FREAK_OF_NATURE Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 εχω κατι αντιστοιχο.. μιμειται τον ηχο της σφυριχτρας σκυλων. εγω παντα το ακουω αλλα στην οικογενεια μου που τους το εβαλα,κανεις... παντως για ηχο κλησης δεν κανει καθως μεσα σε φασαρια δυσκολα το ακους. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Και εγώ έχω κάτι αντίστοιχο όπως αυτό που ανέφερε η FREAK_OF_NATURE. Μια φορά που καθόμασταν σε μια καφετέρια το είχα βάλει να ακούγεται και όλοι κοιτούσαν την σόμπα που ήταν δίπλα μας, νόμιζαν οτι ακούγετε από εκεί και οτι θα σκάσει η σόμπα :p .. ακόμα και από τις διπλανές καφετέριες είχαν γυρίσει και έψαχναν να δουν τί γίνετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 @navi55 profanws exete teleiws diaforetiko ring me thn freak. To diko ths einai upohxos an katalaba kala (as mas to epibebaiwsh) enw to diko sou ena spastiko beeebbbbbbbbbbb :P Παράθεση One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 επιβεβαιωνω.λογικα ομως εγω δεν θα επρεπε να το ακουω... :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasha Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποιο band χρησιμοποιεί το κινητό μου την δεδομένη στιγμή; Εννοώ αν χρησιμοποιά τα 900ΜHz ή τα 1800MHz. To κινητό είναι ένα Nokia 6230i. Ευχαριστώ, Σάββας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Cosmote 1800 Wind και Vodafone 900 Λάθος. Από το 2001 και μετά και οι τρεις είναι dual band για λόγους χωρητικότητας. Τσέκαρε τις άδειες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 δηλαδη υπαρχει ηχος που να μπορει να τον ακουει μονο ενα ατομο αναμεσα σε κοσμο? η εγω δεν το καταλαβα η πρεπει να πιστευω τρελα σε ghosts. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Οχι. Απλα καθως μεγαλωνει ο ανθρωπος μειωνεται το φασμα ηχων που μπορει να ακουει. Η ποιο απλα "κοβοντε" οι υψηλες... (εχεις ακουσει γερο να τον ενοχλει ο θορυβος του μετρο? :P) Οποτε εσυ μπορεις να τον ακουσεις ενω οι μεγαλυτεροι οχι... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Οχι. Απλα καθως μεγαλωνει ο ανθρωπος μειωνεται το φασμα ηχων που μπορει να ακουει. Η ποιο απλα "κοβοντε" οι υψηλες... (εχεις ακουσει γερο να τον ενοχλει ο θορυβος του μετρο? :P) Οποτε εσυ μπορεις να τον ακουσεις ενω οι μεγαλυτεροι οχι... αχ δεν ξερεις,για ελα μια βολτα απο την γειτονια μου να σου δειξω πολλους μεγαλους που ακουνε το πεσιμο της βελονας,μιλαμε γι αυτια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 αγκιστρι για κοροιδα....οπως παντα υπαρχει μια μικρη δοση αληθειας και μια μεγαλη μπαρουφα.......:lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Κάνοντας μια βόλτα σε online stores του εξωτερικού βλέπω ότι μπορείς να πάρεις πολύ ακριβά τηλέφωνα σχεδόν τσάμπα! Ενδεικτικά για Αγγλία: http://shop.orange.co.uk/shop/show/handsets/pay_monthly/nokia/all Πχ. Το Νοκια Ν82 το παίρνεις δωρεάν, με παγιο 25 λίρες. Το Ν95 8GB έχει μονο 50 λιρες με παγιο 30 λιρες. Εδώ γιατί δεν γίνονται τέτοιες προσφορές; Η Vodafone πχ γιατι να μας αντιμετωπίζει διαφορετικά απ'οτι τους Άγγλους; (ριξτε μια ματια και στο site τους. Καμία σχέση με τις ελληνικές τιμές) Εδώ στην Ελλάδα, ακόμα και στα πιο ακριβά προγράμματα με διπλάσια τιμή πάγιου έχει το Ν95 8gb 300+ ευρώ... Γιατί τόσο μεγάλη διαφόρα; Το ότι τα συμβόλαια είναι 18 ή 24 μήνες δεν μου λέει κάτι..Ας είχαν και έδω τέτοια συμβόλαια και ας παίρναμε τέτοια ακριβά τηλέφωνα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Κάνοντας μια βόλτα σε online stores του εξωτερικού βλέπω ότι μπορείς να πάρεις πολύ ακριβά τηλέφωνα σχεδόν τσάμπα! Ενδεικτικά για Αγγλία: http://shop.orange.co.uk/shop/show/handsets/pay_monthly/nokia/all Πχ. Το Νοκια Ν82 το παίρνεις δωρεάν, με παγιο 25 λίρες. Το Ν95 8GB έχει μονο 50 λιρες με παγιο 30 λιρες. Εδώ γιατί δεν γίνονται τέτοιες προσφορές; Η Vodafone πχ γιατι να μας αντιμετωπίζει διαφορετικά απ'οτι τους Άγγλους; (ριξτε μια ματια και στο site τους. Καμία σχέση με τις ελληνικές τιμές) Εδώ στην Ελλάδα, ακόμα και στα πιο ακριβά προγράμματα με διπλάσια τιμή πάγιου έχει το Ν95 8gb 300+ ευρώ... Γιατί τόσο μεγάλη διαφόρα; Το ότι τα συμβόλαια είναι 18 ή 24 μήνες δεν μου λέει κάτι..Ας είχαν και έδω τέτοια συμβόλαια και ας παίρναμε τέτοια ακριβά τηλέφωνα...:( Για τον ίδιο λόγο που τα πάντα στην Ελλάδα είναι παράλογα ακριβά: δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση ως λαός και τρέχουμε να αγοράσουμε τα πάντα σαν πρόβατα. Εν ολίγοις, έχουν μάθει να μας πιάνουν τον κ@λο και καλά μας κάνουν αφού το δεχόμαστε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Προσωπικά θα προτειμούσα να μην υπήρχαν οι επιδοτήσεις, αλλά ταυτόχρονα με σημαντική μείωση των παγίων/χρεώσεων ώστε να είναι ποιο φθηνά τα μηνιαία πάγια, και ταυτόχρονα όποιος θέλει συσκευή να την αγοράζει σε full τιμή όποτε την έχει ανάγκη και όχι όποτε του βγει η επιδότηση. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Μόνο που και οι τιμες των κινητών ειναι φουσκωμένες, για παράδειγμα φθηνότερα ψωνίζεις απο τα ευρωπαικά ηλεκτορνικά καταστήματα και ενίοτε απο τα ελληνικά οπότε δεν συμφέρει με τίποτα, εδώ πληρώνεις πάντα και παντού... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Σε μερικά κινητά η Ελλάδα είναι ποιο ακριβή από άλλες χώρες, και σε μερικά ποιο φθηνή. Πρόσφατα ήμουν Ολλανδία και Γερμανία και οι τιμές τους τις βρίκα πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τα δικά μας. Γενικά ο μόνος τρόπος να καταπολεμίσουμε την ακρίβεια είναι να αγοράζουμε κάτι που δεν το χρειαζόμαστε, και όταν το κάνουμε να το ψάχνουμε λίγο καλύτερα και να επιβραβεύουμε αυτόν με την καλύτερη τιμή/απόδοση. Γιατί οι Έλληνες από την μία κλαίνε και από την άλλην όταν μας τον πιάνουνε λέμε και ευχαριστώ. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Προσωπικά θα προτειμούσα να μην υπήρχαν οι επιδοτήσεις, αλλά ταυτόχρονα με σημαντική μείωση των παγίων/χρεώσεων ώστε να είναι ποιο φθηνά τα μηνιαία πάγια, και ταυτόχρονα όποιος θέλει συσκευή να την αγοράζει σε full τιμή όποτε την έχει ανάγκη και όχι όποτε του βγει η επιδότηση. Πλέον η Vodafone παρέχει τη δυνατότητα αντί να πάρεις επιδότηση να έχεις έκπτωση στο πάγιο από 15 έως 25% (με 12μηνη δέσμευση φυσικά, όπως στις επιδοτήσεις). http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=7901&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Πλέον η Vodafone παρέχει τη δυνατότητα αντί να πάρεις επιδότηση να έχεις έκπτωση στο πάγιο από 15 έως 25% (με 12μηνη δέσμευση φυσικά, όπως στις επιδοτήσεις). http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=7901&dateFrom=&dateUntil= Επιτέλους, αυτά είναι καλά νέα!!! Άντε να ακολουθήσουνε και οι υπόλοιποι. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ερ: Γιατί έχουμε τόσο κακές επιδοτήσεις στην Ελλάδα; απ: ισως γιατι ειμαστε στην ελλαδα;;; λεω γω τωρα... οπως ειπε και ο serfistas1 παραπανω: εδώ πληρώνεις πάντα και παντού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Είναι απλός ο λόγος και προαναφέρθηκε. Ο αρχαιότατος νόμος προσφοράς και ζήτησης στο εμπόριο. Αν πάνε όλοι τα σκάνε για να έχουν 50 καινοτόμες λειτουργίες και δυνατότητες και να χρησιμοποιούν τη μία βασική - να μιλάνε - τότε τα εξελιγμένα κινητά θα παραμένουν σε υψηλές τιμές, αφού θα φεύγουν από τα ράφια. Για να πέσουν οι πωλήσεις έστω και για 2 μήνες σε ένα κατάστημα με υψηλά λειτουργικά έξοδα, να δούμε τότε πώς θα γίνουν μειώσεις τιμών. Το «εδώ είναι Ελλάδα» δεν μού λέει τίποτα προσωπικά. Κι εγώ αν ήμουν έμπορος σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και μπορούσα να πουλάω όποιο «χώμα» αγόραζα σε τιμή «χρυσού», θα το έκανα. Οι τιμές στο εμπόριο θα είναι πάντα εκεί ακριβώς που πάνε κάποιοι χαζοί και τα σκάνε. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYMPAROS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ξερει καποιος πως μπορω να βρω στοιχεια provider για συνεργασια καταστηματος κινητης τηλεφωνιας; Στον τοπο που κατοικώ δεν υπαρχει αλλο καταστημα και πιστευω οτι ειναι καλη ευκαιρια για κατι τετοιο. Με ενδιαφερει να συνεργαστω και με τις 3 εταιριες κινητης τηλεφωνιας. Καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη γιατι δεν γνωριζω καλα τα πραγματα και θα ηθελα αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει ας απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 http://www.teenbuzz.org/ :) (Λίγο μούφα βέβαια, γιατί σε όσους το δοκίμασα το ακούν καθαρά) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κατέβασα 3-4.. θα τα δοκιμάσω αύριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ok, έκανα λάθος :p H μαμά μου είναι 52 και δεν άκουγε το δεύτερο και το τρίτο, οπότε υποθέτω δουλεύει το μηχάνημα :lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ειναι αναλογα και με το ατομο εννοειται... Οπως και η οραση ετσι και αναλογα με το ατομο μπορει να λαμβανει διαφορετικες συχνοτητες στο αυτι ;) Για αυτο υπαρχει και το ηχοραμα (μετρηση για το μεχρι ποσα khz ακους...) :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 http://www.teenbuzz.org/ :) (Λίγο μούφα βέβαια, γιατί σε όσους το δοκίμασα το ακούν καθαρά) εγω που ειμαι ανω των 20 (που ειναι αυτος που με νομιζε για 45αρα?:lol:) τα ακουω ολα..και ειναι ενοχλητικα στα αυτια μου:ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts