stravojohn Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΑΡΧΕΙΑ WAV ΣΕ ΜΟΡΦΗ MIDI?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ΄΄ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lens Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 http://www.intelliscore.net/ dokimase auto. alla mhn perimeneis kai para polla idikotera an mpoun pola organa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Kαι μην ξεχνατε οτι περνανε ΚΑΙ απο το μικροφωνο... Παρτε το κινητο σας, στους ηχουν πληκτρων βαλτε "τονοι" (αν εχετε "κλικ") σηκωστε το ακουστικο του σταθερου και στο μικροφωνο βαλτε διπλα το ακουστικο του κινητου ετσι ακριβως πατηστε ενα τηλεφωνο πχ 141 στο κινητο και να δειτε οτι εχει κληθει (και χρεωθει βεβαια) απο το σταθερο, χωρις να του πατησετε τπτ!! :) τετοιες συσκευες (που εβγαζαν ηχους) ειχαν κατι τηλεφωνητες παλια για ληψη μηνηματων απο αλλο τηλεφωνο, για να μην φανει στο redial ο κωδικος. ;) Αν παρατειρισατε, ετσι μπηκε στο δικτυο και η "φονικη γκομενα" στο Τ3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Sthn 8ewria isxuei.Sthn pra3h omws... :cool: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 ρολογια,ξυπνητιρια,κομπιουτερακια τσεπης,σημειωματαρια,ημερολογια,δημοσιογραφικα κασετοφωνα, εχουν ηδη ενσωματο8ει και σε μια συσκευη. ορισμενοι βεβαια σημερα εχουν αντικαταστησει παιχνιδομηχανες ,ψηφιακες φωτογραφικες ,ραδιοφωνα,mysic players,internet, και αλλα, με το κινητο τους. στο αμεσο μελλον 8α εχουμε τηλεωραση, gps,πραγματικη βιντεοσκοπηση, μεσα σε 10 περιπου χρονια ολες αυτες οι συσκευες αντικαταστη8ηκαν απο τα κινητα μας τηλεφωνα. και που ειστε ακομα δηλαδη να λεμε! τι αλλο αραγε θα κανει το προσωπικο μας τηλεφωνο 10 χρονια μετα?? το εχετε σκεφτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Den tha iparhei...! I epikoinonia tha ginetai me ensomatomena chipakia ston anthropo. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 εγω θα ελεγα να κανει κ καφε ρε παιδια!τι πραματα ειναι αυτα να μην μπορουμε να κανουμε φραπεδια αμεσα, γρηγορα κ οικονομικα :lol: :) :P Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 καλα εσυ το προχωρισες πολυ!!!! :) ειπαμε οχι και τοσο!! παντος δεν αμφιβαλω εχεις απολυτο δικιο! ειναι κι αυτο μια αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus (25 Μάρ. 2004 , 16:13) εγω θα ελεγα να κανει κ καφε ρε παιδια!τι πραματα ειναι αυτα να μην μπορουμε να κανουμε φραπεδια αμεσα, γρηγορα κ οικονομικα :lol: :) :P kita3e ,an to kaloskeyteis den einai diskolo. oxi mono h kafetiera alla kai oles oi oikiakes syskeyes an exoun bluetooth mporei me to analogo software na ginei kai ayto. alla re gamwto allo einai na ton kaneis me ta xerakia sou ton kafe. twra an ka8ese ston kanape kai ginontai olla aytomata einai kai g@mo tis tebelies!!!!! xexexexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Δε θα υπαρχουν κινητα τοτε. Η αν υπαρχουν θα κουβαλανε μεσα τους και αλλα.. Και η κληση θα ειναι αξια συναγωνισμου με τις σημερινες υπερυθρες.... Θλεω να πω πως οσο χρησημοποιουμε τις υπερυθρες ενος κινητου με Μπλε δοντι , αλλο τοσο θα χρησιμοποιουμε το κινητο για την πραγματικη του λειτουργια. Τις κλησεις! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Εγώ πιστεύω θα έχουμε κινητά στο μέλλον απλά με περισσότερες δυνατότητες απο όσα έχουν τώρα. Θα επικοινωνούν με οικιακές συσκεύες όπως πλυντήρια,φούρνους,ψυγεία κτλ... Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Εϊναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει σε 10 χρονια, γιατί η τεχνολογία προχωράει γεωμετρικά. Απλά σκεφτήτε οτι το πρώτο έγχρωμο κινητό παρουσιάστικε πριν 3 χρόνια (το Τ68) και σήμερα και ειδικά το τελευταίο χρονο βγαίνουν παπάδες. Οπότε σε 10 χρόνια τα κινητά θα κάνουν πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε τώρα. Όσο και μεντολογοι να ήμαστε θα πέσουμε τελείως έξω. Εγώ θα έλεγα το πολύ να πούμε και για τον επόμενο χρόνο τι θα μπορούσε να γίνει....μετά από εκεί είναι αδύνατο... Time will show... EDIT: Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να φοράω ρολόι μιας και είναι μια πολύ απλή βασική λειτουργεία που ένα κινητό την κάνει. Από ότι έχω ακούσει θα υπάρξη η τάση να αντικατασταθούν τα κλειδιά, και το πορτοφόλι (πιστοτικές κάρτες, κτλ) από τα κινητά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Εϊναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλέψουμε τι θα γίνει σε 10 χρονια, γιατί η τεχνολογία προχωράει με γεωμετρικά. Απλά σκεφτήτε οτι το πρώτο έγχρωμο κινητό παρουσιάστικε πριν 8 χρόνια (το SL10) και σήμερα και ειδικά το τελευταίο χρονο βγαίνουν παπάδες. Οπότε σε 10 χρόνια τα κινητά θα κάνουν πράγματα που δεν μπορούμε να φανταστούμε τώρα. Όσο και μεντολογοι να ήμαστε θα πέσουμε τελείως έξω. Εγώ θα έλεγα το πολύ να πούμε και για τον επόμενο χρόνο τι θα μπορούσε να γίνει....μετά από εκεί είναι αδύνατο... Time will show... EDIT: Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να φοράω ρολόι μιας και είναι μια πολύ απλή βασική λειτουργεία που ένα κινητό την κάνει. Από ότι έχω ακούσει θα υπάρξη η τάση να αντικατασταθούν τα κλειδιά, και το πορτοφόλι (πιστοτικές κάρτες, κτλ) από τα κινητά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 ontos.einai diskolo na mantepsoume ti 8a ginei meta apo 10 xronia giati h texnologia epitanxinei synexia tous ry8mous anapth3hs ths,idika ta teleytaia 2 xronia,kai mallon me thn idia epitaxinsh 8a sunexisei. alla den mporei re pedia kapote 8a upar3ei koresmos,kapou 8a katalali3ei to 8ema. opws paradhgma oi upologistes.edw kai polla xronia ftasan na einai sthn morfh pou exoun kai shmera kai apla e3elisontai sxedon mono se 8emata taxhthtas .diladi oti ekanes me ena pc prin 7 xronia to kaneis kai shmera alla pio grigora kai amesa. anti8eta bebaia me ta kinhta pou ka8e nea syskeyh sou parexei kai kati kainourio.kati pou den exei 3anaparousiastei kai ensomatonetai me ton kairo sta standards olwn twn suskeywn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Ολα με τον καιρο τους παιδια...η τεχνολογια δεν εχει ορια..οσο υπαρχει και αναπτυσσεται το μεγαλυτερο επιτευγμα ο εγκεφαλος του ανθρωπου! ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 tha ithela to mellontiko kinito na mas deixnei ton synomiliti se ologramma, ala star wars :) Παράθεση the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Ίσως τα κινητά μας αντικαταστήσουν τους Η/Υ σε κάποια φάση. Απλά όταν είσαι σπίτι θα το βάζεις σε κάποια υποδοχή που θα είναι και φορτιστής και θα το συνδέει με κανέναν Projector... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 elpizw na erthei me to kalo kai na mhn navaghsoun ta sxedia opws me ton hellasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (26 Μάρ. 2004 , 12:38) ontos.einai diskolo na mantepsoume ti 8a ginei meta apo 10 xronia giati h texnologia epitanxinei synexia tous ry8mous anapth3hs ths,idika ta teleytaia 2 xronia,kai mallon me thn idia epitaxinsh 8a sunexisei. alla den mporei re pedia kapote 8a upar3ei koresmos,kapou 8a katalali3ei to 8ema. opws paradhgma oi upologistes.edw kai polla xronia ftasan na einai sthn morfh pou exoun kai shmera kai apla e3elisontai sxedon mono se 8emata taxhthtas .diladi oti ekanes me ena pc prin 7 xronia to kaneis kai shmera alla pio grigora kai amesa. anti8eta bebaia me ta kinhta pou ka8e nea syskeyh sou parexei kai kati kainourio.kati pou den exei 3anaparousiastei kai ensomatonetai me ton kairo sta standards olwn twn suskeywn. Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Οι δυνατότητες που σου δίνουν δεν έχουν καμία σχέση με πριν 7 χρόνια και η μόνη αλλαγή δεν είναι μόνο η ταχύτητα. Και εκεί που αλλάζει ριζικά το θέμα είναι στους φορητούς υπολογιστές όπου η εξέλιξη τους είναι παραπάνω απο ραγδαία. Όριο δεν υπάρχει πουθενά, και εξέλιξη θα υπάρχει για πάντα, οπότε κορεσμός δεν πρόκειται να έρθει σε τίποτα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 kai egw to idio den eiksera tipota! ante na doume kati perisotero! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 sthn tainia back to the future den eixe kanena kinhto na doume pws tha einai tote :p (kala plaka kanw) pantos ayta pou blepoume stis tainies den tha einai tipota prosta se ayta pou tha doun ta matia mas sto melon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile (27 Μάρ. 2004 , 05:46) Επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου στο θέμα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Οι δυνατότητες που σου δίνουν δεν έχουν καμία σχέση με πριν 7 χρόνια και η μόνη αλλαγή δεν είναι μόνο η ταχύτητα. Και εκεί που αλλάζει ριζικά το θέμα είναι στους φορητούς υπολογιστές όπου η εξέλιξη τους είναι παραπάνω απο ραγδαία. Όριο δεν υπάρχει πουθενά, και εξέλιξη θα υπάρχει για πάντα, οπότε κορεσμός δεν πρόκειται να έρθει σε τίποτα. Έχεις δίκιο σε όλα. Κάποιοι λένε ότι με τους υπολογιστές κάνουμε ό, τι κάναμε και πριν 10 χρόνια μόνο που το κάνουμε μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορα. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για να φέρω ένα απτό παράδειγμα, πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε το ΜΡ3, ένα αντιγραφικό CD κόστιζε μισό εκατομύριο (ταχύτητας 2x) και ένα άδειο διασκάκι ένα πεντοχίλιαρο. Εγώ βλέπω ότι μέσα σε αυτά τα λίγα χρόνια έχουν αλλάξει τα πάντα στο τρόπο που "βλέπουμε" και ακούμε την μουσική...Στα παιχνίδια το ίδιο. Στα πολυμέσα επίσης. Μπορούσε να διανοηθεί κανείςπριν μερικά χρόνια ότι θα μπορούσε άνετα να έχει για ψωμοτύρι μερικές χιλιάδες κομμάτια ΜΡ3 στον κατοστάρη σκληρό του; Όχι δα. Εγώ πάντως αυτό που θα ήθελα από κάποιο μελλοντικό μου κινητό είναι να κρατάει περισσότερο η μπταρία και να μιλάω φτηνότερα... Τι επιφανειακός που είμαι, ε; Δεν είμαι, απλά την εξέλιξη στους άλλους τομείς την θεωρώ θέμα χρόνου και δεδομένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 nai ontos ti 8a ginei me aytes tis mpataries? h texnologia se aytes emine stasimh! ka8e mera fortisma einai ligo kourastiko. den 3erw re pedia alla egw me to 6310i thn eixa katabrei. pigena diakopes mia bdomada kai den koubalousa mazi mou fortisth. twra ta kainouria modela kai kuriws ta smartphones theloun sthn kalhterh periptwsh ka8e 2 meres. idika de an mpeneis sto net h' akous mp3 8eloun 2 fores thn hmera fortisma! 8a prwthmousa 1000 fores na kanan tis syskeyes pio megales gia na xwrane megalhterhs xwrhtikotitas mpataries, as htan pio megala kai baria an kratousan toulaxistwn 4 meres. oso gia to kostos omilias mono an 8umi8oume pws htan ta pragmata to 1997 kai pws einai shmera ...eee? kamoia sxesh. an pigenoume etsi kala einai,hdh prin merikes meres apofasisan na aferesoun ta telh sundromhs kinhths apo ton mhnheo logariasmo. kati einai kai ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 οθόνη (πίξελς) + αποχρώσεις = απεικόνιση. αυτός είναι ο κανόνας. απλό είναι. το μέγεθος (διάμετρος) της οθονης δεν παίξει κανένα ρόλο στα παραπάνω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 Pou to ksethapses vre?? Petran tora pou apo 65.536 pigame sta 24?.??? pos gineta ekeini i analogia? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts