oust_alex Δημοσιεύτηκε November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2017 Καλημερα σε ολους! Το εχει κανεις; Εντυπωσεις; Το βρισκω Ελλαδα στα 99 ευρω, πιστευω αξιζει απο οσα εχω δει μεχρι τωρα. Γνωμες; Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Το είδα στα public ωραίο φαίνεται αν το βρήκες τόσο χτύπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Τεχνικά χαρακτηριστικά https://www.gsmarena.com/meizu_m5c-8697.php Εντυπώσεις από κάποιο κάτοχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oust_alex Δημ. December 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Τεχνικά χαρακτηριστικά https://www.gsmarena.com/meizu_m5c-8697.php Εντυπώσεις από κάποιο κάτοχο; Το εχω παρει στη μανα μου εδω και δεκα μερες. Για τα 100 ευρω ειναι καλο, αν δεν θελεις να παρεις απο Κινα. Δεν υπαρχουν θηκες και tempered glass εδω πηρα απο ebay και εφεραν σε μια εβδομαδα. Μεχρι τωρα ολα καλα Παράθεση Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Η κάμερα του τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Η κάμερα του τι λέει; Εξαιρετική.... 82€ με κουπόνια... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω στην πεθερά μου, από αναβαθμίσεις πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 (edited) Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω στην πεθερά μου, από αναβαθμίσεις πως πάει; Θα πάρεις μια μεσω ΟΤΑ. Μετά ΓΙΟΚ Ίσως μέσω του site της MEIZU. Αλλά δεν νομίζω Edited September 30, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Οκ, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts