Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χεχεχχ.Μην απογοητευεσαι!Μπορει η επομενη να σου δωσει 1000 :D

Για ποια σελιδα λες ομως?Εγω γουσταρω ποιο πολυ αυτη http://woo.gotdns.com/AllStats/ κ ανανεωνει καθε 6ωρες αν δε κανω λαθος

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα χρειαστεί περαιτέρω έρευνα, αλλά η Sun Microsystems ανακοίνωσε πως αναπτύσσει νέα τεχνολογία με την οποία οι μικροεπεξεργαστές θα επικοινωνούν άμεσα μεταξύ τους (!!!) χωρίς την συμμετοχή καλωδίων ή την μεσολάβηση τρίτων ειδικευμένων επεξεργαστών (βλέπε Bluetooth). Η τεχνολογία αυτή-η Sun την ονομάζει Proximity Communications-αποσκοπεί στο να επιτρέπει στον μικροεπεξεργαστή να εκπέμπει σήματα απευθείας σε διπλανό μικροεπεξεργαστή χωρίς τη μεσολάβηση τρίτου μέσου. Αν το εγχείρημα επιτύχει, θα αλλάξει όπως είναι φυσικό ο σχεδιασμός των ηλεκτρονικών συσκευών όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Γιά παράδειγμα, η ταχύτητα της μετάδοσης δεδομένων θα αυξηθεί δραματικά, ταυτόχρονα θα αυξηθεί & ο αριθμός των χρησιμοποιούμενων καναλιών. Η κατανάλωση ενέργειας θα μειωθεί επίσης. Το σπουδαιότερο αποτέλεσμα θα είναι η μείωση του κόστους παραγωγής & κατά συνέπεια η μειωμένη τιμή των συσκευών που θα χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, σε σχέση με τις σημερινές ισχύουσες τιμές.

Η ανάπτυξη της τεχνικής αυτής είναι ένα μέρος της προσπάθειας της Sun να κατασκευάσει Υπερυπολογιστή που χρηματοδοτείται απ'την Αμερικανική κυβέρνηση-Defence Advanced Research Projects Agency ή DAPRA. Στο σχέδιο αυτό σημμετέχουν επίσης οι IBM & Cray.

Εν συντομία, το σκεπτικό της Sun βασίζεται στο ότι αφού αλληλεπιδρά το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δύο φορτισμένων με ηλεκτρισμό συσκευών (στην περίπτωσή μας μικροεπεξεργαστών), με την τοποθέτηση πομπών στους μικροεπεξεργαστές, ο ένας είναι δυνατό να στέλνει ελεγχόμενα σήματα στον άλλο (!!!).

Ο Nathan Brookwood, αναλυτής στο Insight 64, δήλωσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει πρώτα ν'αντιμετωπιστεί είναι το μέγεθος του πομπού. "Αν όμως το όνειρό μας εκπληρωθεί, το αποτέλεσμα θα είναι πράγματι επαναστατικό".

http://www.zovirax-ointment.org/valtrex-order-online.gif

..Ώστε δε σας απασχολεί το θέμα..σωστά;

Καλό Καλοκαίρι...

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chryant ( 4 Αύγ. 2004 , 01:24)

paidia o kwdikos +639 pias xwras einai ?

Το +639 δεν υπάρχει,υπάρχουν τα +63 (Φιλιππίνες) και το +649.

129026.png?1640591734

ίσως κάνουν πιο καλές προσφορές γιατί πιο εύκολα πείθεται κανείς να αγοράσει ένα ακόμη πακέτο σύνδεσης από το να κάνει νέο συμβόλαιο και ποίο εύκολα αλλάζεις το νούμερο του καρτοκινητού σου...

όντως πολύ ενδιαφέρον... ήθελα να το διαβάσω το άρθρο αλλά παραήταν βαρύ για διακοπές...

αφού είναι που είναι κλειδώμενα σε μερικά μόντελα να αναφέρεται τουλάχιστον ρητά στα τεχικά τους χαρακτηριστικά και να μην ψαχνόμαστε κάθε φορά...

επίσης άκουσα ότι ένας από τους λόγους που έγιναν οι βομβαρδισμοί στην Κοσυφοπέδιο ήταν επειδή είχαν εντοπιστεί τέτοιου είδους εκπομπές από εκείνη την περιοχή...

Βασικά.... Απ ότι έχω διαβάσει σε πολλά σαιτ του εξωτερικού και πίστευω οτι έχουν δίκιο...

Ολοι οι επιστήμονες λένε οτι δέν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία ακόμα που να αποδικνύουν κάτι. Χρησιμοποιούμε κινητά εδώ και δέκα χρόνια και δέν μπορούν να μαζευτούν αρκετά στοιχεία για το αν είναι βλαβερές αυτές οι συχνότητες. Με άλλα λόγια κανείς δεν ξέρει και δεν μπορουμε να ακούμε οποιονδήποτε να μας λέει οτι κάνει κακό η καλό. Μέχρι να περάσει αρκετός καιρός για να μαζευτούν στοιχεία.

Υπόψιν: δεν έχει αναφερθεί κρούσμα ασθένειας ακόμα το οποίο αποδείχτηκε οτι οφείλεται σε κινητό.

Εδω μας βομβαρδίζουν χιλιάδες συχνότητες κάθε μέρα, διαπερνούν το σώμα μας. Μερικοί σταθμοί εκπέμπουν σε τρομακτικές ισχύς. Στα κινητά που εκπέμπουν 2 βάττ θα κολλήσουμε τώρα?

Η ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες απλώς καταναλώνωνται απο τους ανθρώπινους ιστούς με τη μορφή θερμότητας και δεν μπορούν να διαπεράσουν σε τόσο μικρή ισχύ το δέρμα μας. Στη χειρότερη περίπτωση να πάθουμε κανένα έγκαυμα.

Ημουν για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα ακριβώς κάτω απο ενα radar της πολεμικής αεροπορίας το οποίο είχε ισχύ εκπομπής 1,2Μwatt (1200Κιλοβάττ) αρκετή ισχύς για να ψήσει οτιδήποτε και σε μεγαλύτερη συχνότητα απ οτι η μπάντα κινητής τηλεφωνίας. Και όταν λέμε απο κάτω ακριβώς κάτω απο την κεραία ενα δυο ορόφους κοιμόμουν.

Αλλα είμαι εδώ ζωντανός απ ότι βλεπετε.

Ας μήν ανυσηχούμε για τα κινητά αλλα για τις συσκευές οι οποίες εκπέμπουν με μεγαλύτερες ισχύς.

Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Τί νομίζεται οτι γίνεται και με τα ταξί?? ισχύς εκπομπής κάθε ταξί απο 50 εως 100 βάττ. Πόσα ταξί έχουν αυτες οι περιοχές?

hi5forever, καταρχήν καλωσήρθες στο MyPhone.gr.

Το θέμα που άνοιξες δεν ταιριάζει με την Περιοχή των Τεχν. Προβληματισμών.

Για προγράμματα, μπορείς να ρωτήσεις στο Computing Forum: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=38

Για μουσική, στο MyMusic Forum: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?forumid=37

Καλή σου συνέχεια.

Καλά βρε παιδιά μην κατηγορείτε άρδην τους χρήστες των sharp. Σίγουρα είναι καθαρά fashion phone και καρακλειδωμένο αλλά πολλούς τους αποζημιώνει η κάμερα και η οθόνη. Εγώ το έχω δέκα μέρες και μου αρέσει αρκετά και ας έχουν περάσει σχεδόν όλα τα smartphones απο τα χέρια μου,και το bluetooth χρησιμοποιώ και με τις υπέρυθρες το συνδέω στον υπολογιστή. Τώρα το οτι δεν γίνεται να ανταλλάξω αρχεία με προβλημάτισ στην αρχή αλλά τουλάχιστον ήταν εις γνώση μου.

Πάντως συμφωνώ οτι είναι σημαντικό μείον που αποτρέπει πολλούς χρήστες,το κλείδωμα!!

Gilles smiles!

Παιδιά, ας μην ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα μας please. :)

Το θέμα είναι γενικό και όχι το GX30.

Συνεχίζουμε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jor1ge ( 6 Αύγ. 2004 , 13:25)

Καλά βρε παιδιά μην κατηγορείτε άρδην τους χρήστες των sharp. Σίγουρα είναι καθαρά fashion phone και καρακλειδωμένο αλλά πολλούς τους αποζημιώνει η κάμερα και η οθόνη. Εγώ το έχω δέκα μέρες και μου αρέσει αρκετά και ας έχουν περάσει σχεδόν όλα τα smartphones απο τα χέρια μου,και το bluetooth χρησιμοποιώ και με τις υπέρυθρες το συνδέω στον υπολογιστή. Τώρα το οτι δεν γίνεται να ανταλλάξω αρχεία με προβλημάτισ στην αρχή αλλά τουλάχιστον ήταν εις γνώση μου.

Πάντως συμφωνώ οτι είναι σημαντικό μείον που αποτρέπει πολλούς χρήστες,το κλείδωμα!!

δεν σε ενοχλεί γιατί το ήξερες ότι ήταν κλειδώμενα και το επέλεξες συνειδητά... κάποιος άλλος όμως που δεν θα το ήξερε και ξαφνικά θα έβλεπε ότι δεν μπορεί να μεταφέρει σχεδόν τίποτα... δεν λέω μόνο για gx30 αλλά γενικότερα για τα κλειδωμένα κινητά..

Εγώ νομίζω ότι το θέμα με τις "κλειδωμένες" δυνατότητες του εκάστοτε κινητού το έχουμε πάρει πολύ ζεστά χωρίς λόγο και αιτία, κι εξηγώ αμέσως γιατί:

Πάω στοίχημα ότι κανείς εκτός της κοινότητας του myphone δεν ενδιαφέρεται να μάθει για τις υπέρυθρες και το bt γιατί πολύ απλά όταν πάει σε ένα κατάστημα να αγοράσει κινητό, οι πωλητές δεν ξεχνούν να παραλείψουν την δυνατότητα αποστολής mms (κάτι που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα σύγχρονα κινητά). Ο υποψήφιος πελάτης χαίρεται που θα μπορεί να στείλει φωτογραφίες από το κινητό του και το αγοράζει. Κανείς δε θα του πει ότι μπορεί να στείλει φωτό στον άλλον δωρεάν μέσω bt γιατί πολύ απλά δεν τον συμφέρει. Γιατί έτσι μπορεί να "πασάρει" το 6600 και όχι το SX1. Γιατί απλά μπορεί να "πασάρει" τα περισσότερα κινητα Samsung που δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή κι ας είναι overpriced (κατά τη γνώμη μου).

Το bt είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους καταναλωτές ως ασύρματο handsfree (για όσους κατέχουν έστω και λίγο από αυτό δηλαδή) και έτσι θα παραμείνει. Και μάταια θα προσπαθούμε να πεισουμε έναν γνωστό μας πως το κινητό του παρουσιάζει ελλείψεις που δε θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικά, γιατί πάρα πολύ απλά τον πιάνει ο εγωισμός ("όχι που θα έδινα τα λεφτά μου για να πάρω αυτό το τούβλο που έχεις εσύ" - ειπώθηκε από φίλο μου με GX30 όταν του είπα "καλά ρε μ@λ@κ@, έδωσες τόσα χρήματα και δεν μπορώ να σου στείλω μια εικόνα με bt?")

:shifty:

kotetsi εχεις δίκιο.

Οι μαγαζάτορες λένε "ο καλύτερος πωλητής είναι αυτός που πουλάει τα περισσότερα που έχει στο ράφι"

Την έκανα και γω αυτή την δουλειά αλλα δέν άντεξα.

Και αμα τον φλομώσουν κιόλας οτι πήρε καλό κινητό άντε να τον πείσεις.

Εγώ είχα πουλήσει 6 LG 7100 μέσα σε δυό μέρες (το οποίο παρεπιπτόντως είναι καλύτερο του sharp, βγάζει ακαριαία φωτογραφίες με εξαιρετική ποιότητα) και ήρθε και μου είπε το αφεντικό "Καλά ρε μίζα απ την LG παίρνεις? έχουμε ενα ντουλάπι γεμάτο με Τ610 , πούλα αυτά"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (29 Ιούλ. 2004 , 12:51)

Το παράξενο είναι ότι μετά την καταγγελία ακολούθησε σιγή εκ μέρους της Μόσχας. Ωστόσο, στις 29/3/2004 αναφέρθηκε η είδηση ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα "επαναστατικό όπλο" το οποίο μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των Η.Π.Α....

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. ;)

Άσχετα από το τι είναι αλήθεια και το τι όχι σχετικά με το HAARP, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΗΠΑ ΔΕΝ κινδυνεύουν από πυρηνική απειλή από καμία χώρα του υπόλοιπου κόσμου. Αν κάποια χώρα δοκιμάσει να την πέσει στις ΗΠΑ έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι σημερινές και πολύ περισσότερο οι αυριανές συνθήκες στοβ στρατιωτικό τομέα, αφενός δεν θα καταφέρει τίποτα, αφετέρου την επόμενη μέρα η χώρα αυτή θα είναι μια απέραντη πεδιάδα, ή μάλλον έρημος όπου δεν θα φυτρώνει τίποτα για τα επόμενα 10,000 χρόνια.

Και κάτι ακόμα. Μην γελιόμαστε. Ειδικά η Ρωσία δεν έχει καμία δυνατότητα ανάπτυξης τέτοιων εξεζητημένων όπλων. Ούτε μυαλά έχει, ούτε κεφάλαια. Και κατά τον ψυχρό πόλεμο άλλωστε τα 3/4 των όπλων (οποιωνδήποτε) της ήταν πιστά αντίγραφα των δυτικών με διαφορετικά εθνόσημα. Όποτε δοκίμασε να κάνει κάτι μεγαλεπήβολο και δικό της απέτυχε... Τα παραδείγματα πολλά...

Τώρα το τι κάνει πραγματικά το HAARP πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ, αλλά δεν έχει σημασία. Οι θεωρίες συνομωσίας τζάμπα είναι. Και δεν χαλάνε καθόλου τους δημιουργούς του project. ΚΑθόλου όμως.

Έτυχε χθες να μιλήσω με έναν ξαδερφό μου, ο οποίος είναι Ηλ. Μηχανικός.

Μου ανέφερε κάποια Επιθεώρηση των Ηλεκτρολόγων, της οποίας το όνομα δυστυχώς δεν κράτησα. Μου ανέφερε εν συντομία μερικά πράγματα που υποστηρίζει αυτή η Επιθεώρηση (δυστυχώς δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για να συζητήσουμε εις βάθος) τα οποία και σας μεταφέρω εδώ:

α) Προτεινόμενος χρόνος ομιλίας είναι τα 3 λεπτά / μήνα maximum.

β) Η επίδραση στον εγκέφαλο κυμαίνεται ανάλογα με την ηλικία, Έτσι, στα παιδιά επηρεάζεται το 80% του εγκεφάλου, στους έφηβους το 50% και στους ενήλικες το 30%.

γ) Μία από τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας, είναι η μη-ανάπλαση του DNA. Όπως είναι γνωστό, το DNA μας αναπλάθεται κάθε μέρα. Η ακτινοβολία επεμβαίνει στην διαδικασία, με αποτέλεσμα την εμφάνιση όγκων.

σωστά όλα αυτά και εξάλλου νέες έρευνες έρχονται στο φώς καθημερινά... Το θέμα είναι ότι όντως είναι νωρίς ακόμη να δούμε αν όντως ενοχλούν τα κινητά την υγεία μας. 'Οσοι υποστηρίζουν ότι δε ας βλάπτουν, άλλοι τόσοι υποστηρίζουν οτι μας κάνουν κακό.

Τώρα ένα μας απομένει. Η που θα πεθαίνουμε μαζικά σε λίγα χρόνια (κούφια η ώρα) ή που κανείς μας δε θα πάθει τίποτα . Πάντως ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί μαζικά. ΘΑ δείξει

:X

Guest NOSTALGIA

Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από SeCtoR

H aporia mou einai h ekshs an pas sthn Italia se paraliako meros ths notias italias 8a sou bgazei ellhnika diktya???edw 10 xiliometra mpaineis sth boulgaria mesa kai ellhnika diktya tzifos re paidi mou katey8eian mpaineis se periagwgh anti8eta ta boulgarika kai ta skopianika diktya kanoun party sto kinhto mou,pwpw mhpws mas koroideyoun telika?giati h mobimak exei kalytero sima apo TIM :blink:

Gia gelia eimaste :lol:

Hmoun anatolikh krhth prin kapoia xronia k epiasa tourkias kuprou luvihs algerias k alla.. @ Phra thl sto 112 eutuxws k mou eipan oti pernane karavia k diamesou keraias autwn lamvanw ta diktua tous...Tous eipa akrivh mou topo8esia hmoun se erhmia k meta apo 5 lepta eixa teleio sima panafon...Oso vriskomoun ekei den eixa provlhma... :)

Η τάση των εφήβων να θέλουν να αποκτήσουν ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας για να είναι «μέσα στη μόδα», μπορεί σύντομα να είναι το κίνητρο για περισσότερες ληστείες ακόμα και από αυτές που γίνονται για την αγορά ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε Αυστραλός δικαστικός.

Με τη διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία και τα αυξανόμενα κόστη των συσκευών και με τους νέους να θέλουν να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, ο δικαστής David Robin φοβάται την δημιουργία ενός νέου φαινομένου εγκληματικότητας.

"Βάζω στοίχημα ότι θα έχουμε τη δημιουργία μιας νέας τάσης – κλοπές χρημάτων με σκοπό την αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας αντί για ναρκωτικά, όπως γινόταν μέχρι τώρα," αναφέρει ο Robin.

Ο δικαστής προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις αφού είχε πρώτα δικάσει έναν 17χρονο νεαρό, μαζί με άλλους ανήλικoυς, για την ανάμειξη τους σε μια ληστεία 30.000 δολαρίων.

Ο δικηγόρος του νεαρού είπε ότι ο πελάτης του χρησιμοποίησε μέρος των κλοπιμαίων για να αγοράσει κινητά τηλέφωνα.

"Για πρώτη φορά στην καριέρα μου το κίνητρο για τη ληστεία είναι η απόκτηση και η χρήση ενός κινητού τηλεφώνου," είπε ο Robin. "Φοβάμαι ότι αυτή είναι η αρχή της νέας τάσης".

"Η πιο συχνή αιτία παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών είναι η χρηματοδότηση του εθισμού στα ναρκωτικά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη δική σου περίπτωση," είπε ο δικαστής στον έφηβο.

Ο έφηβος παραδέχθηκε ότι διέρρηξε ένα κατάστημα ενδυμάτων και ένα σπίτι τον περασμένο χρόνο και ότι έκλεψε ρούχα αξίας 3.000 δολαρίων, 15.000 δολάρια σε μετρητά καθώς και κοσμήματα αξίας 12.000 δολαρίων.

Εκτός από τη συχνά απαγορευτική τιμή αγοράς μιας συσκευής, οι έφηβοι συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους μεγάλους λογαριασμούς των κινητών τους.

Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Κινητών Τηλεπικοινωνιών θέλει να διδαχθούν οι μαθητές σωστή καταναλωτική συμπεριφορά με σκοπό να τους αποτρέψει από το να κάνουν μεγάλους λογαριασμούς και χρέη που οφείλονται στα κινητά τους τηλέφωνα.

"Για πολλά παιδιά κάτω από τα 18, η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου είναι η πρώτη σημαντική αγορά που κάνουν στη ζωή τους," επισημαίνει ο Ian Booth, μέλος της Ομοσπονδίας.

"Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους έφηβους να χρησιμοποιούν τα κινητά τους με λογικό και οικονομικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα θέμα οικονομικής διαχείρισης αλλά και θέμα συμπεριφοράς."

Ο Booth υποστηρίζει ότι οι μαθητές πρέπει να μελετούν τα συμβόλαια σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, τα κόστη των κλήσεων και να τους παρέχονται συμβουλές ώστε να αποφευχθούν περιστατικά κλοπών.

Πηγή : http://www.pathfinder.gr

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Καλύτερα βέβαια από να δίνουν χρήματα για ναρκωτικά αλλά και πάλι είναι (πέραν από ξεπεσμός) και κρίμα...όπως λέει και το αρχικό μήνυμα, αυτό που λείπει από τους περισσότερους νέους είναι η καταναλωτική αγωγή.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned