kostakiss Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 otan paizei...video..kanei..kapoies <<diakopes>> as to pw etsi..!! *aaa...sorry den to diavasa parapanw..ok..tnx ταξιδιωτης22 !! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Φίλε μου φυσικά και τα είδα. Πιθανότατα εσύ δεν διάβασες ακριβώς το post μου, ή δεν το έθεσα σωστά. Τόνισα, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λέει και στο FAQ στο link που έδωσες. Ότι ΠΛΗΡΗ συμβατότητα έχει ΜΟΝΟ με το 8800, έτσι λοιπόν, το να αναπαράγει και τα MP3, δείχνοντας τα ονόματά τους και με τη δυνατότητα να χειρίζεσαι από εκεί, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ και η συμβατότητα για ενημέρωση για κλήσεις και γραπτά μηνύματα, τουλάχιστον ως αναφέρονται στο site, θα γίνονται ΜΟΝΟ με το 8800. Και συνέχισα λέγοντας, πως η συμβατότητα παρέχεται στις υπόλοιπες συσκευές, όπως ακριβώς και σε κάθε άλλη Bluetooth συσκευή, δηλαδή δεν είναι τίποτα παραπάνω, από ενα Bluetooth Ακουστικό με ραδιόφωνο. :) ΑΚΡΙΒΩΣ Roukounas... είναι αυτό που είπες. :shifty: Θα δείξει όταν έρθει. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα λόγο να μη δουλεύει πχ το ράδιο πάντως. Το πολύ πολύ να μη δουλεύουν κάτι features όπως η αυτόματη παύση κατά την κλήση αν και πιστεύω όλο και κάποιος θα φτιάξει μια Symbian εφαρμογή να το υποστηρίζει, έστω και ανεπίσημα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Εγώ πάλι, έχω ένα διαφορετικό ερώτημα για όσους ήδη το έχουν στα χέρια τους: Στο 6630, με έχει κατ'ενθουσιάσει, η αντίδραση του φωτισμού οθόνης και πληκτρολογίου. * Όταν έχει πολύ φώς έξω, δυναμώνει ο φωτισμός οθόνης, και σβήνει το πληκτρολόγιο * Σε χαμηλότερο φωτισμό, το φως οθόνης χαμηλώνει, και το πληκτρολόγιο ανάβει. * ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αφύπνιση. Εκτός του ότι μεταβάλλει την ένταση του φωτός ακόμη και αν εκείνη τη στιγμή χρησιμοποιείς το κινητό, το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, είναι ότι όταν ξεκινάει η αφύπνιση το κινητό λάμπει πολύ δυνατά και είναι σαν διαμάντι... ;) Όσοι το έχετε, ίσως το παρατηρήσατε! Κάτι τέτοια κάνει και όταν κτυπάει κλπ... :yahoo: Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. :tease: (* Πολλές φορές στο 6630, ακόμη και όταν είναι στο screensaver, το φως ανοίγει, και δεν κλείνει ούτε σε μια ώρα αν δεν πατήσεις εσύ κάτι --- μάλλον πρόβλημα του δικού μου κινητού, ένα από τα πολλά. :vava: ) Αν και ξέρω πως λόγω του αισθητήρα φωτός που έχει ΚΑΙ το 6680, τα δύο πρώτα τα κάνει, μπορεί κανείς που είχε και το 6630 να αναφέρει αν υπάρχουν γενικότερα διαφορές; Στο θέμα της αφύπνισης, ισχύει και στο 6680;... Γενικότερα, αυτή η σταδιακή αύξηση της φωτεινότητας μέχρι το ΠΟΛΥ έντονο λευκό, υπάρχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Θα δείξει όταν έρθει. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα λόγο να μη δουλεύει πχ το ράδιο πάντως. Το πολύ πολύ να μη δουλεύουν κάτι features όπως η αυτόματη παύση κατά την κλήση αν και πιστεύω όλο και κάποιος θα φτιάξει μια Symbian εφαρμογή να το υποστηρίζει, έστω και ανεπίσημα. :) Άντε πάλι. Είπαμε :P η παύση στις κλήσεις, η αναπαραγωγή ραδιοφώνου κλπ, θα λειτουργούν. Είναι λειτουργίες του ακουστικού. Αλλά ο Χειρισμός των MP3 (πίστεψέ με, εγώ πιστεύω πως ΟΥΤΕ η Αναπαραγωγή των Mp3 σε στερεοφωνικό ήχο θα δουλεύει στα άλλα τηλέφωνα...), και η εμφάνιση στην οθόνη του αριθμού του καλούντος ή των μηνυμάτων π.χ., πολύ αμφιβάλλω. Ακόμη και με εξωτερική εφαρμογή. Δυστυχώς, επειδή ασχολούμαι, οι εφαρμογές που χειρίζονται το πρότυπο του bluetooth είναι ακόμη πάρα πολύ πίσω. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Δεν ξέρω με τί ασχολείσαι και ούτε με νοιάζει (άκου «άντε πάλι») lol, το ζήτημα είναι πως πολύς κόσμος έλεγε πως το μόνο πρόβλημα του 668x ήταν η έλλειψη ραδιοφώνου. Ε λοιπόν αυτό το wireless headset θα το προσφέρει. Αυτό μας νοιάζει. Αν τώρα τα υπόλοιπα μπινελίκια που θα έχει δεν δουλεύουν υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν αργότερα με 3rd-party εφαρμογή (αν δεν το κάνει η ίδια η Nokia) που εκμεταλλεύεται το BT stack. Και όσο για την παύση στις κλήσεις δεν είναι απλά να κόβει το ράδιο, αυτό είναι εύκολο, αλλά να σταματά το mp3 και να το συνεχίζει αφότου τελειώσει η κλήση, πράγμα που χρειάζεται αλληλεπίδραση μεταξύ κινητού και ακουστικού. Οπότε ναι, μπορεί να μην υπάρχει. Αλλά όποιος θέλει FM με RDS και BT ακουστικό σ'ένα gadget αυτό είναι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το πήρα και εγώ.¨οσο δεν με κάλυψε το 3230 πριν λίγο καιρό,τόσο πιο πολύ με ικανοποίησε το 6680,πραγματικά έγιναν πολλά βήματα εμπρός.Αρχικά απαντώντας στην απορία διαφόρων για την οθόνη σε κατάσταση αναμονής,την καινούργια ευκολία της επιλογής των σημαντικών λειτουργιών σε κατασταση αναμονής,ναι μπορεί και να απενεργοποιηθεί και κατά βούληση να μπουν στο πολυπλήκτρο εώς και πέντε συντομίες για λειτουργίες/εφαρμογές κλπ. που θέλει ο καθένας. Κάμερα εξαιρετική άριστη απόδοση πολύ καλό zoom,αναπαραγώγη βίντεο χωρίς πιξελίασμα κα. δυσάρεστα.Αίσθηση πλήκτρων άριστα προοδευτική και όχι σπόγγωδη αίσθηση,απόκριση άμεση.Εκτέλεση εφαρμογών ταχύτατη....όλα είναι λίγο πολύ τέλεια και αναμενόμενα....α ναι επιλογή δικτύου λειτουργίας μεταξύ GSM / Dual Mode(GSM/UMTS).Μια απορία by the way,3D JAVA Games που θα βρούμε ?Τα υποστηρίζει ή...?οποιος μπορεί να το πάρει,αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το βρήκα 544 ευρώ με φ.π.α σ'αυτό το link http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=1777&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=63 London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ζητησατε συγκριτικες φωτογραφιες μεταξυ 6680 & 6630 ;) http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nervous/26392 Δεν βλεπω εμφανη διαφορα Γενικότερα, αυτή η σταδιακή αύξηση της φωτεινότητας μέχρι το ΠΟΛΥ έντονο λευκό, υπάρχει; ΠΟΛΥ εντονο λευκο δεν υπαρχει στο 6680. Οπως ειχα πει και νωριτερα , Η φωτεινοτητα στο 6630 ειναι πολυ εντονη σε σχεση με το 6680. Αντιθετα τα χρωματα της οθονης στο 6680 ειναι πιο "ζεστα" & "γλυκα" ,καταλαβαινετε τι εννοω :O :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το πήρα και εγώ.¨οσο δεν με κάλυψε το 3230 πριν λίγο καιρό,τόσο πιο πολύ με ικανοποίησε το 6680,πραγματικά έγιναν πολλά βήματα εμπρός.Αρχικά απαντώντας στην απορία διαφόρων για την οθόνη σε κατάσταση αναμονής,την καινούργια ευκολία της επιλογής των σημαντικών λειτουργιών σε κατασταση αναμονής,ναι μπορεί και να απενεργοποιηθεί και κατά βούληση να μπουν στο πολυπλήκτρο εώς και πέντε συντομίες για λειτουργίες/εφαρμογές κλπ. που θέλει ο καθένας. Κάμερα εξαιρετική άριστη απόδοση πολύ καλό zoom,αναπαραγώγη βίντεο χωρίς πιξελίασμα κα. δυσάρεστα.