήθελα κάποιος να αναφέρει τις πιθανές χρήσεις του Bluetooth.

Xρησιμεύει για μεταφορά δεδομένων και με ποιο τρόπο;

Χρειάζεται κάποιος πομποδέκτης στον Η/Υ ώστε να επικοινωνήσει με κάποιο κινητό που έχει δυνατότητα bt;

Ευχαριστώ :)

Mess with the best, die like the rest

Nai,kathe kinito (me Bluetooth)exei to diko tou Bluetooth gadget,oste na katastei dinath h metafora dedomenon apo ton ipologisth sto kinito h to antistrofo...

Me to Bluetooth mporeis na metafereis h na dexteis JPG arxeia apo mia siskeui pou einai kai auti simvath me Bluetooth.Gia na ginei auti h metafora dedomenon h apostash metaksi apostolea kai dekth den prepei na ksepernaei enan orismeno arithno metron(peripou 10).

To Bluetooth einai ousiastika h ekseliksi ton iperithron...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrFreeman (31 Δεκ. 2004 , 16:39)

Καθώς δεν παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις στη κινητή τηλεφωνία (και στην ασύρματη επικοινωνία) εδώ και καιρό θα ήθελα κάποιος να αναφέρει τις πιθανές χρήσεις του Bluetooth.

Xρησιμεύει για μεταφορά δεδομένων και με ποιο τρόπο;

Χρειάζεται κάποιος πομποδέκτης στον Η/Υ ώστε να επικοινωνήσει με κάποιο κινητό που έχει δυνατότητα bt;

Ευχαριστώ :)

Kαλησπερα και Καλη Χρονια .

Το Bluetooth χρησιμευει κατα κυριο λογο για μεταφορα δεδομενων ασυρματα..

Χρειαζεται καποιο Bluetooth adaptor /dongle στο pc ωστε να επικοινωνησει με το κινητο ή εκτυπωτες,πληκτρολογια που εχουν Bluetooth.

Ακομα υπαρχουν Bluetooth ακουστικα για τα κινητα που διαθετουν bt .

Aυτα μου ερχονται τωρα ,μπορει να ξεχασα και κατι.

:)

Περισσοτερα http://www.bluetooth.com/

http://www.bluetooth.com/products/

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ευχαριστώ παιδιά, πολύ κατατοπιστικά ολα αυτά!

Καλή Χρονιά σε όλους κι ότι επιθυμεί ο καθένας σας!

Mess with the best, die like the rest

Mia erotisi dioti pira kainourgio kinito(Nokia 6230) kai thel o i bataria na adeksei to perissotero.Ti einai kalytero, na tin fortizo kathe treis kai ligo gia na einai pada full i na perimeno na exei sxedon adeiasei gia na tin fortiso?
You messed with the best you'll die like the rest

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aramil ( 2 Ιαν. 2005 , 07:43)

Mia erotisi dioti pira kainourgio kinito(Nokia 6230) kai thel o i bataria na adeksei to perissotero.Ti einai kalytero, na tin fortizo kathe treis kai ligo gia na einai pada full i na perimeno na exei sxedon adeiasei gia na tin fortiso?

To δευτερο είναι προτημότερο από τεχνικής άποψης, αλλα να προσέχεις γιατι πολύς κόσμος μένει από μπαταρία γι'αυτόν τον λόγο.

Less is more...

Δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια. Καθε εναμιση χρονο περιπου αλλαζω κινητο. Βεβαια η αποδοση της μπαταριας πεφτει, τη φορτιζω πιο συχνα, αλλα αυτο δεν με ενοχλει.

Και ΄γω φροντιζω το κινητο που παιρνω να τα εχει "ολα" επανω και στο τελος το χρησιμοποιω σαν απλο τηλεφωνο.

Καλησπέρα. Καλή και αποδοτική χρονιά.

Έχω προεγκατάσταση κινητού τηλεφώνου στο αυτοκίνητό μου (ΜΒ Ε200).

Η προεγκατάσταση αυτή μου επιτρέπει να βάλω βάση στον πάνω χώρο του τεμπέλη και εκεί να τοποθετώ το κινητό μου.

Το πρόβλημα είναι οτι οι βάσεις που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ΜΒ είναι καταρχήν για κινητά τα οποία ούτε που μπορώ να τα βρώ και κατά δεύτερον δέν υπάρχει βάση για τα κινητά μου (Nokia 6230 και Ericsson K700i).

Υπάρχει άλλη επιλογή βάσης στο εμπόριο για ένα απο τα κινητά μου η οποία να λειτουργεί σωστά;

Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο θέμα το έχω δημοσιεύσει εδώ. Επίσης δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία έπρεπε να το δημοσιεύσω εδώ και το έβαλα στο Τεχνολογικοί Προβληματισμοί. Άν έπρεπε να μπεί κάπου αλλού διορθώστε με.

MB Ε65 ΒΤ AMG

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος koulis13 ( 3 Ιαν. 2005 , 20:14)

Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο θέμα το έχω δημοσιεύσει εδώ. Επίσης δεν ήξερα σε ποιά κατηγορία έπρεπε να το δημοσιεύσω εδώ και το έβαλα στο Τεχνολογικοί Προβληματισμοί. Άν έπρεπε να μπεί κάπου αλλού διορθώστε με.

Μια χαρά είσαι εδώ.

Ξέρει κανεις αν μπορώ να επισκευάσω μια τετοια καρτα? το switch για write protection μου εσπασε και κόλλησε σε write protect mode. τι να κάνω?
NO DAY BUT TODAY

Paidia thelo na kano mia ilithia erotisi pou mexri tora opoion exo rotisei den me exei pisei.

Apo tin stigmi pou ta smartphones arxisan na exoun sevastes hardware dinatotites, poios o logos na min mporoune eite oi xristes eite kapoia service na alazoun to software, diladi ekei pou ena kinito exei symbian OS 7s na allazei se UIQ, i kati analogo? Theoritika kai emporika to katalavaino, (siga min afine i nokia ta korakia tis microsoft na klejoun tis siskeves tous) alla apo praktikis apojis pragmatika den mporo na to katalavo...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/efthimis_2/29662/350010/1/palastijns+mobieltje222.jpg

stavrosvf, καλωσήρθες στο myphone.gr.

Για απορίες σχετικά με το SX1 υπάρχει ειδικό forum, το οποίο θα βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?forumid=54

Γιατι εχουν πεσει τοοοοοοσο πολυ οι πωλησεις των Γαλλικων κινητων?

Κατα τη γνωμη μου τα sagem εχουν αρκετα καλη καμερα, και εχουν αρκετα καλη τιμη.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned