Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά,με το 6680 και το DRM τι παίζεται;Δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ΜΡ-3 που μεταφέρουμε στο κινητό απο τον υπολογιστή;Θα πρέπει να αγοράζουμε μόνο της δισκογραφικής εταιρείας τα τραγούδια που βγάζει;
george cc

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά,με το 6680 και το DRM τι παίζεται;Δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ΜΡ-3 που μεταφέρουμε στο κινητό απο τον υπολογιστή;Θα πρέπει να αγοράζουμε μόνο της δισκογραφικής εταιρείας τα τραγούδια που βγάζει;

Δεν αλλαζει κατι ,προς το παρον,οτι ισχυει και για τις συσκευες

που κυκλοφορουν μεχρι τωρα.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μία ερώτηση γι αυτούς που καταλαβαίνουν περισσότερα για ένα κινητό διαβάζοντας τα specs απ'ότι εμείς οι κοινοί θνητοί:

Σε σχέση με το 6630, εκτός από την dual camera τί παραπάνω προσφέρει? Μεγαλύτερη on board memory? Ταχύτερο επεξεργαστή? Πιο εξελιγμένο GUI?

Giannispatra: Εσένα ποιός σου λεέι οτι 3 μήνες μετά την διάθεση του 6680 στην αγορά οτί δεν θα κυκλοφορήσει το 6690 π.χ. που θα έχει ραδιοφωνο, ενσωματωμένο MP3 player, ικανότητα να επικοινωνήσει με bluetooth καφετιέρες κτλ κτλ? Σε αυτό το παιχνίδι πάντα είσαι χαμένος γιατι πάντα βγαίνει κάτι πιο εξελιγμένο.

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

αλλά όσον αφορά για την πατρά σοβαρά το λες ότι θα έχω 3g? :confused: γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα γενικώς δεν το έχω ψάξει ...!

Όχι Γιάννη μου δεν το λέω σοβαρά..Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εσύ αλλά και κάποιοι άλλοι φίλοι τι να την κάνετε την δεύτερη κάμερα αν δεν θα έχετε 3G ή αν θα έχετε θα το χρυσοπληρώνετε?Σίγουρα είναι μια χαρά τηλεφωνάκι(αν και το 6630 μου αρέσει περισσότερο)σίγουρα αν αγόραζα κινητό σε δύο μήνες μάλλον θα επέλεγα το 6680(ανάλογα και την τιμή του βέβαια) αλλά δεν έχει καμία διαφορά από το 6630!Όσοι λοιπόν έχουν το 6630 ας το χαρούν και ας σκεφτούν να το αντικαταστήσουν όταν βγεί μια πιο εξελιγμένη 3G συσκευή(ταχύτερος επεξεργαστής,καλύτερη κάμερα,πιο εξελιγμένο λειτουργικό,κάτι που το 6680 δεν έχει σε σχέση με το 6630)και όταν το 3G δίκτυο θα είναι πυκνότερο και κυρίως πιο ΠΡΟΣΙΤΟ τιμολογιακά.

Η Nokia μπορεί να έχει "κοροιδέψει"αρκετές φορές τους πελάτες τις βγάζοντας μιας συσκευή και μετά από ένα ή δύο μήνες να εμφανίζει την ίδια αλλά με βελτιώσεις,όμως πιστεύω ότι αυτό δεν συμβαίνει με το 6680 σε σχέση με το 6630.Το πρώτο είναι μια καθαρά 3G συσκευή για αυτούς που έχουν 3G δίκτυο και το χρησιμοποιούν για video calls data tranfer και το 6630 είναι συσκευή για όσους θέλουν μια υπερπλήρη συσκευή και με 3G δυνατότητες.

Ουφ αυτά και να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους που θέλουν να διαβάσουν για το 6680 και διαβάζουν συγκρίσεις 6680-6630 :O

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

καλα το οτι η Nokia μας εχει πιασει κοροιδα ειναι δεδομενο αν και για να πω και του στραβου το δικιο οποιος δε γουσταρει δε παιρνει,παντως και μονο που φοραει αλλη οθονη ειναι ενας λογος για να το προτιμησω η δευτερη καμερα δε με ενδιαφερει η οθονη παντως με νοιαζει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

και μενα μου φαιναιτε πολυ καλο το 6680...αλλα

για καμερα μμμ.χλωμο

διβασα στο PS WORLD για κινιτα με κμερα 5.mp και 7.mp.!!!!!!!!!!!!!!

αλλα κατα την γνωμη μου το 6680 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφωρισε μεχρι σημερα!

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ 0,75€/15" :lol:

διβασα στο PS WORLD για κινιτα με κμερα 5.mp και 7.mp.!!!!!!!!!!!!!!

Το θεμα ειναι και ποτε θα κυκλοφορησουν κινητα με τετοιες καμερες. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

καλα το οτι η Nokia μας εχει πιασει κοροιδα ειναι δεδομενο αν και για να πω και του στραβου το δικιο οποιος δε γουσταρει δε παιρνει,παντως και μονο που φοραει αλλη οθονη ειναι ενας λογος για να το προτιμησω η δευτερη καμερα δε με ενδιαφερει η οθονη παντως με νοιαζει

As eixes diktuo k ta legame an tha theles 2h kamera!

file mou otan bgei to thlefwno to diktuo tha nai sigoura kalutero k tha uparxoun oloena k perissoteroi filoi sou me 3g terminals opote tote tha me thimitheis :O

Exw ton sugatoiko mou pou xei to 6630 k egw to E1000 exei faei apisteuto ksenerwma to paidi kai fantasou oti exei mono emena k ena filo mas gia Video calling. :wacko: :blink:

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Συγνώμη, αλλά αυτό μου φαίνεται αστείο.

Σε μια οθονούλα 176*208 pixels περιμένεις να δείς καμιά τρομερή διαφορά;

Σκέψου οτι σύνολο τα pixels είναι πιο λίγα από τα χρώματα.

36608 pixels συνολικά. Δεν νομίζω να έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλα τα χρώματα σε αυτή την οθόνη και γενικά μου ακούγεται "κάπως" όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα στα κινητά εμείς κοιτάζουμε μόνο τα 256k.

Καμιά καλή μπαταρία θα δούμε;;;:down:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή το 6680 είναι το κορυφαίο Nokia!

Τώρα για την επόμενη στιγμή, πάλι σίγουρα θα υπάρχει κάτι καλύτερο....

Πιστεύω ότι θα γίνει best seller όπως το 8310 & 6600, θα το δούμε όμως και αυτό στην πράξη.

Ίσως έχουμε και κάποια νεώτερα του στην CeBIT 2005, 10-16/3/2005.

Ας περιμένουμε λοιπόν μέχρι να έρθει το 6680 στην Ελλάδα. :)

Καμιά καλή μπαταρία θα δούμε;;;:down:

Καλή μπαταρία υπάρχει. Αυτή του n-Gage QD που έχει διαπιστωθεί οτι προσφέρει μία μέρα περισσότερη αναμονή απο την στάνταρ μπαταρία που φοράνε όλα σχεδόν τα Series 60 (BL-5C). Το ερώτημα είναι, γιατί δεν την τοποθετούν σαν στάνταρ αξεσουάρ και στα νέα 60άρια; Τόσο πολύ πια τους νοιάζει το βάρος και η μείωση του πάχους;!!!!!!

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

paidia milisa me tin nokia k tous protina na m xarisoun ena 6680 gia na doume :)

Ρε συ αν μπορείς πες τους να μου χαρίσουν και εμένα ένα!!:p :lol:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εδω το 7610 εχει 10' :p στην ουσια , απεριοριστο πιστευω , 15'+

Εχμμμμ, ξεχνάτε οτι το 6630 έχει ήδη 1 ωρα εγγραφή βίντεο. Κατα πάσα πιθανότητα το ίδιο και για το 6680

Οι υπογραφές κειμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 5 γραμμές ή τους 750 χαρακτήρες.

Η κάμερα του 6680 είναι ακριβώς ίδιας ποιότητας με αυτή του 6630?

Λογικα ναι ,περιμενουμε κανενα συγκριτικο review.

φωτος συμφωνα με την νοκια ,taken with the Nokia 6680

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,33325,00.html?appId=6680_images

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

iPhone 5S Space Grey

Eντυπωσιακο!!! :X Ειδικά στο μεγαλο βιντεακι.Αν ειχε και ραδιο...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Λογικα ναι ,περιμενουμε κανενα συγκριτικο review.

φωτος συμφωνα με την νοκια ,taken with the Nokia 6680

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,33325,00.html?appId=6680_images

οΟι αλλες παντως που ειχε παραθεσει για τα προηγουμενα τηλεφωνα 6630,7610 ηταν πολυ καλυτερες

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

εγω αν δε δω με τα ματια μου φωτο τραβηγμενη απο αυτο δε πιστευω ολοι πιστευω οτι ειναι βαλτοι της νοκια.

η αληθεια ομως ειναι οτι η καμερα δε με ενδιαφερει καθολου αυτο που ζηταω απο αυτο το κινητο ειναι πανω απο ολα να ειναι μικροτερο απο ολα τα αλλα smartphones που κυκλοφορουν.μεχρι τωρα παντως απο τις φωτος μου αρεσει πολυ

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ξέρουμε ακριβώς την ημερομηνία που θα έρθει Ελλάδα τον Μάρτιο?Υπάρχει περίπτωση να μην έρθει?

Όχι, δυστυχώς δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει τον Μάρτιο κάπου στα μέσα Μαρτίου έχω διαβάσει σε ξένα sites.

Και όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έρθει στην Ελλάδα!

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...