Αίσθηση πλήκτρων άριστα προοδευτική και όχι σπόγγωδη αίσθηση,απόκριση άμεση.Εκτέλεση εφαρμογών ταχύτατη....όλα είναι λίγο πολύ τέλεια και αναμενόμενα....α ναι επιλογή δικτύου λειτουργίας μεταξύ GSM / Dual Mode(GSM/UMTS).Μια απορία by the way,3D JAVA Games που θα βρούμε ?Τα υποστηρίζει ή...?οποιος μπορεί να το πάρει,αξίζει τα λεφτά του. Πολύ καλό mini-review φίλε, θυμήσου να τα γράψεις αυτά ως σχόλια στο επίσημο review που θα κάνει το myPhone. Είναι καλό να μοιραζόμαστε σχόλια προσωπικής εμπειρίας όπως το παραπάνω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το πήρα και εγώ.¨οσο δεν με κάλυψε το 3230 πριν λίγο καιρό,τόσο πιο πολύ με ικανοποίησε το 6680,πραγματικά έγιναν πολλά βήματα εμπρός.Αρχικά απαντώντας στην απορία διαφόρων για την οθόνη σε κατάσταση αναμονής,την καινούργια ευκολία της επιλογής των σημαντικών λειτουργιών σε κατασταση αναμονής,ναι μπορεί και να απενεργοποιηθεί και κατά βούληση να μπουν στο πολυπλήκτρο εώς και πέντε συντομίες για λειτουργίες/εφαρμογές κλπ. που θέλει ο καθένας. Κάμερα εξαιρετική άριστη απόδοση πολύ καλό zoom,αναπαραγώγη βίντεο χωρίς πιξελίασμα κα. δυσάρεστα.Αίσθηση πλήκτρων άριστα προοδευτική και όχι σπόγγωδη αίσθηση,απόκριση άμεση.Εκτέλεση εφαρμογών ταχύτατη....όλα είναι λίγο πολύ τέλεια και αναμενόμενα....α ναι επιλογή δικτύου λειτουργίας μεταξύ GSM / Dual Mode(GSM/UMTS).Μια απορία by the way,3D JAVA Games που θα βρούμε ?Τα υποστηρίζει ή...?οποιος μπορεί να το πάρει,αξίζει τα λεφτά του. Φίλε rostropol , ωραία αυτα που λες.. αλλα τουλάχιστον να μιλάμε σωστά! Μπορεί το 6680 να σε ικανοποίησε στα κενά του 3230 , αλλά σου άφησε και ένα κενό 230 ευρώ μεγαλύτερο στο πορτοφόλι! Μην τρελαθούμε τώρα, ότι πληρώνεις παίρνεις!!!Ας συγκρίνουμε όμοιες κατηγορίες... Προσωπικά, απο τις photo που 'ανέβασε' ο nervous των 6680 kai 6630 δεν νομίζω να δικαιολογούν και την αυξημένη τιμή τους... !άμα έβαζε και του 3230 θα καταλαβαίνατε τι εννοώ...!Είναι standar οτι είναι καλύτερο απο το 3230, αλλα μιλαμε για άλλη κατηγορία...(ακριβότερη κατηγορία)... ;) :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σ'αυτό έχεις δίκιο. Στα μικρο-μεσαία Symbian-powered κινητά το 3230 είναι πάρα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ζητησατε συγκριτικες φωτογραφιες μεταξυ 6680 & 6630 ;) http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nervous/26392 Δεν βλεπω εμφανη διαφορα Πω πωω... Τι χυλοπιτα ηταν αυτη φιλε Μιχαλη??? Αυτην την φωτο με το μπαλκονι απο το v902 τι την εβαλες??? :confused: :worry: Επαθα πλακα με την ποιοτητα της... Και φαντασου οτι πιστευα οτι το 6630 ηταν κορυφεο στην καμερα.. :wacko: :blink: Μεταξυ παντως του 6630 και του 6680 δεν βλεπω καποια να ειναι καλυτερη απο την αλλη.. Μια απο τα ιδια.. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 http://www.gsmarena.com/nokia_6680-review-28.php Πολύ καλό review για όσους δεν το είδαν ήδη. Έχει και pics ωραίες. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Osoi eiste hdh xrhstes toy 6680,exete diapistosei kapoio provlhma,kapoia adynamia h kati poy den sas aresei sto kinhto; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το βρήκα 544 ευρώ με φ.π.α σ'αυτό το link http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=1777&idcat=11&idsubcat=35&idsubsubcat=63 Σε αλλο thread γραφω?? :confused: :worry: :wacko: :blink: :lol: 12 post πιο πανω εγραψα το ιδιο... :X παιδια η καλυτερη τιμη για το 6680 απο οσο εχω ψαξει στο Internet στην Ελλαδα ειναι εδω οποιος εχει να προτεινει κατι καλυτερο ας το πει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Μάγκες μόλις βάλετε τα settings κάποιος να πει και αν ο proprietary web browser δουλεύει καλά! Και με αγγλικά site αλλά και με ελληνικά! Μην την πατήσουμε όπως με τον Opera. Κάποιος να κάνει εδώ post στο forum απ'το κινητό! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ζητησατε συγκριτικες φωτογραφιες μεταξυ 6680 & 6630 ;) http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nervous/26392 Δεν βλεπω εμφανη διαφορα ΠΟΛΥ εντονο λευκο δεν υπαρχει στο 6680. Οπως ειχα πει και νωριτερα , Η φωτεινοτητα στο 6630 ειναι πολυ εντονη σε σχεση με το 6680. Αντιθετα τα χρωματα της οθονης στο 6680 ειναι πιο "ζεστα" & "γλυκα" ,καταλαβαινετε τι εννοω :O :) φιλε το βιντεο εχει καποια διαφορα...?? τοσο στην αναπαραγωγη στο κινητο οσο και στο pc...??? θα μπορουσαμε να δουμε ενα δειγμα...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το βράδυ το Review του, ή αύριο το πρωί το αργότερο... Θα χάσω το Σαββατόβραδό μου για αυτό το Nokia... :p [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Θα χάσω το Σαββατόβραδό μου για αυτό το Nokia... :p Έτσι Νικόλα έτσι!! :) :D :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 περιμενουμε με ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφερον.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το βράδυ το Review του, ή αύριο το πρωί το αργότερο... Θα χάσω το Σαββατόβραδό μου για αυτό το Nokia... :p Teleia :cool: .Adhmono na to diavaso. Mhn ksexnate omos kai to REVIEW toy 6630...Akoma perimenoyme :( . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragile_dreamer Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το βράδυ το Review του, ή αύριο το πρωί το αργότερο... Θα χάσω το Σαββατόβραδό μου για αυτό το Nokia Perimenoume me megalh agwnia......Oloi kremomaste apo esena..! :up: My emotional outlet is consuming the better part of me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 http://www.gsmarena.com/nokia_6680-review-28.php Πολύ καλό review για όσους δεν το είδαν ήδη. Έχει και pics ωραίες. :) Έχει ξαναδωθεί το λινκ από το mobilmania.cz! Μιχάλη, δοκίμασες κανένα mp3 να μας πεις πως είναι η ποιότητα και η ένταση από ακουστικά και ηχείο; Ευχαριστώ! :) :O :w00t: Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ας κάνει και κάποιος κανα post απ'τον browser εδώ πέρα να μας πει αν βγάζει καλά το HTML (όχι WAP!) του forum... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Albatron Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Σήμερα το βράδυ το Review του, ή αύριο το πρωί το αργότερο... Θα χάσω το Σαββατόβραδό μου για αυτό το Nokia... :p Να το χάσεις!!! :lol: :X Πλάκα κάνω... Περιμένουμε με ανυπομονησία... :) Κάτι άσχετο (σχεδόν). Όλοι όσοι το πήρατε το πήρατε από Nokia shop? Αν ναι από πότε θα διατίθεται σε γερμανό tim κ.λ.π. AUDI: Vorsprung durch Technik..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts