Ranger Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (10 Ιαν. 2005 , 00:34) Animation themes για το κινητό μπορώ να βρω? http://www.myz600.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (10 Ιαν. 2005 , 00:34) Animation themes για το κινητό μπορώ να βρω? Animated themes για το z600 δεν θα βρείς πουθενά γιατί απλά δεν δέχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik (10 Ιαν. 2005 , 00:34) Animation themes για το κινητό μπορώ να βρω? Animated themes για το z600 δεν θα βρείς πουθενά γιατί απλά δεν δέχεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδια στελνω ενα .jar αρχειο απο το 6600 στο z600 της αδερφης μου, και ενω το δεχεται κανονικα και το αποθηκευει στον φακελο με τα παιχνιδια, οταν παω να το τρεξω βγαζει ''ακυρη εφαρμογη''. Γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Κανεις δεν ξερει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avel Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Παιδια στελνω ενα .jar αρχειο απο το 6600 στο z600 της αδερφης μου, και ενω το δεχεται κανονικα και το αποθηκευει στον φακελο με τα παιχνιδια, οταν παω να το τρεξω βγαζει ''ακυρη εφαρμογη''. Γιατι? Απ'ό,τι έχω ακούσει για το Z600, η java vm του έχει πολλά bugs και δε συνεργάζεται καλά με όλες τις εφαρμογές. Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ - πολλές φορές java apps μου κρασάρουν. Παράθεση Όλες οι αγγελίες μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Μηπως εχει βγει καποιο ειδος αναβαθμισης για το firmware του? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firepump Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Έχω ένα Ζ600 το οποίο μετά από πολύ γερό ... σούτι (!!) άρχισε να δυσλειτουργεί. Το πάω στο service, βρίσκουν ραγισμένη την κεντρική πλακέτα (όχι την πλακέτα της οθόνης) στην άκρη της και δεν αναλαμβάνουν να την αλλάξουν - μου λένε ουσιαστικά ότι το κινητό είναι για πέταμα. Μη βρίσκοντας κάποιον να μου αλλάξει πλακέτα, ήμουν έτοιμος να το πακετάρω για τη χωματερή, μέχρι που ένας τεχνίτης μου είπε ότι μου την κολλάει για 50€, δίνοντάς μου και εγγύηση 3 μήνες... Τι λέτε, αξίζει να το επισκευάσω; Θα πετύχει η εγχείρηση; Εναλλακτικά ο ίδιος τεχνίτης μου το αγοράζει όπως είναι για 40€... :( Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docsock Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 an exeis alla 150 gia kainourio poula to gia 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firepump Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 an exeis alla 150 gia kainourio poula to gia 40 Εννοείς να ξαναπαρω Ζ600 με 190€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docsock Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 nao h kapoio allo analogo...problhmatiko kinhto problimata tha sou bgalei.ektos an o typos sou dinei eggyhsh episkeuhs 6 mhnes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Έχω ένα Ζ600 το οποίο μετά από πολύ γερό ... σούτι (!!) άρχισε να δυσλειτουργεί. Το πάω στο service, βρίσκουν ραγισμένη την κεντρική πλακέτα (όχι την πλακέτα της οθόνης) στην άκρη της και δεν αναλαμβάνουν να την αλλάξουν - μου λένε ουσιαστικά ότι το κινητό είναι για πέταμα. Μη βρίσκοντας κάποιον να μου αλλάξει πλακέτα, ήμουν έτοιμος να το πακετάρω για τη χωματερή, μέχρι που ένας τεχνίτης μου είπε ότι μου την κολλάει για 50€, δίνοντάς μου και εγγύηση 3 μήνες... Τι λέτε, αξίζει να το επισκευάσω; Θα πετύχει η εγχείρηση; Εναλλακτικά ο ίδιος τεχνίτης μου το αγοράζει όπως είναι για 40€... :( Τι να κάνω? poula to file!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenobius Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ξέρει κανείς κάποιο link που να μπορώ να βρω το service manual του z600? Και εξηγούμαι : Βιβλιαράκι (π.χ. pdf) που να μιλάει για την πλακέτα και γενικά όλα τα χαρακτηριστικά του κινητού, με τα κυκλώματα και τι κάνει το καθένα, όχι το βιβλιαράκι που μας δίνουν όταν το αγοράζουμε... Παράθεση Xenobius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Παιδια καλησπέρα εχω προβλημα κ δεν μπορω να φορτισω το κινητό μου ο φορτιστής δουλέυει μια χαρα αλλα μαλλον δεν κανει καλη επαφή. Το εχει αντιμετωπίσει κανεις σας;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Παιδια καλησπέρα εχω προβλημα κ δεν μπορω να φορτισω το κινητό μου ο φορτιστής δουλέυει μια χαρα αλλα μαλλον δεν κανει καλη επαφή. Το εχει αντιμετωπίσει κανεις σας;; Kλασσικα sony ericsson προβληματα. Θα θελει αλλαγη η θυρα φορτισης σου. Αν κουνας πανω κατω το βυσμα παλι τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Παιδια καλησπέρα εχω προβλημα κ δεν μπορω να φορτισω το κινητό μου ο φορτιστής δουλέυει μια χαρα αλλα μαλλον δεν κανει καλη επαφή. Το εχει αντιμετωπίσει κανεις σας;; Όντως κλασικά προβλήματα του fast port. Ξύσε λίγο τις επαφές με μια καρφίτσα και καθάρισέ τες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 κουνα τη συνδεση πανω κατω και θα φτιαξει. το παθαινει και μενα οταν το συνδεω στον υπολογιστη καμια φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 κουνα τη συνδεση πανω κατω και θα φτιαξει. το παθαινει και μενα οταν το συνδεω στον υπολογιστη καμια φορα Οχι παιδια τιποτα νεκρα μαλλον θα τα επαιξε ο φορτιστής. Το εδωσα στο Διπολο για επισκευη Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τελικα ο φορτιστης ηταν πηρα καινουριο με 10€ . Ομως εχω ενα πρόβλημα επειδη η καρτα μου ειναι Cosmote με προεπιλεγμενη αποκρυψη αριθμου παντα στα κινητα που χρησιμοποιω βαζω την επιλογη εμφανιση αριθμου. Τωρα στο Z600 δεν την βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη. Δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τελικα ο φορτιστης ηταν πηρα καινουριο με 10€ . Ομως εχω ενα πρόβλημα επειδη η καρτα μου ειναι Cosmote με προεπιλεγμενη αποκρυψη αριθμου παντα στα κινητα που χρησιμοποιω βαζω την επιλογη εμφανιση αριθμου. Τωρα στο Z600 δεν την βρισκω πουθενα αυτην την επιλογη. Δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα; Μενού -> Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Εμφάνιση/Απόκρυψη αριθμού -> Επιλογή του Εμφάνιση Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Μενού -> Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Εμφάνιση/Απόκρυψη αριθμού -> Επιλογή του Εμφάνιση Δεν υπάρχει στο μενου ρυθμίσεις υπομενού κλήσεις. Αυτο λετε να εχει να κανει επειδη το τηλεφωνο εχει δοθει απο την Vodafon; Επίσης πως γινεται να απορριψουμε μια κλήση;χωρις να ανοιξουμε το καπακι;Ή κ ακομα να απενεργοποιησουμε την απαντηση με το καπακι; Edited November 19, 2010 by tsafou Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts