Jump to content

Πρόβλημα με Norton

case
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν από μερικούς μήνες εγκατέστησα το Νorton Antivirus 2005. Ξαφνικά χθες το πρωι μόλις ανοιξα τον υπολογιστή μου λέει πως το πρόγραμμα δεν είναι πλέον activated. Προσπάθησα να το κάνω activated ακολουθώντας τις οδηγίες και βάζοντας τους κωδικούς που περιέχονταν στο cd αλλά τίποτα. Τι να κάνω;;;;;

Εχετε να προτίνετε κάποιο άλλο Antivirus;;;;Και αν ναι από που θα το βρω;;;

Πριν από μερικούς μήνες εγκατέστησα το Νorton Antivirus 2005. Ξαφνικά χθες το πρωι μόλις ανοιξα τον υπολογιστή μου λέει πως το πρόγραμμα δεν είναι πλέον activated. Προσπάθησα να το κάνω activated ακολουθώντας τις οδηγίες και βάζοντας τους κωδικούς που περιέχονταν στο cd αλλά τίποτα. Τι να κάνω;;;;;

Υπάρχουν πολλά threads που μπορείς να βρεις στο Computing σχετικά με Antivirus με επικρατέστερο αυτό

Check it out! :) ;)

Πάντως σαν συμβουλή απέφυγε το Norton :!:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αν πάντως αποφασίσεις να κρατήσεις το Νόρτον, θα σου έλεγα να το απεγκαταστήσεις "εντελώς" (ακόμα και με κάποιο ειδικό uninstaller για Νόρτον, απ' αυτούς που έχει η Symantec γι αυτή τη δουλειά), και να το ξαναστήσεις από την αρχή. Κάποτε που το είχα κι εγώ, μόνο έτσι διορθωνόταν τα προβλήματα του.

Αν πάντως αποφασίσεις να κρατήσεις το Νόρτον, θα σου έλεγα να το απεγκαταστήσεις "εντελώς" (ακόμα και με κάποιο ειδικό uninstaller για Νόρτον, απ' αυτούς που έχει η Symantec γι αυτή τη δουλειά), και να το ξαναστήσεις από την αρχή. Κάποτε που το είχα κι εγώ, μόνο έτσι διορθωνόταν τα προβλήματα του.

To έχω κάνει και αυτό. :confused:

Τώρα το έχω απέγκαταστησει εντελώς και έχω εγκαταστήσει το Antivir μέχρι νεοτέρας....Τι λέτε;

ειναι πολυ καλυτερο του norton!!.....παροτι ειναι free! ειναι αρκετα ελαφρυ και βρισκει τα παντα!! το εμπιστευομαι εδω και πολυ καιρο! ειχα norton παλια και δεν μου τα εβρισκε ολα!! το antivir εχει και καθημερινα updates!
ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Exei ligo kairo pou xrisimopoiw to Symantec Antivirus Corporate kai mporw na pw oti einai arketa light kai apodotiko...

Exei ligo kairo pou xrisimopoiw to Symantec Antivirus Corporate kai mporw na pw oti einai arketa light kai apodotiko...

Το Corporate edition είναι κατά πολύ καλύτερο από τις εκδόσεις Antivirus 200x.

Όντως πιο ελαφρύ σαν πρόγραμμα και αποδοτικότερο σαν antivirus από τις άλλες εκδόσεις της Symantec.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Aφού βρέθηκε λύση και επειδή υπάρχουν και άλλα topics για προγράμματα antivirus, το topic κλειδώνεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...