stamatis3133 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 μπορεις π.χ. να εχεις bluetooth ακουστικο με τη συσκευη κρυφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruce_wayne Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 απλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακουστικό Bluetooth γι αυτό και δεν μου πέρασε απο το μυαλο..αλλα περα απο αυτο δεν βλεπω αλλη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Καταρχην το να τα εχεις ανοιχτα και να τα χεις βαλει κρυφα μπορει πολυ απλα να μη θελει καποιος να τον ενοχλησουν στελνοντας του αρχεια η να νιωθει ασφαλης καθως κυκλοφορουν διαφορα προγράμματα που μπορουν να "χακαρουν" το κινιτο μεσω bluetooth.Εφοσον τα εχεις ανοιχτα λοιπον σε κρυφη λειτουργία μπορεις να στελνεις αρχεια, το πλεονεκτήμα απτο να τα απεργοποιησεις τελειως νομιζω ειναι οτι οταν θα θελησεις να κανεις αποστολή αρχειων θα τα στειλεις αμεσα ενω αμα τα εχεις off θα περιμενεις λιγο να ενεργοποιηθουν. Οσον αφορα την ακτινοβολία δε θα πρεπε να σε προβληματιζει η ακτινοβολία των bluetooth αλλα γενικως του κινιτου.Σιγουρα ομως αυξανεται. Καλυτερα να τα εχεις κλειστα λοιπον τα bluetooth για εξικονομηση μπαταριας αλλα και για μειωση ακτινοβολιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Γινεται με οποιοδηποτε κινητο nokia series 60 και με το προγραμμα profimail που θα μας ζητησεις και θα σου στειλουμε. Πολύ αμφιβαλω αμα γινεται ομως σε μη-smartphone κινητα (δηλαδη με τα μη-smartphones της nokia, se και motorola να μην μιλησω για sharp) Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 thema asfaleias panta uparxei otan to BT einai anoixto! tha sou elega na to apofeughs mia kai oi ioi kai sta kinhta pleon einai se eksarsh!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Οτι εχει το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Θεμα ασφαλειας πχ.ιοι τιθεται και σε κινητα που δεν έχουν Symbian λογισμικο? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal_Roy Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Η εφαρμογή SMS Notifier είναι ένα δωρεάν εργαλείο που τρέχει σε περιβάλλον Windows και “παρακολουθεί” για νέα Emails όλους τους λογαριασμούς που μπορεί να διαθέτει ένας χρήστης (Hotmail, Yahoo!, Gmail, POP3 accounts κλπ). Στη συνέχεια του στέλνει ειδοποίηση τόσο στην οθόνη του υπολογιστή, όσο και με sms στο κινητό του τηλέφωνο. Διαθέτει φίλτρα spam, είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο και δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να κρατά ιστορικό με τα emails που έχει λάβει καθώς και να διαχειρίζεται τις επαφές του μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής Agendas που διαθέτει. Υποστηρίζει πολλές εταιρίες παροχής SMS εκ των οποίων αρκετές παρέχουν έναν σημαντικό αριθμό δωρεάν SMS κάθε μέρα. Η εφαρμογή επιπλέον επιτρέπει την άμεση αποστολή sms από τον υπολογιστή σας σε οποιοδήποτε κινητό. Το πρόγραμμα κάνει χρήση plugins τόσο για τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει όσο και για τον τρόπο ειδοποίησης. Το source των συγκεκριμένων interfaces (C# .NET) διανέμεται δωρεάν δίνοντας την δυνατότητα σε προγραμματιστές να επεκτείνουν την συγκεκριμένη εφαρμογή γράφοντας τα δικά τους plugins. Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση της παραπάνω εφαρμογής αλλά και να βρείτε πληροφορίες εγκατάστασης από το site http://www.sharpteam.gr Παράθεση FREE SMS Notification for Emails: sharpteam.gr/smsNotifier.php +30 free sms/day FREE PHP and C# .NET Video Tutorials: sharpteam.gr/videos.php Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 δε νομίζω ότι κινδυνεύει ένα νορμαλ κινητό από το ανοικτό BT. Το μόνο μείον είναι η μπαταρία που ζει 20% λιγότερο ( στο δικό μου SE K800) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Πρόσφατα κοντά στο σπίτι μου ξεφύτρωσε αυτή η κεραία μέσα σε ένα χωράφι που κατα πάσα πιθανότητα ανήκει στο Δήμο αυτοί όμως λένε οτι δεν ξέρουν τίποτα... Ξέρετε τι κάνει; http://www.imageshack.gr/files/pjdb7t9r34hv7y1netkf_thumb.jpg Αν είναι λάθος το μέρος εδώ ας το μεταφέρουν οι mods όπου νομίζουν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Πρόσφατα κοντά στο σπίτι μου ξεφύτρωσε αυτή η κεραία μέσα σε ένα χωράφι που κατα πάσα πιθανότητα ανήκει στο Δήμο αυτοί όμως λένε οτι δεν ξέρουν τίποτα... Ξέρετε τι κάνει; http://www.imageshack.gr/files/pjdb7t9r34hv7y1netkf_thumb.jpg Αν είναι λάθος το μέρος εδώ ας το μεταφέρουν οι mods όπου νομίζουν... :p νομιζω οτι δεν ειναι κεραια...αλλα πυροσβεστικος κρουνος (στομιο)...:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Λες; αλλά αν είναι έτσι πως λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Λες; αλλά αν είναι έτσι πως λειτουργεί; αυτοματα...υπαρχουν σενσορες...εχουν βαλει τετοια συστηματα σε καποια απο τα δαση που ειναι σε κατοικοιμενες περιοχες... ..ειχαν βαλει και στην Αρχαια Ολυμπια...κοστισε κατι δισ... αλλα δεν λειτουργησε το καλοκαιρι :wacko::wacko::wacko:.... ...μαλιστα ειχε βγει και ο Ζαχοπουλους στα καναλια τοτε για να δικαιολογησει για το οτι δεν λειτουργησε....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μπορεί να έχεις δίκιο..Απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί αν πιάσει φωτιά εκεί που βρίσκεται μόνο του όπως είναι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα.. Υπάρχει κάνας πυροσβέστης εδώ να μας πει με σιγουριά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 δεν ειναι κεραια...αλλα πυροσβεστικος κρουνος kai mena gia kati tetoio mou fenete... gia rwta kai tha sou poun!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VICTORIA Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλησπέρα σας, Επειδή σκέφτομαι να ανοίξω ένα κατάστημα με αντικείμενο την κινητή τηλεφωνία, αλλά δεν έχω καταλήξει σε εταιρεία που θα συνεργαστώ, και επειδή με ενδιαφέρει πάνω από όλα να παρέχω εξυπηρέτηση και σωστές υπηρεσίες, αλλά δεν φτάνει μόνο η δική μου διάθεση θα πρέπει και η εταιρεία που θα συνεργαστείς να μπορεί να σε στηρίξει σε αυτό, θα ήθελα πολύ την γνώμη σας, τις προτάσεις σας και τις επισημάνσεις σας. Όπως ίσως καταλάβατε δεν με ενδιαφέρει μόνο το κέρδος αλλά να έχω ευχαριστημένους πελάτες, να με βλέπουν στο δρόμο και να μου χαμογελάνε όχι να με βρίζουν! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του καταναλωτή, με την πολύτιμη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 καλως τα μας! φυσικα και να ανοιξει ενα wind! το πως ομως θες να σου συμπερεφερετε ο καθε πελατης...ειναι στο χερι σου! ας πουμε και ενα παραδειγμα ετσι να ευθυμησουμε λιγο. αν εσυ τους εχεις ολο στα δωρακια και στα ευκολα νουμερα...θα χαιρονται.μεχρι και σπιτι σου για καφε θα σου κουβαλιουνται...μετα τα ευκολα νουμερα συμβολαιων θα γινουν ευκολα καρτοκινητα..μετα θα τους τα κοψεις..και μετα δεν θα θελουν να σε βλεπουν. το πως να στησεις ενα μαγαζι ειναι και παλι στο χερι σου ομως. απο την εταιρια απλα θα προμηθευεσε προιοντα και οτι αλλο χρειαστει. κι ετσι για να περηφανεψουμε το σπιτι μας... η wind θα σου παρεχει ολες τις καλυψεις και τις αναγκες που απαιτει ενας συνεργατης. :happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VICTORIA Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση και περιμένω περισσότερες. Και εγώ πιο πολύ για wind προσανατολίζομαι γιατί τώρα που φεύγει από το Γερμανό νομίζω οτι θα δώσει περισσότερες παροχές στους συνεργάτες. Λογικά έτσι? Ίσως και όχι! Ξέχασα να σας ρωτήσω, έχετε να προτείνετε κάποια περιοχή όπου υπάρχει έλλειψη καταστήματος? εντός νομού ΑΤΤΙΚΉς??? Και πάλι ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 μα παντα η wind ειχε περισσοτερες παροχες στα καταστηματα της! κι επειτα ο γερμανος εχει καιρο που εφυγε! εντος νομου αττικης...εχω την εντυπωση πως θα ζοριστεις να την παλεψεις... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση και περιμένω περισσότερες. Και εγώ πιο πολύ για wind προσανατολίζομαι γιατί τώρα που φεύγει από το Γερμανό νομίζω οτι θα δώσει περισσότερες παροχές στους συνεργάτες. Λογικά έτσι? Ίσως και όχι! Ξέχασα να σας ρωτήσω, έχετε να προτείνετε κάποια περιοχή όπου υπάρχει έλλειψη καταστήματος? εντός νομού ΑΤΤΙΚΉς??? Και πάλι ευχαριστώ!:) Βασικα, δεν πολυ διαλεγεις εσυ που θα το ανοιξεις το καταστημα (κατα κανονα) . Εαν η Wind εχει εντοπισει τις περιοχες Α,Β και Γ εντος αττικης που θελει να ανοιξουν καταστηματα της, και θελεις εσυ να ανοιξεις στην περιοχη Δ που η Wind δεν χρειαζεται/δεν θελει, για τον ενα η αλλο λογο (πχ κοντα στο σπιτι σου) δεν θα γινει τπτ.. Το ξερω γιατι φιλη μου ηθελε να ανοιξει καταστημα, και επειδη ηθελε να το ανοιξει σε περιοχη που η Wind θεωρουσε αντιεμπορικη κτλ σε σχεση με αλλες περιοχες, τελικα δεν προχωρησε το θεμα... Καλο θα ηταν ομως, να κανεις μια πρωτη επαφη, να δεις τι γινεται, και τι θα σου προτεινουν κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VICTORIA Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Έκανα μια πρώτη -τηλεφωνκή-επαφή, έχω ραντεβού την Δευτέρα, και με ρώτησαν ποιά περιοχή με ενδιαφέρει, απάντησα, όποια ενδιαφέρει και εσάς. Δεν έχω πρόβλημα περιοχής και νομίζω οτι σωστό είναι να ακολουθείτε η πρόταση της εταιρείας που σίγουρα ξέρει καλύτερα την αγορά. Οπότε είμαι ανοικτή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Δεν κλωνοποιείς τη συσκεύη (φυσικά!!) Μπορείς να κλωνοποιήσεις τη SIM, αλλά και πάλι δε γίνεται να χτυπάνε και οι δύο συσκεύες, θα χτυπάει η τελευταία από την οποία έγινε κάποια κλήση. Αυτό που λες, ίσως γίνεται μέσω κάποιου προγράμματος που κάνει προώθηση τα sms και τους καλώντες μέσω sms πάλι. Αλλά πρέπει να εγκατασταθεί στο "παρακολουθούμενο" τηλέφωνο και να το υποστηρίζει και, και, και...... Τραβηγμένο και πολύ τρομοκρατία έσπειρε ο Ευαγγελάτος... :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 :worry: - αν ζητησεις επι πληρωμη [χωρις να δηλωσεις απωλεια] να σου βγαλουν και 2η καρτα sim ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 :worry: - αν ζητησεις επι πληρωμη [χωρις να δηλωσεις απωλεια] να σου βγαλουν και 2η καρτα sim ? Μόνο η μια θα είναι online. Αυτή που μπήκε τελευταία στο δίκτυο... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Βασικα, δεν υπαρχει τροπος να κανεις δυο κινητα να ειναι online ταυτοχρονα, με το ιδιο νουμερο. Υπαρχουν twin sim και αλλα τετοια, αλλα οπως ειπαν οι φιλοι από πανω, μονο μια θα ειναι ενεργη. Για τα sms, αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης: Αν το ενα τηλεφωνο ειναι symbian series60 (κοινως, μοντελα nokia nseries, 6600, 6630, 6670, 6680 και παει λεγοντας), μπορεις να εγκαταστησεις ενα προγραμμα που θα προωθει τα sms στο δευτερο τηλεφωνο (το δευτερο μπορει να ειναι ότι να ναι, αρκει να δεχεται sms). Ετσι, οταν καποιος σου στελνει ενα sms στον αριθμο του πρωτου, αυτοματα θα φθανει και στο δευτερο. Τα δυο τηλεφωνα θα εχουν διαφορετικους αριθμους και διαφορετικες sim. Το προγραμμα λεγεται sms forwarder lite, και μου λες τι nokia εχεις και το στελνω. Σημειωση: Αν το θες για παρακολουθησεις, το παραπανω δεν κανει, γιατι τα sms που προωθει το sms forwarder lite, χρεωνονται, και αρα εμφανιζονται στον αναλυτικο λογαριασμο (ή σε περιπτωση καρτοκινητης, θα υπαρχει μειωση μοναδων) Για τις κλησεις η λυση εδω ειναι το conference call, που μπορεις να καλεις και να μιλάς με δυο διαφορετικους αριθμους ταυτοχρονα, από το ιδιο τηλεφωνο. Ετσι, όταν καποιος θα σε καλει στο πρωτο τηλεφωνο και το απαντας, εσυ θα μπορεις να καλεις και το δευτερο, ώστε να ακουει και αυτος που ειναι στο δευτερο, Αυτο όμως δεν γινεται αυτοματα και θα πρέπει να το κανεις καθε φορα χειροκινητα. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts